30-01-04

VLD en mijn vorige berichten...

Lees mijn vorige berichten, kijk naar de datum en plaats dit gegeven er nu bij... puzzelen!
 
Als het partijcongres volgend weekend beslist dat de VLD omwille van het migrantenstemrecht uit de regering moet stappen, zal dat gebeuren. Dat verklaarde VLD-voorzitter Karel De Gucht vrijdag op de VRT-radio.
Hij waarschuwde er ook voor dat een Vlaamse meerderheid na de verkiezingen de splitsing van het kiesarrondissment Brussel-Halle-Vilvoorde kan doordrukken.
Tijdens het congres van 6 en 7 februari vindt ook een actualiteitsdebat plaats over het migrantenstemrecht. De Antwerpse Jong-VLD verzamelde de nodige 1.000 handtekeningen om een debat uit te lokken op het congres over de vraag of het migrantenstemrecht een regeringscrisis waard is.
Indien het congres ja antwoordt, is er een probleem, zo gaf Karel De Gucht toe. Dan moet ofwel de regering haar standpunt veranderen, ofwel moet de VLD uit de regering stappen. De Gucht beseft dat een crisis net voor de verkiezingen geen goede zaak is, maar stelt dat de overige meerderheidspartijen onvoldoende bewust zijn van de problemen die dat thema voor de VLD met zich mee brengt.
"Waarom moeten ze de ideale pre-campagne voor het Vlaams Blok voeren?", vraagt hij zich af.

 
read my lips.... 
 
scenariotip: Waarom reageert/profileert de VLD plotseling NU zo loeihard op een rechts thema? (logisch nadenken jongens! en lees mijn vorige berichten...)
 
 

23:30 Gepost door J | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

euhm..meer van dat? Gij se gdvrdemme se charel. Wanneer ga jij eens alles zeggen wat je weet? Biechten! Of zijn er redenen waarom je dat niet doet????

Gepost door: fred | 30-01-04

Ik zei het daarstraks nog... Verdoeme, toen dit op de radio kwam dacht ik direct terug aan deze blog... Los er op!

Gepost door: Foobar | 31-01-04

Anoniem "Gij se gdvrdemme se charel. Wanneer ga jij eens alles zeggen wat je weet? Biechten! Of zijn er redenen waarom je dat niet doet????"

zijn participatie in het Blok?

Gepost door: Anoniempje | 31-01-04

angstig allres wat er is dit moment ze doen in hun broek meer of veel van het vlaams blok ,ze steken meer tijd in hoe kunnen we het blok lamleggen of in wat de klachten zijn van hun eigen volk,maar ja wij moeten verdraagsaam zijn en wij moeten dit en moeten dat als het maar niet iets is tegen de vreemdelingen

Gepost door: cockuyt ronny | 31-01-04

anoniempje straf, ik wist niet dat je aandelen kon kopen van het Blok LOL!!

Gepost door: fred | 31-01-04

guy de dromer Het is simpel guy wil zijn onderbetaalde job als 1 ste minster in ruilen voor een europeese, en dit is zijn laatste kans. Dus deze regering valt! Na dat de cvp ons 8 jaar de broeksrien heeft aangespand , heeft guy dat op 4 jaar opgesopeerd. En nu in zijn 2de termijn komen de echte problemen. Maar het geld is op. Bedankt GUY en STEVE, de afrekening volgt op zondag 13 juni

Gepost door: pascal | 01-02-04

intussen weer gedraaid De straffe taal die De Gucht uitsprak werd op zaterdag alweer volmondig ingetrokken: men had zijn worrden weer wat te letterlijk geïnterpreteerd, nietwaar ! Die kronkels zijn we intussen van de VLD al gewoon - remember Coveliers. En vooral hun vroegere en toekomstige kiesbeloftes niet vergeten, he !

Gepost door: john | 01-02-04

De commentaren zijn gesloten.