18-03-04

In beeld?

En ik dacht dat het wat rustiger ging worden. Op dit ogenblik zeg ik: " Ik bevestig NIETS en ik ontken NIETS". Tuurlijk zijn er diverse gesprekken! Zolang ik geen handtekening gezet heb onder een officieel document wil dat zeggen wat het wil zeggen. Veel beloven..daar bouw je niets op. Trouwens ik politieke ambities?...jongens...ik zeg dat al van mijn 16 jaar dat ik OOIT mijzelf wel zie in de politiek.  Weet je wat eigenlijk het ergste is? Zoveel heisa en persaandacht heeft het programma nooit gekregen terwijl het op antenne was. Op mediavlak zijn er genoeg mogelijkheden, het ene wat interessanter dan het andere. Ik heb toch ook het recht om eens naar de overkant te kijken? Zoals ik zondag zei: misschien kan ik vanuit die andere kant wel meer doen met de principes waarvoor ik sta dan aan die micro/camera kant....of denken jullie nu echt dat ik 15 jaar talkradio met hart en ziel kon doen met een masker? dream on.  Effe final thoughts: ik voel mij nu misbruikt door zowel pc als zowel rechts. Misschien horen jullie dit niet graag maar: 'Niemand mag mij claimen zonder toestemming'. Uiteindelijk ' it's my life' (BonJovi) of hebben jullie die song niet gehoord op het einde van mijn programma?  


11:35 Gepost door J | Permalink | Commentaren (51) |  Facebook |

Commentaren

red Je grootste kracht, je grootste gezag als journalist, ontleende je aan je onpartijdigheid ! Als de geruchten kloppen dat de VLD lonkt dan dient er toch niet aan herinnerd dat binnen de VLD OOK MUILKORVENDE TENDENSEN AAN HET WERK WAREN/ZIJN !! (Derk-Jan Eppinck, Luc Van der Kelen en wellicht nog anderen...)
Ik wens je een heldere kop om de juiste beslissing in deze te nemen !
Genegen groeten !

Gepost door: adelin | 18-03-04

andre.mampaey@pandora.be Jurgen dat gaat ge zeker toch niet doen,in dat geval ben je niet beter dan al de rest

Gepost door: andre | 18-03-04

vld Dag Jurgen,

Indien dit waar is dat ge naar de vld overstapt,terwijl je heel goed weet wat zij denken over democratie,vrije meningsuiting,persvrijheid,vlaanderen enz. . .,dan heb ook jij die domme vlamingen een rad voor hun ogen gedraaid.Indien je dit durft te doen dan is niks of niemand nog enige geloofwaardigheid of vertrouwen waard.Hoop ten stelligste dat de vele mensen, die je roemden om je durf,objectiviteit,openheid en nog zo vele andere kwaliteiten,niet tot in het diepst van hun hart zwaar gekwetst en ontgoocheld zullen zijn.

Gepost door: jo | 18-03-04

VLD Awel Jürgen , je bent zo kort van stof... Dat zijn we van je niet gewoon na al die ellenlange introducties bij Zwart of Wit over hoe on-democratisch het hier wel is in België...
Het feit alleen al dat je met die 'on-democratische hufters' aan het spreken bent bezorgt me koude rillingen...
Maar dat alles verandert niets aan mijn stemgedrag voor 13 juni... Voor mijn part mogen ze Kim Clijsters op hun lijst zetten... Ik heb nog een troef in de hand: "MIJN stem"...

Gepost door: Carlos | 18-03-04

RECHTS EN VERDRAAGZAAM Zeer goed !

JIJ bepaalt wat , wanneer je doet en met wie ! en in de vorige topic had ik reeds gezegd dat diegenen die nu het hardst aan bleten waren dat je programma moest terugkomen, censuur en onrechtvaardigheid schreeuwden en een petitie wilden ook diegenen waren die de oorzaak waren van het afvoeren van zwart-wit. Nu er nog maar GERUCHTEN zijn, zijn het ook diegenen die je reeds als "verrader" bestempelen of "niet beter als de rest" . Wees er maar op voorbereid , Jurgen , als je in de politiek gaat en niet voor het Blok kiest (ook jouw beslissing!) zal je door dezelfde simplisten(oeps nu ben IK onverdraagzaam, toppunt) direct verguisd worden. Zij hebben de titel overgenomen en denken zwart-wit over mensen(doordenker) en hun politieke keuze ... VOOR het blok of TEGEN , dus ook voor "hen" of tegen "hen" (het zogenaamde "eigen volk") JA KAMERADEN , (wie gebruikte die bewoording ook weer ?) Stand and Fight men of the west against the foreign armies (citaat lord of the rings , mensen leger tegen beestenleger !!!) om van te k**tsen !! honderdduizenden kiezers of niet... tegenwoordig het argument


Ook als dit gerucht van de VLD zou blijken te kloppen, SO WHAT ! Weet iemand buiten jurgen wat er EXACT gebeurd is ? Ik alvast niet , anderen kunnen blijkbaar in een glazen bol kijken !

Je bent intelligent en geslepen genoeg om al bij al een goede keuze te maken voor jezelf en je dierbaren. en laat ze maar zeveren ! buiten "eigen volk eerst" roepen en stemmen voor hun blokske kunnen ze niet veel meer dan hun verzuurde gevoelens tentoon spreiden, zelfs tegen jou (als je niet meer in hun straatje rijdt, iets WAT JE NOOIT HEBT WILLEN DOEN , maar je programma werd er wel door misbruikt..

en ja , hier moet natuurlijk op gereageerd worden door de simplisten in kwestie door te stellen dat het geen verzuurde simplisten zijn., want ze hebben een diploma en kaderfunctie.. So What ? Een universitair diploma halen is geen garantie voor intelligentie, soms in tegendeel ! . voor de enthousiastelingen, ik ga daar niet op reageren. Dit is geen gedeelte van het forum.
o ja nog eentje : geen integratie(assimilatie whatever) zonder acceptatie

JAJA, een ambetanterik ...
Doe je ding , jurgen ! en laat ze maar zeggen...
Je ware fans van je programma komen nu naar boven ... en de parasieten ook

Gepost door: DE SCHELLEN VALLEN AF | 18-03-04

gg14569@hotmail.com Ik denk dat er ier enen ons bij ons pieten zal hebben. De VLD, alé jong dat meende nie.

Gepost door: Ja Lap! | 18-03-04

VLD?? Ik ben geen fan van verstrepen , maar de VLD is echter de partij van het vlaamse verraad , van het vreemdelingenstemrecht , van de repressie tegen andersdenkenden.... een PEST VOOR VLAANDEREN, hoe dit te combineren valt met vrijheid van meningsuiting .

Gepost door: il falco | 18-03-04

opportunisme zou mij niet verwonderen. Jurgen Verstrepen is typisch zo iemand die zit te kankeren op de macht omdat hij zelf deel wil uitmaken van die macht.


Doe zo voort Jurgen! Ge slaagt in uw opzet.

Gepost door: dirk | 18-03-04

opportunisme zou mij niet verwonderen. Jurgen Verstrepen is typisch zo iemand die zit te kankeren op de macht omdat hij zelf deel wil uitmaken van die macht.


Doe zo voort Jurgen! Ge slaagt in uw opzet.

Gepost door: dirk | 18-03-04

Eigen Partij Jurgen een goede tip: richt een eigen partij op!
Verhofstad en co. zij heus niet dom, zij weten hoe populair jij bent en wat een mensen jij achter je hebt staan. Het is een gehaaide zet van de VLD om jou op hun kiezerslijst te zetten, denk daar goed aan.

Gepost door: Esther | 18-03-04

... verstrepen zou beter journalist blijven , nu een postje gaan claimen komt heel ongeloofwaardig over, en voor wie denkt dat dhr verstrepen Robin Hood is , wel die mag dan meteen z'n sprookje opbergen . Verstrepen hoort mischien wel thuis bij de VLD , waar figuren als Coveliers en dedecker moord en brand schreeuwen, maar terwijl lekker tegen de overgrote meerderheid van de vlamingen in regeren en zowel de snel-belg wet als het vreemdelingen stemrecht goedkeuren, zo van hou me tegen of ik.. en ze vleiden zich neer in de salons van de macht.

Gepost door: il falco | 18-03-04

hou nu eens op... met Jurgen god weet wat allemaal te verwijten. het is een gerucht, geen feit. Wie weet wie er aan de oorsprong ligt, en hoe betrouwbaar het dus is? Trouwens, Jurgen is heus niet dom, hij volgt de politiek al lang genoeg. We zullen wel zien of hij op een lijst gaat staan, en of het dan die van de VLD zal zijn. Zolang hij het hier niet zelf komt zeggen, hecht ik in elk geval geen belang aan wat men vertelt. Dat zouden jullie beter ook niet doen...

Gepost door: Reska | 18-03-04

* Ik hoop dat da van de VLD maar een gerucht is, trouwens nu in de politiek stappen zou niet geloofwaardig zijn, zeker niet voor de partij die staat voor een anti-vrije meningsuiting.

Groeten

Gepost door: economist | 18-03-04

tommy@hotmail.com Kerel, niet VLD... de vlaamse verraders partij..

Een eigen partij, dat zou pas leuk zijn.... dan hebben de mensen weer een uitlaatklep.

Gepost door: tommy | 18-03-04

de schellen vallen af Gelukkig dat er nog zo van die links gefrustreede super intelligenten rondlopen.Anders hadden we nooit geweten waarom verstrepen moest stoppen.En ja de waarheid dankzij gerrit hé,tis de schuld van die simpele rechtsen.Nogmaals de bevestiging dat ge nie alleen de klepel nog niet weet hangen maar zelfs nog nie de klok(zoals de meeste linksen die het nog altijd nie begrijpen waarom het blok zoveel stemmen haalt)Toch raar als ge zo slim zijt en het grote gelijk aan de linkse kant is.Hoop dat niet iedere linkse zo simpel en zo hooghartig is.Ne grote troost,ge zijt nie alleen,er lopen er zo nog veel rond.

Gepost door: jo | 18-03-04

tommy@hotmail.com Kerel, niet VLD... de vlaamse verraders partij..

Een eigen partij, dat zou pas leuk zijn.... dan hebben de mensen weer een uitlaatklep.

Gepost door: tommy | 18-03-04

JAJA, uit Antwerpen !! en 't stad Lap, t'is al prijs ! Ik zal dan maar es reageren, vermits het hier niet gaat over de topic, maar over mij als persoon. Maar wees gerust , geachte , het blijft hierbij, dus ge kunt na mij nog voldoende uw gal spuwen op mensen zoals ik die menen dat ons land TWEE best kan missen : Hardleerse criminele allochtonen en hypocriete racisten...

1. Ik ben gene linkse (vandaar ook RECHTS & VERDRAAGZAAM)
verre van . (lezen jongen !) oeps , wil niet zeggen dat ge simpel zijt!
2. Net zoals de meesten ben ik de MENING toegedaan dat zwart-wit een
blok propaganda machine was geworden, en daardoor afgevoerd
werd. Als een blokker dat zegt, is het blijkbaar Ok, als ik als ANTI-
BLOKKER (maar veel rechtser dan veel van de blokkertjes!) dat
beweer ben ik ineens hooghartig. grappig.
3.Vermits ik zelf een rechtse rakker ben, is het vrij waanzinnig om te
besluiten dat ik rechtsen simpel vindt.
4. Vermits mijn mening (DE VRIJE) u niet aanstaat, deelt ge me uit
gemakkelijkelijkheid maar in bij de linkse intellectueel. nog grappiger.
5. Vermits mijn woorden niet van enige realiteit gespeend zijn (effe
hooghartig doen om u plezieren) schiet gij maar op de
boodschapper.Zegt genoeg over u KAMERAAD.

wie was er ook weer voor de vrije mening?
Ge ziet Jurgen, de reacties schrijven boekdelen. ik zie u ook liever bij een partij van mijn voorkeur; maar zelfs als gij beslist om diametraal in te gaan tegen mijn visie, wens ik je nog veel succes !! Zelfs al ga jij bij de PVDA , AEL, GROEN of BLOK ; dan is DAT JOUW BESLISSING . Jij alleen weet wat je moet doen !
Ik blijf erbij : de ware fans van zwart-wit tonen nu hun gelaat !!
en de parasieten ook...

Veel verdraagzame groeten en rechtse groeten !
last post, doe geen moeite meer ...Gepost door: ZO VOORSPELBAAR ! | 18-03-04

Ben je GEK Jurgen? Jurgen, vrijen met de duivel kan heel nare gevolgen hebben voor jezelf. 'k Hoop dat je je dat zelf ooit kunt vergeven, want anderen zullen dat zeker niet voor jou doen.

Gepost door: Koen Godderis | 18-03-04

Doe maar waar je jezelf goed bij vind Tja, het zal een moeilijke bevalling worden blijkbaar. Ik heb ook mijn vraagtekens, die kan je op de fora lezen...maar toch moet je doen Jurgen waar je jezelf kan in vinden. Neem uw tijd, overweeg een en ander goed, en wat je ook beslist...gewoon veel succes.

Gepost door: Albert Gysels | 18-03-04

Show must go on Het is wel vrij eigenaardig...
De VLD kondigt al meer dan een maand een mistery man aan om de tweede opvolgersplaats op haar lijst in te nemen.
Toegegeven, als Jurgen die mistery man is, heeft hij helaas een vuil spelletje gespeeld de laatste weken aangezien deze stap in de politiek toen al een potentieel feit was.
Show must go on...zwart/wit of de zoveelste VLD-show?
Past perfect in het rijtje shows van de afgelopen weken; denk maar aan Karel De Gucht, die zogezegd geroyeerd werd, maar in werkelijkheid een Vlaamse Ministerpost beloofd is.
Het zoveelste rad voor ogen van de bevolking? Ik mag hopen van niet...

Gepost door: Recht(s)uit | 18-03-04

beste jurgen, alleen al het idee dat de VLD de stemmen voor jou zou gebruiken om het tegenovergestelde van je ideeën uit te voeren maakt mij misselijk

Gepost door: VLD | 18-03-04

geweldig ik zou het in ieder geval geweldig grappig vinden moest de heer verstrepen bij de vld intekenen. Waar gaan al die zielige klagers van het blok dan nog terecht kunnen? Haal de complottheorie maar gauw boven, want volgens mij zit stevaert achter deze verrassende move, jongens ;-)

Gepost door: vl wie? | 18-03-04

verloochen je eigen niet !!!!! Vele mensen hebben Jurgen altijd geapprecieerd als onpartijdige journalist. Vaak waren deze mensen inderdaad Vlaams Blokkers, wat mij maar logisch lijkt want ze konden nergens anders terecht. Het is dus maar normaal dat er nu veel reacties komen op het gerucht dat Jurgen naar de VLD zou gaan. Dit zou ik persoonlijk trouwens dieptriest vinden, want dan is het pas de VLD die Jurgen echt gaat misbruiken omwille van de (hopelijk niet te vele) stemmen.
Het Vlaams Blok daarentegen heeft dat nooit gedaan. Zij hebben alleen geuit dat ze zeer tevreden waren met de 'Freedom of Speech'. En ook het feit dat Jurgen iemand was die niet meedeed aan de comedie rond het Cordon Sanitaire. Dat is namelijk een zeer belangrijk punt, waardoor nu vele Vlaams Blokkers teleurgesteld zullen zijn in de mogelijke keuze van Jurgen. Want wat gaat hij doen: de VLD altijd braafjes volgen(waartoe hij niet in staat is volgens mij) ofwel zich ook nú blijven verzetten tegen de anti-democratie zoals het Cordon? De tweede mogelijkheid zal wss niet getolereerd worden door guy (en di rupo).
Dus zal Jurgen in die zin beschouwd worden als iemand die inderdaad niet beter is dan de rest, want dan is hij dat ook niet.
Maar laat ons hopen dat het natuurlijk niet zo zal zijn. En als ik een goede raad zou mogen geven: blijf journalist en blijf neutraal zodat je je eigen niet zal moeten verloochenen. Op die manier hebben de mensen je ook altijd toegejuicht. Het zou jammer zijn dat sommigen van hen op een partij zouden stemmen, niet omdat ze daar zelf achter staan maar omdat jij er lid van zou worden.
Denk er dus nog maar eens goed over na (en daar twijfel ik trouwens ook niet aan, want jij verkiest de postjes niet boven je eigen mening)

Gepost door: een VLAMING | 18-03-04

ppppfffff!!!!!!! Ik heb zo'n vuil vies gevoel dat de vld u gewoon gebruikt. Ze weten dat ge populair bent en ineens moeten ze u hebben, juist voor de verkiezingen.

Ik denk ook wel aan mijn eigen. Nu kan ik mijn mening kwijt op uw site. Een site van een journalist. Ik heb geen zin om binnenkort mijn mening kwijt te geraken aan een politicus van de vld. Ik heb een hekel aan politiekers. Voor mij zijn ze allemaal dezelfde. Ik wil echt geen hekel aan u hebben. Kzou dat heel jammer vinden.

Denk er toch eens goed over na. En als ge 'ja' zegt en ge komt in het Vlaams Parlement, doet uw job dan goed. Word niet een kl**tz*k zoals als de rest.

Gepost door: alin | 18-03-04

Opgezet spel ????? De laatste uitzending van Z/W was dit geen opgezet spel?
Was dit de bedoeling?

Indien ja, dan ben ik nogmaals dik ontgoocheld in arm Vlaandern en de politiek.

Jurgen geef ons eens een juist en eerlijk antwoord

Gepost door: Seniorke | 18-03-04

kies goed kies voor VLAANDEREN , kies voor het vlaams blok .
Laat U niet vangen door de VLD.

Gepost door: franky | 18-03-04

een van nature héél blauwe vogel Verstrepen op de VLD lijst ???? De VLD heeft stemmen teveel zeker, hier gaan ze er zeker een pak mee verliezen

Gepost door: BLUEBIRD | 18-03-04

twofor2@pi.be Jurgen,

Dat "vanaf de andere kant misschien meer kunnen doen" is een huizenhoog cliché ! 't Is een antwoord dat je van je studiogasten nooit zou aanvaard hebben. Ik wens je echter veel succes in wat de toekomst je brengt. Wie zijn wij om jouw carriereplanning te beoordelen ? Overweeg wel even dat er nu al mensen tot tranen toe bewogen waren bij het afscheid van zwartofwit en dat het ook diegenen zijn die zich "genaaid" zullen voelen als je op een lijst gaat staan van een meerderheidspartij. 't Is een mes dat aan 2 kanten snijdt want ik begrijp je volkomen als je zegt dat niemand je kan claimen terwijl je nu het gevoel hebt dat iedereen je claimt. Een Grimbergen van 't vat kan ik aanbevelen als hulp bij het nemen van een beslissing :)

Norman

Gepost door: Norman | 18-03-04

Tja, politiek Politiek iets voor jou? Qua capaciteit zeker en vast, maar je bent te recht voor de raap, in de politiek moet je "tweegezichter" zijn en dat ben je niet. Moest je toch de stap wagen wens ik je veel succes, het zou alleen jammer zijn voor de journalistiek, ze zouden een goede en eerlijke kracht verliezen.

Gepost door: Stefaan | 18-03-04

marc-peeters@pandora.be Je zou beter niet in de politiek gaan, want bij vld moet je meelopen in de partij zie maar naar De Decker hoe dikwijls heeft die zijn mening al niet MOETEN herzien. Je kan beter een eigen partij oprichten. Een partij waar je je mening mag zeggen en niet moet afhangen en luisteren naar de top maar je eigen mening mag hebben, Ik wil dan direct lid worden. VVD Vlaams Vrij en Democratisch

Gepost door: Eigen Partij | 18-03-04

It's your life indeed ! Het is inderdaad uw en uw beslissing (en die van uw gezin) alleen die telt. Niemand wil je claimen, denk ik !
Toch zou ik het jammer vinden mocht één of andere politieke partij je recuperen ! Je zou nog meer monddood gemaakt worden dan nu het geval is !
En behandel rechts en links naar eigen goeddunken (maar zie van waaruit de meeste druk op de vrije meningsuiting komt en het opgelegde en gestuurde éénheidsdenken !).
But : it's your life indeed !

Gepost door: freddy de keyzer | 18-03-04

raf.vanwiele@skynet.be Slechte zet, want de VLD zal zeker niet meer regeren na de volgende federale verkiezingen.

Gepost door: Raf | 18-03-04

- Ik vraag mij af waar wij het recht vandaan halen om Jurgen te beoordelen en veroordelen over zijn persoonlijke keuzes die hij maakt !
Wij die nog niet zolang geleden de mond vol hadden met de woorden democratie , vrijheid van meningsuiting en het behoud van onze vrijheid in de keuzes de we maken ( een mens van vlees en bloed zijn dus ) !
Ik hoop dat Jurgen in wat dat hij ook gaat doen in zijn verde leven , nog altijd de mens blijft die hij is en niet dat wat een ander van hem wilt maken !

veel sucses verder
wilfried

Gepost door: - | 18-03-04

politiek Inderdaad Jurgen, niemand mag u claimen. Het is u keuze, dat is waar. Maar denkt u nu werkelijk dat u iets zal kunnen veranderen inzake vrije meningsuiting via een bestaande partij of deze nu sp-a, vld, cd&v of blok is? Daar geloof ik niets van, als ge niet meeloopt vliegt ge eruit (voorbeelden te over: coveliers, de gucht, weyts,...). Als u als onpartijdig journalist in een partijdige politieke partij stapt, klinkt dit niet echt logisch hé. U hebt mijn stem als onafhankelijke journalist maar niet als partij afhankelijke. Duchatelet heeft het slim gezien.... denkt hij

Gepost door: vlaamse rakker | 18-03-04

Baby think 2ice Beste Jurgen,

Als ik morgen hoor dat je gezwicht bent voor een lucratief VLD-mandaatje beken je -eindelijk- ook zelf kleur en verloochen/bedrieg je, naast 15 jaar Talk Radio-leven, zowat heel je luisterbestand. Kom dan aub niet meer aandraven met "Freedom of Speech"...

Gepost door: Tonto | 18-03-04

Duidelijk... 'T is duidelijk: Politicsinfo.Net was een flop: cartoons reiken niet verder dan de Twin Towers op 9/11, het commentaar van Schamp ergens in 2002. Jurgen heeft ook een gezin en kiest geld voor z'n eieren, ook al verloochent hij daarmee alles waar hij -mediatiek correct- voor stond...

Na de laatste aflevering weet Jurgen dat heel wat mensen tranen zullen plengen op het verraad van een oppportunist... Jurgen, ik kan het je niet kwalijk nemen, You only live once, maar stop aub die Bullshit

Gepost door: Tuvalu | 18-03-04

zwart/wit naar grijs Als journalist is Jurgen volgens velen (zijn kijkerskorps, zowel links als rechts) een witte raaf omwille van zijn unieke objectiviteit. Voor anderen (de correcte politiekers) is hij dan weer een zwarte vloek om diezelfde reden. ZWART/WIT dus !
Ik denk dat, ongeacht de politieke kleur waarvoor hij zou kiezen, hij zal verworden tot een grijze muis. GRIJS dus, zoals alle politiekers, zonder fans noch vijanden.

Jurgen, wat je ook beslist, success met je keuze !


Gepost door: zwartwitje | 18-03-04

VLD: denk goed na aub! Vlaams Blok, de enige partij die het nog niet heeft kunnen bewezen. Als jij voor VLD kiest, kies je voor een dictatuur en volg ik je niet (meer). Je gaat toch niet opkomen voor de partij die je eigen programma monddood heeft gemaakt. Denk aub goed na en richt desnoods een eigen partij op.

Gepost door: VLD: denk goed na aub! | 18-03-04

EUH... "Ik bevestig NIETS en ik ontken NIETS"... Je bent al beter dan Dehaene op z'n beste Hoogmis... Arme Jurgen. Go for the money en reken daarna op niets dan antipathie van al de mensen die je 15 jaar virtueel onderhouden hebben. Zelfs Verhofstadt had nog een greintje deontologie...

Gepost door: TONTO2 | 18-03-04

Leven Je leefde audiovisueel bij de gratie van Vlaams-blok kiezers. Denk je nu echt dat je één serieuze VLD-stem zal halen???

Gepost door: Wilip De Finter | 18-03-04

VLD Beste Jurgen,

De laatste dagen heb ik je enorm gesteund. Het feit dat je iedereen aan bod liet komen tijdens je programma, strekte je tot eer. Ik heb je objectiviteit uitermate bewonderd.

Maar, vandaag voel ik me bedrogen. Niet omdat je voor de VLD hebt gekozen (weliswaar een blunder van formaat). Maar wel omdat afstand neemt van wat je altijd dierbaar was, nl de journalistiek waarin je correct optrad.

Maar deze beslissing namelijk in de VLD stappen, Jurgen, nu stel je me echt teleur. Dat je je zo laat omkopen. Walgelijk. Heb je dan niets geleerd uit je eigen programma, heb je dan zelf niet gezien hoe deze bende de ene leugen aan de andere knoopten.

De enorme stoelendans op alle niveau's van onze regeringen, maar vooral in eigen rangen. Nu werd je opgenomen, morgen lig je er weer uit. Of je moet nu definitief je smoel houden. Mannen zoals De Decker, op het laatste De Gucht, die durfden het zeggen maar werden telkens terug gefloten. Ben jij dan de voorstander van het Belgie, onder een dictatuur van Guy Verhofstadt. Ben jij vanaf nu mee de verrader voor het Vlaamse volk. Ga jij mee voor lul staan en mee MOETEN toegeven aan de PS.

De VLD die telkens voor de verkiezingen referendums propageert maar daarna ze onmiddellijk afzweert.

Jurgen, ik heb enthousiast de laatste dagen partij voor jou gekozen. Dit was echter mijn laatste interventie want vanaf nu ben jij alle geloofwaardigheid kwijt.

Daar gaat je VRIJE MENINGSUITING.

Ik dacht echt dat je de nodige intelligentie om iets meer van politiek te verstaan had opgedaan.

Nu moet ik zeggen weerom ARM VLAANDEREN.

En wat nog erger is, is dat je dan nog opkomt in Antwerpen. De achterbaksen van de VLD in Vlaanderen. Jong VLD (prachtig initiatief tijdens het laatste congres wat betreft het migrantenstemrecht) - de regering moest vallen maar ZWIJGEN. Terugkrabbelen. Coveliers - grote mond in de antwerpse crisis en het migrantenstemrecht - maar ja ZWIJGEN of vertrekken. En de rol van de ganse VLD Antwerpen bij het aanduiden van onze nieuwe burgervader - walgelijk. Ik vergeet dit allemaal niet, maar dat jij dit niet ziet. Jurgen toch.

In één van mijn vorige schrijven heb je verweten dat je niet altijd de mensen voldoende liet uitspreken. Nu moet je ze niet meer laten spreken, want je zit mede in het groepje van de dictators.

Schandelijk!

Gepost door: luc | 18-03-04

ge meent da nie... het is je goed recht om naar de Vld te gaan, maar dat is toegeven aan de repressie, hé jurgen.
Ik vind het bijzonder spijtig want ik volgde met plezier je debatten.
het gaat je goed, maar mijn stem zal je nooit krijgen...

Gepost door: Peter | 18-03-04

af.ed48@skynet.be Lberty-tv is al van mijn toestel verdwenen. Dit ging met een klik op mijn afstandbediening. Als trouwe kijker en luisteraar van in den beginne,zit mijn wijsvinger gereed om nogmaals op dat toestelletje te duwen. Dan wel op het "geestelijke" delete- knopje. M.a.w. Jurgen, ga je politiek,dan wis ik je en stop je in het hokje van de leugenaars. Als politieker wordt je gewoon opgevoerd, geleefd en monddood gemaakt. Doe je het voor het geld, wat misschien te begrijpen is, denk er dan aan, dat met jouw tallenten er andere mogelijkheden zijn om je boterham te verdienen.

Gepost door: ED | 18-03-04

ongeschikt beste jv,
u bent compleet ongeschikt voor een politiek mandaat, bij om het even welke partij; uw waarde zal puur geevalueerd worden op het aantal stemmen dat ge zult binnenrijven; logisch zult ge denken: voor niets krijgt ge niets: maar als na verloop van tijd voor eenieder duidelijk zal zijn dat uw bijdrage aan de 'civitas' vh niveau a la fientje of a la freya, zal blijken , gaat u zich dan tevree en voldaan voelen? Ik denk het niet.

Gepost door: bats | 18-03-04

waza Misschien nog best dat je programma is afgevoerd, als je ziet hoe de
blokklagers hun onverdraagzaamheid nu ook op jou richten... omdat ze je en jouw format niet meer kunnen misbruiken.

Wat een bende zieligaards ! ben al bij al blij dat ik hun zielig racistisch gezwets elke zondagmorgen niet meer hoef te horen. !

Gepost door: el magnifico | 18-03-04

anderen... wie denkt dat enkel vb'ers twijfels hebben bij deze gang van zaken moet maar eens surfen naar de site van de cdenv of op politicsinfo. net , ik denk dat enkel blinde fans van js hier geen bedenkingen bij hebben, of ze veel aan verstrepen gaan hebben in de politiek is een andere vraag...
hij kan misschien samen met JM dedecker het schaamlapje vormen om zo nog wat meer kiezers te bedriegen... arm vlaanderen , di rupo zag dat het goed was

Gepost door: eduard | 18-03-04

Wegzappen Wegzappen en hebt er geene last van. Doe ik ook als ik in de 7e dag of bij Polspoel en De Smet iemand zie verschijnen die mij niet aanstaat.

Gepost door: @ Waza | 19-03-04

Jurgen maak er een einde aan Het wordt meer en meer duidelijk dat u als Vivanter op die beruchte 2e opvolgersplaats van de VLD lijst gaat staan. Dat u dit gaan doen is uw volste recht temeer daar voor uw ZwartofWit op geen enkele zender nog plaats zal zijn. Het is nu genoeg geweest en in het kader van wat nu stillekes aan duidelijk begint te worden was uw afscheidsprogramma van vorige zondag er ferm over. Succes nog in al wat U gaat doen.

Gepost door: Ward | 19-03-04

- Beste Jurgen
Men heeft hier opmerkingen over dat je bij de vld zou gaan !
Ik vraag mij af of je ook zo onder vuur zou genomen worden als je door een anderre partij zou gecontacteert worden ?
Ik denk van wel !
Al de partijen hebben geprobeert de stemmen naar hun toe te trekken door een bekende figuur op hun lijst te zetten .
Het voornaamste is dat die personen zelf ervoor gekozen hebben om in hun eer en geweten met die partij meetewerken !
Dat jij je er goed bij voelt met wat je doet is het enige wat telt .
Hierbij sterkte toegewenst met wat je ook gaat doen in deze o zo onschuldigge maatschappij .

Gepost door: - | 19-03-04

Vivant ? Wa dis da ? Vivant en de rest wil allemaal kartel vormen anders komen ze er niet.

Grof dat men jou bij de VLD wil rangschikken zo kan je de twijfelaars die uiteindelijk op het BLOK zouden stemmen terug bij de VLD houden goe gezien mannekes.

En wat na de verkiezingen ? Je zullen je dumpen, ja !

Gepost door: 50ste reactie | 19-03-04

Stemmen binnenhalen Eerst stemmen binnenhalen Jurgen en daarna moogt ge uw valies pakken. Zo werkt politiek. Gezien je media-carriere zou ik het niet doen, want wat je nu doet zal nooit meer hetzelfde zijn na een politieke carriere. Je gaat trouwens naar een partij die de dieperik ingaat bij de volgende verkiezingen. Ik sta achter jou Jurgen, maar mijn stem krijg je niet. VLD = partij zonder toekomst!

Gepost door: Koen Godderis | 19-03-04

De commentaren zijn gesloten.