31-01-04

Felle wind & afval op straat

Vandaag door Berchem en Wilrijk gereden. Het afval ligt nog steeds (al 5 dagen) in de straten vanwege een stakingsactie bij de huisvuildiensten. Door de felle wind wordt het papier nu verspreid over straat en berm. Als Antwerpen tegenwoordig bestuurd wordt als een privébedrijf heb ik de indruk dat de managers nu aan het knoeien zijn. Antwerpen een propere stad? Vooral de oplossing van enkele schepenen is hilarisch "We stellen voor dat de bewoners hun huisvuil terug binnen zetten". Stadhuis, here i come! Ik heb nog wat eenvoudige oplossingen voor moeilijke problemen: ik stel voor dat hondenpoep mee naar huis genomen wordt of  dat warenhuisbezoekers een kogelvrije vest gaan kopen of  verkoop je auto in plaats van op de werken te sakkeren.. geef toe, een stad besturen is easy.

16:49 Gepost door J | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

huisvuil hoi Jurgen,ik heb het inderdaad ook gezien maar vermits de plaatsjes duur zijn bij de stad zou ik zeggen.....dit is werkzekerheid !!

Gepost door: frank | 01-02-04

vuilzakken 'k heb dat ook gezien de zaterdag , bij mezelf gedacht wat een vieze stad met zaterdag nog de vuilzakken buiten ,plastiekzakjes met bananen schillen er bovenop enz. 't was in de abdijstraat je moest zien waar je liep. Antwerpen mijn stad schoon stad als ze zeggen; algoed dat ik er niet woon.

Gepost door: julie | 01-02-04

hinderende (vreemde) rommel Aaahh!! Zaterdagnacht nam ik afrit Borgerhout en rijd via Turnhoutsepoort (weet niet of dat een officiële benaming is) Borgerhout binnen. Ik reed precies binnen in een grote vuilbak...allerhande rommel moest je ontwijken. Normaal gezien vlam ik los over zo'n rommel zodat het in 't rond vliegt, maar wist niet of er glas in die vuilzak zat...had dus schrik voor kraskes op m'n nieuwe velgen.

Bwa, eigenlijk is dat ontwijken van rommel niet veel erger dan anders, want de allochtonen aldaar op de Turnhoutsebaan in Borgerhout parkeren zich daar dubbel en laten hun richtingaanwijzers gewoon pinken terwijl ze naar de winkel gaan. Bye bye, trek uw plan...rijd maar op de bus-, tram- en taxistrook stomme Belgen. Overdag is het een merde, al meerdere malen 5 à 6 maal moeten ontwijken op enkele honderden meters!!! Hey, 'k zeg het zoals ik het zie hé...

Nu weet ik tenminste waar die rommel vandaankwam.

Enfin, alles gaat dus goed. Er wordt de laatste jaren méér gestaakt dan gewerkt in openbare diensten, m'n gedacht...

Gepost door: Immortal Bob | 02-02-04

De commentaren zijn gesloten.