25-04-04

Argumenten?

Heb ATV bekeken, heb 7e dag bekeken. Wim Schamp bij ATV "tuurlijk is dit een politiek proces..de vrije meningsuiting moet absoluut zijn en is dit niet meer...". Enkele kanttekeningen voor de VLD en SP.a voorzitters: 1/ als jullie het herhaaldelijk en systematisch herhalen van stellingen die aanzetten tot discriminatie een fundament van de uitspraak vinden, gelieve dan vanaf vandaag ook te stoppen met het uitmaken van de Vlaams Blok kiezers en partijleden voor facisten, verzuurden en antipolitieke krachten. 2/ men gaat steeds voorbij aan het feit dat de heren die vandaag happy zijn, zélf de wet hebben gemaakt, goedgekeurd en RETROACTIEF hebben laten toepassen 3/ Steve Stevaert (de onschuldige altijd, ik weet waarover ik spreek) liet zijn masker vallen en wilde zijn vriend Siegfried zelfs dwingen tot een nieuw mediacordon (!)."..de media moeten na dit arrest eens nadenken en wat gaat de VRT doen met het Vlaams Blok?..." Siegfried was professioneel genoeg om niet uit zijn stoel te vallen van verbazing.
 
Een groot deel van de politici roepen nu dat met een uitspraak van het het gerecht moet respecteren en dat het niets met een politieke uitspraak te maken heeft. Waar waren deze politici én journalisten bij de vorige uitspraken toen de rechters zich onbevoegd verklaarden omdat zij vonden dat "...de rechtsgang een politiek gegeven is...". Dacht ik al. Selectief kort geheugen hé.
 
Vacature: Gezocht. Extra fondsen & steun voor een radiozender (fm) die met de naam Vrije Meningsuiting binnenkort op antenne zal gaan. Vergunning? "Pak me dan als je kan!". 
email naar studio@zwartofwit.be
 

13:51 Gepost door J | Permalink | Commentaren (41) |  Facebook |

Commentaren

dé tekst ! Wel wel , ik had al eerder gezegd dat je laag gevallen was

MAAR MET DEZE POST DOE JE ME EEN GROOT PLEZIER !
Wist niet dat je zo afgebrokkeld was en gereduceerd was tot miezerige sensatiezoekende mededelingen .

DOE ZO VERDER ! :)

Gepost door: popie jopie | 25-04-04

Siegfried Viel bijna van zen stoel.
Zou hij het eindelijk door hebben dat we niet slechter zijn dan de rest?

Gepost door: pm | 25-04-04

Voorzittersdebat ( staat hier meer op zijn plaats) Wat ik onthoud uit dit debat :

- Dat men steeds over de toekomst aan het debatteren is terwijl er een acuut probleem Brussel-Halle-Vivoorde is waar men zijn handen weer eens van afhoudt omdat dit een te warme aardappel is.
- Dat burgemeesters mogen doen en laten in hun gemeente van de partijvoorzitters (in het verleden werden ze onmiddellijk op hun vingers getikt als ze nog maar de dialoog aangingen met het blok laat staan ermee zouden samenwerken). Wat een contradictie.
- Dat Dhr Sterckx het blok nu al als veroordeeld ziet en het beroep dat aangetekend is ook al als gewonnen beschouwd. ( er moet maar eens iemand in een partij beschuldigd worden van een misdaad dan houden ze het hand boven die persoon zijn hoofd tot er een "definitieve" uitspraak is)
- Dat ze het eens zijn over bepaalde zaken maar het lef en de moed of misschien wel de inspanning niet willen doen deze te verwezenlijken.
- Dat de Franstaligen weer een prijsje in de wacht willen slepen bij een goedkeuring van BHV.
- Dat de VLD jongeren ver staan van hun oudere collega's en er weinig dialoog tussen hen bestaat.
- Dat Stevaert niet echt veel te zeggen had en dat zijn vergelijking op niets sloeg.
- Meer sympathie gekregen voor Leterme maar die nu zijn boot vol krijgt door de strubbelingen in het kartel. (wat weer heel makkelijk naar boven wordt gehaald door Sterckx, hij vergeet zelfs dat er bij hem een voorzitter is gesneuveld die het wel rechtuit zei wat er aan de hand was en die het heeft moeten bekopen)
- Steve die schrik heeft om te debatteren met het Blok. (hij beseft ook wel dat hij niet echt een goed prater is, wat zijn volste recht is maar daarom moet je niet steeds een confrontatie uit de weg gaan)

Door deze puntjes wil ik niet zeggen dat het een interessant debat was maar dat je er wel bepaalde zaken uit kan halen. Dan kom ik tot de conclusie dat de oppositie niet volledig vertegnwoordigd was en dat Leterme toch punten heeft gescoord tewijl de andere maar in het wilde weg aan het slagen waren.

Nu moet je eens nadenken over het feit welk alternatief een blokkiezer heeft, dan maak ik me toch zorgen.
SPa : gratis politiek verder zetten en de laagste lonen optrekken ten koste van meerverdiender, awel merci, ik werk ook voor mijn centen.
VLD : zware vertrouwenscrisis in de partij waar ze nog lang niet uitzijn.
Groen : voor mij veel te extreem links, ik verklaar : "Plant een boom op je oprit als de auto binnenstaat en ga eronder liggen genieten en denk vooral niet aan het werk.
NVA : partij die zijn identiteit volledig verliest in het kartel. Jammer voor De Wever.
CD&V : komen sterk opzetten maar je mag niet vergeten dat er bepaalde problemen al jaren worden meegesleept waar ze in het verleden ook niet op hebben gereageerd en zij toen aan de macht waren.

Zodus algemene conclusie : Arm Vlaanderen.

Met vriendelijke groeten,

Tibo

Gepost door: Tibo | 25-04-04

ATV Als je het mij vraagt moet Karl Apers van ATV ook maar eens kleur gaan bekennen, dit is geen onpartijdige journalistiek meer die hij daar toepast.
Was niet de eerste keer dat me dat opviel, ATV directie heeft ook ooglappen op denk ik.

Groeten,

Tibo

Gepost door: Tibo | 25-04-04

De waarheid is sensatie ? ! Beste popie jopie, dus de waarheid is sensatie !
Wel, hoe laag kan iemand vallen, die vervuld is van haat, arrogantie en het eeuwige 'zelfgelijk'.
Ik stel vast dat veel professoren (allemaal dom, zeker ? !), het arrest een duidelijk politiek arrest vinden en dat de vije meningsuiting wel degelijk geschonden is !
Hadden de rechters die zich onbevoegd verklaarden dan allemaal ongelijk, en die ene die men, na lang zoeken, toch gevonden heeft om een veroordeling uit te spreken, wel gelijk ?
Vergeten wie inderdaad die wetten gemaakt heeft ?
Als men morgen een wet zou opstellen die bijvoorbeeld alle socialistische denkbeelden verbiedt, en men zou daartegen ingaan (en terecht !), dan zou men de wet overtreden.
Jongen toch, wetten worden gemaakt door mensen die belang hebben bij die wetten (in eigen voordeel). En dat geldt voor alle wetten !, en voor alle partijen !
Wees toch eens nuchter en niet naiëf en verblind door haat !
Ik haat niemand : ik dien enkel de waarheid of probeer dat toch (kan niet van jou gezegd worden !).
En geloof me vrij : niet iedereen hier op dit forum, zelfs het merendeel, is NIET voor het Blok : wel voor een goed werkende democratie en vrijheid van meningsuiting en privacy !
Maar dit zal ook weer niet waar zijn, zeker !
Ik ben het net als sommigen hier, op vele vlakken met het Blok oneens en nog geen beetje, maar ze monddood maken ? !
Kom nou : zelfs het AEl, FDF, PS, Ecolo etc., die ik niet bepaald in het hart draag, hebben ALLE recht om voor hun mening op te komen.
Ze mogen alleen hun mening NIET OPLEGGEN en die van ANDEREN NIET VERBIEDEN : daar gaat het over !
En dat u Jurgen blijkbaar persoonlijk haat, vertelt veel over uzelf.
Ik haat niemand !
Denk daar eens over na, voor u weer 'vuiligheid' begint te spuiten !

Gepost door: Big Brother | 25-04-04

nieuwe radiozender. Jurgen je hebt mijn zondag goed gemaakt.loooooooooool.
En als die radiozender binnenkort van start gaat,zal ik de éérste zijn om dat rond te vertellen.
Dat ga ik trouwens nu al doen se.Tot spijt wie het benijdt.
O wat heb ik een plezier se.
Hou je goed hé Jurgen.

Gepost door: sandra | 25-04-04

Nationale Omroep Stichting vzw is crimineel. Tjah, Jurgen dacht aanvankelijk aan de slag te kunnen bij de N.O.S., dat is de Nationale Omroep Stichting vzw, die de uitzendingen van het Vlaams Blok verzorgde op de Vlaamse televisie. De NOS is ook één van de drie vzw's die door dat arrest werden veroordeeld.

De NOS moet nu duizenden euro's boete betalen en zit thans nogal krap bij kas. Vandaar dat Jurgen opnieuw op zoek moet naar poen en steun. Zo simpel is dat.

Gepost door: thePiano | 25-04-04

oppassen Beste Jurgen
Ik zou oppassen als ik U was, het vrij uiten van mening wordt zo maar niet door iedereen aanvaardt. Ik kreeg namelijk een boze e-mail omdat ik "herhaaldelijk reclame maak voor het Vlaams Blok" en zelfs een link (vrijemeningsuiting.org) van een Blok-website heb geplaatst op mijn website.
Ik heb het direkt gepubliceerd en er zelf al een paar replieken aan toegevoegd, iedereen die de vrije meningsuiting hoog in het vaandel draagt, reacties zijn welkom.
Uw mening

Gepost door: stefaan van der vreken | 25-04-04

doodsbedreigingen van Blokkers het wordt moeilijk met de vrije meningsuiting in dit land, nu mag ik al niet meer zeggen dat het Blok racistisch is, waren ze daar dan niet voor veroordeeld onlangs?

Gepost door: klarinet | 25-04-04

media-cordon Ja Jurgen, eerst zwart-wit van tv, nu het VB...
Pas maar op, of ze sluiten hier binnenkort nog je site...

Gepost door: C. | 25-04-04

Sterckx Woorden van D. Sterkcx :
"Stemmen zijn zoals kijkcijfers: je maakt een goed programma, maar je weet op voorhand nooit hoeveel mensen gaan kijken".

Mijn besluit :Als je een programma maakt voor de Waalse televisie zul je zeker geen goede kijkcijfers halen in Vlaanderen... :-))))

Gepost door: C. | 25-04-04

Spa Uit het programma van de SPA:
381. De openbare omroep moet van ons allemaal zijn.

lees: behalve van het VB...
370. Media zijn ontzettend belangrijk voor de democratie.

lees: niets van te merken...

371.Kritische, pluriforme en onafhankelijke berichtgeving is van zeer groot belang en moet in elk geval verzekerd blijven. In Vlaanderen geen Italiaanse toestanden à la Berlusconi.

lees: alleen kritisch t.o.v. het VB... en à la Steve Stevaert

Gepost door: C. | 25-04-04

2 vragen aan Jurgen 1/ electronisch stemmen op 13/6. Geloof je nog in een objectief verloop ? Zo ja, welke controle is er ? Voer voor een volgende topic.
2/ Gelezen in Pallieterke deze week.
Eurosceptisch maandblad "The Sprout" is na een uiterst kritisch artikel over de zaak Dutroux uit de handel gehaald, zogezegd omdat er aanstootgevende foto's werden getoond van Julie en Mélissa.
Volgens Pallieterke waren niet deze foto's de reden van de censuur, maar quote "The Sprout schetst een realistisch en zeer geloofwaardig beeld van de manier waarop politieke bescherming in België functioneert." Unquote.
Ik heb het artikel niet gelezen. Jurgen als je het hebt, zet het hier eens.

De webstek www.the-sprout.net is trouwens ondertussen afgesloten. Wie heeft de macht om zoiets te doen ? De staatsveilgheid ?

Zo zie je maar, freedom of speech kan heel vlug begraven zijn.
Wie nog naïef gelooft dat de dictatuur iets is voor verre landen : wake-up!
Scary, very scary.

Gepost door: Pim | 25-04-04

Info? Kan iemand vertellen:

Is er ergens het volledige arrest te downloaden? (ik heb wel al wat bijgeknipte versies gevonden)
Het retroactief toepassen van een strafwet? Is dat een gefundeerde commentaar? Zo ja, dan zijn ze toch wel helemaal gek geworden...

Gepost door: Simpleton | 25-04-04

@ PIM http://www.retecool.com/comments.php?id=1463_0_1_0_C

De beelden zijn afschuwelijk... Monsterlijk... Shockerend...
The sprout mag best met Dutroux worden vervolgd...

Gepost door: C. | 25-04-04

@ Piano Het kan goed zijn dat Jurgen op zoek moet naar poen en steun voor een nieuwe radiozender, maar is dat nu echt zo'n schandaal ? Gij zijt natuurlijk met uw gat in de boter gevallen want dankzij de sponsoring van de Pvda zult ge aan poen en steun zeker niet te kort komen om uwe website op te bouwen en te onderhouden. En daar zult ge nog lang van mogen genieten op voorwaarde uiteraard, dat ge de invloed en ideologie van uw partij(tje) de vrije loop laat in uwe site. Op die manier kunt ge tenminste nog eens iets voor mekaar doen: gij hebt poen en steun en de pvda heeft nog ne stek bij om nog wat extra propaganda te kunnen maken voor hunne winkel. Het één plezier is't ander waard, zeg nu nog eens dat het leven niet schoon kan zijn!

Gepost door: de Cois | 25-04-04

@ cois wordt zot "dankzij de sponsoring van de Pvda zult ge aan poen en steun zeker niet te kort komen om uwe website op te bouwen en te onderhouden."

Zijde zot geworden cois? :))))))

Bovendien ben ik lid van de SP.a. De PVDA is een Stalinistische partij.
En een website kan iedereen maken. Bij een account van pandora krijg je gratis 50mb webruimte. Ik heb er zo'n 30 van in gebruik. Begin er maar al aan, maar wel oppassen met de vrije meningsuiting: ik heb al 2 klachten vanuit Vlaams Blokse hoek aan mijn been.

Liegen en zeveren kan iedereen maar onze cois het best :)Gepost door: thePiano | 25-04-04

Koen Godderis zijn gedacht. Koen's open brief n.a.v. de actua!

Gezien de ernstige gebeurtenissen van de afgelopen dagen werd ik gedwongen een open brief te schrijven.

OPEN BRIEF:

"De uitspraak van de rechter in Gent heeft erg verstrekkende gevolgen!"

Nu gaan nog meer mensen op het Blok stemmen omdat het als de enige oppositiepartij wordt beschouwd en deze partij werkelijk geen blad voor de mond neemt aangaande veranderingen in dit land. M.a.w. wie tegen het beleid is, is voor het Blok. De CD&V doet dus niet meer mee.

In feite speelt dit alles dan weer in het voordeel van de SPa en VLD, want zo verzwakt de CD&V. Een partij waar de huidige Paarse coalitie een tripartite na 13 juni mee zal moeten vormen. Het is dus helemaal niet zo slecht bedacht van Paars om het Blok naar een verkiezingsoverwinning te helpen. Des te minder sterk wordt de CD&V bij de onderhandelingstafel na 13 juni.

Nogmaals, problemen die er effectief zijn in dit land los je niet op door partijen via rechtbanken te liquideren, want daarmee haal je geen problemen noch Vlaams Blok-kiezers weg, integendeel je veroorzaakt er alleen maar maatschappelijke onstabiliteit mee in een land. De communautaire relletjes zullen als nooit tevoren de komende maanden en jaren oplaaien. Het wordt een regelrechte strijd tussen Vlaanderen en Wallonië, ja zelfs terreur wordt hier niet uitgesloten. Zo erg heeft dat vonnis de zaken op de spits gedreven. De woede bij bepaalde delen van de bevolking is onomkeerbaar.

Overigens Verhofstadt en Stevaert moeten nu niet de vermoorde onschuld spelen. De beklaagde partijen te Gent zijn HUN initiatieven en worden door elke burger via 'belastingsgeld' gefinancierd om spreekbuis te zijn van Paars. De Blok-kiezer betaalde dus mee om z'n eigen partij in de vernieling te zien rijden. En ja hoor, de Walen waren er als de kippen bij om Vlaanderen nog meer de grond in te duwen en er op te wijzen dat Wallonië hier baas is in Vlaanderen in ruil voor de broekzakkerij van Verhofstadt en Stevaert. Broekzakkerij waarbij officieel Verhofstadt de baas is, maar achter de schermen officieus en in werkelijkheid Di Rupo regeert over Vlaanderen en meteen ook heel België.

De Verhofstadts en Stevaerts van Vlaanderen zijn heel blij, ja want het Vlaams Blok is een racistische partij en in Vlaanderen leven 800 000 racisten (Volgens K. Degucht VLD: mestkevers!). Als je dus één ding niet moet doen met de Vlaming dan is het wel degelijk hem betuttelen en nog minder hem uitschelden voor racist en mestkever. Als nooit tevoren stevent het Blok af op een mega-overwinning. En dat eigenlijk ten koste van de CD&V als oppositiepartij en goed alternatief. Dit is gewoon al een reden om de verkiezingen ongeldig te verklaren wegens een niet correct verloop naar de verkiezingen toe. Hoe je het draait of keert maar het Blok krijgt nu in de Vlaamse politieke geschiedenis een nooit eerder geziene publiciteit in de media. Er is een spreekwoord dat zegt: any publicity is good publicity ...

M'n vrees zal ongetwijfeld op 13 juni werkelijkheid worden en dat is dat het gematigde alternatief (CD&V) voor het zeer slecht gevoerde Paarse beleid van de afgelopen jaren kiezers zal verliezen aan het 'harde & repressieve' alternatief (Vlaams Blok). Meteen ook de doelstelling van Paars.

Conclusie: de verkiezingen zijn voor 2004 nu reeds al vervalst wat de uitslag ook moge wezen. Schuldigen: Guy Verhofstadt uit Gent en Steve Stevaert uit Hasselt. Allebei weten ze van niets. Hun naam is Haas, maar de kiezer weet wel beter ... hopelijk kunnen beide personen ooit eens terecht staan voor een rechter, want wat die 2 momenteel uitmeten heeft niet veel meer van doen met 'democratie'. Het zijn als 2 katjes in het nauw die nu rare sprongen maken en via een rechtbank hun verkiezingsnederlaag aan het verhinderen zijn.

Oh ja, en de uiterst linkse media van VRT tot De Morgen doen er alles aan om wat olie op het vuur te gooien. Hoe meer ze op de redactie in hun vuistje wrijven hoe hoger de procentjes voor het Blok op 13 juni. Na de media heeft Paars nu ook de rechtbanken in haar macht. Wie zei daar iets in de aard van Berlusconi en Poetin in het kwadraat? Ik ben niet van gisteren hoor en met mij nog een pak andere 'brave' burgers die alvast NIET zo braaf zullen zijn op 13 juni in het stemhokje. Paars kan één ding krijgen van mij: een schop naar de maan! Evenals die rotte Vlaamse gepolitiseerde Paarse media!

Op 13 juni is het aan de burger!

Dankt u!

Gepost door: Nietedoen | 25-04-04

@ Piano Of ik zot geworden ben? Dat zal dan wel gekomen zijn van al die onozeliteiten van de linksen hier op dit forum. En liegen, tja... ik ben is op uwe website geweest en daar ge kunt ge leren wat liegen is. Ahaa, ge zijt lid van de SPA...en is dat een groot verschil met de Pvda? Ge zou het nochtans niet zeggen. Nee, laat die maar gerust samen een kartel vormen, die zouden goed bijeen passen. Rood of vuurrood, veel verschil maakt het ni uit he Piano? De groeten!

Gepost door: de Cois | 25-04-04

Koen Godderis zijn gedacht. Koen's open brief n.a.v. de actua!

Gezien de ernstige gebeurtenissen van de afgelopen dagen werd ik gedwongen een open brief te schrijven.

OPEN BRIEF:

"De uitspraak van de rechter in Gent heeft erg verstrekkende gevolgen!"

Nu gaan nog meer mensen op het Blok stemmen omdat het als de enige oppositiepartij wordt beschouwd en deze partij werkelijk geen blad voor de mond neemt aangaande veranderingen in dit land. M.a.w. wie tegen het beleid is, is voor het Blok. De CD&V doet dus niet meer mee.

In feite speelt dit alles dan weer in het voordeel van de SPa en VLD, want zo verzwakt de CD&V. Een partij waar de huidige Paarse coalitie een tripartite na 13 juni mee zal moeten vormen. Het is dus helemaal niet zo slecht bedacht van Paars om het Blok naar een verkiezingsoverwinning te helpen. Des te minder sterk wordt de CD&V bij de onderhandelingstafel na 13 juni.

Nogmaals, problemen die er effectief zijn in dit land los je niet op door partijen via rechtbanken te liquideren, want daarmee haal je geen problemen noch Vlaams Blok-kiezers weg, integendeel je veroorzaakt er alleen maar maatschappelijke onstabiliteit mee in een land. De communautaire relletjes zullen als nooit tevoren de komende maanden en jaren oplaaien. Het wordt een regelrechte strijd tussen Vlaanderen en Wallonië, ja zelfs terreur wordt hier niet uitgesloten. Zo erg heeft dat vonnis de zaken op de spits gedreven. De woede bij bepaalde delen van de bevolking is onomkeerbaar.

Overigens Verhofstadt en Stevaert moeten nu niet de vermoorde onschuld spelen. De beklaagde partijen te Gent zijn HUN initiatieven en worden door elke burger via 'belastingsgeld' gefinancierd om spreekbuis te zijn van Paars. De Blok-kiezer betaalde dus mee om z'n eigen partij in de vernieling te zien rijden. En ja hoor, de Walen waren er als de kippen bij om Vlaanderen nog meer de grond in te duwen en er op te wijzen dat Wallonië hier baas is in Vlaanderen in ruil voor de broekzakkerij van Verhofstadt en Stevaert. Broekzakkerij waarbij officieel Verhofstadt de baas is, maar achter de schermen officieus en in werkelijkheid Di Rupo regeert over Vlaanderen en meteen ook heel België.

De Verhofstadts en Stevaerts van Vlaanderen zijn heel blij, ja want het Vlaams Blok is een racistische partij en in Vlaanderen leven 800 000 racisten (Volgens K. Degucht VLD: mestkevers!). Als je dus één ding niet moet doen met de Vlaming dan is het wel degelijk hem betuttelen en nog minder hem uitschelden voor racist en mestkever. Als nooit tevoren stevent het Blok af op een mega-overwinning. En dat eigenlijk ten koste van de CD&V als oppositiepartij en goed alternatief. Dit is gewoon al een reden om de verkiezingen ongeldig te verklaren wegens een niet correct verloop naar de verkiezingen toe. Hoe je het draait of keert maar het Blok krijgt nu in de Vlaamse politieke geschiedenis een nooit eerder geziene publiciteit in de media. Er is een spreekwoord dat zegt: any publicity is good publicity ...

M'n vrees zal ongetwijfeld op 13 juni werkelijkheid worden en dat is dat het gematigde alternatief (CD&V) voor het zeer slecht gevoerde Paarse beleid van de afgelopen jaren kiezers zal verliezen aan het 'harde & repressieve' alternatief (Vlaams Blok). Meteen ook de doelstelling van Paars.

Conclusie: de verkiezingen zijn voor 2004 nu reeds al vervalst wat de uitslag ook moge wezen. Schuldigen: Guy Verhofstadt uit Gent en Steve Stevaert uit Hasselt. Allebei weten ze van niets. Hun naam is Haas, maar de kiezer weet wel beter ... hopelijk kunnen beide personen ooit eens terecht staan voor een rechter, want wat die 2 momenteel uitmeten heeft niet veel meer van doen met 'democratie'. Het zijn als 2 katjes in het nauw die nu rare sprongen maken en via een rechtbank hun verkiezingsnederlaag aan het verhinderen zijn.

Oh ja, en de uiterst linkse media van VRT tot De Morgen doen er alles aan om wat olie op het vuur te gooien. Hoe meer ze op de redactie in hun vuistje wrijven hoe hoger de procentjes voor het Blok op 13 juni. Na de media heeft Paars nu ook de rechtbanken in haar macht. Wie zei daar iets in de aard van Berlusconi en Poetin in het kwadraat? Ik ben niet van gisteren hoor en met mij nog een pak andere 'brave' burgers die alvast NIET zo braaf zullen zijn op 13 juni in het stemhokje. Paars kan één ding krijgen van mij: een schop naar de maan! Evenals die rotte Vlaamse gepolitiseerde Paarse media!

Op 13 juni is het aan de burger!

Dankt u!

Gepost door: Nietedoen | 25-04-04

De valse verontwaardiging van Dirk Sterckx Waarom mag de onafhankelijkheid van de rechtspraak niet in twijfel getrokken worden? Dan had Verhofstadt, Leman & Co. maar een normale rechter moeten nemen, geen franstalige voorzitter van een franstalige club in Gent!!
Nu is zelfs de schijn van onpartijdigheid niet opgehouden! Het is werkelijk AL TE FLAGRANT! Of denken de politiekers à la Dirk Sterckx nu echt dat we allemaal een bende onmondige idioten zijn en ons als schapen naar de slachtbank laten leiden?

Gepost door: Emiel | 25-04-04

4 Citaten Enkele van de zeer vele uitspraken:
"Enkel dictators brengen hun tegenstanders nog naar de rechtbank" (JM Dedecker)
"Deze week eindigde de democratie in een lidstaat van de Europese Unie" (The Times)
"Wat woensdag in Gent gebeurde is angstaanjagend" (The Times)
"De wet op de vrije meningsuiting is een absoluut recht. Het is de basis van het liberale ideeëngoed" (JM Dedecker)

Gepost door: Emiel | 25-04-04

Walen We moeten nu ook niet de Waalse bevolking gaan stigmatiseren... Het zijn hun politiekers die het Vlaamse overheidsgeld via Di Rupo naar Sicilie versluizen... Cools wist ervan en moest het met de dood bekopen... Opvallend toch dat de opdrachtgevers van de moord op Cools allemaal van Italiaanse (Siciliaanse) afkomst zijn... Als al dat geld naar onze zuiderburen moest gaan, hoe komt het dan dat de armoedegrens hoger ligt dan in Vlaanderen ?

Gepost door: C. | 25-04-04

piano Ik ben 68 jaar en heb in mijn leven al veel kwallen ontmoet,maar een kwal als de piano had ik nog niet in mijn loopbaan ontmoet gr An

Gepost door: andre | 25-04-04

@ Godderis Kan je mening alleen maar bijtreden... CD&V zal er alleen maar bij verliezen... Eigenlijk dom van hen om zich aan dat cordon sanitaire vast te klampen...

Gepost door: C. | 25-04-04

Welk verschil tussen SP.A en Pvda ? Hé, pianosocialist (toch niet de heer W. Claes, samen met Van Miert één van de weinige socialisten waar ik respect voor heb ? Nee, daar ben je niet intelligent genoeg voor . . .) : er is geen verschil tussen SP.A/Spirit, Pvda en Groen, hoor !
Allen zijn EXTREEM LINKS ! De val van de muur heeft een omgekeerd effect gehad ! Het 'communisme' is naar hier overgewaaid ! Fraai !
Zelfs de VLD (vroeger duidelijk rechts) en een deel van de CD&V (ACW) kan je ertoe rekenen.
Iedereen heeft het recht op zijn/haar mening, maar voor een mengeling van communistische- en moslimstaat pas ik toch liever.
En op dat punt zijn we aanbeland.
Dictatuur in West-Europa ? ? ? Is dit werkelijkheid of een nare droom ? !
Leven we in zo'n land ?
Stof om even over na te denken !
Democraten : verenig u en verdedig, met alle legale middelen, onze democratie en vrije meningsuiting !
Leden van CD&V en VLD : ik weet dat jullie het, evenmin als ik, niet altijd eens zijn met de top (vooral voor de VLD geldt dit).
Reageer en verdedig uw vrijheid, die we allen hoog in het vaandel dragen.
Laat links en de Walen niet alles dicteren !

Gepost door: Big Brother | 25-04-04

ik versta het niet Alle politieke partijen zijn racistisch. Ze zeggen allemaal op een systematische manier dat de andere partijen slecht zijn. De democratische meerderheids partijen proberen iedereen uit te schakelen die niet hetzelfde denkt als zij. Wij kunnen er toch ook niet aan doen dat wij direct hunne zever door hebben.
Jurgen heeft de SPA uw radioprogramma van antenne gehaald?

Gepost door: joske | 25-04-04

Ban het Vlaams Blok van het TV-scherm De voorzitters van Sp.a en VLD willen niet in debat gaan met het Vlaams Blok
Ik trek hieruit één conclusie, als men niet in debat wil gaan met het Vlaams Blok, beschikt men, ofwel niet over genoeg redenaarstalent en argumenten om het Blok of haar kiezers te overtuigen dat ze het mis hebben, ofwel heeft men schrik in dergelijk debat dingen te moeten toegeven of zeggen, waardoor men kiezers zou kunnen verliezen.

Gepost door: Stefaan Van der Vreken | 25-04-04

Résistances Gelezen op de site van "résistances": een anti-rechts groepje in Wallonië. Ze schrijven dat het VB veroordeeld werd door "door Vlaamse rechters en in Vlaanderen" en spreken onmiddellijk van "des hors-la-loi racistes du VB". Eigenaardig dat die nadruk (verschillende keren herhaald) wordt gelegd op "juges flamands" goed wetende dat twee van de rechters FRANSTALIGEN waren!! Van een ineengestoken vonnis gesproken... zééééér verdacht en erg doorzichtig!
Inderdaad, Di Rupo is baas in Vlaanderen en dicteert de wet aan onze platbroekjes, onze politiekers die ons zogezegd moeten verdedigen! Met ons bedoel ik de Vlamingen.

Gepost door: Emiel | 25-04-04

zwakjes Dit moet een van de zwakste generatie politici zijn geweest. Dit zal de toekomst uitwijzen. Als je inderdaad geen debat wilt aangaan, en dat als ex-cafébaas, ben je een zwakkeling!

Gepost door: nietedoen | 25-04-04

communisten we zijn op weg naar het communisme. De staat regelt steeds meer uw leven. Want volgens SPA zijn wij domme mensen die niet zelf kunnen denken. Waarschijnlijk delen zij straks gratis voorgeprogrammeerd verstand uit. Hopelijk gebruiken ze daar niet het verstand van Steve voor. Steve de heilige, uwe dikke nek geraakt nie meer op TV heb ik gezien daarstraks.

Gepost door: lowie | 25-04-04

SPa Uit hun programma geplukt:

34. De mensen maken zich zorgen om hun werk. Dit is niet verwonderlijk, gelet op de economische recessie met tientallen bedrijfssluitingen, collectieve ontslagen en faillissementen. Vele gezinnen werden met werkloosheid geconfronteerd.

En wie is daar verantwoordelijk voor beste Steve Stevaert ? 11 september zeker... :-)))

Gepost door: C. | 25-04-04

Cordon sanitaire : NOOIT nodig gehad !
Het valt mij op dat de voorzitters van de SP.a, VLD en CD&V kort na het arrest plots allen in koor beweren dat ze NOOIT voorstander waren van het cordon sanitaire (wegens ondemocratisch) en dat ze het ook NOOIT nodig gehad hebben.

Belachelijk. Wat een stelletje hyprocrieten bij elkaar !

Mijn antwoord hierop is: zo'n circus heb ik nog NOOIT gezien of meegemaakt.

Gepost door: eLPe | 25-04-04

SPa Uit hun programma geplukt:

163. Om er te wonen is ons land officieel het zesde beste ter wereld. Toch leeft 7% van onze landgenoten permanent in armoede. 13% van de bevolking loopt het risico om in de armoede terecht te komen. Zowat 1 miljoen Belgen voelt dus aan den lijve wat armoede betekent...

Ja beste Steeeeeve Stevaaaaaaert: je bent opnieuw schuldig bevonden...

Gepost door: C. | 25-04-04

@nietedoen Wat wil je ? Met zijne cafépraat zal hij niet ver geraken... Lollll

Gepost door: C. | 25-04-04

spa? Vergeet ook niet hoe men mensen die lid waren van het blok uit de vakbond kieperde!!
Is dat ook geen discriminatie?Iemand weren voor zijn politieke overtuiging?
Mischien eens aan onze frankiljon rechter vragen in gent (gand)
Van mafia socialisme gesproken.....ik walg ervan !

Gepost door: Benji | 25-04-04

Angstbewind Dan zwijg ik nog maar over mensen die in het dagelijks leven, als hun werkgever er notie van kreeg, op hun werk ontslagen werden omdat ze de verkeerde partijkaart op zak hebben. Zoals de Antwerpse politie en het OCMW waar een schrikbewind wordt gehanteerd door de SP.a.

Groeten,

Tibo

Gepost door: Tibo | 25-04-04

sanctie Deze morgen op het nieuw gehoord, K.U.Leuven gaat overwegen sancties te treffen tegen Mathias Storme.
Deze moedige man heeft het aangedurft gewoon te zeggen wat hij denkt(vrij zijn mening geuit weet u wel!) en zie daar gaan ze weer met hun sancties, het is niet te geloven, het verergerd nog!!
Er moeten nog bij veel vlamingen hun ogen open gaan

Gepost door: wibo | 26-04-04

verzuurd jurgen, toen we je de laatste keer pijpten, smaakte je nogal verzuurd. Ge moogt die racisten u niet laten verzuren he.

Gepost door: pier en pol | 26-04-04

Bah! Pier en Pol,

Het riekt hier naar sperma. Hebben jullie toevallig geen scheet gelaten ??

Gepost door: Erna en Babs | 26-04-04

het begin van de dictatuur beste jurgen
doe zo voort,mijn steun heb je.Ik wil terug in een vrij land leven en kan dat nu niet meer.

Gepost door: chucky | 29-04-04

De commentaren zijn gesloten.