05-05-04

Campagne?

Pwieoew. Het begint druk te worden, vergelijkbaar met media. Vandaag telefoontjes gekregen over ev. aanwezigheid op VRT en VTM in kiesprogramma's. Eerst zien, dan geloven. ook het project Radio Vrij Vlaanderen blijkt heel wat interesse te krijgen..alleen.... moet technisch in orde zijn, anders begin ik er niet aan. Heb ondertussen de basis uitgeschreven over 'aanpassingen op korte termijn ' van de mediadecreten en het nieuwe frequentieplan. Grensoverschrijdende gesprekken daarover gehad, als ik zetel...lijk ik niet alleen te staan (LOL). Eergisteren trouwens op café geweest. In Berchem. Tof. Alle soorten mensen ontmoet waarvan een meerderheid fans. Probleem: we kunnen niet blijven volgen om stickers, badges tc... met de slogan 'Kwestie van vrije meningsuiting' Aanvragen zijn fenomenaal groot. Morgenvroeg persvoorstelling Antwerpse kieslijst en fotoshoot. Zal maar op tijd gaan slapen zeker? Lijkt me logisch..alhoewel..als avondmens is da nie makkelijk. Keep ya posted!
Binnenkort: - de laatste zwartofwit op aanvraag, ook voor jou - internetradio verstrepen - piraat op fm - campagne politiek - terug op fm - e.a.

22:40 Gepost door J | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

badge's He Jurgen , ik wil ook wel zo'n sticker en badge waar kan ik deze bekomen?

Gepost door: benji | 06-05-04

Stardom As ge dan toch in onze eigen buurt op café gaat, laat dan eens iets weten, zeg ! Waarom moeten we de lol altijd missen ?

(Grapje, natuurlijk: persoonlijk contact met de bevolking is en blijft belangrijk, al hebben onze BV's en politici met ivoren-torenmentaliteit dàt al lang vergeten)

Gepost door: Perrier | 06-05-04

Klagen Als ge nu al zit te klagen, terwijl ge eigenlijk zo goed als "werkloos" zijt, en het enige wa ge moet doen uwe kop laten zien en een folderke geven, wa gaa da dan worden als ge int parlement zou belanden?

Gepost door: Werkertje | 06-05-04

fotoskes Je kopke viel wel mee voor de foto, gisteren dan toch braaf gebleven?

Gepost door: D C | 06-05-04

zwarte streek Er is een zwarte zondag, een goede week, maar ook een zwarte streek.
Is het U ook bekend dat deze streek zich uitstrekt van Antwerpen tot Mechelen? Wat ik bedoel is dat bij de verschillende laatste verkiezingen het blok in alle gemeenten de meerderheid behaalde.
Kan je meedelen wanneer er daar binnenkort campagne gevoerd wordt?

Gepost door: miel | 07-05-04

De commentaren zijn gesloten.