13-01-04

jongens toch

Shit jong. ik dacht dat ik alles al had gezien en besef nu dat je echt niemand kan vertrouwen in deze wereld. De afgelopen weken kreeg ik al te maken met allerlei achterklap en messen, en nu dit. Via,via,via (hey, netwerken hé!) verneem ik dat Politicsinfo.net binnenkort volledig ontmanteld wordt en offline gehaald wordt!!! Shit joh. Ok, ik was sinds november niet meer actief, heb mijn aandelen overgedragen en mandaat stopgezet, maar ik dacht dat door de overname door Roland Duchatelet het project en de medewerkers een toekomst tegemoet gingen. Blijkbaar was het dus een operatie van "we gaan de boel effe opkuisen". IN DIT BERICHT IS SINDS VANDAAG NIEUWE INFORMATIE DIE EEN CORRECTER BEELD GEEFT, kijk verder op deze WEBLOG. (dd.15januari2004) Spijtig voor mijn vroegere medewerkers.Spijtig voor het onafhankelijke project. Bij deze: ik zoek dus vrijwilligers om voor de fun een nieuwe politieke portal op te starten, met nieuwe creativiteit en al mijn knowhow! Ik bezit nog jongerenpolitiek.be, zwartofwit.be en jurgenverstrepen.be..maar daar moet je nu even niet naar gaan kijken. Mailen maar. Als je mij wil volgen....19:19 Gepost door J | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

bizar Graag wat meer details
Hoe wil je nu een serieuze reactie al we niet weten wat er hier aan de hand is ?

Ik kijk er naar uit...

Gepost door: Dieter Aaa | 13-01-04

details? advalvas heeft besloten om politicsinfo NIET te integreren en NIET te onderhouden als standaloneproject.
de kantoren in vilvoorde zijn ook al leeggehaald.

Gepost door: jurgen hemzelf | 13-01-04

Tja Tja Jurgen, had je nu echt gedacht dat ze politics.info nog lang zouden laten leven. Zo gaat dat in deze gladde zakenwereld. Jongen toch, ik dacht dat jij al meer meegemaakt had.

Gepost door: Flor | 13-01-04

Hola Belt mij ne keer?
kv

Gepost door: krisv | 13-01-04

Knowhow al uw knowhow hé heeft er voor gezorgd dat Politicsinfo zo goed draaide dat je wel moest verkopen...

Gepost door: Moehaha | 14-01-04

rendabiliteit Het probleem was volgens mij dat de gehaaide zakenman duchatelet politicsinfo ofwel rendabel wou krijgen ofwel wou gebruiken voor eigen politieke doeleinden.
Zijn paringsdans met de VLD zal er ook wel voor iets tussenzitten...

Gepost door: chris | 14-01-04

Nochtans ... zegt de moderator op PI dat het forum zonder twijfel blijft verder bestaan....

Hoe zit het nu eigenlijk?

Gepost door: Knut Noordland | 14-01-04

Wat dan, ? Met zijn allen naar ZwartOFWit, ?

Of serverspace in het buitenland zoeken en het spulletje volledig autonoom laten draaien met vrijwillige admins, zo blijft het goeiekoop en onafhankelijk, ...

Gepost door: Herr Flick | 14-01-04

Hahaha aan Twinkeltje Hoe grappig! Iets waar je niet van op de hoogte kan zijn. Http://www.politics.be is de oorzaak van het opdoeken van http://www.politicsinfo.net. Met onze vrijwillige ploeg van gedreven redacteuren hebben we (zonder dat dit een doel was) enigszins de concurrenten uit de markt gewerkt. Wat ik wel wil benadrukken is dat ons vrijwillige project niet politiek gebonden is én zonder commerciële druk, 2 zaken die de concurrent wel van doen had.

Gepost door: PieterJan | 14-01-04

Aan de Knut om het met de woorden van Jurgen zelve te zeggen: "niets is erger dan desinformatie..."

Gepost door: PieterJan | 14-01-04

hehe Politicsinfo was het meest succesvolle onlineproject op het net én als eerste opgericht met bezoekersaantallen (officiële CIM metingen...geen doe het zelf tellertjes) waar al de andere copycats van konden dromen. Maar niet getreurd... de online markt is vrij voor iedereen.
Politicsbe heeft Politicsinfo uit de markt gedrukt? You wish. Maar alla, ik mag nog eens goed lachen hé, waarvoor dank op deze winteravonden.
Enfin, geen nood. Binnenkort krijgen jullie nog wat nieuwe concurrentie waar extreemrechts niet echt alleen een forum krijgt zoals bij jullie...
(of de vlaamse volksbeweging, of ..etc etc... die mannen die ik uit mijn buro naar buiten heb gestuurd..jaja...)

Gepost door: jurgen | 14-01-04

Hahaha... hahahahahaaaaaa

Gepost door: PieterJan | 16-01-04

komaan zeg Komaan zeg, geef toe. Die PI dat trok op niks, de lay out niet, de gebruiksvriendelijkheid niet, de navigatie niet. Als er ooit fout met PI is omgegaan, dan is het door Verstrepen en zijn redactie zelf. Niet door al wie er nu nog probeert te redden wat er te redden valt.

Gepost door: internetfreak | 21-01-04

politicsinfo Dat democratie en persvrijheid een dode letter is in Belgenland dat weten we wel. Jurgen maak zo vlug mogelijk een nieuwe politieke portaalsite en toon de vlamingen wat hen boven het hoofd hangt in de "modelstaat".

Gepost door: Pieter Jan | 21-01-04

anders en beter Ik kan u wel helpen! Als je een vrijwilliger zoekt, laat iets weten.

Gepost door: Rosalie | 30-01-04

De commentaren zijn gesloten.