30-05-04

Doe de stemtest

Straks. En nadien...verslagje!!!

17:59 Gepost door J | Permalink | Commentaren (39) |  Facebook |

Commentaren

keihard "doe de stemtest" tv1 wees keihard en laat de anderen in het zand bijten.

Gepost door: john | 30-05-04

belgië als men alles hoort en leest over de verkiezingen dan is er maar een conclusie.
de politiek staat verder dan ooit weg van de mensen.
belgië is niet meer geloofwaardig , de politiekers gebruiken alles en nog wat om anderen vuil te maken. mensen bekladden mensen. worden opgejut door de media(=politiekers). geen enkele partij heeft iets krachtigs in hun programma staan. geen enkele politieker heeft een boodschap te brengen . er is maar een mogelijke oplossing verlaat belgië. wat is hier uiteindelijk nog goed ? een website waar men zijn mening kan zeggen. gaan we daar onze pap mee koelen. werkgelegenheid wordt stilaan een echt probleem. geen enkele investeerder is nog bereid hier werk te verschaffen . van het ogenblik dat de kans zich voordoet zijn ze weg. kijk om u geen en zie wat ik bedoel. iedereen heeft in zijn omgeving een dergelijk geval. we waren de noeste werkers van europa maar aangezien we ons werk verliezen beteken we helemaal niets meer. belgië wordt een land van europese bureaucraten die niet moeten werken allen de schijn hooghouden. wie denkt u dat hier weer het slachtoffer van wordt. wat heeft belgië aan zijn hoofdstad brussel . men vindt er praktisch geen belgen meer. zijn we dan zo laag gevallen dat we ons steeds opnieuw prostitueren voor europese machtsmensen ( inderdaad ook belgische politiekers) . geef eens een reden waarom het goed is in belgië te leven. omdat er geen oorlog is , er zijn hier grotere mistoestanden ann de gang die ergere gevolgen zullen hebben op termijn , dan een oorlog. menselijk leed wordt een mentale kwestie . belgië is de broedhaard van de mensen die de macht gebruiken om alle mistoestanden als normaal te laten overkomen . demagogie is hier een uistekend middel om de gewone mensen de ogen te sluiten (figuurlijk maar ook letterlijk =hoeveel zelfmoorden in belgië en familiedramas) . niemand in belgië kan nog zeggen of opkomen voor waarheid . alle argumenten worden gebruikt opdat iedereen zijn gelijk haalt. gezelligheid en warmte zijn begrippen geworden in belgië. hier vindt men niets anders meer dan leugens bedrag en misdaad. daarbovenop worden deze waarden als normaal beschouwd en ingeburgerd in ons dagelijks bestaan. men denkt van rechtvaardiheid te vinden , maar recht geschçied hier niet meer , alles is reeds bedacht en besproken vooraleer er iets aan het licht komt. ik kan nog uren doorgaan met mijn gal te spuwen over dit hypocriet koningrijk.
ik ga het niet meer doen . adieu mensen het ga je verder goed in dit land.

Gepost door: jan met de pet | 30-05-04

stemtest wie meedoet aan de stemtest (ook kijken ) doet eigenlijk mee aan het ridiculiseren van onze samenleving.
wie doet niet mee ?

Gepost door: digit | 30-05-04

@ digit - stemtest Ik vind de stemtest niet helemaal slecht. In het algemeen kom je uit waar je min of meer moet zijn. Bij mij stonden de partijen die rechts pretenderen te zijn in de top 3. Agalev en SPA stonden op een laatste plaats.

Wat men echter niet moet doen is direct stemmen op wat er zomaar als resultaat te voorschijn komt

Gepost door: Kotski | 30-05-04

Doe de stem test Heb net even mijn laatste deel ingevuld. Heel bizar weer welke mooie kartels er zijn eerst VLD tweede Blok en derde CD&V en als laatste de kartelpartner Vivant van VLD. Zodus het kartel heeft voor iedereen een passend antwoord zoals de meeste kartels het hebben. Geef mij maar een onafhankelijke partij die zichzelf blijft.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 30-05-04

@kotski snaptnietski

Gepost door: digit | 30-05-04

... oh joepie!! een verslagje :s!!!

Gepost door: ik | 30-05-04

@ digit 1e jaar beroeps in't atheneum van Borgerhout?

Gepost door: Kotski | 30-05-04

stemtest ik zal het eens heel duidelijk omschrijven beste kotski.
" snaptnietski = Je snapt het niet" : daarmee bedoel ik dat je mijn bericht verkeerd begrepen hebt.
dat je in het 1e jaar beroeps in't atheneum van Borgerhout zit neem ik je niet kwalijk.
binnen enkele jaren wordt je waarschijnlijk ook groot.

Gepost door: digit | 30-05-04

@ digit digit, JIJ komt wel degelijk uit het eerste jaar beroeps van het atheneum in Borgerhout!

Bewijs hiervan je lullige DT fout
"binnen enkele jaren worDT je waarschijnlijk ook groot"

Leer eerst de Vlaamsche Taal vooraleer je voor een partij stemt die opkomt voor Vlaanderen!

Gepost door: Kotski | 30-05-04

spam spam

Gepost door: sam p. | 30-05-04

Gratis Openbaar Vervoer Een opmerking van mijn vriendin.

Als Antwerpenaar en ook als inwoner van elke stad zouden we onze vriend Robert eens een zaakje aan zijn broek kunnen doen door een zaak aan te spannen wegens discriminatie doordat elke inwoner van de stad Hasselt gratis mag rondrijden in hun stad en dat anderen dit niet mogen.
Het ruikt toch zeer erg naar eigenbelang en plat populisme.
Misschien kunnen we ook eens een frontje vormen tegen deze pinguïn.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 30-05-04

Jurgen, gij hebt recht op uw deel van de koek. Inzake sam p. Jurgen laat gij dit allemaal maar toe dat ze zomaar reclame maken voor hunne winkel? Gij moet verdorie centen vragen voor deze manier van propaganda voeren op uwe site. Voor niks gaat alleen de zon op. Dus Jurgen, laat die gasten u betalen, het zijn alleen profiteurs.

Gepost door: De fiscus | 30-05-04

Groen Mijn god ik lag hier in een deuk, wie wou er nu de chocolade sigaretten uit de rekken halen en verbieden, en vandaag mogen kinderen onder de 16 in de boekenwinkel sigaretten gaan kopen zonder voorwaarden.

Wat een hypocrieten !!!!!!

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 30-05-04

Stemtest Die stemtest wil de mensen sturen waar de parijen willen.Man ,man, man, als je die uitslagen op het bord ziet ,wat moet de man in de straat dan doen.Of wel laat die zich erdoor beinvloeden,ofwel brengt die een proteststem uit omdat bepaalde politici veel meer aan bod komen dan sommige.Dat heten ze de kiezers die nog niet beslist hebben.Ik heb zeker geen stemtest nodig om te weten wat ik zal stemmen,ik wist het al.Alleen door de gebeurtenissen van de laatste dagen probeer ik andere mensen te overtuigen mij te volgen,iets wat ik anders nooit gedaan heb.Jurgen onze steun heb je en Marie -Rose ook.

Gepost door: Georgette | 30-05-04

@ Georgette Georgette jij hebt de spirit se. Proficiat zulke mensen hebben we nodig. Doe zo voort zou ik zeggen.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 30-05-04

@kotski bezint eer ge begint.

in 2004 is het vlaamse taal ipv vlaamsche taal

Gepost door: digit | 30-05-04

Eigenaardig Eigenaardig en opvallend is toch het minste wat je kan zeggen over het programma 'Doe de stemtest'. Slechts één persoon komt bij Vlaams Blok uit, terwijl 25% van de vlamingen daar voor gaat stemmen. Een beetje discriminatie bij de keuze van de studio gasten? Of verkeerd programma op de PC?

Gepost door: Jos | 30-05-04

@kotski een citaat van u : "Conclusie : de USA is een van de hypocrietste samenlevingen die ik ken. Als we paars nog een aantal jaren laten verder doen, zal Belgie hen zeker de loef afsteken.
Kotski"

in 2004 wordt België nog altijd met een trema op e geschreven

leuter niet te veel ik kots van personen die denken onfeilbaar te zijn.
je hebt je naam niet gestolen.

Gepost door: digit | 31-05-04

Doe de stem test Even informeren.

Heeft er al iemand zijn algemeen stemprofiel aangekregen ??

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 31-05-04

stemtest nee tibo nog niet. (ik toch niet)

efkes terug op hasselt , in hasselt betaald de stad zelf de extar kosten voor de gratis bussen. en de bussen zijn voor de centrum lijnen (de zogenaamde H lijnen) voor iedereen gratis. Andere buslijnen zijn alleen voor mensen van hasselt gratis (op vertoon van paspoort).

Gepost door: xera | 31-05-04

propaganda Wat we de laatste dagen in de VRT-journaals te zien en te horen krijgen is geen nieuws meer maar schaamteloze selectieve partijpolitieke propaganda. De bijzonder selectieve kritische ingesteldheid van Der Zorn Gottes Aguirre en Brakske in Doe-de-stemtest is opvallend (maar dat is al lang geen nieuws meer...). Weg met de hoernalistiek! Een gevoel van plaatsvervangende schaamte overvalt mij bij deze treurbuisterreur.

Gepost door: john hurt | 31-05-04

@digit sorry , duizendmaal sorry digit.
ik buig mijn hoofd en voel grote schaamte over mijn hoogmoed.

Gepost door: Kotski | 31-05-04

@kotski uw nederigheid zal u voortaan sieren.
uw welgemeende excuses worden hierbij aanvaard.

Gepost door: digit | 31-05-04

Stemtest Heel die stemtest kan mij gestolen worden. Ben vanavond lekker gaan eten en heb mij helelmaal niets aangetrokken van die linkse stemtest.
Het heeft mij ontzettend gesmaakt, overgoten met wat geestrijk vocht (moest niet rijden !!) en gezellig samenzijn met famillie Ik stem toch op het Blok stemtest of niet. Onozele vrt !!!

Gepost door: Herman | 31-05-04

Ze zitten onder ons ! WO III is reeds begonnen, Ontwaak Al-Qaida heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor zowel de beschieting als de gijzeling. In een verklaring op een Arabische website, die is ondertekend door 'het al-Qaida netwerk op het Arabische schiereiland', meldt de terreurorganisatie een Italiaan en een Zweed te hebben "geslacht". Een aantal van de slachtoffers blijkt inderdaad op gruwelijke wijze te zijn gestorven.

Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de dood van de Italiaan Antonio Amato bevestigd. Hij werkte als kok in het wooncomplex van de buitenlandse werknemers en hun gezinnen. Londen heeft bevestigd dat een Brit is omgekomen. Ooggetuigen meldden dat militante moslims zijn lijk achter een auto aan door de stad sleepten. Begin vorige maand deden Iraki's hetzelfde met de lichamen van Amerikaanse militairen die bij een aanslag waren gedood

Gepost door: ...... | 31-05-04

Geen stemtest nodig Al-Qaida heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor zowel de beschieting als de gijzeling. In een verklaring op een Arabische website, die is ondertekend door 'het al-Qaida netwerk op het Arabische schiereiland', meldt de terreurorganisatie een Italiaan en een Zweed te hebben "geslacht". Een aantal van de slachtoffers blijkt inderdaad op gruwelijke wijze te zijn gestorven.

Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de dood van de Italiaan Antonio Amato bevestigd. Hij werkte als kok in het wooncomplex van de buitenlandse werknemers en hun gezinnen. Londen heeft bevestigd dat een Brit is omgekomen. Ooggetuigen meldden dat militante moslims zijn lijk achter een auto aan door de stad sleepten. Begin vorige maand deden Iraki's hetzelfde met de lichamen van Amerikaanse militairen die bij een aanslag waren gedood

Gepost door: ikke | 31-05-04

pffffff stomme rund

Gepost door: pffffff | 31-05-04

wow inspiratie is terug Ik dacht dat Arabieren hier werk komen pikken, blijkbaar is het omgekeerd. Belgen gaan in Arabië werken.

Het 'Arabische Vlaams Blok = Al Quaida' heeft blanken gedood.
Nu willen mensen op deze site moslims doden.
Deze mensen stemmen voor Vlaams Blok, binnenkort partij aan de macht.

EN WAAR DE FUCK IS AL QUAEDA AAN DE MACHT? NERGENS? RACISTISCHE PARTIJEN MOGEN NIET AAN DE MACHT EN DIT BIJNA OVERAL TER WERELD EN BETER ZO.

TANT PIS POUR LEUROPE, HITLER l'A DETRUIT DEUX FOIS.

Gepost door: Eric | 31-05-04

Stemtest Wat een klucht. Net een quiz voor de grap - want er waren geen prijzen aan verbonden. Ik vond het iedere week gewoon belachelijk, keuzevragen uit de grijze zone, natuurlijk wil iedereen alles gratis en dus ook zelfs gratis belastingen. Die linksen en groenen geloven blijkbaar nog in Sint-Niklaas en de Paasklokken maar ondertussen zijn die bijna verboden terrein. En binnenkort "IEDEREEN AAN DE DOP" dat is waar de sossen van dromen.

Voorbeeld van ergernis hoe de mensen hier samenleven : onlangs stond mijn moeder van 78 op de bus (in het Antwerpse) en er was een jonge vrouw (duidelijk van vreemde origine) die wel een plaatsje had bemachtigd op de bus. Dat jong ding kijkt met een agressief uitdagend gezicht naar mijn moeder en zegt : ik moet toch zeker niet rechtstaan voor u want ik MOET gaat werken om uw pensioen te kunnen betalen. Mijn moeder wist niet wat ze hoorde, ze heeft trouwens zelf meer dan 40 jaar gewerkt om recht te hebben op haar verdiende "pensioentje" (met de nadruk op "tje").

Ik erger mij meer en meer aan de politiek in dit land.

Gepost door: Moeder Zaag | 31-05-04

u grootmoeder hahahahaha Ma jong , niemand heeft u grootmoeder aangesproken,
ze droomt erover, maar niemand zit haar nog staan.

Een oude nazi-hoer wat moeten we daarmee. haha

Gepost door: haha | 31-05-04

Web Radio Zwart of Wit Begin al uit te kijken naar de eerste uitzending van Zwart of Wit via het internet die morgen in de ether zou moeten gaan (of op de kabel). Hou ons op de hoogte jurgen !

Gepost door: Fronzer, alias mestkever2 | 31-05-04

@Eric - Nieuwe collaboratie Weer die oude koeien!
Voor zover ik weet zijn de "collaborateurs" van vroeger allemaal oude mensen.
Wat VEEL ERGER is: Eric is een nieuwe COLLABORATEUR: een collaborateur met een neiuwe aggressieve en achterlijke godsdienst die zich hier overal in Europa wil opdringen. ZWIJG DUS over collaboratie aub, en kijk naar de balk in eigen ogen vooraleer de splinter bij een ander te zien!
Collaboratie = meewerken met de bezetter. De illegalen en mensen die zich niet willen aanpassen ZIJN de nieuwe bezetters!
Ik kom niet uit een boerengat, maar uit volle stad Brussel, en ik weet dus waarover ik spreek! Heel mijn omgeving bestaat uit "nieuwe Belgen". Ik heb daar niets tegen, als ze zich aanpassen, en als ze ons land niet willen inpalmen zoals ze prediken in sommige moskeeën!
Ter herinnering: Jahjah wil de sharia invoeren als hij aan de macht zou komen: daaraan meewerken vind ik dus collaboratie!
De sharia invoeren betekent ondermeer:
- het AFHAKKEN van beide handen bij diefstal;
- het verbod dat vrouwen buiten komen tenzij mannen dat noodzakelijk achten;
- als de vrouwen dan buitenkomen moeten ze volledig bedekt zijn;
- het UITROEIEN van homoseksualiteit;
- het stenigen van vrouwen bij overspel TOT DE DOOD VOLGT;
- tachtig zweepslagen voor wie seks voor het huwelijk heeft;
- het invoeren van een theocratie waar mensenrechten op afschuwelijke wijze geschonden worden, teveel om op te sommen.
Als Eric het daarmee eens kan zijn, dat weet ik niet, ikzelf in ieder geval niet!

Gepost door: Thomas | 31-05-04

@Thomas Ja Hitler liet zijn volk ook denken dat Joden Europa zouden inpalmen.

Alles wat je vertelt is pure lulkoek.

Racisme moet uit de politiek geweerd worden, anders gaan die 'nieuwe belgen' zich nooit integreren.
MOSLISM ZIN BEGRAVEN IN DE OORLOGSGRAVEN, MOSLIMS HEBBEN MEEGEWERKT AAN DE ECONOMISCHE HEROPLEVING IN 1950.MAAK VAN HEN GEEN VIJANDEN!

Gepost door: ERIC | 31-05-04

antwoord op moslim haat laat u niet manipuleren door anti-moslim ideologie.

een genocide zal zowieso niet tot stand gebracht kunnen worden.

Dus welke zin heeft het om hen met de vinger te wijzen, het schaadt alleen maar de economie&democratie.
NIKS CONSTRUCTIEFS. VLAAMS BLOK IS PRUL.
RACISME EN GELOOF NIET IN DE POLITIEK AUB.
DOOR TE DISCRIMINEREN , GAAN DELEN VAN ONZE BEVOLKING NIET CORRECT MEER FUNCTIONEREN.

Gepost door: Eric | 31-05-04

@Thomas Moslimextremisten zijn inderdaad collaborateurs.

Maar ze moeten gewoonweg worden gedood.

NEO FASCISME AAN DE MACHT ZETTEN IS SCHADELIJKER VOOR EIGEN VOLK. EERLIJK DUURT HET LANGST. ER MOET ZONDER RACISME EN DISCRIMINATIE TEGEN FUNDAMENTALISME GESTREDEN WORDEN.

Gepost door: ERIC | 31-05-04

@ Eric Bedoel je dat alle delen van onze bevolking nu wel correct functioneren?
Dream on loser.

Ik heb net ne goeien drol gedraaid, die had nog meer inhoud dan uw zielig persoontje....

Gepost door: Kotski | 31-05-04

Zielig manneke Eric Kruip onder de lakens in uw boerengat en droom verder van de sprookjes uit 1001 nacht. Zielig wereldvreemd manneke!

Gepost door: Helga | 31-05-04

@Eric Dat de moslims zich niet willen integreren heeft met het VB NIETS TE MAKEN !!! Je begrijpt er geen snars van!!
Ik weet dat er dagelijks imams en andere fanatici in Brussel rondlopen om iedere allochtoon die handelaar is te verplichten op een rekening in Afghanistan te storten; zegt je dat iets??? Ze weten dat ik niets zal zeggen, het is de taak van de politie om dat uit te zoeken, niet de mijne! Als ik dat weet, en als ik weet welke winkels in Brussel audio- en videocassettes verkopen om te ronselen voor de Jihad overal in de wereld, dan moeten zij dat ook weten!
Dat de moslims zich niet integreren is enkel en alleen te wijten aan sommige fanatieke imams en hun preken in de moskeeën, ze lachen met de Belgische politiek!
Ik heb Turkse jongens zien veranderen van sympatieke gasten tot ongenietbare fanatici, enkel en alleen te wijten aan de preken in hun moskee!
Aan Eric kan ik alleen maar zeggen: naïeve snul !

Gepost door: Thomas | 31-05-04

De commentaren zijn gesloten.