03-05-04

Eerste negatieve reactie op mijn keuze

Vandaag de eerste negatieve reactie op mijn overstap gekregen (bedoel in mijn gezicht hé, nie via meel). Ik schrijf het op om nooit te vergeten en hoe cliché, pech voor de 2 gasten. Op de Grote Steenweg in Berchem, kruispunt Fruithoflaan ter hoogte van de krantenwinkel om 12u45 liepen 2 Marokkanen waarvan 1 mij aankeek en zegde ' Racist!'. Mag ik nu klacht indienen?
Immers, ik ben nen onafhankelijke, ik vroeg hen zelfs niet de weg naar Borgerhout, laat staan dat ik iets zei over hun sloefkes, tommyjeans of zuster. Tja. Spijtig dat dit zo bevestigend is hé. Ik had liever een eerste negatieve reactie gekregen van een 1m80 lange slanke vrouw met blond haar, groen ogen en een wulpse beweging. (Of 1 van de R&B vriendinnen van mijn Marokkaanse vriendin...) In de plaats daarvan 2 slenterende namaak-rappers met ne sticker van de AEL, macho's! 'T is nie eerlijk.... 

17:23 Gepost door J | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Integratie van anderstaligen die het nederlands onder de knie willen krijgen... Jurgen,
Trek het u niet aan, volgens mij doen ze aan integratie door het Nederlands onder de knie te krijgen... Dat "racist" daarbij het eerste woordje is wat ze leren, is hier van ondergeschikt belang zeker?
greetz...and keep up the good work!

Gepost door: Tom | 03-05-04

Racist? Tja jurgen...we zijn nie allemaal zo zenne. mijn stem krijgde. Vandaag de Morgen gelezen? Het Blok moet geen moeite doen om ons terug te sturen..wij willen ZELF terug om te ontsnappen aan criminaliteit. Maar, met genoeg centen natuurlijk, anders gaan we niet. Vergeet niet dat ik hier zit door mijn ouders en liever hun thuisland wil helpen opbouwen dan hier te vechten voor meer rechten. Maar ook in hun thuisland wordt ik scheef bekeken. Zoals je schreef, trek het je niet aan...die gasten zijn waarschijnlijk aanhangers van den Dyab. Crapuul die het voor mij verzieken. That's how it is.....

Gepost door: achmed de 2e | 03-05-04

Neem parlementaire onschendbaarheid van Isabelle Durant af Houding van Isabelle Durant ten opzichte van de asielzoekers gisteren in Zaventem.

Commentaar van bezoeker: Neem de parlementaire onschendbaarheid van Isabelle Durant af en stel een onderzoek in!
Nou moe, die gaat ervoor zou ik zeggen.
Uw mening

Gepost door: Stefaan Van der Vreken | 03-05-04

als ze nog eens racist zeggen tegen u, dan zegt ge gewoon beleefd terug: 'nee, dank u, ik ben geen Belg. u wel?'.

Gepost door: leontine | 03-05-04

We zijn hier goe bezig mannekes Uit GVA vandaag:
"ANTWERPEN - In Antwerpen staakt het personeel van de stedelijke zwembaden en sportcentra vandaag voor meer veiligheid. Aanleiding is een incident met jongeren in een openluchtzwembad vorig jaar. Eén redder raakte daarbij gewond en kon een tijdlang niet werken. De jongere die de klappen uitdeelde, moest vandaag voor de jeugdrechtbank verschijnen. ... Naar aanleiding van het incident vorig jaar heeft de stad maatregelen genomen om de veiligheid in de openluchtzwembaden te verhogen. Zo komen er onder meer camera's en meer politiebewaking. ,,De beslissing is in volle uitvoering," zegt Bruno Verbergt, bedrijfsdirecteur sport en communicatie, ..."

GVA mag, kan of durft blijkbaar niet vermelden dat de agressie afkomstig is van allochtone jongeren, zeg maar gerust de bende marrokaantjes die met een serieus attitude-probleem opgezadeld zitten.

En wat vindt u van de steeds toenemende camera- en politiebewaking in onze recreatieoorden ? Wat zegt u ? Dat we meer en meer naar een politiestaat evolueren ? Uit noodzaak, om de multi-culturele samenleving in toom te houden ?

Ik denk met heimwee terug aan de tijd toen we nog rustig van onze zondag konden genieten. Zonder politiebewaking wel te verstaan.

En dan mag het VB niet beweren dat de allochtonen verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de overlast. Hallo ??
Om het even plat te zeggen : we hier zijn goe bezig mannekes !


Gepost door: eLPe | 03-05-04

Is toch altijd duidelijk ! Ze moeten dat helemaal niet meer vermelden. Het is altijd overduidelijk :
Enkel wanneer er details gegeven worden over de daders dan waren het autochtonen.
Het geeft dus niet meer, iedereen weet het toch al :-)

Gepost door: geen belg maar een vlaming | 03-05-04

de vrouw in de islam Ik ben vandaag naar de FNAC geweest en heb er een klein leerrijk boekje gekocht, geschreven door een Iraanse vrouw die Iran is ontvlucht en in Parijs antropologie heeft gestudeerd. Het is echt de moeite om eens te zien hoe verschrikkelijk de positie van de vrouw in de islamwereld is. Een echte aanrader, en het kost minder dan 5 euro:
Schrijfster: CHAHDORTT DJAVANN
Titel: WEG MET DE SLUIER !

Het doet mij een beetje denken aan het boekje van AYAAN HIRSI ALI: "DE ZOONTJESFABRIEK", ook een must voor wie zich enigszins aan het onderwerp interesseert!! (Deze laatste is parlementair voor de VVD in Nederland).

Het zijn allebei vrouwen die "de weldaden van de islam" aan den lijve ondervonden hebben!

Gepost door: Eddy | 03-05-04

Groot gelijk Ik geef die 2 mannen (eender welke nationaliteit) groot gelijk ! De waarheid mag ook eens gezegd worden.

Gepost door: Noona | 03-05-04

Ma Noonake toch Heb jij meer dan 2 hersencelletjes?
Vooraleer je weer wild tekeer gaat kan ik je op voorhand vertellen geen racist te zijn. Ma gewoon mijn "vrije" mening te geven op jou ... commentaar, snapt het ?

Je weet gewoon niet waarover je praat.
Of ken jij Vertsrepen persoonlijk ?

Gepost door: The One And Only | 04-05-04

noona arm kind.Je hebt je naam echt niet gestolen.Weet je wel wat "noona" in het arabisch (tunesisch dialect) betekent??hahahaha.....

Gepost door: de saint aubin. | 04-05-04

hehe ^_^ aint life a shitbox full of irony ? :)

Gepost door: scribble | 04-05-04

marokkaanse vriendin 't Is toch nooit dezelfde als mijn vriendin zeker? Afblijven man! :-) Ze is van mij.

Gepost door: Koen Godderis | 05-05-04

Dit is toch maar normaal ??? Onlangs reed ik (een oude belg letterlijk en figuurlijk want ik ben 60 en een vrouw) met mijn wagentje (Kangootje) gewoon tegen 30 per uur, dus traag want dat moet in de binnenstraten en daar liepen 2 jonge kerels duidelijk van het noordafrikaanse type en om mij te choqueren begon een van die 2 voorbeeldige kerels met volle geweld in zijn kruis te draaien en mij uit te lachen. Ik wist niet wat is zag. Doen ze dat voor de eigen met hoofddoeken bedekte vrouwengezichten ook ? Moeten vrouwen daarom tenten rond hun lichaam bouwen en oogschelpen opzetten ? Mag dat ?

Gepost door: Oude belg (vrouwelijk) | 05-05-04

Moslimfanatisme en de AEL AEL = 5e kolomme van het fundamentalisme type Afghanistan. Dat bewijzen ze nogmaals met het uitnodigen van een fundamentalist en een bewonderaar van de moslimterroristen. De Pakistaan Qazi Hussain Ahmad is leider van de fundamentalistische partij Jamaat-e-Islami en steunt openlijk de Taliban en Al-Qaeda. (bron: De Morgen)
Dat belooft voor als Jahjah hier iets te zeggen zou krijgen!

Maar... in ons land willen de blinden niet zien (zie Onckelinx!).
Er is naar mijn inziens maar één fundamenteel probleem met de migranten uit de moslimlanden, en dat is hun godsdienstfanatisme waarbij ongeveer alles is toegelaten als men maar niet bekent. De meeste migranten staan in het begin nogal onverschillig tegenover hun godsdienst totdat ze worden "gerecupereerd" door fanatieke geloofsgenoten, en dan begint de miserie!
Gedaan met de discussie, want de koran WEET ALLES: alles staat erin, alle gedragsregels, alle bestraffingen, en alles wat je je maar kunt indenken tot alle toekomstige wetenschappelijke uitvindingen toe !!!! Het boek werd immers door god zelf geschreven!
Welnu, wie al deze nonsens gelooft moet volgens mij zwaar gek zijn, en er zijn er meer dan een miljard in de wereld. Het wordt tijd dat daar iets aan gedaan wordt!

Gepost door: Eddy | 05-05-04

@oude belg (vrouwelijk) Ik kan je twee leerrijke boekjes aanraden over hoe het eraan toegaat tegenover de vrouw in de moslimwereld:
1) AYAAN HIRSI ALI : "DE ZOONTJESFABRIEK"
2) CHAHDORTT DJAVANN : "WEG MET DE SLUIER"
Alle twee de boekjes werden geschreven door vrouwen die het niet meer aankonden in het "moslimparadijs". Hirsi Ali is Somalische en is nu parlementair in Nederland voor de VVD, Ch. Djavann is Iraanse en is nu antrpologe in Parijs. Het is de moeite! Allebei de boekjes zijn dun (nog geen 100 blz) en kosten heel weinig (ong. 5 en 10 euro).

Gepost door: Eddy | 05-05-04

De commentaren zijn gesloten.