18-01-04

Klankproblemen

Vandaag bleek de klank van de uitzending op de radiozenders niet in orde te zijn. Ik krijg daar "stenen kloten " van als ik dat nadien hoor. Heb even rondgebeld, het signaal -wat wij versturen van bij Liberty- was perfect in orde..alleen...had Radio Contact zelf problemen met hun techniek in de radiostudio in Brussel. Ze weten nog niet wat....
Bij mijn vorige radiopartner 4FM hadden ze nog meer van die problemen..elk onderzoek wees uit dat het signaal bij ons perfect vertrekt, en nadien.... Misschien moeten de radio's hun hightech digitale connecties en mengtafels eens leren afregelen... Je kan zeggen wat je wil, maar bij VMM heb ik nooit dergelijke problemen gekend op de toenmalige Topradio. Ook niet als ik op locatie ging... Ze hadden natuurlijk ook een full team rondlopen. Ere wie ere toekomt.
20:47 Gepost door J | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

klank Maak je druk, niemand heeft het gehoord. Als de klank op tv maar goed is.

Gepost door: Koen | 18-01-04

frequenties Hielden zich niet aan de breaks (geef toe: talkradio met 25min. break en 3 platen is nog maar bezwaarlijk "talkradio" te noemen.

de dontactfrequenties in het gentse (o.a. radio contact wetteren)

Gepost door: beste | 19-01-04

eerdere reactie op weblog van crew Wat betreft de reclameonderbrekingen; ook vanuit onze studio geven wij de exacte breaks en lengtes door van de originele onderbrekingen. ER MOGEN NORMAAL GEZIEN geen andere breaks in het programma zitten. Ook hier hebben wij geen greep op het verhaal. Om je een idee te geven: ZwartofWit heeft in 60 minuten 2 breaks van max 5 minuten. Voor het uur 2 minuten = 12 minuten MAX.
Gelieve ons de zenders van Contact (frequentie en locatie) te signaleren die zich niet houden aan onze timings, waarvoor dank.

thx voor reactie (crew)

Gepost door: crew | 19-01-04

your solution for live radio! voor verhuur van radioverbindingen!

Gepost door: Carl | 19-01-04

TOP Jurgen,

inderdaad maar bij TOP deed je het live in hun studio. We zullen maar zwijgen van het feit hoe vaak de rotsatelliet het begaf of hoe vaak de RCS daar snachts crashte. De noodband met muziek van 5 jaar geleden dien we ook te vergeten zekers? En afspraken tussen vmm en de stations werden nooit gevolgd door vmma.

Nu als je dienst technical in brussel van Contact kent, dan verschiet je er zelfs van dat er nog audio te horen is. Bv lampje aansluiten, daarvoor durven ze Contact Walonie en Vlaanderen uit de lucht voor te halen in Primetime om 17u45.

Het gaat u goed...

Me

Gepost door: Me | 19-01-04

niet om aan te horen Als ik via radio contact naar uw programma luister,is het niet te doen.
Telkens men overschakelt van u naar de reclame boodschappen,moet ik het volume regelen.
Uw uitzendig is veel te zacht (klank) tov het radio contactgeluid

Gepost door: de prof | 25-01-04

De commentaren zijn gesloten.