16-01-04

Vandaag verscheen in de kranten de kijkcijfers van politieke

Vandaag verscheen in de kranten de kijkcijfers van politieke programma's
zoals "Polspoel & Desmet" en  "Villa politica" Polspoel & Desmet haalde een hoogtepunt met 298.000 kijker en een dalpunt van 128.000 Villa politica deed het nog slechter met top 160.000 en dal 107.000.

Politieke televisie haalt idd. geen hoge cijfers, wat niet betekent dat je het niet moet maken. Hoe meer amusement je brengt, hoe meer cijfers..en dan krijg je weer kritiek dat het te oppervlakkig is. Nooit goed dus. Logisch toch dat politici naar amusementsprogramma's gaan? Hoe kan je anders de grote massa bereiken? Uiteindelijk beslist de kijker of luisteraar..altijd.

15:33 Gepost door J | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Puur uit nieuwschierigheid, ... Hoeveel kijkers bereik je zo op een zondagvoormiddag, ?

Luisteraars, ?

Gepost door: herr flick | 16-01-04

Leentj met haar schotelvod Ach dat de kijkcijfers van Villa politica zo bedroevend laag liggen is nu niet moeilijk te verklaren he Jurgen, pffft welgeteld twee keer naar gekeken en dit programma is werkelijk HET voorbeeld van de debillisering van de politiek en de VRT!!! . En wat Leentje betreft...tja wat ne mens allemaal doet om haar toekomst veilig te stellen he, als haar discriminerende vriendjes hier aan de macht komen kan ze vanonder hare burqua zeggen dat ze toch PC is geweest in deze ondemocratische tijden =))

Gepost door: Gysels Albert | 16-01-04

De commentaren zijn gesloten.