30-05-04

Knokke

Toch even alle mensen bedanken die mij steunen en spontaan een klapke deden met mij in Knokke dit weekend, zowel op den dijk als in de winkelstraten van het Zoute. Merci en vote for me!

17:50 Gepost door J | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

mijn steun Ook mijn steun uit limburg

Gepost door: bert | 30-05-04

belgië als men alles hoort en leest over de verkiezingen dan is er maar een conclusie.
de politiek staat verder dan ooit weg van de mensen.
belgië is niet meer geloofwaardig , de politiekers gebruiken alles en nog wat om anderen vuil te maken. mensen bekladden mensen. worden opgejut door de media(=politiekers). geen enkele partij heeft iets krachtigs in hun programma staan. geen enkele politieker heeft een boodschap te brengen . er is maar een mogelijke oplossing verlaat belgië. wat is hier uiteindelijk nog goed ? een website waar men zijn mening kan zeggen. gaan we daar onze pap mee koelen. werkgelegenheid wordt stilaan een echt probleem. geen enkele investeerder is nog bereid hier werk te verschaffen . van het ogenblik dat de kans zich voordoet zijn ze weg. kijk om u geen en zie wat ik bedoel. iedereen heeft in zijn omgeving een dergelijk geval. we waren de noeste werkers van europa maar aangezien we ons werk verliezen beteken we helemaal niets meer. belgië wordt een land van europese bureaucraten die niet moeten werken allen de schijn hooghouden. wie denkt u dat hier weer het slachtoffer van wordt. wat heeft belgië aan zijn hoofdstad brussel . men vindt er praktisch geen belgen meer. zijn we dan zo laag gevallen dat we ons steeds opnieuw prostitueren voor europese machtsmensen ( inderdaad ook belgische politiekers) . geef eens een reden waarom het goed is in belgië te leven. omdat er geen oorlog is , er zijn hier grotere mistoestanden ann de gang die ergere gevolgen zullen hebben op termijn , dan een oorlog. menselijk leed wordt een mentale kwestie . belgië is de broedhaard van de mensen die de macht gebruiken om alle mistoestanden als normaal te laten overkomen . demagogie is hier een uistekend middel om de gewone mensen de ogen te sluiten (figuurlijk maar ook letterlijk =hoeveel zelfmoorden in belgië en familiedramas) . niemand in belgië kan nog zeggen of opkomen voor waarheid . alle argumenten worden gebruikt opdat iedereen zijn gelijk haalt. gezelligheid en warmte zijn begrippen geworden in belgië. hier vindt men niets anders meer dan leugens bedrag en misdaad. daarbovenop worden deze waarden als normaal beschouwd en ingeburgerd in ons dagelijks bestaan. men denkt van rechtvaardiheid te vinden , maar recht geschçied hier niet meer , alles is reeds bedacht en besproken vooraleer er iets aan het licht komt. ik kan nog uren doorgaan met mijn gal te spuwen over dit hypocriet koningrijk.
ik ga het niet meer doen . adieu mensen het ga je verder goed in dit land.

Gepost door: jan met de pet | 30-05-04

haha je bent een marginale zatlap die nooit gestudeerd heeft. eigen schuld, dikke bult!

Gepost door: haha | 30-05-04

Ik trek mij terug uit de strijd! Beste Blokkers,

sinds ik vandaag op mijn lelijk bakkes heb gekregen van uber-führer Philippe De Winter, heb ik besloten om mij terug te trekken uit verkiezingen...

Gepost door: Jurgen Verstrepen | 30-05-04

Achterlijken Allez allez, die onozel linkse tisten (zijn er eigenlijk wel normaal linksen?), vinden het nodig om Jurgen belachelijk te maken en zelfs in zijn naam te posten. Die vuile klootzak die zelfs te laf is om onder zijn eigen nick te posten bewijst alleen maar wat voor laffe en achterlijke misbaksels die linksen zijn. Alleen al door hun handelswijze zou je Vlaams Blokker worden. Je zou al voor minder.

Gepost door: Ché | 30-05-04

Doe er iets aan! Jurgen, het wordt hoog tijd dat ge hier met een systeem afkomt waarbij het onmogelijk is om onder verschillende nicks te posten hier op uw site. Kwestie van al die laffe labbekakken hier te weren.

Gepost door: Ché | 30-05-04

Armzalig manneke Mijn god wat een debiel is hier nu weer bezig. Of vindt hij het misschien ook aangenaam dat er een ander in zijn plaats spreekt. Mijn beste denk eens eerst na voor je iets neerschrijft, maar aan de tekst te zien dat je hier neerzet denk ik dat je voor

Gepost door: Tibo | 30-05-04

Vervolg vooral dus last hebt van een leeg hoofd. (Ik zeg ook niet kop hé, zelfs niet tegen zo'n ......... als jij.)

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 30-05-04

Lafbekken Die onozelaars en lafbekken die onder Jurgen zijn naam posten vergeten één ding: achter uw computerke zijt ge nooit anoniem. IP-adres kan altijd opgezocht worden.

Gepost door: Ché | 30-05-04

Hou het beleefd en professioneel AUB !! Ik kan beamen wat Ché hier vertelt.

Aan de hand van het IP-adres èn het tijdstip van de posting kan, indien nodig, de identiteit (= internet login) van de persoon achterhaald worden.

Dus mensen, let aub op wat jullie schrijven. Jullie zijn niet zo anoniem als jullie denken !

Gepost door: eLPe | 31-05-04

@Ché en eLPe je hebt 100% gelijk, dit kan... alleen maar op verzoek van een procureur als een zaak is ingeleid en dit bezwarend zou zijn voor de beklaagde...

volg je m'n redenering een beetje? hou dan op met die zever want je bent hier wel degelijk anoniem... tezij je natuurlijk doodsbedreigingen gaat uiten, maar in't verleden is al gebleken dat dat mag tegen leden van't Vlaams Blok (zie zaak Azzuz), waren waarschijnlijk diezelfde rechters als in Gent die op de payroll van Guynokkio Verafstoot staan!

Gepost door: mestkever | 31-05-04

Mijn steun 2 "Jurgen for president"

Gepost door: jd | 31-05-04

ip-adres jullie hebben gelijk. maar ik zou nog wel eens willen zien of horen welke organisatie zich zal permiteren om dergelijke zaken door te spelen. hun bestaan hang van zulke acties af. dus voor mijn part , laat u maar ne keer goed gaan. dit is lang geleden dat er nog iets bestond waar iemand zich kan afreageren , daar vermoord je eigenlijk niemand mee en het lucht verdorie op.

Gepost door: mm | 31-05-04

Ik trek mij terug! Het bericht was wel degelijk niet gelogen. Met onmiddellijke ingang trek ik mij terug uit de politiek. Ik kreeg immers een job aangeboden bij Radio Donna voor een nieuw programma. Mag nog niet teveel vertellen, maar het wordt weer iets à la Zwart-Wit.

Gepost door: Jurgen Verstrepen | 31-05-04

vals Iemand wil absoluut deze site kapotmaken door te tekenen onder de naam van Jürgen! Dat laat zien hoe laag het linkse uitschot gevallen is! Vals en vreselijk stom! Wie bang is, moet daarom nog geen vervalsing plegen! Allesbehalve fair!

Gepost door: .... | 01-06-04

Kapotmaken? Wees gerust ... mijn eigen site (ook al is ze dan een deel van Skynet), maak ik nog niet zo snel "kapot".

Jurgen

Gepost door: Jurgen Verstrepen | 01-06-04

De commentaren zijn gesloten.