12-02-04

Harakiri Liberalis?

Euhm? Bij de VLD is het toch ook een potje schieten, nu ligt Big Karel onder vuur en is de Guy pissed. Na het huilen nu het slaan. Benieuwd wat dit allemaal gaat geven bij de verkiezingen. misschien moeten ze eens een 'teambuilding' event in elkaar flansen, ergens in Gembloux of zo en dan stemmen (ook de migranten in hun partij) wie op wie mag kloppen. Haa...was dit maar de VS! Een perfecte ZwartofWit, Guy versus Karel en als scheidsrechter de 3 wijzen (Hugo Coveliers, Ward Beysen en JM Dedecker). Het zou tenminste voenken geven...maar allez, nu zondag (op wekenlange algemene aanvraag) en vanwege (actualiteitswaarde) en daarenboven (pittige discussie) en onder druk van mijn alter ego chef-redactie heb ik besloten (enkele dagen voor de stemming in de kamer) het migrantenstemrecht op mijn agenda te plaatsen. Voor en tegen. Jullie weten wel hé. Hou jullie op de hoogte, zoek wel nog een tolk voor PS-franstaligen(gebarentaal mag). Ik heb 1 probleem.. bij de VLD zijn ze zowel voor en tegen. Knap lastig!

(trouwens: chapeau voor Karel met zijn koppigheid...die zijn..kop kost...)

14:05 Gepost door J | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

marcel.schenk@pandora.be haal voor de vld een windhaan in de studio

Gepost door: grijzecel | 12-02-04

Een Beeld Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden.

" target="_blank">http://www.politicsinfo.net/content/showimg.xml?id=aa48a31a_0a20_0202_005b_4ad2dcdc66f4">

http://www.politicsinfo.net/content/showimg.xml?id=aa48a31a_0a20_0202_005b_4ad2dcdc66f4

Gepost door: K. | 12-02-04

Oops Afbeeldingen in reacties pakken niet...

Gepost door: K. | 12-02-04

midevriendt@yahoo.com Karel zou nog gelijk kunnen krijgen de 13de juni. Stringenter keurslijf bij 'het' stemrecht had voorde blauwen de pil kunnen verzachten en hun imago weer opkrikken. Cfr. Mevr.Verdonck in Nederland met haar onwrikbare uitwijspolitiek verhoogt haar populariteit en zetels voor de VVD. Hartelijk

Gepost door: Mich | 12-02-04

Keizer Karel, wie is de volgende die het licht uitdoet? Eindelijk hebben ze Karel Keizer afgevoerd...
Nu nog, de rest van de VLD bende,
De machtsgeile blijtsmoel uit Limburg die niet kan skiën (weende haast in 96 toen de VLD stemmen verloren had),
de leider met zijn spleet tussen zijn tanden
en de West-Vlaamse boerenlul die er ABSOLUUT niets van gebakt heeft als Minister van Justitie... maar ja, als ontwikkelingsMinister kan hij misschien het niveau opkrikken van Jean-Marie De Decker en Q, nog irritanter als de radio zelf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Op naar de nederlaag | 26-02-04

De commentaren zijn gesloten.