07-01-04

WOENSDAG altijd het begin van stressen

(fotooke, mijn vrouw...)
Zwoegen en zweten. Nu zondag 11 januari start ik weer met een nieuwe reeks ZwartofWitten. Misschien toch wat minder politiek :-)) Heb gemerkt dat je met lifestyletoestanden ook nogal lekker kan scoren. yep. Gisteren telefoon gekregen van Koppen. Ze wilden de gegevens van BARBARA CLEIRENS. Zij heeft die liposuctie gewonnen..ze willen er een stukske over maken. Ben benieuwd. Op Yorin gekeken naar de nieuwe reeks van Extreme Makeover. Misschien roep ik de luisteraars en kijkers op om bij mij een lichaamsdeel uit te kiezen dat "plastisch" moet aangepast worden. Via sms of zo. Lijkt me wel iets.
 
Ben aan het nadenken over onderwerp. Gisteren een stukje gezien op tv over een rechter die een assisenjury achterhaald vindt en dat een samenstelling van magistraten hierover zou moeten beslissen. Jeezes, waar haalt ie dergelijke despotische onzin? Krom gerecht? Misschien wel. Pensioenleeftijd omhoog. Ook nog zoiets..centen zijn op. JMDedecker en zijn iedereen een wapen en knal een dief uit je kot klinkt ook lekker. Kweenie, even wat rondbellen met mijn collegavrienden in de media. Misschien straks wat meer inspiratie.


 

14:56 Gepost door J | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Is it all about... scoren?

Gepost door: PieterJan | 07-01-04

zwart of wit Ziet er mooi uit... Mooie layout, overzichtelijk. En langzaam maar zeker komt er ook interessante inhoud bij... Keep up the good work.

Gepost door: peter de vlaminck | 08-01-04

Debat over B.T.W.-tarief verwarming Geachte;
Graag had ik u eens onze beleidsverantwoordelijken willen doen vragen wat zij denken over een aanslagvoet van 6% voor verwarmingsprodukten zoals gas, stookolie en electriciteit. Nu BETALEN WE 21%, een LUXETARIEF voor een basisbehoefte!!!!
Voor dure auto's,jachten,zwembaden e.d. is de aanslagvoet ook MAAR 21%

Gepost door: lejeune antoine | 14-01-04

De commentaren zijn gesloten.