19-03-04

Politiek opbod?

Ik ben het niet eens met wat ik allemaal lees. Voor de duidelijkheid: ik doe niet mee aan politiek opbod, ik laat mij niet dwingen tot keuzes, mijn programma is ONVERWACHT van antenne gehaald, ik werk NU nog steeds in media als mediamens, het bericht in Het Nieuwsblad van gisteren is ONZIN (lijstvorming) . Ik ontken het berichtje in de GVA (vandaag) dat ik via Vivant praat met de VLD. Er is niets in 'kannen en kruiken'! Ik luister, men doet mij mondelinge aanbiedingen (diverse partijen) en ik vertrek straks naar de zee... even uitwaaien.


10:21 Gepost door J | Permalink | Commentaren (64) |  Facebook |

Commentaren

go Jurgen Trek uw nix aan van wat ze schrijven, blijf wie je bent.
enne amuseer uw daar aan de kust.

Gepost door: xera | 19-03-04

santé Geniet maar van een goede pint op een terrasje aan de kust en laat alles maar overwaaien!

Gepost door: didier | 19-03-04

- Groot gelijk Jurgen , even tot jezelf komen .
Geniet ervan .

wilfried

Gepost door: - | 19-03-04

Veel wind Beste Jurgen, ik woon aan zee, er is vrij veel wind vandaag, zie dat je niet in zee waait. We willen je niet kwijt hoor!

Gepost door: Aan 't zeetje | 19-03-04

goed zo Proficiat jurgen eindelijk de waarheid ,de BLAUW willen u misbruiken nu ze in vrije val zitten.
Rust goed uit aan zee,drink een dikke pint,brengt inspiratie mee voor de
volgende zwartofwit.

Gepost door: michel | 19-03-04

Truth? Het is natuurlijk allemaal heel erg toevallig hé? Het programma stopt en op eens zijn daar de gesprekken met de politieke partijen. Het is natuurlijk niet mogelijk om een politiek programma te presenteren als je in een politieke partij zit hé. Open your eyes people!

Gepost door: Me | 19-03-04

loja Als reporters nog iets van geloofwaardigheid willen behouden moeten ze ver van politieke partijen blijven

Gepost door: objectiviteit | 19-03-04

Doe ze nog is vol Bezint eer je begint, vooral in de POLITIEK je bent er nog niet rijp voor wacht nog effe doe uw ding verder zoals je bezig was, want je was goe bezig.

In de politiek zal je teveel compromissen moeten sluiten en een J.M. De Decker ben je nu ook niet, of wel ?

Laat alle rustig betijen en geniet van dit weekend

Gepost door: Schol | 19-03-04

miranda Een ontstuimige Noordzee met een stevige wind en een lang zandstrand : het ideale decor om eens goed te stappen en te bezinnen. Je vanharte toegewenst ! Geniet ervan !

Gepost door: kfd | 19-03-04

Blind geloof Alles wat ie doet is goed voor jullie. Met ogen open bedrogen worden en toch nog geloven in zijn personalityprojecten....tssss

Gepost door: PieterJan | 19-03-04

rusten Jurgen u niet laten intimideren we weten dat je een goede keuze zal maken. enjoy the sea breeze

Gepost door: Sven Delporte | 19-03-04

Wat een gezever ! Ja jurgen ge ziet het :
vrije meningsuiting :ja zolang ze hun racisme en onverdraagzaamheid
kunnen spuwen !
in de politiek gaan? : Ja; zolang ge voor het blok gaat ! anders zijt ge ne
verrader !

Wat een zielige zeveraars ! t' zijn de vreemdelingen of de meerderheidspartijen niet meer , maar precies die bende KANKERAARS die het in Vlaanderen om zeep helpen ... en dan mogen ze van mijn part met een miljoen zijn .We kunnen ze misschien het land laten uitzetten , zodat ze ergens anders met hun zure smoel en paranoïde gedachten kunnen rondlopen !
Precies klein joeng ...

Enfin, jurgen, in media of in politiek, YOUR LIFE INDEED ! doe wat u gelukkig maakt ! en laat de kankeraars maar kankeren...

Gepost door: waza | 19-03-04

Van Oostende Wat moeten wij daar allemaal van denken??

Gepost door: gilbert | 19-03-04

Veehandel "Ik luister, men doet mij mondelinge aanbiedingen (diverse partijen) en ik vertrek straks naar de zee... even uitwaaien". Jurgen, dat je meedoet aan deze veehandel bij opbod om je eigen portemonnee te vrijwaren/spijzen is je volste recht maar stop AUB met die Bullshit!

Take it like a man: Je project Politicsinfo.Net was een flop van jewelste (op die eenzame banner van Vivant als inkomstenbron na - Hello deontologie!?), Krijn J. had je indertijd nodig om het zwalpende Liberty TV wat extra financiële zuurstof te geven maar dat was ook een maat voor niets: de reclameblokken in zwart of wit spreken - zeer magere- boekdelen en stelden niets meer voor dan incestueuze zelfbewierokingspots voor programma's van het eigen huis. Met andere woorden, het was een kwestie van tijd, je was audiovisueel verbrand door een marketingwaarde die het vriespunt overschrijdt. Het komt je waarschijnlijk zeer goed uit dat je programma net nu, op enkele volle manen van de verkiezingen "ONVERWACHT" van de ether wordt gehaald. How convenient...

Het is duidelijk, je zal voor de één of andere partij kiezen, and I don't give a fuck: naar mijn stem kan je fluiten. Wat me wel stoort is dat je je publiek dat je jarenlang trouw heeft beluisterd/bekeken een rad voor de ogen blijft draaien.

Je terminologie "Ik ben het niet eens", "Ik ontken het berichtje" en " Ik bevestig NIETS en ik ontken NIETS" maken me diets dat je een geknipt politicus zou zijn zoals we ze nét niet wensen, en dat heeft NIETS met het Vlaams Blok te maken.

Soit, wat ik vooral jammer vind is dat er geen greintje van die "self-proclaimed" Larry King van Vlaanderen overblijft... De bretellen waren reeds een tijdje verdwenen. Nu dus ook het verstand en een minimum aan integriteit. Indien ik jou was, ik zou me eens deftig bezinnen aan zee... (met de hulp van de VLD en Duchatelet zit je misschien al in de sauna van "La Réserve" in Knokke-Zoute).Gepost door: Tonto | 19-03-04

Franky K. Rustig aan waza met al uw gekanker denk ééns wat verder na dan uw neus lang is ,er zijn ook mensen die dit lezen die deze vreselijke ziekte hebben zoals ik ,en dan ben ik ook voor vrije meningsuiting maar let een beetje op hetgeen je wil vertellen.Trouwens ik ben helemaal niet akkoord met je stelling het slaat nergens op.Relatieveren en wat verdraagzaamheid dat is iets wat kanker me nog meer dan vroeger heeft bijgebracht denk daar maar ééns over na waza.
Jurgen het ga je goed je komt wel op je pootjes terecht.

Gepost door: waza | 19-03-04

Zee Ik ben het volmondig eens met Tonto. Spring voor mijn part van een pier aan zee: door jouw commercieel falen verkoop je je ziel. Goe bezig!!

Gepost door: Lucy | 19-03-04

Zee Ik ben het volmondig eens met Tonto. Spring voor mijn part van een pier aan zee: door jouw commercieel falen verkoop je je ziel. Goe bezig!!

Gepost door: Lucy | 19-03-04

Franky K. Rustig aan waza met al uw gekanker denk ééns wat verder na dan uw neus lang is ,er zijn ook mensen die dit lezen die deze vreselijke ziekte hebben zoals ik ,en dan ben ik ook voor vrije meningsuiting maar let een beetje op hetgeen je wil vertellen.Trouwens ik ben helemaal niet akkoord met je stelling het slaat nergens op.Relatieveren en wat verdraagzaamheid dat is iets wat kanker me nog meer dan vroeger heeft bijgebracht denk daar maar ééns over na waza.
Jurgen het ga je goed je komt wel op je pootjes terecht.

Gepost door: waza | 19-03-04

' it's my life' "Uiteindelijk: it's my life": klopt, maar dan wel op de kap van alle mensen die onrechtstreeks je -politiek neutraal- salaris al die jaren hebben betaald. Beschouw jezelf aub niet langer als een Michael Moore of Larry King maar als een opportunistisch slachtoffer van een mislukt media-avontuur. What do you see when you look in the mirror???

Gepost door: Johan V. | 19-03-04

michel Jm Dedecker hebben ze toch kunnen hersenspoelen hij gaat zich inzetten
voor WEST-VLAANDEREN .
Jurgen de man die 100% achter u staat en nu nog ,dit is een voorbeeld van hoe de politiek tewerk gaat,eerst in de hoek geschopt met als argument te racistisch ,te kritisch op de flitspalen ,hoge boetes,migranten stemrecht.....enz ,maar wat heeft hij nu kunnen verwezelijken....niets dat ik weet...alleen belachelijk gemaakt door zijn eigen party...maar nu hebben ze het stemmenkanon broodnodig......maar mij niet gezien mijn keuze is al gemaakt.
StEM op JURGEN ,maar dan wel voor het programma zwartofwit

Gepost door: dan toch | 19-03-04

Waza. Waza, ga eens ergens anders kankeren zeg.

Kijken naar de verrechtsing van Vlaanderen is niets anders dan kijken naar een weerspiegeling van jaren van wanbeleid betreffende integratie en inburgering, van negationistische ontkenningen van deze problemen en van het banaliseren van zogenaamde 'rechtse' oplossingen.

Telkens ik mensen zoals U al schuimbekkend aan symptoonbestrijding zie zitten doen, ben ik er nog maar eens aan herrinnert waarom een extreem-rechtse partij zo'n enorm hoge score haalt in dit land. De bevolking zijn deze debiele en hysterische mentaliteit van de linkerzijde gewoon kots, kots, kotsbeu.

Way to be, kankeraar. Doe maar zo verder.

Gepost door: Pirilics | 19-03-04

Vraagje Jurgen,
Gewoon een vraagje: ben jij verschrikkelijk dom, dominant-arrogant of een combinatie van beide? Denk je nu echt dat we in je lulkoek trappen?

Gepost door: Dombo | 19-03-04

een beetje redelijkheid Geef Jurgen op zijn minst het voordeel van de twijfel. Het enige wat tot nu toe bekend en ook bevestigd is, is de benadering van verschillende partijen naar Jurgen toe. Hij heeft altijd naar alle mensen en meningen geluisterd, dus is het maar normaal dat hij ook nu naar de aanbiedingen heeft geluisterd heeft. Daar is toch niets mis mee.
Ook wanneer Jurgen de beslissing neemt om toch toe te happen op het aanbod van de VLD, is dat eigelijk nog steeds zijn eigen beslissing over zijn eigen leven.
Maar ... dan begrijp ik echter ook alle reacties op dit forum, want dan verliest Jurgen alle waardigheid en geloofwaardigheid. Dit heeft niets te maken met een verrader zijn van het Vlaam Blok, enkel en alleen met het feit dat hij zich zelf tegenspreekt en bedriegt. En voor wat... Voor het geld en de macht, dezelfde de reden als de andere leden van de 3 tradiotionele partijen hebben om politiek te voeren.
Enkel het Vlaam Blok heeft idealen die het nastreeft.

Dus Jurgen, geniet van je verblijf aan de kust en laat het maar eens goed uitwaaien!!

Gepost door: een VLAMING | 19-03-04

wes Dit vind ik tof op deze website en zwartofwit ,kankeraars of niet ,anders denkenden,iedereen komt hier aan bod,goed of slecht,nu weten wij tenminste wat er onder de mensen leeft in Vlaanderen,maar ik lees ook dat er sommige het daarmee moeilijk hebben.

Gepost door: fijn | 19-03-04

Goed nadenken, Jurgen. Ik kan mij best indenken onder welke druk die gast nu staat.Het moet niet gemakkelijk zijn.De macht, centen of jezelf blijven.

Maak de goede keuze, Jurgen.Jij alleen kunt die maken en niemand anders.Maar denk toch na. In de politiek zul je het geen vijftien jaar uitzingen. Toch niet met jouw ingesteldheid! Allen zullen je met argusogen volgen. Je zult dienen als stemmentrekker. Men zal wachten op je eerste, onvermijdelijke, misstap. Men zal je laten vallen als een baksteen. Wat heb je dan nog? Niets meer! Ook geen "volgelingen" meer en dat zal pijn doen!! Waai maar eens goed uit aan zee en laat de zeegoden je een gunstige inspiratie geven!

Gepost door: Nort | 19-03-04

groot gelijk Groot gelijk om even uit te waaien............. Laat ze godverdomme maar doen end at ze u eens met rust laten!!!!!!

Gepost door: Ivo | 19-03-04

het enige wat ik leuk vind zijn... ... die link naar de blote meiden van Jurgen

en ik denk dat Jurgen daar naar op weg is, en hij heeft nog groot gelijk ook

hij houd hier iedereen voor de gek :)

Gepost door: thePiano | 19-03-04

Geniet er van Hopelijk is er aan zee geen politieke wind.
Geniet maar goed!!!

Gepost door: Bolleke | 19-03-04

d doe wat je wil, maar geen VLD, nooit!

Gepost door: C uit W | 19-03-04

lalala jurgen, ik zie u graag.

ps: niet iedereen is een vb.

Gepost door: aline | 19-03-04

kalken Dit weekend aan zee.
Toevallig super ministerraad.
ik hoop dat je het noorden niet kwijdgeraakt.

Gepost door: van beest | 19-03-04

kom snel terug, JE BENT SUPER TOF beste jurgen, denk eerst aan uw mediacarriere, dan pas aan de politiek.
Kom snel terug , want een zondag zonder zwart - wit is geen zondag
meer.Want van de zevende dag wordt ik misselijk.
KOM EVEN TOT RUST AAN DE ZEE .Vanwege een blok kiezer.

Gepost door: franky | 20-03-04

Verraad Indien je in de politiek stapt en zeker bij een partij zoals Vivant-VLD, verraad je de mensen die respect voor je hadden en dachten dat je een voorstander was van de vrije meningsuiting.

Dan was het niet meer dan een goede propagande stunt. Maar voor mij verlies je dan alle geloofwaardigheid.

Gepost door: Patrick | 20-03-04

toch vergist Sorry Jurgen, ik heb u de laatste dagen altijd verdedigd, maar nu vrees ik dat ik moet toegeven dat ik mij ferm vergist heb in u.
In het het belang van limburg stond vandaag: 'links én het Vlaams Blok hebben mij misbruikt'.
- 'links', is natuurlijk heel logisch, want in het artikel zegt Jurgen nogmaals wie ervoor gezorgd heeft dat zijn programma van de antenne is gehaald: 'een netwerk met machtige figuren uit linkse hoek'. Namen wil hij nu nog niet geven uit 'professioneel zelfbehoud', wat wel te begrijpen is.
- Maar dan ... 'én het Vlaams Blok'!! Jurgen doelde hierbij op het fragment van het congres van het Vlaams Blok bij Terzake. Filip Dewinter zei toen dat de zevende dag vervangen zou worden door Zwart/Wit van JV als zij aan de macht zouden komen. Sorry ik vind het heel laag om dan te zeggen dat het Vlaams Blok jou misbruikt en ze daarmee op dezelfde hoogte te plaatsen als links dat jou de nek heeft omgedaan.
Jurgen zei trouwens ook nog dat het hem wel eens ergerde als bijna alle bellers Vlaams Blokkers leken of toch mensen die dezelfde gedachten hadden. Tja Jurgen tis ook maar normaal, want een meerderheid van mensen, geïnteresseerd in politiek, denkt er nu eenmaal zo over. Als nu blijkt dat je het toch niet altijd hebt kunnen verkroppen dat op die manier jouw programma wat Vlaams en Rechts getint werd, dan is dat jouw zaak. Maar om dan het Vlaams Blok maar wat zwart te maken om duidelijk te stellen dat jij daar niet bijhoort, kan voor mij en vele anderen niet.
Jij moet de uitspraak van Filip mss juist niet misbruiken. Z/W was namelijk ook het enigste programma waar hijzelf en zijn partij regelmatig terecht kon. Iedereen wist al dat Filip dus jouw programma apprecieerde. Een vroegere kijker van Z/W zal door zo'n uitspraak zeker niet voor het VLaams Blok gaan stemmen, want hij wist al veel langer dat het Vlaams Blok blij was dat er een openbare spreekbuis was voor elke mening. Mss had juist élke partij moeten zeggen dat het triestig is dat hier de vrije meningsuiting wordt beknot. Nee, alleen het Vlaams Blok durft dat.
Je bent dus hypocriet geweest door nu zo na te stampen naar een groot deel van jouw vroegere kijkers.
Vlaams Blokkers wisten al langer dat jij het niet altijd kon vinden in bepaalde standpunten van het Vlaams Blok. Dat was voor ons dus ook niet nodig, enkel de 'Freedom of Speech' telde.

Sorry Jurgen, nogmaals je stelt me teleur
Je zei in het artikel nog dat je binnen de 2weken een beslissing nam. Ik hoop nog steeds dat je je eigen niet verder gaan verloochen en dus bij de VLD aansluit, want dat is pas misbruik.
Blijf in de journalistiek!!!!!!

Gepost door: een VLAMING | 20-03-04

Jurgen heeft VB en links misbruikt.... om zichzelf interessant te maken en dan een postje te gaan claimen bij de VLD, jurgen ge zijt nen dikke HYPOCRIET

Gepost door: ilfalco | 20-03-04

geen paniek Ik heb tot nu toe nog niets officieels gelezen van hemzelf.
Ik vind wel dat op dit ogenblik jurgen zijn succes misbruikt wordt door alle politieke partyen en de media.

Gepost door: nico | 20-03-04

Wat zal de VLD nu denken? Hoe gaat Vivant/VLD reageren als je blijkbaar toch niet de stemmentrekker bent die ze verhoopten? Je luisteraars laten je één voor één vallen als een baksteen, zoveel is de laatste dagen duidelijk. Nadien moet je ook niet meer afkomen met "Freedom of Speech"-geleuter, you'll be burned my friend.

Nu een lucratief postje pakken is zoals een priester die de kansel verlaat om een parenclub te gaan opendoen. Red je gezicht nu het nog kan en maak een compromis: een redactiejobke bij Goedele of, misschien nog beter, op de lijst van Beysen: zo zijn zowel de VB'erss als VLD'ers tevreden.

Gepost door: Yurfe | 20-03-04

Dré Eens kijken of je vannavond ook op de basket Oostende -Charleroi bent zoals alle politiekers van dit land.Als dit zo is heb ik me vergist in je en heb je al langer dan vorige week contacten voor in de politiek te gaan.
Blijf daar waar we je nodig hebben op of in de media.

Gepost door: dré | 20-03-04

HOU MOED JURGEN ! Vreemd die reacties hier !
Van held naar verrader en hypocriet in enkele weken (dagen). ja, van die soort kunt ge het verwachten.
Al die VB'ers die u afraden dit/dat te doen, zolang ge maar de kastanjes voor hén uit het vuur haalt, is het goed.
Misschien zijn ze wel bang van uw potentieel op termijn in de politiek ! en zien ze in u een blok tegenstander van formaat die op termijn heel wat zwevende kiezers kan aanspreken, mits je daar de kans toekrijgt.
Indien je de politiek ingaat, krijg je mijn stem ? Hangt ervan af ; eerst zien welke punten je naar voor brengt; als die dezelfden zijn als diegenen die je in stuk "politieke kleur" naar voren brengt, ziet het er niet slecht uit !

Good luck !

Gepost door: een andere vlaming | 20-03-04

Wat kost het om een eigen zender op te starten ? Waarom geen "BNN" in vlaanderen, alles anders . . Er moeten toch financierders zijn die daar brood inzien. Hoe meer storm hoe meer kijkcijfers.

Gepost door: Me | 20-03-04

ERG HET IS ZEER ERNSTIG DAT MENSEN HUN MENING NIET MEER MOGEN VERKONDIGEN, ALS DIE TEGENDRUIST TEGEN DE HUIDIGE REGERING. WE GAAN NAAR EEN MODELSTAAT ..... LAAT MIJ NIET LACHEN . . . WE GAAN NAAR EEN -BIG BROTHER- STAAT WAAR ENKELE NOTABELE ALLES KUNNEN EN LACHEN MET HUN SCHAAPJES !!!!!!!!! WATCH OUT

Gepost door: ERG ERG ERG ERG | 20-03-04

het zou jammer zijn Beste Jurgen,ik wens je veel succes,maar denk 3000000000x na voor je een beslissing neemt.
Ik vind(zou kunnen vond) je een prachtig journalist maar verloochen nooit je vlaamse afkomst.

Gepost door: joke | 20-03-04

Onbegrijpelijk Kijk, daar walg ik nu van.

Zie het commentaar van 'een andere vlaming' om datum en uur van 2004-03-20, 14:14:40

Van held naar verrader en hypocriet in enkele weken (dagen). ja, van die soort kunt ge het verwachten.
Al die VB'ers die u afraden dit/dat te doen, zolang ge maar de kastanjes voor hén uit het vuur haalt, is het goed.

Dat zijn de mensen die u een hart onder de riem willen steken, u willen verdedigen, maar dit slechts op één enkele wijze kunnen. Namelijk al die anderen die misschien een goede en gegronde reden hebben om het niet met Jurgen eens te zijn, als VB'ers uit te schelden.

Prachtig staaltje van Vrije Meningsuiting.

Ik heb het dan ook steeds moeilijker en moeilijker met alle reacties en commentaren.

Beste Jurgen, ergens ben je wel fout. Je spreekt niet echt de waarheid. Je draait rond de pot. Ik begrijp dit omdat je voor je toekomst alle mogelijkheden moet openlaten. Maar dan krijg je natuurlijk - terecht of onterecht - foutieve reacties, die op zich weer foutieve reacties uitlokken.

Zodra je een definitieve beslissing hebt genomen kom dan onmiddellijk met de echte waarheid naar boven. Het zou je sieren.

Gepost door: luc | 20-03-04

IK DENK DAT JURGEN EEN PROBLEEM HEEFT Jurgen wil in de politiek gaan en liefst op de VLD lijst gaan staan. Deze eventuele keuze is zijn volste recht. Als ik nu in GVA van vandaag een intervieuw met hem lees met als kop "Links én het Blok hebben me misbruikt" vraag ik me af : Jurgen waar gaat ge uw stemmen halen ?

Gepost door: Jeff | 20-03-04

Censuur op Jurgen? Da's dikke flauwe kul. Voor Jurgen is elke commentaar welkom. Zolang er maar over hem gesproken en geschreven wordt blijft hij in de belangstelling staan. En dat is nodig wil hij interessante aanbiedingen krijgen wil hij zijn 'ding' willen kunnen voortzetten.

Al de rest van censuur is dikke flauwe kul. Als hij zijn eigen kanaal zou opstarten of een boek zou uitbrengen in eigen beheer, of een documentaire maken op eigen kosten, en het zou hem dan verboden worden, DAN PAS en NIET EERDER kan je van censuur spreken.

Al de rest kadert gewoon in de vrije markt van vraag en aanbod. Wat goed is voor iemand, betekent dat het geld opbrengt, meer kijk- en luistercijfers betekenen meer reclameinkomsten enz....

Gepost door: thePiano | 20-03-04

GRAPTJEUH Tuurlijk dat Vb'ers uitgescholden worden !

WAT KUNT GE DER ANDERS MEE DOEN ? NIETS , daar dienen ze dus voor !

Gepost door: Karel | 20-03-04

GRAPT JEUH II Tuurlijk dat linksen uitgescholden worden !

WAT KUNT GE DER ANDERS MEE DOEN ? NIETS,daar dienen ze dus voor !

Gepost door: Boer Charel | 20-03-04

Graptjeuh Maar de linksen regeren wel , en hebben al veel van hun programma gerealiseerd !! HAHAHHAHA

en de blokkertjes pruttelden verder HEHEHHEEH
NUTTELOZE LOSERTJES !!! wint nog maar procentjes bij, GEEN enkele partij van belang wil met jullie in zee gaan!!!!

hoeveel ge ook klaagt, jullie krijgen toch je goesting niet HAHAHAHAHAHa

Gepost door: Karel | 20-03-04

nog een goeie Stel voor om alle blokstemmers te vervangen door religieuze fundamentalisten (eender welke religie) . Die zagen tenminste niet zoveel !!


Gepost door: Lies | 20-03-04

Graag wat meer bloot op deze site We willen borsten en schoon madammen zien, da willen wij, nu !

ps. en liefst GRATIS voor de verandering.

Gepost door: Mag het iets meer zijn | 21-03-04

TV zendertje van m'n kl... Wie zal er hier ooit nog een reis boeken bij "LIBERTY TV"?

Ikke nie !

Je kan ze zelfs niet per e-mail bereiken, slim gezien mannekes.

Monsieur "Bollasiene" de grootste nitwit uit de media en ja zijn naam heb ik opzettelijk verkeerd geschreven.

Gepost door: Ongenoegen | 21-03-04

Gefrustreerde linkse randdebieltjes? Zeg Karel,

hoe voelt dat eigenlijk om een communistische anti-democraat te zijn?

T'is nie omdat ge een rood onderlijfke hebt dat ge plotseling niet meer in staat zou zijn om groot sociaal onrecht aan te richten, en het mee in stand te houden natuurlijk . Wel integendeel, als ik randdebielen zoals gij bezig hoor. :-)

De arbeiders zijt praktisch allemaal kwijt aan het Vlaams Blok, en der is niks da ge ertegen kunt doen. Hahaha? :-)

Gepost door: Miran | 21-03-04

sommigen zullen het nooit snappen ... Karel, tis waar, ge kunt de linksen alles verwijten behalve dat ze inderdaad stukken van hun programma gerealiseerd krijgt. En ge ziet tot wat dat lijdt, het vreemdelingenstemrecht en nog wat onnuttige en 'creatieve' ideetjes van stevaert. En er is maar één reden waarom dit kan lukken: In Vlaanderen is er een grote meerderheid voor een rechts en Vlaams front te vormen, maar door de wijgering van nu de VLD en na de verkiezingen waarschijnlijk de CD&V, om hieraan mee te werken, kan de Spa en de PS rustig baas over ons blijven spelen.
Maar ge ziet kareltje, meer en meer mensen nemen dit niet meer. Na de verkiezingen, kan men in Brussel misschien al niet meer om het Blok heen en zal er daar eindelijk eens een deftig bestuur zijn en gene grote show worden opgevoerd.
Tis te hopen dat goedgelovige mensen zoals gij er ook ooit achterkomt hoe het er in dit apenland aan toe gaat.

Aja, en Jurgen zou dus naar zo'n partij gaan: de hielenlikkers van de PS, een mening(toch belangrijk dacht ik voor hem) is van geen belang, alleen de goedbetaalde postjes tellen.

Gepost door: een VLAMING | 21-03-04

HALLO ???? Flauw dat jullie allemaal Jurgen zo afbreken ... !!!

Het was een zware klap voor hem dat hij plots direct zijn programma moest stoppen, en kort erna krijgt hij opeens aanbiedingen om in de politiek te stappen ... HALLO ???

Zou je niet voor minder van de slag zijn!! Wat zou jij niet doen als je in Jurgen zijn schoenen zou staan !!!

Denk daar eens maar aan ... !!

Gepost door: Boze Steph | 21-03-04

Ik Het ziet er niet goed uit, italië heeft Berlusconi, Spanje een andere ééste minister en België hun tradistionele partijen.
Een maatschappelijk programma is de mond gesnoerd.

Gepost door: mijn gedacht | 21-03-04

karel.De.Wilde@pandora.be Inderdaad een beetje zielig al die reacties maar daar hebt ge zelf de grootste schuld aan : wie zaait die oogst en in uw laatste uitzending is er veel gezaaid

Gepost door: K.De Wilde | 21-03-04

Grumpy Young Man Jongens, blijven we nu allemaal naïef of wat? Jurgen is niet politiek maar commercieel monddood: PoliticsInfo.Net draait voor geen kilobyte en ook de advertising bij Zwart of Wit was onbestaand.

Als toekomstig liberaal zal Jurgen wel begrijpen dat "Freedom of Speech" ook een prijs heeft: reclame-inkomsten. Of denken jullie nu allemaal dat Kanaal 2, Radio Contact en Liberty TV caritatieve instellingen zijn? Boter bij de vis! Op zich dus niks om beschaamd voor te zijn, er zijn heel wat media-initiatieven die een commerciële dood sterven, maar moet nu echt al die show daarrond??

Jurgen, wees eerlijk met jezelf en je publiek. Plaats eens een artikel in de krant waar je wél achtert kan staan: Ik zag, ik kwam en het bracht financieel geen bal op. De media wensten mij niet langer een gratis, verlieslatend forum aan te bieden. Voor deze reden ga ik voor een tijdje de politiek in bij de partij die het best "Freedom of Speech" vertegenwoordigt.

Niemand zal het je kwalijk nemen. Stop gewoon met die arrogantie of je gaat compleet op de bek.

Gepost door: Ook Hallo | 21-03-04

Bracke ook Siegfried Bracke, en dat is nu toch alles behalve een Vlaams Blokker, heeft het vandaag in het Nieuwsblad op Zondag over wat hieronder al meerdere keren werd aangehaald: een programma dat niet genoeg kijkers/inkomsten haalt gaat van de buis.

In hetzelfde artikel laten zowel de journalist als Bracke duidelijk blijken dat Jurgen reeds heeft toegezegd bij de VLD. Zet het neutrale masker nu maar af Jurgen, carnaval is al lang voorbij. Je bent geen mediamens maar een platte opportunist.

P.S.: Ik stem al zowat m'n hele leven lang op de VLD en dat gaat door jou heus niet veranderen. Eén ding weet ik wel: naar mijn stem kan je ferm fluiten.

Gepost door: Ferguson | 21-03-04

De Winter / Verstrepen als die beiden samengaan is er volgens mij niemand met gezond verstand tegen opgewassen. Gedaan met de flauwe kul en onhoudbare compromisen, lets get real people! Jurgen geef toe aan je politieke genen en teken met hart en ziel voor Vlaams Blok. Twee grote bakkes bijeen, met verstand en doorzicht in de ware staat van ons land. Pakt ne goeien borstel en doe eens de grote kis! Jij en vlaams blok: een perfecte DNA match! vanuit het koude Canada... Sterkte!

Gepost door: dynamic duo | 21-03-04

En we gaan nu Bracke geloven ofwa? Man toch, als gij alles gaat geloven wat dat Arisch propagandistisch ventje gaat zitten uitspuwen, arme mens dan.

Gepost door: Nicolas | 21-03-04

Democratisch programma als Zwart of Wit - Parels voor de Zwijnen? Aan de ene kant moet ik zeggen dat al die haatreacties aantonen dat Zwart of Wit als vleesgeworden directe democratie meer is geweest dan dat deze mensen eigenlijk verdienden te hebben. Parels voor de Zwijnen dus. Aan den andere kant heb ik eigenlijk een beetje moeite om te geloven dat zoveel mensen U inderdaad een kwaad hart zouden willen toedragen.

Het zou me niet echt verbazen als moest blijken dat enkele van die anonieme haters hier van die rode journalisten blijken te zijn zoals die van de VRT, die hier nu eindelijk hun kans zien om hun frustratie te komen ventileren omdat je met Zwart-Wit hun visie van een volledig Staatsgecontroleerde media bijna naar de knoppen hebt geholpen. En het in de toekomst zult blijven naar de knoppen helpen - Daar kennen we Jurgen Verstrepen goed genoeg voor. De man die zijn volk leerde spreken. ;-) Ongeacht WAT ze te vertellen hadden!

Ja jongens, die komt nog terug, en Zwart-Wit zal er nog better op zijn dan ooit tevoren.

Tot dan Jurgen! Geniet maar rustig van je vakantie aan zee.

Gepost door: Mike Delarbre | 21-03-04

"my life" Nogmaals : JV liet ALLE partijen aan het woord: daar was en is moed of een groot bakkes of beide voor nodig - vooral sinds paars in 1999 aan de macht gekomen is. (Het is algemeen geweten dat verhofstadt's houding tegenover de media, tegenover kritische journalisten (erg voorzichtig uitgedrukt) te wensen overlaat.) De verdienste van JV was of is dat hij deed wat ELKE fatsoenlijke journalist tot zijn deontologische plicht zou moeten rekenen: objectiviteit. Applaus voor de journalist. Iets heel anders is de would-be politicus JV. DAN moet een partijkeuze gemaakt worden en DAN is het niet meer dan normaal dat bakken kritiek gespuid gaan worden door aanhangers van de andere partijen -logisch toch?
Verwacht als politieker geen voorkeursbehandeling van uw kijkers/luisteraars ... wel integendeel. "my life" of niet.

Gepost door: bats | 21-03-04

VLD Toch vreemd: Eerst het weghalen van ZwartofWit van televisie en radio omdat de coalitiepartijen teveel kritiek van de burger moesten slikken. En nu vraagt de VLD aan zijn aanhangers om 'positief luidende brieven' over hun beleid te schrijven naar de kranten. Waar zijn ze mee bezig ?
Brainwashing, mensen een rad voor de ogen draaien, psychologische trucjes... Als je het mij vraagt : een wanhoopsdaad waarvan Jurgen en wij het slachtoffer zijn...

Gepost door: Carlos | 21-03-04

1 week later Wij zijn juist 1 week na het afvoeren van ZW/W en ik vond het een zielige zondag. Even gekeken naar een zoutloze 7de dag.
En ja, ik moet eerlijk toegeven : ik mis Jurgen.
Misschien had hij een levendig debat kunnen houden over :
-de aanslag in Madrid en de oorzaken
-de superboetes en de herziening slechts 3 weken na de invoering ervan
-Brussel als draaischijf van moslim terrorisme en (natuurlijk) de ontkenning van Verhofstadt
- of miscchien ......
Alleen, het bleef ijzig stil.
Triestig, heel triestig.

Gepost door: Pim | 21-03-04

De commentaren zijn gesloten.