19-01-04

I don't like mondays...

Jongens toch. Heb ik een hekel aan maandag, vooral als het dan nog eens zo'n kutweer is. Vandaag meer in verkeer gestaan dan iets anders...en dan moest ik mij alleen maar verplaatsen in regio Antwerpen ! Dat belooft met al die wegenwerken...
Aangenaam journalist leren kennen, interview gegeven voor schrijvende pers (hou jullie wel op de hoogte waar en wanneer). Ben aangenaam verrast door invalshoek van het gesprek...tot nu toe moest ik dezelfde antwoorden geven op dezelfde vragen. Dit was anders en met open vizier..heb dan ook wat van echte ik blootgegeven. Zullen wel zien.
Mijn steun gaat uit naar de Sobelair medewerkers. Sabena 2. Had in de zomer iemand leren kennen die gesprekken voerde met Sobelair in opdracht van Arabische investeerders..zegde ie..is blijkbaar ook niet veel van in huis gekomen. Trouwens, waar blijven de nieuwe luisteronderzoeken? Januari was toch gezegd? De nieuwe zenders zullen heel wat moeite hebben om de marktleiders zoals Donna en Radio2 van de troon te stoten. Je mag zeggen wat je wil -los van partij trekken- de openbare zenders zijn op een intelligente manier bezig. En dit zeg ik vanuit een professionele interesse. Je kan het hen niet kwalijk nemen: op radio en televisie wordt een oorlog gevoerd..om marktaandelen! En in een oorlog, spaar je de verliezers niet.

18:34 Gepost door J | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

bakkie leut hmmm...nou volgens mij komt dat met het maandagochtendgevoel vrij snel goed met zo`n heerlijk koffieapparaat ;-)

groetjes maria

Gepost door: maria | 19-01-04

Nieuwkomers Waarom ze Donna en co niet van de troon stoten ?
Je moet eens proberen een zender als 4FM of Q music in de auto te beluisteren wanneer je rijdt.
Meer ruis dan signaal. Blijkbaar kunnen ze na 2 jaar nog steeds geen degelijk signaal over het Vlaamse grondgebied zenden.
Dan moet ge niet verwonderd zijn dat de meesten terugschakelen naar Donna.

Gepost door: Pim | 19-01-04

;; Koop u zoals ik ne moto,als je dan nog uw nrplaat wa naar boven plooid,moete u zelfs niks aan trekken van de fotograaf in zn blauw hemd en met de petje.....;

Gepost door: benji | 19-01-04

francofonen ïm, zelfs 'den Donna' is in Brussel niet overal beluisterbaar. Dat zoveel Vlaamse zenders in Brussel niet ontvangen kunnen worden hebben we te danken aan de arrogante franskiljons die zich van de normen en richtlijnen van het BIPT niets aantrekken, en dus veel een veel te zwaar zenderken hebben staan.

Nu ja... niet dat ik er veel aan mis. Donna is imo een absolute snertzender. Dan 100 keer liever q-music.

Zelfde trouwens met TV-uitzendingen. Zenders zoals Liberty-TV hebben een must-carry statuut. Dwz dat ze MOETEN opgenomen worden in het aanbod van de kabelmaatschappij. In Brussel echter vliegen de meeste Vlaamse must-carry's eruit (Libert, Vitaya, Jim, ...) tvv Turkse, Arabische en franstalige zenders.

De wet geldt in dit land alleen maar voor Vlamingen, niet voor de arrogante francofonie in Brussel.

Gepost door: Knut N | 20-01-04

Knut gaat wederom... er een communautaire kwestie van maken.

btw, waarom zorgde het BLok niet voor een Vlaams Front nu het kon inzake de kwestie van de kiesdrempel?

Gepost door: PieterJan | 23-01-04

De commentaren zijn gesloten.