15-01-04

Goed nieuws voor politicsinfo en de medewerkers

Wat gisteren nieuws is, is vandaag achterhaald of misschien zelfs verleden tijd. Zo zie je maar. (nieuws evolueert altijd razendsnel) Zonet een aangenaam telefonisch onderhoud met dhr. Roland Duchatelet achter de rug: www.politicsinfo.net zal niet stopgezet worden, het project zal zelfs nog breder uitgebouwd worden. Alla, goed nieuws dus.
 

 
Als de nieuwe baas en aandeelhouder (is wel de NV TVlokaal-Advalvas) dit zegt, dan zal dit wel juist zijn. Ik wens de vroegere en nieuwe medewerkers van politicsinfo.net dus zeer veel succes en reken op het feit dat ze de fundamenten die ik gelegd heb verder met vernieuwde inzet zullen uitbouwen. (Het zou zonde zijn al die knowhow en informatie van politicsinfo zomaar weg te gooien hé). En hop...over naar de dagorde!

11:16 Gepost door J | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

content pff.. alleszins al content dat PI blijft bestaan. 't Is daar veel te leuk. De linkiewinkies zijn er echt grappig en spelen goed mee.

Gepost door: Knut | 15-01-04

bij de weg Trouwens... de giftige reacties van de politic.be'ers tonen maar al te goed aan dat ze daar goed bezig zijn. :-))

Gepost door: Knut | 15-01-04

giftig? inderdaad...een aantal politicsbeëers doen heel wat moeite om een potje subjectief te schelden via een open reactie mogelijkheid...tiens, dat zijn technieken die ik herken bij... mmm... :-))

Gepost door: jurgen himself... | 15-01-04

mezelf? .....die ik herken bij mezelf??

Gepost door: jurgen himself.. | 15-01-04

moedig moedig hoor, van de punt beërs... ondertekenen met de naam van iemand anders.
De verzuurdheid en de ware aard van sommigen komt hier duideijk boven drijven. Jürgen - alhoewel ik het zeker niet altijd met hem eens ben!!- is tenminste zo eerlijk om zijn gezicht niet te verstoppen; om open kaart te spelen. daar kunnen veel van jullie ûnt beërs nog heel wat van leren.

Gepost door: Knut | 15-01-04

Geloof Duchatelet niet!! Jurgen, geloof Duchatelet niet zomaar. Ik heb hem meegemaakt toen hij de vzw van de politieke beweging BANAAN wou overnemen. Het eerste wat hij zei was, dat het moest gedaan zijn met de creativiteit, dat hij samen met zijn reclamebureau daar wel voor zou zorgen. Ik zat in de vzw en heb samen met de meerderheid beslist dat de overname niet mocht doorgaan. Dat hij niets van politiek afweet blijkt ook uit zijn beginteksen, hij wou binnen drie verkiezingen de absolute meerderheid behalen. We zien wat er van gekomen is. Ook het feit dat hij meerdere partijen sponsorde tijdens verkiezingen en dat hij zowel met SPA, VLD en CD&V gesprekken voelde om een kartel te vormen, geeft weinig blijk van politiek inzicht. Wat is er terecht gekomen van al zijn projecten? Niet veel medunkt. Zijn trawanten Sven Franken en Louis Standaert zijn al evenmin betrouwbaar, dat hebben ze bewezen door achter de rug van alle medewerkers van Banaan, de beweging tegenwerkten om Duchatelet binnen te loodsen.
Jurgen kies je vrienden wat beter uit, als je meer wil weten mail me dan.

Gepost door: Ben Willems | 15-01-04

viandel weer een anoniem berichtje van P.J. Viandel?

Gepost door: Knut | 15-01-04

ja lap ja lap, nu is' t weggehaald. Staat mijn reactie daar schoon natuurlijk. *zucht* lol

Gepost door: Knut | 15-01-04

Weggehaald? Hoe bedoel je knut? Heeft de koning van de vrije meningsuiting berichten verwijderd ?

Gepost door: Censuur? | 16-01-04

of... of de poster zelf, weet ik veel. Als computerleek zou ik niet weten wie, wat of hoe.

Gepost door: K.N. | 16-01-04

Webmaster Neen, de posters kunnen geen berichten zelf verwijderen, dat kan alleen de beheerder (eigenaar) van de Blogpagina doen. De verwijderde berichten zullen door Jurgen verwijderd zijn.

Mvg,

Tom de Troyer
Skynet-Blogs - administrator

Gepost door: info@skynetblogs.be | 16-01-04

De commentaren zijn gesloten.