01-05-04

VRT faalt alweer...

Vanavond al zappend vastgesteld dat heel wat Europese zenders het nuttig en nodig vonden om de Europese uitbreiding feestelijk in beeld te brengen. Terecht. Ik bespaar jullie mijn satellietkanalen, laten we het houden bij de kabel. Ned2, ARD, ZDF, CNN, ARTE, TVE brachten de liveshows van de nieuwe lidstaten. De door ons allemaal betaalde VRT bracht... niets. Een bewijs van het falen en verzaken van onze nationale openbare omroep die beweert één van de betere zenders te zijn in Europa. Neen. Niets (uitgezonderd een berichtje in het nieuws) moest ons duidelijk maken dat dit historisch Europees feit een realiteit is geworden. Tot zover de informatiedrang van een uit de kluiten gegroeid regionaal zendertje terend op belastinggeld. Het moet even van mijn hart. Yep. Misschien populistische taal..maar ik til hier zwaar aan. Europa wordt door dit feit een grotere economische unie dan de VS en onze 'haha' onafhankelijke 'zichzelf' serieus noemende 'openbare' omroep brengt HOOGUIT een berichtje van 2 minuten in het nieuws/journaal... mijn verplichte afdracht van media-belastingscenten zijn vanavond weer eens slecht besteed.

00:35 Gepost door J | Permalink | Commentaren (54) |  Facebook |

Commentaren

Leer kijken Jurgen,

Ge zijt ne eerste klas zeveraar. De openbare omroep brengt al dagelijks in zijn journaals een extra rubriek over de uitbreiding waarin elk nieuw land onder de loep werd genomen. Zever dus niet alsof de VRT er geen aandacht aan besteed...

Gepost door: Manman | 01-05-04

Re. Manman Voor mij mag dat rood zendertje gewoon ontploffen. Met belastinggeld betaald, wordt verwacht dat zij neutrale berichtgeving brengen. Niet dus.
Het is een propaganda zender voor de rode gedachte en in het bijzonder rattenvanger van Hameln steve stunt. En Jurgen heeft gelijk, maar ja in soepelheid in de programering hebben ze nooit uitgeblonken.
Dit is een gebeuren dat vraagt om een rechtstreekse uitzending, alhoewel ik niet hoog oploop met dat Europa. De misdaad zal weer met een ruk omhoog gaan. We zullen overspoeld worden van misdaadbendes. Alleen die nieuwe Europarlementariers gaan nogal op hun gat vallen als ze hun salaris gaan zien. Dok maar af jan met de pet.

Gepost door: Herman | 01-05-04

vrt en boze manman Ik ben nu héél tevreden met de vrt. Ik moet nu niets meer betalen en dus moet ik ook niet zagen als 't mij niet aanstaat. En gij ook niet. Toch begrijp ik niet hoe die mensen zo kunnen blijven uitzenden zonder mijn kijk- en luistergeld. Iedere dag blijven ze paraat. Hoe komen ze er aan uit. Ik begrijp het niet. En ... voor wie 't niet aanstaat : ge kunt nog altijd opstappen en op een ander gaan kijken hé !

Gepost door: polleke | 01-05-04

VRT Een liveshow op de VRT over de uitbreiding van Europa zat ik nu toch niet op te wachten hoor, Jurgen. Het zou voor de VRT toch weer de aanleiding gegeven hebben om de "democratische" partijen uit te nodigen om een vriendelijk onderonsje te hebben over de toekomst van Europa en eindigen in een unaniem geschoffeer tegen "ondemocratische" partijen waarbij weinig concrete visie over Europa getoond zou worden.

Dus voor mij maakt het geen verschil of ze nu iets uitzenden of niet, ik kijk toch niet naar VRT want je wordt almaar gehersenspoeld.

Gepost door: Vos uit het Bos | 01-05-04

E-mail roept op tot jihad in Nederland Weer iets om achterover te vallen:

Onbekenden verspreiden via mailadressen een oproep tot de jihad in Nederland.
Uw mening

Gepost door: Stefaan Van der Vreken | 01-05-04

Niet geraadpleegd ! Ii weet het : het zal wel onverstandig zijn, maar Europa interesseert me helemaal niet !
Ten eerste : de burger in dit land is nog NOOIT naar zijn/haar mening gevraagd i.v.m. Europa !!! (geen enkele vorm van inspraak !, dat is dan democratie !).
Ten tweede : ik stel vast dat Europa inderdaad heel wat invloed heeft op ons dagelijks bestaan (soms ingrijpend en verregaand). En meestal is die invloed zeer negatief ! Sinds Europa er is (en het wordt met de uitbreiding nog erger) vind ik de levensstandaard hier serieus gedaald en de levensduurte serieus gestegen. Van de vele, beloofde verbeteringen (denk maar aan zogezegde goedkopere overschrijvingen, integendeel !) heb ik althans, nog niets gemerkt !
Ten derde : de onveiligheid neemt zienderogen toe. Natuurlijk sluit men daarvoor andermaal de ogen, maar de FEITEN zijn er en niet te ontkennen (Schuermans gehoord over bendes op Rock Werchter ! ?);
Ten vierde : Europa is een geldverslindende, bureaucratische machine, die ver wegstaat van de dagelijkse bekommeringen van de gewone man.
Ons belastinggeld wordt door ramen en deuren gesmeten en de fraude en corruptie tiert er weelderig ! (dixit ambtenaren !, en die kunnen het weten).
Ten vijfde : Europa lijkt er enkel te zijn voor de economie. Sociaal stelt het niets voor en ook politiek en militair blijven we een dwerg, want hopeloos verscheurd !
Neen, zo'n Europa hoef ik niet !
Ik weet : misschien is de oorlogsdreiging hier nu verminderd, maar qua onveiligheid en terrorisme (onvatbaar) is het stukken slechter geworden.
Dat de VRT er maar weinig aandacht aan besteedt ? Wel, wie kijkt nu nog naar politiek gekleurde en niet-objectieve zenders als de VRT en ook VTM ! ? Qua objectieve niuewsverslaggeving moeten we ons richten tot Nederland, de BBC enz. En dan maar Berlusconi (terecht) beschimpen. Het is hier geen haar beter !

Gepost door: freddy de keyzer | 01-05-04

Stasizenders IK kijk al een tweetal jaar niet meer naar de DDR-zenders.
Schoteltje aan de muur, wat gehocus-pocust met de computer en ik heb ook mooie objectieve zenders.Kapt da buiten die rooie stasizenders.

Gepost door: Marc | 01-05-04

persvrijheid wereldwijd afgenomen De vrijheid van de pers is vorig jaar wereldwijd afgenomen.
Dat zegt de nonprofitorganisatie'Freedom House'.
Jawadde.
3 mei is de dag van de persvrijheid,uitgeroepen door de verenigde naties.
Staat op de site van de gazet van antwerpen bij media en cultuur.
Nog gelezen is dat de spoorweg baas trobbels heeft met vandelanotte.
(kwestie van politieke benoemingen)
jawadde.
Die spa toch hé.Die denken dat ze zich alles kunnen veroorloven.

Gepost door: sandra | 01-05-04

VRT als vrt nu zonder kijk en luistergeld kan overleven, wat hebben zij dan
vroger met dat geld gedaan.
ging dat geld naar een of andere partij misschien ?

Gepost door: stst | 01-05-04

Miskleun Multicul overboord Om over na te denken!
De PvdA in Nederland neemt afstand van het pleidooi voor een multiculturele samenleving. Bos: "Je wilt de cultuurkernwaarden niet opofferen".
En nu de VLD, de SP.A-Spirit en de PS ?? Wat lopen wij toch achter op Nederland, eerst nemen we de multicul van hen over en nu, nu hoop ik toch tenminste dat we ook hun voorbeeld gaan volgen... of durven onze politici niet??
Benieuwd naar de VRT berichtgeving terzake !!

Gepost door: Emiel | 01-05-04

VRT is gratis! @Polleke

VRT is gratis???? Hahaha ... je betaalt nog wel degelijk man. Alleen is het neit meer tastbaar maar "slinks". Zoals onze volledige Vlaamse regering dus. Opdoeken dat krapuul!

Gepost door: Koen Godderis | 01-05-04

Jurgen in Dilbeek Zondag 2 mei om 9u30 , ontbijtgesprek met Jurgen als gast in zaal Solleveld te Sint Martens Bodegem.(Deelgemeente van Dilbeek)Allen zwartwitliefhebbers daarheen.

Gepost door: geert | 01-05-04

PFFF Flikker toch op man. Ga bij je extreem-rechtse, fascistische vriendjes wat wenen. Prutsvent!

Gepost door: ikke | 01-05-04

PFFFF Geef mij maar internet ipv de voorgekauwde media :)

Kan je bevoorbeeld opzoeken wie Che Guevara werkelijk was (een prutsvent)

Gepost door: Ikke | 01-05-04

@ikke ikke en de rest kan stikke ?

Gepost door: ikkenie | 01-05-04

Vrije Meningsuiting in Brugge verboden !!! Het ligt nog vers in de geheugen van het groepje anarchisten, beter gekend als de bezetters van Lappersfortbos. Amper één jaar geleden werden ze brutaal uit het bos ontruimd. Vandaag hielden ze een wreedzame optocht (zo'n 25 mensen) doorheen de stad Brugge tegen het Politie-geweld. Tot opeens ...

Er vier overvalwagens parkeerden op de Markt van Brugge en hen tegenhielden, alsook van achteren nogmaals vier overvalwagens om ook hen langsdaar tegen te houden. De reden ? Niemand weet het, de toeristen dachten dat het een Karnavalstoet was (steeds gevolgd door een politie-helikopter!!)..

Het groepje Anarchisten mocht de straat enkel verlaten per twee met heel wat tussenposes in, wanneer dit was gebeurd telden we niet minder dan 20! overvalwagens die klaarstonden voor een groepej van 25 mensen !!Ook hier in Brugge is Vrije Menigsuiteing VERBODEN !

Foto's kun je steeds verkrijgen, moet maar een mailtje zenden !

Groeten, Steph

Gepost door: Steph | 01-05-04

Gratis ? ! ? Aan polleke : TV kijken gratis ? ! Je rekening van de kabeldistributie nog niet bekeken zeker ? Men 'schaft' zogezegd het kijk-en luistergeld af (met veel 'bombarie' door Steve telkens weer de huiskamer ingeslingerd !), maar men verdrievoudigt de tarieven van de distributie ! Wat men aan de ene kant 'geeft', neemt men dubbel en dik terug aan de andere kant ! Typisch paars, en vooral typisch socialistisch met hun 'gratis' politiek !
Nu beloven ze gratis openbaar vervoer voor het woon/werkverkeer ! Benieuwd langs welke omweg ze dit weer gaan recupereren ?
Welke journalist durft deze hypocrisie blootleggen en Steve in het openbaar in z'n hemd zetten, iets wat niet moeilijk is ! ?
Maar ja, ze liggen allen aan de 'muilband' of zijn zelf ultra-links !
Toch raar dat er nog mensen zijn die blijven geloven in dat gratissprookje van Steve.
Als we maar in vrede blijven leven, zeg ik dan maar en ja . . . wie graag in sprookjes gelooft . . . Jammer voor het ontwaken !
Gratis bestaat niet. Telkens weer moet iemand het ophoesten. Jammer, maar helaas !
En laat de socialisten nu maar lustig vieren. Het is 1 mei, nietwaar !

Gepost door: Big Brother | 01-05-04

Loser! Gij dikke loser, gefrustreerd dat ge met uw lelijk bakkes zelf nooit goed genoeg bevonden zijt om bij de VRT te werken? Ge kunt nu alleen maar Fluppe Dewinter zijn hielen aflikken en hopen dat hij ooit een dictatuur kan stichten. Dan kan jij baas worden van populistische fuck VTM...

Gepost door: verstrepen-fucker | 01-05-04

Het internet valt niet onder het mediacordon dat sommigen willen oprichten Wat denkt U over onze politici? Klik op de foto en REAGEER!
Guy Verhofstadt - Steve Stevaert - Yves Leterme - Frank Vanhecke enz..

Uw mening

Gepost door: Stefaan Van der Vreken | 01-05-04

Jurgen liven Dilbeek Zondag 2 mei om 9 u 30 , ontbijtgesprek met Jurgen verstrepen in zaal Solleveld in Sint Martens Bodegem. Alle zwartwitfans daarheen !

Gepost door: geert | 01-05-04

popie jopie is terug Weer die laffe persoonlijke aanvallen. Verstrepen-fucker = popie jopie ! Het kan niet anders.

Gepost door: helderziende | 01-05-04

Manman...popie jopie....wie nog...? Jij bent de grootste zeveraar,je durft nog niet je eigen naam onder je beledigingen zetten.Er is niet veel durf nodig om iemand naamloos aan te vallen.Zo zie je maar dat hier de vrije meningsuiting wel degelijk bestaat omdat al jouw zever HIER blijft staan.Jurgen is HEEL waarschijnlijk goed bezig te zien aan je reactie.LOL.

Gepost door: Georgette | 01-05-04

Europa Wat is Europa? Wel ik heb dat geleerd op school meer dan 30 jaar geleden en niets is er ondertussen veranderd. Europa is een werelddeel dat bestaat uit verschillende landen. En dat is het dan.

Wat is de Europese Unie: een totaal mislukt iets.
Men zou willen dat Europa naar buiten komt als één groot geheel. Maar ...

Dwarsligger één: Engeland. Als ge kl...n aan uw lijf hebt maak je een Europa en gooi je Engeland buiten. Wie niet mee wil, moet er gewoon uit.
Continu is dan weer de ene, dan weer de andere niet akkoord.
Waarom kunnen in Frankrijk de hoofddoeken verboden worden, terwijl dit in Belgie gepromoot wordt. Sorry, dat ik hierop terugkom maar dit toont enkel aan waar we mee bezig zijn.


Concurrentie mag spelen, maar de regels moeten over heel Europa dezelfde zijn.

Waarom zijn er verschillende BTW tarieven over heel Europa?
Waarom kan ik niet vrij kopen in het buitenland, en dat mee naar hier brengen. Waarom moeten we dan gaan invoeren.
Wanneer gaan we een Europese grondwet hebben, en dat wil zeggen afschaffen van de nationale. Want wat voor zin heeft dit anders.
Wanneer zal Europa grenzen hebben zodat er een controle kan gebeuren op illegalen, enz.. Neen, men moet te pas en te onpas zelfs de grenzen tussen Frankrijk en Belgie sluiten.

Terecht wordt op het forum opgemerkt dat dit ons enkel heel veel, heeeeeeeeeel veeeeeeeeel geld kost.

Wij (alle europese landen) zijn nog niet rijp voor een Europa. Maar het is wel een zakkenvullerij voor onze politici

In wat kunnen we nog vertrouwen hebben, enkel nog in onszelf, en dan zeggen ze dan we egoistisch zijn.

Arm Vlaanderen, arm Belgie, arm Europa.

Ik ben iemand die heel bewust met politiek bezig ben. En mocht men dit ooit afschaffen ik blijf gaan stemmen, dit is een plicht. En ik doe dit graag voor de federale, de gewestregeringen en voor de gemeenteverkiezingen. Maar ik weet niet waarom voor Europa?

Maar Verhofstad zal wel zeggen dat het aan mij ligt, en dat ik te lomp ben. En dat hij daarom dictatortje moet spelen.

Echt spijtig dat we voor13 juni nog zes weken moeten wachten! Want we gaan lachen, hoor!

Gepost door: luc | 01-05-04

lang leve de ... "De openbare omroep brengt al dagelijks in zijn journaals een extra rubriek over de uitbreiding waarin elk nieuw land onder de loep werd genomen. Zever dus niet alsof de VRT er geen aandacht aan besteed... "

kan daar ook nog aan toevoegen dat elk duidingsprogramma dees weekend int teken van europa stond. zelfs op vtm bij polspoel en jullie allerbeste vriend desmet.

loos argument dus jurgen. je kan het de vrt moeilijk kwalijk nemen dat ze duiding en debat boven 'koninginne(n)dag-achtige verslaggeving' verkiezen.

lang leve van miert trouwens. weinig mensen die zo verstandig en met zoveel kennis van zaken kunnen spreken...

en ja er zijn problemen met de uitbreiding van europa. daarom ook dat duiding en debat tussen verstandige mensen interessant is. dan kom je te weten wat de problemen zijn, hoe die zijn ontstaan, wat de verschillende visies hierover zijn, en hoe politici die er iets van kennen in ons land tegenover deze problemen staan. veel nuttiger dus dan europa gewoon afbreken of ophemelen met simplistische uitspraken.

ps: vraagje aan jurgen. heb je nooit behoefte om jezelf te mengen in het debat op dit forum? sta altijd open voor rationele weerlegging van mijn arghumenten... zou de discussie hier heel wat interessanter maken.

pps: afsluiten met citaatje van van miert. mogen we alsjeblieft nog een beetje internationalistisch zijn? waarom is iedereen zo eng-nationalistisch?

Gepost door: mopspie | 02-05-04

VRT helpt kiezen
Vanaf 11 mei gaat de VRT ons 'helpen kiezen'.

Dus voor iedereen die het nog niet weet of twijfelt : stem af of VRT.
Je zal er zéér objectieve duiding krijgen :-)
Uiteraard het mediacordon in acht genomen, of wat dacht u ?

Steve zal zeker iedere dag komen uitleggen wat volgens hem goed is, of niet goed is voor ons.

Gepost door: eLPe | 02-05-04

Foto's lijkschouwing Julie en Melissa op internet De afschuwelijke foto's van de lijkschouwing op Julie en Melissa werden online gezet. Deze foto's waren eerder verschenen in het blad Sprout, dat na klacht van de ouders uit de handel werd genomen.
Het artikel is volledig gewijd aan de affaire Dutroux.

We hebben er voor gekozen deze foto's NIET te publiceren. Maar vermits het internet vrij is hebben we de link geplaatst op Uw mening.

Gepost door: Stefaan van der Vreken | 02-05-04

Stokoude Belg Wij leven hier in de omgekeerde wereld. Wie wit zegt is zwart, wie zwart zegt is wit. Goed is kwaad en kwaad is goed. Belg is slecht en vreemdeling (liefst een crimineel of funamentalistische Moslim) is goed. Ik denk dat onze politiekers onder dwang bepaalde maatregelen afkondigen en onder zware bedreiging staan (onders gebeuren er hier verschrikkelijke dingen en de uitvoerders ervan leven hier in onze steden en op onze kosten). Ik walg van wat hier gebeurt en heb schrik van wat ons nog te wachten staat in het "nieuwe" Europa.

De oostblokkers zullen de vlaamsblokkers zeker nog meer stemmen bezorgen !

Europa is reeds jaren niet meer onder controle (ambtenaren hebben het vijf jaar geleden reeds gezegd) en ondertussen is alles nog veel verslechterd.

En wat met al die verschillende talen : als ik buitenkom versta ik niemand meer (wat een ellende !!) en ik spreek nochtans Frans, Engels en wat Duits. De vertalers en tolken van de E.U. zullen er best mee varen en hun dikke wedde niet hier spenderen maar in de oostbloklanden.

Met spijt in het hart denk ik terug aan de jaren 60 : Europa met 6 landen, werk genoeg en maar twee talen (en dat was voor de Franstalen al 1 taal te veel).

Gepost door: Niets aan de hand | 02-05-04

13/6 Akkoord met eLPe. Iedere keer voor verkiezingen probeert de vrt de kiezers te "sturen"! Moet je enkele vragen beantwoorden en gaan zij eens
zeggen op wie je moet stemmen. Grotere nonsens nog niet meegemaakt.
IK moet niet voorgekouwd worden waar ik moet voor kiezen. Al van de eerste zwarte zondag kies ik voor het Vlaams Blok en met mijn redenen.
Ik meen zelfs te mogen stellen dat een Vlaams Blok kiezer wéét waarom hij voor hen kiest. Die kiezen zeker voor een programma en niet voor een mooi smoeltje of de populariteit van een of ander. Bij de sp.a en cd&v is dat voor velen het gevaL Het ging bijvoorbeeld mijn verstand te boven toen ten tijde van de schandalen in de sp (agusta en verduisteren van vakbondsgeld), bij de volgende verkiezingen de sp vooruitging en won!Corruptie en diefstal zijn blijkbaar tolerabel voor de linkse kiezer. Ik begrijp trouwens niet waar De Haene en Stevaert hun populariteit aan te danken hebben. Dus met zijn allen op 13/6 : Vlaams Blok !!!

Gepost door: Herman | 02-05-04

vrt kuis vrt moet op zich blijven , objectieviteit moet troef worden , programmas moeten vlaams worden ,we hebben echte vlamingen nodig bij de vrt (niet enkel limburgers, daar hebben we nu stilaan genoeg van) .
Het gespuis van nu moet uitgerangeerd worden en vervangen worden door mensen met kennis en waar controle mag op gebeuren.

Gepost door: vtm | 02-05-04

vtm kuis en voor vtm hetzelfde

Gepost door: vrt | 02-05-04

't is het moment Jurgen jong,
wring je er nog eens tussen . Maak een programma dat beide vlaamse zenders moeten kunnen uitzenden , of misschien nog beter , maak één zender van beide met enkel het beste van elk en overgiet met uw eigen objectieve saus.
Weerbaarheid zul je niet ondervinden van dat janettegedoe.

Gepost door: Vlaming | 02-05-04

loze beloftes Voor mij mag paars zeggen en beloven wat het maar wil; ik stel één ding vast: ze helpen Vlaanderen om zeep! Door 1° al het geld buiten te gooien aan Wallonië, en 2° de migranten hier baas te laten worden en er niets over te mogen zeggen. Trouwens CD&V doet hetzelfde.
Als Vlaanderen om zeep is, dan is alles om zeep wat men voor de rest ook moge beloven!
Daarom zal ik voor het VB stemmen; en dit zeker sinds het migrantenstemrecht ons door de strot werd geduwd en vooral ook door de uitspraak in Gent door die franskiljonnerechters!
Franstalige rechters buiten in Vlaanderen!

Gepost door: Eddy | 02-05-04

13/6 De laatste jaren, en vooral het laatste jaar, zijn Vlamingen voortdurend geschoffeerd: Migrantenstemrecht, wapenwet, francorchampswet werden allemaal federaal gestemd terwijl geen hond in Vlaanderen hier iets aan heeft, terwijl we het wel allemaal betalen. Zelfs de grondwet gewoon laten uitoefenen lukt de Vlamingen al niet meer: de Walen liggen dwars voor splitsing kieskring zelfs al kost het hen geen cent! (maar wel postjes en macht)

Zelfs de verlaging van de vennootschapsbelasting is voordeliger voor Wallonie dan voor Vlaanderen. (wordt gefinancierd door het niet-aftrekbaar maken van o.a. milieubijdragen die nagenoeg allemaal in Vlaanderen bestaan)

Daarom roep ik niet alleen iedereen op om VB te stemmen maar ook uw vrienden, kennissen, familie en collega's ervan te overtuigen VB te stemmen. De drempel is voor sommigen nog net iets te hoog, maar door hen te overtuigen kan er ECHT een verschil gemaakt worden 13/6!!!

Gepost door: Vos uit het Bos | 02-05-04

En het gaat zo goed... En aan de SP.a die dan beweren dat zonder SP.a we in de absolute verdoemenis en verval terecht gaan komen, geen pensioen gaan hebben, onze ouderen verwaarloosd gaan worden, veel werkloosheid gaan hebben, naar een "Koud Vlaanderen" gaan evolueren... eventjes volgende bedenkingen:

- Volgens de statistieken is sinds 2000 jaar op jaar de werkloosheid gemiddeld met meer dan 10% gestegen in Vlaanderen
- Er is geen geld voor bejaarden, er is geen geld voor opang, allerlei instellingen in gezondheidssector zitten in grote geldnood
- Kijk- en luistergeld is afgeschaft hoor ik elke dag dankzij SP.a, maar elecktriciteitsfactuur, benzineprijzen, Vlaamse zorgverzekering, zij allemaal gestegen met een veelvoud hiervan en dit kost ook iedereen evenveel (ook de kleine inkomens). Ik hoor hier niks van verder... bedankt regime en journalisten van het regime...

Gepost door: Vos uit het Bos | 02-05-04

man man man Verstrepen wa ne gore leugenaar zijt gij nu eigenlijk?

bij mij op vrt was het op zijn minst 20 minuten over de toetreding van de nieuwe eu-landen...

of heb jij een ander nieuwsbericht?

echt ingeblokkerd die man...leugens bij de vleet.

Gepost door: robby | 02-05-04

verstrepen-fucker Ik ga er niet mee akkoord dat popie jopie en verstrepen fucker een en dezelfde persoon zijn ,er si eren groot verschil qua taalgebruik en popie jopie zorgt voor enige argumentatie dit is gewoon uitschelden, geen probleem voor mij doe wat je niet laten kan, maar het is niet echt constructief.
en nu weerde rooie zenders de satsizenders wat zijn jullie toch grappig, als dit al rood is dan zijn jullie toch wel pik pik zwart, of niet ik versta niet goed hoe jullie dit rood kunnen noemen, dit is voor mij nog geen afgebleekt rood.

BTW, beschuldig me er nu niet weer van dezelfde persoon als popie jopie of verstrepen-fucker te zijn.

cheerioh

Gepost door: Rooie rakker | 02-05-04

tipgever.....manman Ik denk dat er niet echt iemand rooie rakker ergens van beshuldigd heeft,althans ,ik wou dat niet doen.Dat is aan zijn discussie en aan zijn taalgebruik te zien.Ik denk wel dat één en dezelfde persoon hier aan't beledigen en iemand persoonlijk aan't aanvallen is,telkens onder een andere naam.

Gepost door: Georgette | 02-05-04

Waar is Jurgen Verstrepen ??????? 1/ Waarom hebt ge uw email uitgeschakeld ?
2/ Waarom zwijgt ge zo angstvallig over de zovele hete thema's amper 6 weken voor de verkiezingen ?
3/ Waarom vind ik nergens de naam Jurgen Verstrepen op de ondertekenaars van de zo geprezen vrije meninigsuiting-petitie - uw eigen site nota bene- ? Vergeten, zie eens op :
http://www.vrijemeningsuiting.org
Eens een grote fan, maar moet ik hieruit besluiten dat Jurgen inderdaad noch vis noch vlees is ?
Ik zie in ieder gaval minder en minder reden om op JV te stemmen.

Gepost door: Pim | 02-05-04

Neyts Zonet gehoord in de TV: "mevrouw Neyts is TEGEN de splitsing B-H-V !!!!
Ze was reeds VOOR migrantenstemrecht, en nu nog dit!! Wat doet dat mens nog bij een Vlaamse partij (de VLD) ???
Een zeer zwak figuur zonder enige visie of punch die eens roet in het eten zou willen gooien, hopelijk wordt dat ONBEKWAAM mens niet herkozen! Een schande voor de Vlamingen! Nestbevuiling zonder voorgaande!

Gepost door: een vlaming uit Brussel | 03-05-04

Straf hé !!!
[03/05 - 07:18]

Allochtonen geven toe dat ze Blok in de kaart spelen

(Belga) Criminele allochtonen beseffen maar al te goed dat ze door hun daden in de kaart spelen van het Vlaams Blok. Zo meldt de krant De Morgen maandag.

Een en ander blijkt uit een rondvraag die de onderzoeksgroep Criminologie en Rechtssociologie van de Universiteit Gent uitvoerde bij een veertigtal Turkse en Marokkaanse jongeren in instellingen en gevangenissen. "Sommigen zeiden letterlijk dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het succes van het Vlaams Blok", zegt professor Patrick Hebberecht, directeur van de onderzoeksgroep. Opmerkelijk is dat de helft van de minderjarige jongeren en de meerderheid van de meerderjarigen van Turkse origine, die momenteel opgesloten zitten in België, willen terugkeren naar hun thuisland als ze eenmaal over voldoende geld beschikken. (DIG)

"kwaliteitskrant" de Morgen.


Gepost door: Tibo | 03-05-04

Wie ? nee, jongens en meisjes; ik ben die verstrepen-fucker niet...
alleen de naam en het daarbij onwillig geassocieerd beeld.. verstrepen "fucken"... brrrr !

Enne, ik ben nooit weggeweest.
Heb eerder reeds geargumenteerd dat Verstrepen een hypocriet is. en dat is voldoende bewezen. De post en de threads die hij nadien startte, getuigden van een dermate eenzijdigheid (israel, migranten, meningsuiting) en soms van complete (gewilde?) onwetendheid dat ik het hoegenaamd niet nodig vond om daar nog commentaar bij te leveren. ik vond het eerder amusant te lezen hoe zijn volgelingen alles wat hij postte geconditioneerd navolgden en hun ziekelijke frustraties maar wat graag tentoon spreiden als ondersteuning...

Hij vertelt wat zijn "volgelingen" hier WILLEN horen, de gelijkmatigheid van berichtgeving en topics met de bloksite is bijna pathetisch...
De man is een hypocriete sensatiezoeker... dat is nu wel voldoende bewezen. Dat hij hier sensatie zoekt, kan ik trouwens wel inkomen, kwestie van in de picture te blijven staan, voor de verkiezingen.

Vermits het blok ook VEROORDEELD is (wat nog wel wat laatste stuiptrekkingen teweeg zal brengen in verkizeingstijd) is er eigenlijk niet veel meer te vertellen over een figuur die zichzelf aan de rand van de maatschappij gesteld heeft...
gratuite beledigingen komen niet van mij, doch ik zie dat meer en meer mensen doorhebben dat Verstrepen zoals hij zich voordeed in zwart/wit en zijn waarden (die hijzelf nodig vond 3x te verwijderen (nogmaals LOw !) sterk door de mand gevallen is... Ider heeft zijn reactie daarop.
Het wordt alleen nog maar grappiger als de simpelen van geest dan maar vlug besluiten dat iedereen die niet van "verstrepen zijn eieren wilt" dan maar één endezelfde persoon is..
The piano en anderen werden ook reeds voor een en dezelfde gehouden. het geeft alleen de engdenkendheid en simpliciteit aan van sommigen van zijn volgelingen. bovendien kreeg ik ook de leukste beledigingen (tot pedofiel en dergelijke ) en was er natuurlijk ook diegene die zichzelf heeft uitgeroepen tot dé imbeciel van het jaar door typerend als kritiek steeds de nick van zijn tegenhanger over te nemen in een aanpassing die op zijn best als kinderlijk genoemd kan worden / seniele popie/poepie jopie/anti-popie jopie... LOL
$$$$$ onbetaalbaar ! zo'n volgelingen bezig zien en zielig zien opleven bij het minste berichtje van hun leider, is dermate entertainend dat er weinig betoog bij hoeft. sommigen beginnen echter al in te zien dat er bij gebreke aan tegenstanders toch wel enige monotonie en saaiheid begint te ontstaan. hun leider voelt zich (ondanks hetgene wat hij steeds post) heel anders . hij begint te beseffen wat de consequenties op lange termijn zijn... en wees gerust , er zal wel een thread komen waar hij zijn zogezegde vernieuwde strijdlust en allerhande projecten weer extra in de verf zal zetten zodat jullie je ook weer kunnen optrekken tot een het volgende bericht . veel volgplezier !!

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

Verontschuldegingen aan Jurgen Beste Jurgen, nu ik mijn voorgaande bericht eens goed herlezen heb besef ik maar al te goed dat ik serieus over de schreef gegaan ben. Mijn uitlatingen zijn werkelijk van een zeer laag niveau. Mijn taalgebruik en beledegingen grenzen soms werkelijk aan het onbeschofte en hebben de drempel van goed fatsoen reeds lang overschreden. Mogelijk is dit te wijten aan mijn opvoeding of moeilijke jeugd, waarschijnlijker is echter dat mijn o zo grote verdraagzaamheid, die zo typerend is voor linkse democraten mij weer serieus parten begint te spelen en dat ik op die manier volledig het noorden ben kwijtgeraakt.
Graag bied ik dan ook mijn diepe verontschuldegingen aan, aan Jurgen Verstrepen alsook aan de vele Vlaams Blok-kiezers die ik ook, ongewild, beledigd zou hebben. Ik kan enkel proberen mijn gedrag aan te passen, ik vrees echter dat dit hopeloos zal zijn...

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

@de zieligaard die zichzelf geen eigen nick kan nemen en het LEF ontbreekt om die aan te houden HAHAHAHA

hij heeft een andere tactiek toegepast
erg zo'n totaal gebrek aan ORIGINALITEIT. Nog meer respect voor de "verstrepen fucker" bwaa, dat beeld weer !
doe maar jongen... LOL . ge zijt buiten ne zieligaard ook uiterst amusant.

Anti-whatever...

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

helaas pindakaas (van wie komt dat?) er is maar één popie jopie en die heeft zijn eigen stijl

hetzelfde geldt voor the piano.

Vind het naast zielig ook wel flatterend dat ik nu al gëimiteerd wordt...
Nogmaals veel plezier met het volgen van jullie leider !

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

ultra-conservatief popie jopie is nog conservatiever dan de paus: voor het correcte denken, tegen vrije meningsuiting, meelopen met de anti-Israël huilers, en meehuilen met de multicul... kan het NOG conservatiever? Ik geloof het niet!
Zelfs de PvdA is van die ultra-conservatieve "correcte" boel zoals de multicul afgestapt !! Dat stemt tot nadenken over onze zwakbegaafden die voortdurend meehuilen met de massa !

Gepost door: helderziende | 03-05-04

Enhoe zit het in Europa? Midden-Oosten rode lantaarn persvrijheid

BRUSSEL - De landen waar het grootste aantal journalisten gevangen zit, zijn Cuba (30), China (27), Eritrea (14) en Birma (13), maar de regio waar het minst persvrijheid bestaat, blijft het Midden-Oosten. Dat staat in het jaarrapport van Reporters sans Frontières (RSF) dat vandaag, op de internationale dag van de persvrijheid, uitkomt.

Het afgelopen jaar was een slecht jaar. ,,Er werden 42 journalisten gedood in de uitoefening van hun beroep of wegens hun opinies, het hoogste aantal sinds 1995, voornamelijk in Azië en het Midden-Oosten (Irak).''

Tegenover de dood van een aantal journalisten tijdens de Iraakse oorlog staat het lichtpunt dat er nu een vrije informatiestroom bestaat in dat land, en dat schendingen van de mensenrechten niet meer doodgezwegen worden.

Voor de rest ziet RSF weinig lichtpunten in de regio. Het stelt vast dat er nauwelijks onafhankelijke media bestaan en dat zelfcensuur alomtegenwoordig is. ,,Journalist zijn in Iran of in de Arabische landen beperkt zich maar al te vaak tot het respecteren van de rode lijnen die het bewind getrokken heeft, om niet de repressie te moeten ondergaan van oude dictaturen, autoritaire regimes of schijndemocratieën''.

De problemen zijn uiteraard niet tot die regio beperkt. ,,Meer dan een derde van de wereldbevolking leeft in een land waarin geen enkele persvrijheid bestaat'', stelt het rapport.

Niet alleen autoritaire regimes intimideren en vervolgen onafhankelijke journalisten. Die worden ook steeds vaker de prooi van allerlei onverdraagzame groepen of milities.

Op het Amerikaans continent rekent RSF de Colombiaanse guerrillaleiders Nicolas Rodriguez Bautista en Manuel Marulanda, en de paramilitaire leider Carlos Castano tot de ergste boosdoeners. Elders, met name in Afghanistan, Algerije, Bangladesh, Kasjmir, Pakistan en de Filipijnen worden journalisten bedreigd en vervolgd door islamistische gewapende groepen, in Europa wijst het rapport de Baskische ETA met de vinger.

De Aziatische landen die de persvrijheid het meest onderdrukken, zijn volgens RSF Bangladesh, Birma, China, Laos, Nepal, Noord-Korea, Singapore en Vietnam. In Afrika plaatst het president Paul Kagame van Rwanda en Robert Mugabe van Zimbabwe op de zwarte lijst, samen met de regimes van Eritrea, Ethiopië, Equatoriaal Guinea, Swaziland en Togo.

Gepost door: Flo | 03-05-04

het is hopenloos Voilà, nu heb ik het weer gedaan sé. Schelden en onnozel doen dat het niet meer mooi is. Ik krijg regelmatig van die plotse buien waarin ik de onweerstaanbare drang krijg om te schelden en belachelijk te doen tegen Jurgen en andere Vlaams Blok mensen. Het is echter mijn manier om mijn frustraties te uiten die ik anders op geen enkele manier kwijt kan. Ik ben reeds bij 2 psychiaters geweest maar die mensen zeiden dat er geen oplossing voor was en dat ik daar maar mee moest leren leven.
Dus Jurgen, mijn oprechtte excuses maar ik kan er echt niks aan doen. Gespleten persoonlijkheid noemen ze dat dan. Straks ben ik waarschijnlijk weer aan het schelden op dit forum...

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

popie-jopie enige remedie : schiet een kogel door je kop

Gepost door: sado | 03-05-04

popie-jopie Of ze zijn hier met ons voeten aan het spelen, of er zit een zware schizofreen op de site...

Gepost door: helderziende | 03-05-04

Poepie Joepie, je bent waarschijnlijk hyperkinetisch en vergeef me als ik zeg dat je de meest onbeschaamde kierewiet zijt die hier post op dit forum.
Om me vrij zacht uit te drukken: je bent volledig krankjorum en gebrainwasched door jouw führers.
Als je niets zinnigs kan posten en je toch nog last krijgt van die opkomende schelbuien, bel a.u.b. het noodnummer en zing uit volle borst 'busje komt zo, 't busje komt zo...'

Gepost door: Mestkever | 03-05-04

jaja, ze zijn weer vertrokken.. zozo, dit is dus jullie gefundeerde weerwerk ?

Schelden ? wie heb ik uitgescholden ?
1. een imitatortje dat het lef niet heeft om zijn eigen nick te houden. heb ik "zielig" genoemd.
2. verstrepen heb ik hypocriet genoemd. wegens eerder (andere thread) is BEWezen...

dus dat gaat zekers niet op alle stemmers van een of gene partij, noch op alle mensen die hier iets postten. sommigen hebben blijkbaar een dermate paranoia dat ze mij beweringen in de mond leggen die ik nooit heb gezegd.... Bats was daar een mooi vb van, maar daar zwijg ik nu over.,zoals afgesproken.

Wat schelden betreft, zie ik buiten de "verstrepen-fucker" hier duidelijk een endezelfde stijl van schelden en onderliggende frustaties naar boven komen bij elke kritiek op zijn leider en zijn partij die meteen als een "persoonlijke dodelijke aanval" geïnterpreteerd wordt en dan maar op de typische kinderlijke manier moet beantwoord worden, hetgeen erop wijst dat de desbetreffende persoon echt wel "ziek" is in de bovenkamer en dringend nood heeft aan psychiatrische begeleiding, waarover hij trouwens steeds begint en dus ook geen onbekende in zal zijn...
van harte beterschap !

Gepost door: popie jopie | 03-05-04

pvda Zelfs de PvdA is van die ..., waarom die zelfs en nee we zijn nog altijd sterk met migranten en zo bezig.

Gepost door: Rooie rakker | 05-05-04

migranten wil niet zeggen islam! Met migranten bezig zijn is voor mij OK, er is maar één IMMENS probleem met de migranten uit de islam-landen, en dat is hun godsdienstfanatisme!
De meesten staan in het begin nogal onverschillig tegenover hun godsdienst totdat ze worden "gerecupereerd" door fanatieke geloofsgenoten, en dan begint de miserie!
Gedaan dan met de discussie, want de koran weet ALLES: alles staat erin, alle gedragsregels, alle bestraffingen, en alles wat je je maar kunt indenken tot alle toekomstige wetenschappelijke uitvindingen toe !!!!
Het boek werd immers door god zelf geschreven!
Welnu, wie al deze nonsens gelooft moet volgens mij zwaar gek zijn, en er zijn er meer dan een miljard in de wereld. Het wordt tijd dat daar iets aan gedaan wordt!
Bij nader inzien ben ik dan ook tegen godsdienstvrijheid, en het liefst van al zonder godsdienst tout court!
Dat zou de houding van de linksen mogen zijn vind ik, ik ken het marxisme goed en Marx zei net hetzelfde.

Gepost door: Eddy | 05-05-04

godsdienst Onze mening is dat godsdienst weliswaar nefast is voor de geest van de mensen, maar dat je er daarom niet tegen moet strijden, dat die vanzelf wel zal verdwijnen in een beter systeem en dat zei Lenin. Ik zou me trouwens niet wagen aan marxistische opvattingen over godsdienst dit is een zeer moeilijk onderwerp.

Gepost door: Rooie rakker | 15-05-04

De commentaren zijn gesloten.