17-01-04

Oeps, zwaar hoofd!

Vrijdagavond afgezakt naar mijn favoriet restaurant in Schoten/Brasschaat..een vriend van mij. Italiaanse keuken (geen pizza's en bologneses), zeer goeie wijnen en altijd wel gezellig stijlvol zonder teveel show of franjes. Genieten. Echt een aanrader...  (Vooral het feit dat ze je wagen parkeren zegt al genoeg) Marc en Gianni zijn de bazen. (zie foto). Dat ontsnappen van mij in de Villa Doria zorgt steeds weer voor mijn drang naar het zuiden en teveel lekkere wijn..mmm..Toscane, Rome.... Misschien eens naar Guy bellen en deze tip geven :-))
Meestal is Marc zelf aanwezig: daag hem vooral uit tot een woordspelletje of woord wederwoord discussie...(Gisteren waren alleen de vissen met de letter T nog te krijgen...daar ging mijn zeebaars..)
 
www.villadoria.be
 
Ben bezig met voorbereiding programma, introtext, sms...same as usual. Zaterdagnamiddag en avond is discipline...morgenochtend loopt de wekker om 7.00 uur af...elke zondag, van september tot juni....

16:52 Gepost door J | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Villa Doria Jurgen,

Villa Doria is ook open op zondagavond. Misschien de excellente niertjes maar eens proberen met een heerlijk Toscaans wijntje.
't Is maar dat voor u de maandag wellicht niet zo'n vervelende dag is als voor de meesten onder ons.
Proost !

Gepost door: Pim | 17-01-04

Villa Doria! Wel, wel sé...Mister Jurgen schuift zijn benen onder tafel in de villa, daar waar politici, industriêlen en ook bv's in alle stilte gaan eten...
de papardelle met truffel en boschampions zijn ook niet te versmaden...

Gepost door: jeanpierre | 17-01-04

Villa Doria Beste Jurgen,

Moet ik jou nu bedanken of wat?
Wat betreft woord wederwoord discussie,is het misschien omdat je voor de zondag eigenlijk een beetje opgedraaid moet zijn .Want anders is jou "VT 4"-gehalte te hoog om een degelijk programma te maken!
TIP: Kom volgende keer nog wat later dan kun je enkel de vissen met een " k " krijgen....

Gepost door: Marc | 19-01-04

Villa Jongens,

Vanwaar plots de ergernis ?
Marc, ik vond het best sympathiek dat Jurgen jouw bistro even in de belangtelling heeft gezet (kom er ook wel eens). Of mis ik iets ?

Gepost door: Pim | 19-01-04

De commentaren zijn gesloten.