16-05-04

Zundays

Colloquium was boeiend gisternamiddag. Enkel VRT was er met een cameraploegske en nog wat schrijvende pers. Rondegelopen in gebouwen van Vlaams parlement, mocht blijkbaar iets kosten en smaak hebben ze wel.
Deze ochtend nogal wat steriel geleuter op televisie gezien. Politieke debatten heet dat dan, ok, toegegeven, na 10 minuten televisie afgezet en naar buiten getrokken. Dochter heeft 1ste fiets gekregen en trekt dus de wijde wereld in. Ze is vanaf nu dus mobiel en wilde dit natuurlijk in volle trots tonen. Onbetaalbaar.
 
Heb aan De Winter en Marie Rose voorgesteld om te carpoolen vanavond. Moeten allemaal naar dat DoedehoelaStemtest programma op de VRT. Benieuwd wat dat gaat geven, in ieder geval...zal het bekijken of we daar als klapvee of spek&haricots moeten gaan zitten. Afwachten dus. Eindelijk zie ik mijnen copain Bracke nog eens in het echt (grijns). Ik zie wel op tegen heeel die avond daar zitten wachten. Spreek uit ervaring hé, tv maken is veel geduld, wachten en zweten. De VRT helpt u kiezen? Tja. Ze houden alvast je vinger vast... nog even en ze bepalen voor welke partij jullie moeten stemmen.

14:21 Gepost door J | Permalink | Commentaren (103) |  Facebook |

Commentaren

dochtertje op de fiets Mooie foto. Je kinderen zien opgroeien en op weg helpen. Iets om nooit meer te vergeten! De mooiste tijd van het leven. Als je dat maar weet. In vergelijking daarmee is een bezoek aan de tempels van Angkor alleen maar tijdverdrijf.

Gepost door: Luc Broes | 16-05-04

vrt durf je hen de mantel uitvegen zodat ze je niet meer vragen ?

Gepost door: ahah | 16-05-04

schijnheiligheid wordt zijn nieuwe levenstijl ... met dewinter in dezelfde wagen ... natuurlijk een provocatie van onze simplist.
en met morel ? waauw , een hardcore racist met twee opportunisten en verraders samen; Indrukwekkend !!

dacht dat je enkele dagen geleden nog je beklag deed omdat je gemeden werd als de pest in de media ? Tiens tiens.... weer een ommezwaai van 180 graden van labiele verstrepen.

en wat dat wachten betreft en als klapvee dienen ...geraak daar maar gewend aan bij die criminelen. en als paria in het parlement zal het je niet veel beter vergaan. heb net je ontwerpvoorstel hier gelezen ; LACHEN :)zelden zo'n amateuristisch en kinderlijk naiëf ontwerp gelezen of het moest in de hippie early seventies zijn !
Doe vooral zo verder !!!

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

op de fiets Een hele mooie dochter heb je jurgen,je mag er trots op zijn met haar mooie blonde haartjes.
Ik zou zeggen geef er een lap op vanavond en trek het je niet aan wat popie jopie allemaal zegt.
Weet dat er mensen zijn die het goed menen met jou.
Voila geniet nog maar met je gezin vandaag met dit mooi weertje.

Gepost door: sandra | 16-05-04

doe de stemtest.... met 8 partijen dus de kartel kunnen steeds met 2 keuzes afkomen... hoe belachelijk .

Gepost door: il falco | 16-05-04

Ga je gang ! Trek je niets aan van popie jopie of berten of lutgarde of anti-blokker of hoe hij/zij zich ook noemt.
Dus je gaat naar de VRT ! Zou ik NOOIT doen !!!
Of ze gaan je proberen af te maken, of belachelijk te maken, je nogmaals te horen geven dat je (volgens hun normen natuurlijk) een 'racist' bent of ze gaan je straal negeren.
Naar zo'n rood bolwerk met wat blauw/groene randjes gaat een geciviliseerd iemand toch niet ! Uit principe, wegens hun ongelooflijke partjdigheid, zou ik het nooit doen ! Laat de 'democraten (zelfverklaard andermaal) maar gezellig onder mekaar leuteren.
Enfin, geef hen dan maar lik op stuk, zou ik zeggen.
Jurgen, je moet het zelf maar uitmaken.
En, geniet vooral van je gezinnetje, al de rest (hoe ergerlijk soms ook) is bijkomstig !

Gepost door: Big Brother | 16-05-04

Pim Fortuyn Jurgen, ik denk dat jij in staat bent om de fakkel van ons aller Pim Fortuyn over te nemen. Die overheerstte volledig zij tegenstrevers op een werkelijk sublieme manier. Tot ze dolgedraaid over gingen tot moord! ( Dat wens ik je natuurlijk niet toe vanzelfsprkend!); En dan die smerige LINKSE lafaard van een Melkert vlucht dan naar Amerika. Beter bewijs van zijn schuld kun je niet hebben. Van Der Graaf werd vast belooft als hij zweeg, dat hij niet te erg zou gestraft worden, wat dan ook gebeurd is!
Maar verder nu, jij kunt ook met je scherpe verstand die linkse klootzakken het bloed van onder de nagels halen, nagels met koppen slaan en met stevige argumenten onder tafel vegen. Ik kijk er naar uit !!!

Gepost door: Herman | 16-05-04

Wij duimen voor Jürgen 1) popie jopie kan weer zijn frustraties niet de baas; de schrik slaat hem reeds met verlamming: alleen het gedacht al dat jij gevraagd bent is voor deze fanaticus (die blijkbaar een persoonlijke vete met jou heeft uit te vechten) ondraaglijk: je zou eens goed kunnen praten, zoals Marie-Rose bvb.! Een echte nachtmerrie voor popie jopie berthen (en andere namen die hij gebruikt)
2) prachtig dat familiaal gevoel van je! Dat is zo echt menselijk!
3) natuurlijk kijken wij allen naar de uitzending vanavond! En als je spreekt, laat je niet doen. TV is ENORM belangrijk, dat weet jij wel!

Gepost door: Emiel | 16-05-04

@popiejopie (en de intelligenteren onder jullie) Het is niet mijn stijl om persoonlijk te worden, maar popie jopie ge kunt verschrikkelijk zagen en vooral naast de kwestie !
Als ge dan toch zo'n straffe linkse zijt, hebt ge het pamflet "De woede en de trots" van de in New York wonende Italiaanse journaliste Oriana Fallaci al eens gelezen?
Zij doet in dit boekje een striemende aanklacht tegen de Islam, die niet "zomaar" een godsdienst is zoals zovelen ons willen doen geloven. Het is een politiek systeem met als enige doel : OVERHEERSING VAN ANDERE CULTUREN.
Nederlandse vertaling kan je vinden bij uitgeverij Bert Bakker.
En voor je begint te gillen : Fallaci behoort tot wat de 'linkse intelligentia" wordt genoemd.
Voor je mensen uitmaakt voor hardcore racist, hebt ge de beelden gezien van de onthoofding van Nick Berg ? Wat roepen deze barbaren bij de gruwelijke onthoofding ? "Allah akbar" (Allah is groot). Ver van mijn bed ?Vergeet het maar !
Ik kan alleen maar constateren dat er slechts 1 partij is die hier iets aan wil doen en dat is het Vlaams Blok. En dat is geen propaganda, dit is een nuchtere vaststelling.
Als ge in uw links Walhala wil blijven geloven, dan is dat uw volste recht. Maar weet, dat als ge niet dringend wakker wordt, uw droom in uw gezicht zal ontploffen.
En inderdaad Herman, laten we Pim Fortuyn vooral niet vergeten !

Gepost door: Pim | 16-05-04

schrik ? mor vent toa DWAAS ! gij neemt uw seniele wensen voor realiteit

Schrik ?? van Verstrepen zin redenaarstalent ? Zonder urenlange voorbereiding over één welpbepaalde topic stelt hij debatterend niet veel voor. Als hij goed voorbereid is, zal hij niet afgaan, en goed dan zal hij "goed kunnen praten", zodat gij zijn lof kunt zingen , zwakke persoonlijkheden hebben nu eenmaal leidersfiguren nodig met wie ze zich kunnen identificeren omdat ze zelf niet veel betekenen.

gij beseft nog altijd niet dat politiek en presenteren niet hetzelfde zijn.
zijn Vrt ontwerp is een excellent voorbeed. het is op zijn best een naief amateuristisch brainstorm kladje te noemen.

vind dat verstrepen méér op tv moet komen , hij valt dan vanzelve door de mand. es zien hoe zijn anencefale volgelingtjes dan reageren. Ze doen maar, hun slaafs volggedrag is uiterst amusant om te aanschouwen.
Nogmaals : doe vooral zo verder .

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

ja jongens de grap !
WIE HEEFT OOIT GEZEGD DAT IK LINKS WAS ??

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

simplisten leuk trouwens hoe enkele idioten hier mij andere posts toeëigenen..

nu goed, ze doen maar. past best in hun simplistische verwerking van kritiek op hun goeroe.

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

Laat je niet onder de grond duwen! Jurgen, wees op je hoede en laat niet met je sollen vanavond.
Idd. ze (democratische VRT) zouden uw handje willen vasthouden als je in't stemhokje bent aanbeland.
Niet met ons, zeker weten.
Dat is nu eenmaal de echte democratie.

Gepost door: mestkever | 16-05-04

Doe de stemtest Presentatie: Ilse Van Hoecke, Siegfried Bracke,Ivan De Vadder en Phara De Aquire !!!! Man, man , man.... moet ik nog meer zeggen ?

Gepost door: Herman | 16-05-04

popie jopie en al zijn synoniemen We zien waar de volgertjes zitten: popie jopie die de gevestigde orde na wil apen. Protest tegen al wat macht heeft? Durft hij niet, een echte meeloper is het met al wat verteld en afgezeverd wordt op radio en TV. En maar napraten... Daar moet ge nu een held voor zijn!
Wie zijn eigen weg durft gaan, wordt dan verweten volger te spelen: de wereld op zijn kop, of wat veel waarschijnlijker is: hij heeft het WEER niet begrepen! Van een zwakke persoonlijkheid gesproken!

Gepost door: Emiel | 16-05-04

ja, die aanhangers.. ge zijt effectief nen dwaas , alleen nog ne grotere dan ik reeds dacht

Wie praat ik na ?
Welke gevestigde waarde (of politieke partij verdedig ik?)
wat gij allemaal nie begrijpt/verstaat daar kunnen nog boeken over geschreven worden...
allemaal beweringen zonder grond , weer "uw wensen" die ge weer voor de gemakkelijkheid tot realiteit verheft..

en op een blok en verstrepen site een contrasterende opninie verkondigen vraagt heel wat meer persoonlijkheid dan het slaafs navolgen ervan .

Maar dat is blijkbaar ver boven uw verstandelijke capaciteiten

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

Verslaggeving VRT Nog een staaltje van hypocrisie gezien vandaag. Bij de verslaggeving over de betoging in Gent voor betaalbaar wonen zei de verslaggever dat hij graag ook reacties had gehad van de VLD en het Vlaams Blok maar dat er niemand vertegenwoordigd was. Als ze er niet zijn dan gaan ze als gekken op zoek en als ze er massaal zijn zoals op de betoging splitsing BHV worden er kleppen op de camera's gemonteerd. Vanavond gaan ze dan nog van start met doe de stemtest om de overige "50%" van de zogenaamde onbesliste kiezers te bekeren. Als men de objectiviteit bekijkt van de VRT kan je je wel serieuze vragen stellen over de komende test en dat voor hij nog maar begonnen is.

Groeten,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

VRT verkracht eigen kernwaarden !! Wat willen we als TV1 zijn? Wat willen we worden?

KERNWAARDEN
Waarden die onze programma's ondubbelzinnig uitdragen.

1. Respectvol:
Wie respect toont, krijgt respect. TV1 behandelt iedereen gelijkwaardig en met respect: in de eerste plaats de kijkers, maar ook de gasten, de acteurs...
2. Authentiek:
Het leven zoals het is. TV1 staat voor echte mensen, met hun woorden, hun daden én hun beperkingen. Onze woorden komen uit het hart, zijn echt én oprecht. Onze televisie is eerlijke televisie.
3. Betrouwbaar:
Het Huis van Vertrouwen. TV1 is synoniem met betrouwbaarheid, in de informatie en de aanpak. Door die integere aanpak vertrouwt de kijker ons en beschouwt hij ons (onbewust) als referentie.
4. Toegankelijk:
Middenveld, maar geen middelmaat. TV1 brengt toegankelijke en uitnodigende televisie voor een breed publiek. We spreken bewust een breed middenveld van kijkers aan, maar niet iedereen: niet de tv- verslaafden en de kijkers die op zoek zijn naar kicks.
5. Herkenbaar:
Van alledag, maar nooit alledaags. TV1 geeft een Welkom thuis!- gevoel, zowel in de programma's als in de aanpak en vormgeving. De kijkers herkennen niet alleen de vertrouwde Vlaamse (sociale en geografische)
context, maar ook de universele thema's, gevoelens en gebeurtenissen.
6. Open:
Een venster op de wereld. TV1 stapt samen met de kijkers de wereld in. Zo streven we naar objectiviteit, zonder daarbij onze betrokkenheid te verliezen. Met andere woorden: we staan samen met onze kijkers pragmatisch ín de wereld.

ONDERSTEUNENDE WAARDEN
Waarden die in onze programma's zoveel mogelijk te vinden moeten zijn.

7. Optimistisch:
Geen pretnet, wel een prettig net. TV1 heeft een positieve kijk op het
leven en op alles wat er zich in afspeelt, zonder de werkelijkheid uit
het oog te verliezen. TV1 laat de kijkers zich ontspannen op een aanstekelijke, levenslustige en hoopvolle manier, zonder dat ze daarbij hun realiteitszin verliezen.
8. Hartelijk:
Televisie met emotie, maar geen emo- TV. Bij TV1 is er plaats voor echte
warmte, echte hartelijkheid en echt medeleven. We brengen
mensen en personages op het scherm die de kijkers begrijpen en aanvoelen.
9. Nuttig:
het nuttige aan het aangename koppelen. TV1 wil op een prettige manier
praktisch zijn. De kijker steekt spelenderwijs iets op: geen ver- van- mijn- bed- informatie, maar praktische tips, nuttige wenken of boeiende weetjes.
10. Verfrissend:
Fris, maar nooit een koude douche. TV1 maakt verfrissende, eigentijdse
televisie. We evolueren mee met ons publiek en de maatschappelijke context waarin we werken.We tasten wel de grenzen af, maar zijn nooit nodeloos schokkend. TV1 zal zijn publiek altijd opnieuw boeien, verrassen, de ogen openen, ontroeren en ontspannen.Getuigenissen:

Jean-Philip De Tender, netadviseur TV1:

"De waarden van een net bepaal je niet op een strategische vergadering. De neuzen van alle programmamakers moeten in dezelfde richting staan en daarom is het belangrijk dat je die samen bepaalt in onderling overleg. Het was frappant om te zien hoe bij TV1 iedereen het snel eens was over die waarden. Wat we gezamenlijk vanuit de buik aanvoelden, hebben we samen op papier gezet. En ik ben er zeker van dat ook de kijker die waarden onderschrijft. Het is het kwaliteitslabel van je net. En ook al kan de kijker die waarden misschien niet bij naam noemen, het is ontegensprekelijk zijn referentiekader."
Steve De Coninck, producer:

De waarden van TV1 worden volgens mij elke dag gebruikt bij het maken van programma's. Soms onbewust, heel vaak bewust. Welke gast gaan we uitnodigen, hoe lang moet dit item duren, op welk aspect moeten we ons focussen, hoe brengen we dit in beeld, ... ? Ik hoor mijn medewerkers spontaan de vraag "Is dit wel TV1 ?" formuleren. Op deze momenten gebruiken we de waarden van TV1 op een uiterst spontane en expliciete manier. Het gebeurt ook vaak onbewust. Dit lijkt me gezond. Na jaren van zoeken en zoeken heeft TV1 eindelijk een identiteit verworven en de medewerkers weten nu eindelijk waar het net wél en niet voor staat.
Op het eerste gezicht lijkt een normen- en waardenlijst beperkend, maar in realiteit creëert het een grote vrijheid. De spelregels liggen grotendeels vast, maar daarin kan je heel wat variëren. Werken voor TV1 is niet langer een uitputtende existentiële zoektocht. Het is een permanent streven naar kwaliteit en creativiteit geworden binnen een referentiekader dat tot een groeiend aantal gelukkige kijkers heeft geleid. En dààr draait het om : we maken programma's om de kijker te bekoren.
De waarden die ik in mijn werk het meeste gebruik zijn 'respectvol' (er zijn wel degelijk grenzen aan de manier waarop je mensen benadert en portretteert), 'toegankelijk' (uitnodigende programma's maken voor een breed publiek), 'herkenbaar' (de nadruk leggen op vertrouwde situaties, ver-van-mijn-bed-onderwerpen mijden) en 'open' (meerdere klokken laten luiden, maar sensatie vermijden).
Winnie Enghien, producer Thuis:

"De 6 kernwaarden (respectvol, authentiek, betrouwbaar, toegankelijk, herkenbaar, open) en de 4 ondersteunende waarden (optimistisch, verfrissend, hartelijk, nuttig) van TV1 gebruiken wij bijna dagelijks als checklist. Daar is niets mis mee. Creatieve ideeën waarmee je programma's maakt vertrekken nu eenmaal niet vanuit theoretische begrippen.
Bij Thuis beschouwen wij onszelf als vertellers van universele verhalen. Waarbij de theorie dat de verhalen er al veel langer zijn dan de mensen, wetenschappelijk wel niet zal kloppen, maar wel heel leuk is. Wij mensen moeten die verhalen alleen maar vinden ... . Wij gaan dus elke dag goedgemutst op pad en proberen al dat moois te ontdekken en in een eerste fase willen wij zo weinig mogelijk geremd worden door praktische beperkingen en door onszelf. Maar in een volgende fase moeten we wel nuchterder worden en dan is het een mooie gewoonte geworden om onze resultaten meteen ook te checken aan het lijstje van TV1 waarden. En bij te sturen natuurlijk. In het begin deed dit een beetje vreemd aan. Want de begrippen ken je wel, maar het is voor iedere programmamaker moeilijk om er op zijn vakgebied een onmiddellijke toepassing voor te vinden. Maar het went vlug. En zonder een reclameslogan te kopiëren : het geeft een veilig gevoel."

Tekst na te lezen op de eigen VRT site.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

@popie jopie Wat een persoonlijkheid zeg. Als ge ergens overtuigd van zijt dan veronderstel ik dat ge die mening ook kunt verdedigen. Dus moet ge niet bepaald een sterke persoonlijkheid hebben om hier anoniem wat te komen zeveren.

Gepost door: een VLAMING | 16-05-04

Vreemde test... Juist de tweede stemtest gedaan in een korte tijd (ik wil er namelijk zeker van zijn dat ik bij de eerste keer dat ik mag/moet gaan stemmen ook stem op de partij die echt bij me past).

Maar een week geleden nam ik dus de test af op standaard.be en bleek dat 'mijn' partij NV-A was en als laatste kwam pas VLD, geen enkel probleem zou je zeggen. Nu neem ik vandaag deel aan het eerste deel van de stemtest van de VRT en even eerlijk ingevuld als de vorige en wat blijkt: VLD op nummer één en NV-A op de vijfde.
Vreemd of toch niet?

Gepost door: niels t. | 16-05-04

Vreemde test... Juist de tweede stemtest gedaan in een korte tijd (ik wil er namelijk zeker van zijn dat ik bij de eerste keer dat ik mag/moet gaan stemmen ook stem op de partij die echt bij me past).

Maar een week geleden nam ik dus de test af op standaard.be en bleek dat 'mijn' partij NV-A was en als laatste kwam pas VLD, geen enkel probleem zou je zeggen. Nu neem ik vandaag deel aan het eerste deel van de stemtest van de VRT en even eerlijk ingevuld als de vorige en wat blijkt: VLD op nummer één en NV-A op de vijfde.
Vreemd of toch niet?

Gepost door: niels t. | 16-05-04

meeloperke Het is niet moeilijk: op de site van de SP.A geprobeerd tegenstrijdige meningen te zetten: HET WORDT ER ONMIDDELLIJK AFGEHAALD !! Moet ik dan op deze site TEGEN mijn mening spreken?
Popie jopie toch, ge hebt het WEER niet begrepen: tegen de stroom van de politiek gaan we hier allemaal in, behalve jij, het meeloperke! Maar ik begin het in te zien: uw enige doel is Jürgen af te breken (god weet waarom) en voor de rest zeveren en pesten ZONDER ENIGE INHOUD, het is zoals ThePiano schreef als men zijn politieke mening vroeg: "pesten van blokkers". Fraai, hoogstaand, geweldig! Of ben jij misschien naast al je andere synoniemen ook nog The Piano? Die kinkt vals en zonder inhoud!
Voor de anderen: sorry dat ik mij verlaag tot dit soort onnozele discussies!

Gepost door: Emiel | 16-05-04

@ popie jopie Groot bakkes, wat heb jij al verwezelijkt? wat kan je behalve links zijn
? zelden zo iemand gefrustreerd hier tegen gekomen ( het worst blijkbaar erger naarmate de verkiezingen naderen :)

Gepost door: kris | 16-05-04

Lachwekkend ik loop met mijn verwezenlijkingen niet te koop dank u. ze zouden u kunnen verbazen, maar dat gelooft ge toch nooit, dus don' t bother. zijn ook nog mensen die gewoon iets fundamenteels presteren op socio economisch niveau zonder dat ze daar ruchtbaarheid/erkenning voor zoeken.
en emiel, ge hebt nog altijd geen flauw benul waarover ik spreek, dus ja, ik kan /wil er geen tekeningtje bij maken

en sorry, verstreepslaafjes, maar ik ben wel degelijk een rechtse sympathisant .
en op sommige punten veel rechtser dan het blok. Maar dat ligt niet in het eenzijdig verwerkingspatroon van de paranoïde aanhangertjes hier..
Ga nu kijken naar de stemtest waar politici mogen opdraven als circusaapjes.. es kijken wie het verst kan springen

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

Ik ben vandaag zo vrolijk Enkelbanden, kliklijnen, het vrolijke Vlaanderen van het Blok.

Gepost door: lowie | 16-05-04

illegalen Ach ja het is natuurlijk beter dat de afgewezen immigranten verdwijnen in de illegaliteit. Dat is de oplossing van de traditionele partijen. Trouwens ook de simpelste, gewoon de kop in de grond steken.

Enkelbanden worden in andere landen al gebruikt. De illegalen behouden hierdoor hun vrijheid wat niet het geval is wanneer ze in een gesloten asielcentrum worden gestoken(een andere mogelijkheid). Het gaat echter niet op om ze én niet ergens te plaatsen, én ze niet te kunnen volgen of terug te vinden in de tussentijdse periode, zoals het nu het geval is.

Gepost door: een VLAMING | 16-05-04

@ lowie "De kat de bel aanbinden." Je moet dat spreekwoord eens opzoeken, ga je de kliklijnen uit een heel ander perspectief bekijken.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

daar gaan we weer Zonet doedestemtest gekeken, niet voor de inhoud want dat is gewoonweg belachelijk, maar om nog eens te zien wat ze bij de VRT nu weer gingen uithalen om het VB te boycotten of in een slecht daglicht te stellen.
En ja hoor, het was al direct duidelijk. Van Hecke mocht weer niets zeggen van Farah_haha !
Dit in schril contrast met de commentaren van praktisch alle andere partijen.

Benieuwd wat deel 2 zal brengen ... :-)Gepost door: de vlaamse leeuw | 16-05-04

Site SPa Een maand voor de verkiezingen sluit de SPa zijn forum op hun site.

Censuur op en top.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

niet verrassend het blok is weer zijn boertige zelve
degoutant

Gepost door: de standaard | 16-05-04

Boertige?? Over wat en wanneer heb je het nu??

Gooi het eens in de groep.

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

ben nu aan het kijken stemtest op de vrt

opmerkingen van vanhecke en annemans, beneden alle fatsoen

Gepost door: de standaard | 16-05-04

Ik ben effe een parasiet. Gebruikmakend van uw niet-commerciële site, zet ik er effe dit adres op, http://christoffel.skynetblogs.be/
Dank U.
Trouwens, het Vlaams blok? Laat me niet lachen. Hoe hebben die mannen U voor hun kar kunnen spannen?
Hebben ze U kunnen overtuigen dat het GEEN neo's zijn?
Bent U een toekomstige NEO?
Het Vlaams Blok is trouwens geen oplossing tot één enkel probleem in de Belgische politiek.
Ik denk dat Uw populariteit U een beetje in uw bol geslagen is, dat U denkt dat wat U zegt altijd correct is.
Denk een keer neutraal manneke als uw kleur neutraal is...
Een Pool zoekt hier ook maar werk, liefst vuil werk.

Gepost door: Fish | 16-05-04

Van Hecke en Annemans Van Hecke eistr op een correcte mannier de tijd om zijn antwoord te formuleren.

En welk bezwaar je nu kan hebben op het antwoord van Annemans kan hebben ontgaat me helemaal, elke niet blok kiezer met gezond verstand formuleert hetzelfde antwoord.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

oei stemtest gedaan. ben blijkbaar een Vivant-figuur.
Blok kwam voorlaatst :(
SP laatst !

en toch stem ik op de Jurgen !!!

Gepost door: Osiris | 16-05-04

oei stemtest gedaan. ben blijkbaar een Vivant-figuur.
Blok kwam voorlaatst :(
SP laatst !

en toch stem ik op de Jurgen !!!

Gepost door: Osiris | 16-05-04

? tibo , u was toch een niet blokker ?

toch raar dat u terechte kritiek op deze partij steeds tracht te ontkrachten...
annemans : een brusselse flik die geen nederlands sprak ... boertig en denigrerende toonaard. degoutant ; en dat is dan nog meest gematigde en verstandigste van die groep

Gepost door: de standaard | 16-05-04

@ standaard Mijn beste,

Ik heb veel sympathie voor deze partij, en als er juiste zaken gezegd worden door eender wie mag dit ook gezegd worden.

Ik ben verpleegkundige geweest in een Antwerps ziekenhuis en daar kreeg je een blaam als je een franstalige patiënt niet in het Frans te woord stond. Als een Brussels politieagent tweetalig is krijgt deze een bonus bovenop zijn salaris, volgens mij zijn de Vlaamse agenten in Brussel wel tweetalig, idd dat kost ook moeite voor hen maar dat hebben wij ervoor over.

Gepost door: Tibo | 16-05-04

x Euh, Tibo, ik hoop dat ge uw keuze in partijen niet enkel laat draaien rond taalkwesties hé? Bv, één van de programmapunten van het VB is de 'dop' afschaffen hé? Ik laat U zelf even denken van welk effect dat zal geven, echt eens denken. Onafhankelijke Vakbonden? Weg ermee, waarom zijn die nodig? Buitenlanders? Weg ermee, niet nodig? Laat me nie lachen, er zijn alleen nog de enkele 'vuile handenwerkers van bij ons', waaronder mezelf, die vuil werk doen, onze interim'ers vluchten na een maand weg, ondanks een hoog salaris. Wat doet mijn baas? Die aanvaardt buitenlanders, met wie ik kan opschieten, soms ook niet, maar dat ligt aan hun karakter.
Wallonië? Weg ermee? Varsenare ligt naast Jabbeke. Varsenare geeft meer uit in sociale zekerheid, leve onafhankelijk Jabbeke!!!

Gepost door: Fish | 16-05-04

Partijkeuze Ik geef mijn stem aan de partij die de duidelijkste standpunten heeft en klare taal spreekt. Alle kartels vallen voor mij reeds weg omdat deze op vele punten haaks tov van elkaar staan. Zo blijven er 2 partijen over en daar ik voor een economisch en veilig beleid ben? Is mijn keuze duidelijk.

Gepost door: Tibo | 16-05-04

debiel Alleen al het uitgangspunt van 8 (acht) partijen wijst op bevooroordeeldheid van ons aller vrt. En plaatst VB en groen! in een minderheidspositie. Führer Stevaert is geen ezel: zijn instructies worden uitstekend opgevolgd. Btw heb wel iets voor Vera Dua - niettegenstaande groen! bij mijn 'stemtesten' steevast op de laatste plaats komt.

Gepost door: bats | 16-05-04

de stemtest hehe , Verstrepen heeft al een voorsmaakje gekregen van zijn toekomst in het Vlaams Parlement:
een onbeduidende grijze figuur in een uitgestoten grijze massa. Alleen zijn slaafjes die wanhopig uitkijken naar ieder opgeklopt triomfberichtje zijnertwege (ik kom terug en dan zal je nog es wat zien!) geloven nog het tegendeel..
Verstrepen is een goed mediamens (dat kan ik zelfs niet ontkennen, zijn onafhankelijkheid en stemmingmakerij is iets anders)maar als politicus zuigt hij zwaar...

het is voor hem heel makkelijk na een goede voorbereiding een partijpoliticus te kakken te zetten op enkele punten in zijn studio, maar als hij mee met hen op het veld moet als politicus is hij absoluut niet van kaliber om mee te doen met de big boys...

Optreden van alle politici was trouwens op zijn best Slappe koffie te noemen.
De uitspraken van de "gewone man" waren veel interessanter

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

haha Proficiat alias Tibo, lol, U stemt zonder enig verstand, zoals alle 'goedkope serie kijkers'.
DENK EEN KEER... één keertje maar meneer principe?

Gepost door: Fish | 16-05-04

x Ze dachten ook niet na in '35

Gepost door: fish | 16-05-04

Proficiat Jurgen ! Uw optreden in de 'doedestemtest' was geweldig! Natuurlijk dat ze een medewerker van het Vlaams Blok confronteerden met één van zijn stellingen waarvoor geen meerderheid bestaat bij de door de hun 'zogenaamd representatief' samengestelde groep. Namelijk de vraag over het afschaffen van de provincies. Wat hadden we anders gedacht ? Maar je hebt Phara De Aguire meesterlijk van antwoord gediend.

Ook gezien trouwens hoe Prof. Deschouwer op het einde van de uitzending enkel die stellingen belichtte die pasten in het kraam van de 'linkse kerk' ! De partijdige manier waarop de journalisten van de VRT-nieuwsdienst en hun geliefkoosde professortjes programma's maken begint echt wraakroepend te worden. Ze lappen gewoon alle deontologische regels aan hun laars. Bij die mensen is gewoon geen sprake meer van beroepsernst. Ook zij moeten op 13 juni weggestemd worden, want dergelijk amateuristisch en subjectief geklungel kan gewoon niet meer.

Gepost door: Evert | 16-05-04

jadatte nie zeveren, tibo verdedigde altijd het blok
dus dat hij ervoor stemt heoft niet te verwonderen. , zal die berthen nog moeten gaan geloven

Gepost door: de standaard | 16-05-04

Grappig, die heeft een ander programma gezien ! Hilarisch

zelfs nu nog zijn er volgelingetjes die vonden dat hun ikoontje het "goed" deed..
Ach ja, wishful thinking bestaat al langer... als ge lang genoeg iets herhaald en hard genoeg gelooft en de zaken niet ziet die ge niet wil zien, wordt het miss wel waar !!!; zoals Verstrepen in de politiek ; amaai da gaat nogal ne schok geven ...
vooral als hij voor de zoveelste keer op zijne bek gaat; (dat is nu eenmaal zijn specialiteit)

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

@ fish Mijn beste,

Jij plakt ook snel etiketten op een ander heb ik de indruk. Als jij mijn redenatie zo simplistisch vindt, zal ik daar ook niet echt van wakker liggen. Het is meer overwogen dan wat ik daar geformuleerd heb. Ga het niet allemaal neertypen wegens te lang. Ook het verleden van de andere partijen doet er toe, beloftes die zijn nagekomen ja of nee, gedrag van politici enz... Ik ben zeker niet over één nacht ijs gegaan. En als je schrik hebt van het verleden en welbepaald van het jaar 35, vind ik dit wel kortzichtig daar we nu in een andere tijd leven en een ander klimaat, iedereen die wil regeren moet compromissen sluiten, zo gaat dat in een democratie.

Mvg,

Tibo


Gepost door: Tibo | 16-05-04

effe ironie en anticiperen en uiteraard zeg ik dat zogezegd uit angst en omdat ik een linkse ben ...

ha, ja het leven kan simpel en zwart/wit zijn als ge een Verstrepen slaafje zijt....LOL

Gepost door: popie jopie | 16-05-04

@ de standaard Waarom je berthen hierbij betrekt is me een raadsel.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 16-05-04

Stemtest laat me niet lachen Beste mensen, Jurgen,

Nogmaals is gebleken dat de VRT de eigen politieke weg inslaat! Vlaams Blok heeft weer niet te veel mogen zeggen, terwijl ik wel had gehoopt om wat meer reacties te krijgen uit dat kamp! Er zal na de verkiezingen niet veel meer overblijven van paars, wees daar maar zeker van! Het enige duidelijke dat wel gebleken is uit de ganse reutemeteut van doe de stemtest is nl. het volgende . NVA had beter tweemaal nagedacht voor het met cd&v een kartel vormde! Nu zal men lijdzaam mogen toekijken hoe het Vlaams Blok langzamerhand de macht in eigen land, in eigen vlaanderenland naar zich toe zal trekken!

VLaams Blok zal zegevieren, dat staat buiten kijf!!!!!!

P.S. Trouwens beste Jurgen, U reactie was top! En die van Frank Vanhecke was raak. Waarom mag hij nooit uitpraten? t'Is weer niet moeilijk dat die trien van canvas de vragen mocht stellen aan het BLOK!!!

Gepost door: igistop | 17-05-04

wel eenvoudig had hij je niet hypocriet genoemd ?

en dat je zowieso een blokker was, maar die er niet voor uit kwam en als niet blokker fakete om zo meer sympathie voor die partij te winnen..

Gepost door: de standaard | 17-05-04

? Ik zou het niet weten standaard. En dat ik sympathie zou opwekken voor het blok door alles nuchter en volgens mijn eigen inzicht, luisterend naar anderen, te verwoorden zou me wel bizar lijken. Het is aan de partij reclame te maken voor hun standpunten. Het gebeurt toch wel dat je sympathie hebt voor een bepaalde partij en dat de ideeën ook samenlopen, het zou erg zijn dat dat niet zo was, anders zou er niemand stemmen op 13 juni.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 17-05-04

part 2 Deel 2 van doedestemtest viel goed mee :

Farah was net te laat om de micro weg te trekken bij Annemans :-)
En Jurgen mag ook tevreden zijn, hij heeft zelfs iets zinnigs mogen antwoorden op die
domme vragen ! Dus toch niet enkel voor spek en bonen !

Boer joy had het lekker lastig om zich te onderscheiden van het VB :-)

Amusementswaarde was best wel in orde :

conclusie : Ruime meerderheid van de vlamingen wil MEER europa. LOL

Gepost door: de vlaamse leeuw | 17-05-04

VRT, WEG ERMEE ! De partij Groen haalde vorig jaar bij de federale verkiezingen nog geen 4 procent van de stemmen. In de huidige opinipeilingen zouden ze flirten met de kiesdrempel. Toch slaagt de VRT erin om 5 categorieën van mensen in hun studio te zetten waarvan er 3 overwegend voor Groen zouden moeten stemmen volgens het 'denkwerk' van Prof. Deschouwer. 60% zeg maar. Men kan hier twee dingen uit afleiden.

1. Ofwel is het denk- en studiewerk van Deschouwer klinkklare onzin. Men kan zich trouwens de vraag stellen of deze profeet van de linkse kerk wel kan nadenken en niet te veel bezig is met het zoeken naar argumenten om de DOGMA'S van zijn kerk te verdedigen.

2.Ofwel is de keuze van die 5 categorieën van mensen helemaal niet representatief en probeert de Vlaamse openbare omroep wederom de publieke opinie te manipuleren.

Mijns insziens zijn beide hierboven genoemde stellingen waar. Ik vind de 'Doedestemtest' dan ook een zeer slecht programma dat moet verdwijnen.

Gepost door: Evert | 17-05-04

Klare taal. Of is het de klare taal die het meest overeenkomt ? Das idd ook mogelijk.

Gepost door: Tibo | 17-05-04

Doe de stemtest Evert,

Ik maak me inderdaad ook dezelfde bedenkingen bij het bekijken van het programma. Men probeert aan de hand van bevolkingsgroepen een referentie te verwezenlijken voor zoveel mogelijk mensen en deze dan voorzichtig te duwen naar een zekere mening.

Maar om nu te stellen dat het programma MOET verdwijnen, daar ben ik het niet mee eens. De meederheid van de mensen heeft nogwel genoeg gezond verstand om door bepaalde facades door te kijken, zodus laat maar verder kabbelen veel invloed heeft dit programma niet op stemgedrag.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 17-05-04

Doe de stemtes Beste Tibo,

Ik vind ook niet dat de 'Doedestemtest' koste wat het kost moet verdwijnen. Maar ik vind wel dat men in prime time interessantere programma's op de openbare beeldbuis kan brengen dan dit pseudo-wetenschappelijk prietpraatprogramma.

Op Kanaal Z bijvoorbeeld was vandaag de hele dag lang een zeer hoogstaand en interessant debat te zien tussen Prof. Storme en Karel De Gucht over de splitsing van BHV en de gevolgen van het Blok-arrest van het Gentse Hof Van Beroep. Goede en objectieve politieke debatten op de beeldbuis brengen is op Kanaal Z blijkbaar wel mogelijk.

Waarom kan dit dan niet op de VRT ?

Met vriendelijke groet,

Evert

Gepost door: Evert | 17-05-04

Dochter De buikgriep van je dochter is dus blijkbaar over :). Had ze soms teveel van je anti-depressiva (standaard-medicijn voor elke Blokker ) genomen?

Gepost door: Fietsertje | 17-05-04

De eerste test klopt volledig. De test heb ik uiteraard meegedaan, en het klopt!
Vlaams Blok steekt twee centimeter voorbij het N-VA, met daaronder VLD en CD&V nog eens een halve centimeter achterop liggend. Alle linkse partijen volgen daarna met steeds kleiner wordende streepjes van Spirit naar SP.A, dan Vivant en als laatste Groen!

Gepost door: Vicky | 17-05-04

goed geamuseerd ik heb me vandaag weer goed geamuseerd. Jullie blokskes willen allemaal maar reageren op mijn opinie. Een duidelijk voorbeeld dat jullie zelf de vrije meningsuiting niet respecteren. De rekening zal op 13 juni vereffend worden... lol

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

WEDEROM MIJN VERONTSCHULDIGINGEN ik ben weer bezig mensen

ik heb weer een ander slachtoffer gevonden om te imiteren

Gepost door: benji | 17-05-04

help Wanneer zal ik toch eens een vrouw vinden

Gepost door: benji | 17-05-04

wat ben ik toch een mislukkeling ik ben toch zo'n loser

ik heb helemaal geen brains, dus moet ik het klein kind uithangen

kan er dan niemand mij uit mijn lijden verlossen ?

Gepost door: benji | 17-05-04

de verschoppeling ik heb nu al veel mensen hier Geïmiteerd mama...

Wat ben ik toch ne coole he...

Gepost door: benji | 17-05-04

wederom mijn verontschuldigingen voor mijn kinderlijk gedrag vermits ik zo'n zwakkeling ben , imiteer ik diegenen die hunmening mij niet aanstaat, ik probeer ze zo op hun plaats te zetten...

maar vermits ik zo'n loser ben , valt mijn stijl en boodschap zeer typerend op...
oo god, moet ik nog lang verderleven in dit hels bestaan ? Was ik maar nooit geboren

Gepost door: benji | 17-05-04

mijn immer aanwezige homofiele neigingen en minderwaardigheidscomplex ook blijken uit mijn posts onder verschillende naam een duidelijke voorkeur voor het eigen geslacht

broek afdoen, pijpen etc. ik moet het echter nog tegen ons mama zeggen .. en zolang ik geen vrouw vind;;; zucht
god, ware het niet beter dat ik er nooit was geweest ! ik voel me zo slecht , ben zo ongelukkig, het enige waar ik mij kan aan optrekken is op een kinderlijke wijze afgeven op anderee, en zelfs daar ben ik zielig in..

ik ben zo alleen !

Gepost door: benji | 17-05-04

ik een toen :agalev ik ben eigenlijk een GROENE

maar de vrouwen daar moesten van niet hebben ! zelfs die lelijke niet die eruit zien als halve jongens !!

God, verlos me toch uit deze weltschmerz die ik mijn zielig persoontje noem...

Gepost door: benji | 17-05-04

Blauw helpt je verder ik heb me vanavond weer goed geamuseerd. Ik verloochen het blok en zijn mislukkelingen die er deel van uit maken.

STEM VLD !! Verhofstad Rules

Gepost door: benji | 17-05-04

zielig manneke lees wat popie jopie berthen (een pure racist tegen de eigen bevolking die hij nog "nauwelijks mensen" noemt) neerkrabbelt in de naam van benji: ziedaar de hoogstaande stijl van popie jopie, een links manneke dat de moed niet heeft om daarvoor uit te komen, en beweert "rechts" te zijn!! Zielig... zielig... zielig...

Gepost door: Helga | 17-05-04

benji Amaai Benji, ge zijt weer goed bezig. Misschien kunnen we samen naar een zelfhulpgroep gaan om iets aan onze eenzaamheid te doen...

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

Beste Helga Ga je ook mee naar de zelfhulpgroep? Als we nog één kandidaat vinden kunnen we kaarten!!!

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

HAHA mensen, ik beken : ik ben tevens benji

Gepost door: helga | 17-05-04

maar nee Ik benji ?

neeje zone loser ben ik niet

Gepost door: helga | 17-05-04

Wederom afgewezen en dan te weten dat ik dacht dat ik kans bij da mens maakte

Gepost door: benji | 17-05-04

benji Wacht es, ben ik nu weer tegen mezelf bezig ?

Gepost door: helga | 17-05-04

ook ik beken ik stem voor vera dua en groen voorop !

Gepost door: helga | 17-05-04

plezant ik vind dit zelf kei plezant. Op den duur zet ik dit forum vol met mijnen eigen zever. Wel graaf dat ge verschillende delen van uw persoonlijkheid kunt laten discussieren op het web!

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

HEHE wel laten we dan vooral voort doen !!

Gepost door: benji | 17-05-04

moeilijk ze wie was ik nu weer ?

ah ja, benji

Gepost door: helga | 17-05-04

wanneer word ik beter ? natuurlijk wel een probleem dat ik zo zielig ben dat ge mijn schrijfstijl en denkpatroon er zo uit haalt, dus wiens nick ik ook overneem, ik val telkens door de mand...

God, waarom ben ik toch zo'n loser ?

Gepost door: benji | 17-05-04

Ze hebben gelijk ! ja, benji je bent wel een ongelooflijke sukkel he...


verschiet er niet van dat gij geen vrouw kunt krijgen !

Gepost door: helga | 17-05-04

ik beken Ik ben meneer kaka in de Gentse Lion's club.

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

schizo benji, wil je aub als zwakke kant van mijn gediversfieerde persoonlijkheid even zwijgen. Ik ben net in een spannende one to one met Helga (die van Hallo Hallo)

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

mijn verontschudigingen een weet je wat het stomste is aan al dat kinderlijk imitatiegedoe van mij ?

als dat blijft voortduren , wordt hier censuur gepleegd . en dat op de site die absoluut geen censuur wil . zo help ik de tegenpartij alleen maar...

maar ja, ik ben dan ook een complete idioot...

Gepost door: benji | 17-05-04

opzet zal mislukken Ik denk niet dat je er zult in slagen de site te doen sluiten met al uw gezever hier! Spijtig voor u.

Gepost door: cccc | 17-05-04

maar nee maar nee, benji

ge moet verder doen, jongen, wie weet krijgt ge ooit wel een geluk bij de vrouwen op deze manier...

Gepost door: helga | 17-05-04

jippie ik niet nee, maar gij wel CCC-benji-helga ?

Gepost door: benji | 17-05-04

Hallo hallo helga ?

ik vind Yvette veel toffer, maar ja die moet mij ook niet

Gepost door: benji | 17-05-04

de idiotie breidt uit popie jopie = racist berthen = lutgard = lrrp = The Piano = tiental andere synoniemen = (recent) benji = (recent) helga...
popie jopie draait helemaal door, dat heb je nu eenmaal met zwakkelingen die zich niet meer kunnen verdedigen. Een zielepoot die beter van de site weg zou blijven!

Gepost door: Helga | 17-05-04

de idiotie van helga zozo en wie is met het imitatiespelletje begonnen , helga ??

Ja, dat werkt dus in beide richtingen he :)

Gepost door: benji | 17-05-04

hehe enne je zit er wel degelijk naast met die namen, maar ja veel maakt het niet uit, het is een eer om zoveel krediet te krijgen...

was ik nu weer Cccc of vdb of benji of helga of ......zovele andere ???

Gepost door: benji | 17-05-04

volledig akkoord ook ik vind dat benji me beter met rust kan laten


moet niks van hem hebben ! zo'ne linkiewinkie !!

Gepost door: helga | 17-05-04

Maar jongens toch mensen, kunnen we hier aub mee ophouden ?

Gepost door: cccc | 17-05-04

hou op ja hou op met die zever.
vlaams blok eerst.
blank Europa binnenkort!

Gepost door: Jeroen | 17-05-04

De machtswellustelingen Weg met de machtswellustelingen die ons alles proberen wijs te maken, tot de meest ongelooflijke dingen zoals zopas :

de begroting heeft maar een klein tekort en natuurlijk rekening gehouden met de in 2004 nog te realiseren verbetering van de economie.

Bedrijven sluiten één voor één, vertrekken naar de Oostblok-landen en er komen dus steeds meer werkelozen bij (binnenkort weer een passa schoolverlaters die op zoek gaan naar een job die nergens te vinden is of misschien een stage voor 6 of 12 maand en staan ze weer nergens).

Daarbij komen nog massaal asielzoekers binnen (om te zwijgen van de illegalen die ons komen overvallen) die alleen maar geld kosten aan de brave belgen.

Domme blinde politiekers (als zij maar hun postjes niet verliezen)...

Gepost door: Fan van Jurgen | 17-05-04

domdomdom fan van jurgen: moest ik u zijn ik zou vluchten naar het buitenland. Als ik het zo lees, is het hier nog erger dan in Soedan.
By the way: leve Phara !!!

Gepost door: red ken | 17-05-04

Respect Ik kan alleen maar zeggen dat hoe meer ik deze site volg en de evolutie zie van de reacties, kan ik alleen maar zeggen dat mijn respect voor degenen die voor het blok stemmen of er sympathie voor hebben, steeds groter wordt. En de popie jopies, red kens, berthens en consoorten, daar kan ik alleen maar minachting voor opbrengen.

Gepost door: Herman | 17-05-04

respect Inderdaad diep respect. Alleen zit ik met een probleem omdat berthen me continu andere letters probeert te laten intypen. Wat red ken betreft, die houd ik voorlopig met prozac onder controle...

Gepost door: popie jopie | 17-05-04

popie jopie, braaf zijn of anders... popie jopie, stop er aub mee om mij zwart te maken. Ik ben niet de donkere kant van mijn karakter, dat ben je zelf...

PS red ken is nogal altijd kalm. Een meevaller me dunkt want een trio zie ik echt niet zitten.

Gepost door: berthen | 17-05-04

@ Herman Thanks voor je reactie. Allen moet je over de kinderen hier kijken die veel posten maar weinig zinnigs uitkramen, maar een geluk voor hen is dat ze nog jong zijn en een hele evolutie voor zich hebben ;-), dat hoop ik althans voor hen.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 17-05-04

toegeven Ok ,ik geef toe dat ik jullie soms wat te hard aanpak .
Maar dit komt eigelijk omdat ik van het vlaams blok niet moet hebben .
Ik ben namelijk homo en val op afrikaanse mannen ;
Omdat het blok tegen homo's is ben ik tegen het blok en zijn aanhang snap je?
Zal me in de toekoms minder als een domme nicht gedragen ,proberen ..

Gepost door: berthen | 17-05-04

@tibo ben je het feit dat mensen links zijn weer op een jeugdige leeftijd aan het afschuiven, ik versta echt niet waarom dit jullie voornaamste troef is om de linkse ideologie af te breken, van zodra iemand mag stemmen of politieke interesse heeft is het toch wel interessant om hun menign te horen zeker. er zijn toch ook veel zeer jonge blokkertjes en er zijn nog veel meer oude linkse, ik versta het echt niet.
Het feit alleen al dat je zo vaak zegt van niet op de linkse opdondertjes te letten (wat ik sterk betwijfel, je hebt precies het idee dat er hier alleen maar mensen van 14-16 jaar zitten), toont aan hoezeer jij overeenkomt met het grote standpunt van het VB "recht op vrije meningsuiting" waar ze overal mee zaan het wildplakken begonnen zijn.

Gepost door: rooie rakker | 18-05-04

De commentaren zijn gesloten.