30-05-04

Media tussendoor?

Radio Multipop start met een campagne van 40.000 affiches in de stijl van de Vlaams Blok om het tegenovergestelde effect te beogen. Nou ja. Iedereen weet dat je met dergelijke affiches het tegenovergestelde als resultaat haalt. Je schenkt immers nog meer aandacht aan het Vlaams Blok. Wat toch even erbij verteld moet worden, en da's toch (hoogst) vreemd. Multipop 102.2 fm was/is een low budget nonstop computerradiostation en kreeg al enkele jaren de steun van het Antwerps stadsbestuur onder de vorm van enkele partijen, waar de zender officieel mee communiceerde. De niet-officiële Nederlandse eigenaar in kwestie Jeroen Straeter (Zijn vriendin is Dagmar en is 'officieel' baas in de vzw, iedereen in radiomilieu kent de vzw truuken, Contact voorop..). Voor de nieuwe erkenningen werden uitgereikt, zond Multipop illegaal met zwaar vermogen uit (tot zelfs het 5 en 10 voudige van toegelaten). Het controleorgaan BIPT mocht niet optreden tegen deze zender wat bij andere Antwerpse radiostations die wél het BIPT over de vloer kregen...hoogst eigenaardig te noemen was. Datzelfde Multipop, met lage luistercijfers, bijna geen commerciële inkomsten en financiële structuur sleepte onlangs de felbegeerde stadsvergunning mét zwaar vermogen in de wacht. Tot grote onvrede van de echte professionele stations in Antwerpen. Nu ze hun zwaar vermogen, vorige week hebben geactiveerd, start datzelfde Multipop met een affichecampagne en haalt de nationale pers. Rara, wie zou deze campagne betalen? Chapeau voor de partijen in Antwerpen die media misbruiken voor politieke doeleinden. Chapeau ook voor de Nederlander/Eigenaar, die politiek gesjoemel in Vlaanderen misbruikt om eigen belangen -lees een zwaar vermogen stadsradio- te bekomen. En ondertussen...gaat de show verder.
www.multipop.be
http://www.gva.be/vindzoek/archief/Artikel_detail.asp?id=...

17:03 Gepost door J | Permalink | Commentaren (27) |  Facebook |

Commentaren

ja, het typisch verhaaltje

't zijn allemaal grote complotten ... en welk complot zit hierachter ?Welk illuster pervers doel ?
onze jeugd naar multikul(voor de liefhebbers)muziek laten luisteren ?
O in hemelsnaam NEE !! daar moet onmidd tegen opgetreden worden ...
Ze zouden sommigen van die liedjes wel goed kunnen vinden, en zelfs geïndoctrineerd kunnen worden (tieners zijn ook zo gemakkelijk te sturen he! LOL).
Vlaamsche jeugd die naar dergelijke muziek luistert ! Verstrepen trekt als een don quichote ten strijde om dit immense groot gevaar te bestrijden..
minder dagje, jurgen ?

Gepost door: popie jopie | 30-05-04

1 fout maken ze bij Multipop: de parodie op het VB logo.
Verder is de affiche pefect.

Overigens, is ook een vorm van vrije meningsuiting...

Gepost door: bm | 30-05-04

belgië als men alles hoort en leest over de verkiezingen dan is er maar een conclusie.
de politiek staat verder dan ooit weg van de mensen.
belgië is niet meer geloofwaardig , de politiekers gebruiken alles en nog wat om anderen vuil te maken. mensen bekladden mensen. worden opgejut door de media(=politiekers). geen enkele partij heeft iets krachtigs in hun programma staan. geen enkele politieker heeft een boodschap te brengen . er is maar een mogelijke oplossing verlaat belgië. wat is hier uiteindelijk nog goed ? een website waar men zijn mening kan zeggen. gaan we daar onze pap mee koelen. werkgelegenheid wordt stilaan een echt probleem. geen enkele investeerder is nog bereid hier werk te verschaffen . van het ogenblik dat de kans zich voordoet zijn ze weg. kijk om u geen en zie wat ik bedoel. iedereen heeft in zijn omgeving een dergelijk geval. we waren de noeste werkers van europa maar aangezien we ons werk verliezen beteken we helemaal niets meer. belgië wordt een land van europese bureaucraten die niet moeten werken allen de schijn hooghouden. wie denkt u dat hier weer het slachtoffer van wordt. wat heeft belgië aan zijn hoofdstad brussel . men vindt er praktisch geen belgen meer. zijn we dan zo laag gevallen dat we ons steeds opnieuw prostitueren voor europese machtsmensen ( inderdaad ook belgische politiekers) . geef eens een reden waarom het goed is in belgië te leven. omdat er geen oorlog is , er zijn hier grotere mistoestanden ann de gang die ergere gevolgen zullen hebben op termijn , dan een oorlog. menselijk leed wordt een mentale kwestie . belgië is de broedhaard van de mensen die de macht gebruiken om alle mistoestanden als normaal te laten overkomen . demagogie is hier een uistekend middel om de gewone mensen de ogen te sluiten (figuurlijk maar ook letterlijk =hoeveel zelfmoorden in belgië en familiedramas) . niemand in belgië kan nog zeggen of opkomen voor waarheid . alle argumenten worden gebruikt opdat iedereen zijn gelijk haalt. gezelligheid en warmte zijn begrippen geworden in belgië. hier vindt men niets anders meer dan leugens bedrag en misdaad. daarbovenop worden deze waarden als normaal beschouwd en ingeburgerd in ons dagelijks bestaan. men denkt van rechtvaardiheid te vinden , maar recht geschçied hier niet meer , alles is reeds bedacht en besproken vooraleer er iets aan het licht komt. ik kan nog uren doorgaan met mijn gal te spuwen over dit hypocriet koningrijk.
ik ga het niet meer doen . adieu mensen het ga je verder goed in dit land.

Gepost door: jan met de pet | 30-05-04

@ popie jopie Jurgen kan voor jou echt niks goed doen, popie jopie. Tja als we allemaal zo KRITISCH als jou zouden zijn dan zou de wereld er echt beter gaan uitzien...

Ik ben overtuigd anti links omdat die hele bende sandaaldragers annex wereldverbeteraars gezellig hypocriet met het huidige systeem parasiteren. Toch kan ik toegeven dat de verkiezingssite van de SPA marketingtechnisch goed in elkaar zit en dat de ploeg een perfecte mix heeft tussen licht entertainment (bv Stevaert en Van Den Bossche) en serieuze dossierkenners (bv Van Den Broucke en Van De Lanotte).

Ik hoop dat je het eens zult begrijpen dat er ook bij het Blok serieuze politici (bv Annemans en Verstrepen) zitten die een stevig programma voorstaan waarbij noden worden aangeklaagd die ook een groot draagvlak hebben binnen onze maatschappij.

Je kunt hier niet op deze site gaan erkennen dat er geen migrantenprobleem is (bv criminaliteit, overlast, concentratiescholen,...). Eveneens moet je er het mee eens zijn dat er communautair vanalles verkeerd loopt (bv B-H-V, transferts voor soc zekerheid).

Je gaat me niet vertellen dat die 800.000 VB kiezers allemaal racisten en fascisten zijn.

ZEG ME WELK ALTERNATIEF ER VOOR DIE 800.000 KIEZERS IS OM VOOR EEN CENTRUM RECHTSE BETROUWBARE PARTIJ TE KIEZEN.

Dan breng je hier iets bij op deze site ipv nutteloos tegen windmolens te vechten...

Gepost door: Kotski | 30-05-04

Multinational pop @ popie jopie

Informeer u eerst voor u uw onzin hier deponeert. Multipop zendt gewoon de commerciële, Amerikaanse deuntjes uit en maar zelden wereldmuziek. Zo zijn er dus 13 in een dozijn.

Ik vind de slogan van de multipop parodie "minder volk, meer mensen" veeleer een aanklacht tegen het socialisme ten voordelen van het individualisme.

Gepost door: Patrick | 30-05-04

Gazet van Antwerpen Raar maar niemand schijnt te weten dat ook "De Frut"geswicht is en niet langer nog reclame van het Vlaams Blok aanvaard.In het kader van de vrije meningsuiting zijn ook Geudens en Co bezweken onder de druk van Paars.

Gepost door: Kado | 30-05-04

@popie jopie Durf je niet te antwoorden, loser?

Gepost door: Kotski | 30-05-04

opgefokt , jochie ? drinkt een bolleke, 't zal beteren Wel ....
leuk dat je er ook weer bent benji,helga en ... !
in tegenstelling tot jou zit ik niet constant op deze blog , heb ook nog een sociaal leven en gezin zie je... dus direkt antwoorden is niet echt mogelijk . Maar fijn dat je zoveel belang hecht aan mijn mening LOL !!
als je ongeduldig wordt , verval je maar al wat graag in je typische scheldpartijen en kinderlijk imitatorgedrag hè...

- ja, ik ben idd kritisch .Vandaar dat ik ook een trouw zwart/wit luisteraar was . Der presentator daarvan en de lichtgewicht politicus Verstrepen zijn TWEE ZEER VERSCHILLENDE ZAKEN . ...
Wat Verstrepen betreft, heb ik hem al een paar keer op flagrante wijze op schijnheiligheid kunnen betrappen. Als hij het goed doet, zoals in het debat tegen Dua zeg ik dat ook ... (dus niet Neyts)
-wat je gezaag over je partij betreft, denk ik dat je frustraties en waanbeelden je parten beginnen te spelen... ik heb daar namelijk geen uitspraken over gedaan! wat je beweringen betreft kan ik me daar enigzins wel in vinden vermits ik zelf ook rechts ben, echter geen blok stem. Een rechtse nationalistische partij, geen blok : dus veel blijft niet over ; een tweetal partijen
-en multipop zendt wel degelijk wereldmuziek uit. uiteraard naast de gewone commerciële troep, maar dat gebeurt echt niet "zelden"... is één van mijn vaste posten in de wagen, zie je
- iets bijbrengen op deze site ? buiten jouw maniakaal kritiekloos geadoreer van al hetgeen Verstrepen doet(maar het kan erger;anderen gaan zelfs zover dat het echte kinderlijke gatkusserij genoemd kan worden)denk ik dat ik tenminste één van diegenen ben die daartegen wat gezonde OBJECTIEVE "tegenwind" geef, en dit consequent vanaf het begin. Niet dat jouw waardeoordeel mij enigzings relevant is...
-wat verstrepen zelf betreft, vandaag in de stemtest : duchtig aan het overleggen met Vanhecke et co , toegegegeven camera zoomde daar op in toen ze het absoluut niet vermoedden, misschien wel achterbaks, maar nogmaals : ONAFHANKELIJKE ? alleen kritiekloze nalopertjes geloven dat nog !

Gepost door: popie jopie | 30-05-04

ons kefferke Popie jopie is een klein keffertje met een heel grote muil. Spijtig genoeg komt er alleen maar onzin uit, zever in pakskes zoals ze zeggen!
Keft maar rustig verder, het spoort mij aan om Jürgen nog sympatieker te vinden.
Dada, bébé kefferke!

Gepost door: Helga | 31-05-04

Vertel dit alle dagen op uw radio Al-Qaida heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor zowel de beschieting als de gijzeling. In een verklaring op een Arabische website, die is ondertekend door 'het al-Qaida netwerk op het Arabische schiereiland', meldt de terreurorganisatie een Italiaan en een Zweed te hebben "geslacht". Een aantal van de slachtoffers blijkt inderdaad op gruwelijke wijze te zijn gestorven.

Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de dood van de Italiaan Antonio Amato bevestigd. Hij werkte als kok in het wooncomplex van de buitenlandse werknemers en hun gezinnen. Londen heeft bevestigd dat een Brit is omgekomen. Ooggetuigen meldden dat militante moslims zijn lijk achter een auto aan door de stad sleepten. Begin vorige maand deden Iraki's hetzelfde met de lichamen van Amerikaanse militairen die bij een aanslag waren gedood

Gepost door: ikke | 31-05-04

racistische loozers winnen geen WO III Ik dacht dat Arabieren hier werk komen pikken, blijkbaar is het omgekeerd. Belgen gaan in Arabië werken.amaï.

Het 'Arabische Vlaams Blok = Al Quaida' heeft blanken gedood.
Nu willen mensen op deze site moslims doden.
Deze mensen stemmen voor Vlaams Blok, binnenkort partij aan de macht.

EN WAAR DE FUCK IS AL QUAEDA AAN DE MACHT? NERGENS? RACISTISCHE PARTIJEN MOGEN NIET AAN DE MACHT EN DIT BIJNA OVERAL TER WERELD EN BETER ZO.

TANT PIS POUR LEUROPE, HITLER l'A DETRUIT DEUX FOIS.

Gepost door: Eric 'kei slimme gast' | 31-05-04

schollekes Het Vlaams Blok haalt een stevige overwinning op 13 Juni ,mensen hebben de ziekelijke haatcampagne van de "democraten" immers al lang door !
zie hier naar een peiling http://actuality.skynet.be/index.html?or=app_act_1_2_txt&l1=actuality&l2=elections ,mijn fles champagne staat al koud hahahahahaha

Gepost door: Benji | 31-05-04

nepaffiches Mogen wij dan ook ruiten insmijten ,en gevels bekladden als wij die nepaffiches zien hangen ?
Als Benji ze ziet hangen hebben jullie van hetzelde laken een broek ,u bent gewaarschuwd !

Gepost door: Benji | 31-05-04

nepaffiches Mogen wij dan ook ruiten insmijten ,en gevels bekladden als wij die nepaffiches zien hangen ?
Als Benji ze ziet hangen hebben jullie van hetzelde laken een broek ,u bent gewaarschuwd !

Gepost door: Benji | 31-05-04

supergenie Eric is blijkbaar een supergenie, maar hij kan niet tellen. Er werken misschien een paar honderd Belgen in Saoudi-Arabië, maar er werken wel HONDERDDUIZENDEN Arabieren in België!
Mooie vergelijking!

Gepost door: .... | 31-05-04

@Eric met zijn oude koeien Weer die oude koeien!
Voor zover ik weet zijn de "collaborateurs" van vroeger allemaal oude mensen.
Wat VEEL ERGER is: Eric is een nieuwe collaborateur: een collaborateur met een nieuwe aggressieve en achterlijke godsdienst die zich hier overal in Europa wil opdringen. ZWIJG DUS over collaboratie aub, en kijk naar de balk in eigen ogen vooraleer de splinter bij een ander te zien!
Collaboratie = meewerken met de bezetter. De illegalen en mensen die zich niet willen aanpassen ZIJN de nieuwe bezetters!
Ik kom niet uit een boerengat, maar uit volle stad Brussel, en ik weet dus waarover ik spreek! Heel mijn omgeving bestaat uit "nieuwe Belgen". Ik heb daar niets tegen, als ze zich aanpassen, en als ze ons land niet willen inpalmen zoals ze prediken in sommige moskeeën!!

Gepost door: Thomas | 31-05-04

zielig Ja ik was fan van je.
Destijds bij Metropolis was je erg vernieuwend bezig:Talkradio.
Maar na een paar jaar had ik het wel gehoord...velen met mij.
De luisteraars haakten af...de adverteerders hadden geen zin meer tussen scheldpartijen te staan....kortom je ster was tanende.
Op dat moment moet je iets nieuws doen maar Jurgen werd gefrustreerd...het is wat om elke ochtend wakker te worden met de gedachte ben ik al beroemd?....hoe staat het er mee...Ben ik al BV?

Na je afwijzing als nethoofd van Stu Bru was er nog maar een weg:
Policitus...en dan nog wel bij het blok.....hoe ziek kun je zijn.

De vrije meningsuiting was in gevaar laat me niet lachen.

Het verschil tussen vrije meningsuiting en racisme is heel simpel:
het blok schilderdt alle allochtonen af als zondebok...das wat anders dan vrije mening dat is facisme!

Je stijl van je weblog bewijst in elk geval dat je nu bent daar waar je thuishoort:het kampf van de gefrustreerde losers!

Toch nog even een kleine analyse van je verdachtmakingen:

tekst Jurgen (Himmler in dienst bij het blok):
Radio Multipop start met een campagne van 40.000 affiches in de stijl van de Vlaams Blok om het tegenovergestelde effect te beogen. Nou ja. Iedereen weet dat je met dergelijke affiches het tegenovergestelde als resultaat haalt. Je schenkt immers nog meer aandacht aan het Vlaams Blok. Wat toch even erbij verteld moet worden, en da's toch (hoogst) vreemd. Multipop 102.2 fm was/is een low budget nonstop computerradiostation en kreeg al enkele jaren de steun van het Antwerps stadsbestuur onder de vorm van enkele partijen, waar de zender officieel mee communiceerde. De niet-officiële Nederlandse eigenaar in kwestie Jeroen Straeter (Zijn vriendin is Dagmar en is 'officieel' baas in de vzw, iedereen in radiomilieu kent de vzw truuken, Contact voorop..). Voor de nieuwe erkenningen werden uitgereikt, zond Multipop illegaal met zwaar vermogen uit (tot zelfs het 5 en 10 voudige van toegelaten). Het controleorgaan BIPT mocht niet optreden tegen deze zender wat bij andere Antwerpse radiostations die wél het BIPT over de vloer kregen...hoogst eigenaardig te noemen was. Datzelfde Multipop, met lage luistercijfers, bijna geen commerciële inkomsten en financiële structuur sleepte onlangs de felbegeerde stadsvergunning mét zwaar vermogen in de wacht. Tot grote onvrede van de echte professionele stations in Antwerpen. Nu ze hun zwaar vermogen, vorige week hebben geactiveerd, start datzelfde Multipop met een affichecampagne en haalt de nationale pers. Rara, wie zou deze campagne betalen? Chapeau voor de partijen in Antwerpen die media misbruiken voor politieke doeleinden. Chapeau ook voor de Nederlander/Eigenaar, die politiek gesjoemel in Vlaanderen misbruikt om eigen belangen -lees een zwaar vermogen stadsradio- te bekomen. En ondertussen...gaat de show verder.

Mijn analyse:

"Ze berijken niet het beoogde resultaat":Waarom Jurgen plaats je dan niet de offciële affiche op de site....tekst te goed?

"Low budget computer radio's":ik ken er meer Cool FM,Antigoon,Cruise
Toch geen vrienden van je?

"Officieel communiceerde":Toen jij nethoofd van Stu Bru wilde worden heb je niet met politici gepraat? Nog steeds gefrustreerd dat je het niet bent geworden?

"Nederlandse eigenaar":je begint er thuis te horen bij het blok...naar het schijnt zitten er zelfs allochtonen in de vzw....das pas eng...
Toch eens die ledenlijst bekijken zelfs de 'ollander' zit er in...slechte info jurgen!

"Dagmar":Vrouwen aan de haard....emancipatie niet je sterkste troef

"Bipt":Laster Jurgen en zond die Metropolis waar jij ooit begon niet veel te hard uit.....altzheimer jurgen?

"Luistercijfers":CIM 5A nog niet gezien?.... enige groeiende lokale radio in Vlaanderen....en dan hebben ze bij de cim nog nauwelijks allochtonen ondervraagt...maar ja voor jou is dat niet nodig...

"Geen reklame":toch nog eens luisteren met Nostalgie de enige radio van Antwerpen met reklame

"Gesjoemel":in de videosector zijn er nog wat mensen die jou rauw lusten...gesjoemel....je populariteit als radiojock verkopen voor een gegarandeerde plaats als als opvolger das pas sjoemelen....twijfelde je toch aan je luistercijfers?

En geef nu zelf toe:Is dit niet het ultieme recht op vrije meningsuiting waar jij van droomt!

(je bent niet meer dan een opportunitische mediahoer zonder inhoud...ach dan kun je nog altijd bij het blok terecht!)

Gepost door: analyse | 31-05-04

@analyse Een zielig natrappertje die oude koeien combineert met onder de riem demagogische praat. Blijkbaar een jaloers iemand die...tiens, tiens, ...blijkbaar zwaar op zijn/haar teen is getrapt door een posting van jurgen. Ergens geraakt?

Gepost door: frank | 31-05-04

@analyse Valt me op hoeveel -dt fouten in dat berichtje staan...inburgeringscursus gemist? (LOL)

Gepost door: ilse | 31-05-04

radiojurgen Vreemd toch, verstrepen is de één van de weinigen die jaar in jaar uit, altijd is teruggekomen op een manier die andere radioprullerkes benijden. Het feit dat die enggeestige houding de radiosector kapot heeft gemaakt zegt wel wat. Ik heb verstrepen ook gevolgd van bij Metropolys tot onlangs op Contact en Liberty. Hij is hoe dan ook altijd dezelfde gebleven en maakte creatieve 'andere' tegendraadse radio en televisie. dat hij nu in de politiek stapte was ook voor mij een verrassing...maar het is zijn keuze en ik begrijp ze. Surtout omdat hij zelfs na het afvoeren van zwartofwit meer nieuwe kansen had in media. Hij was eindredacteur/chef redactie bij Goedele Recht van Antwoord, er is een pilootopname opgenomen bij VMM waar jurgen een nieuwe presentatorrol zou krijgen op VTM, hij (en da weet ik nu eens uit zeer goede bron) zou een namiddagdrive programma krijgen bij emmis (nu be one) en hij was (is?) bezig met een nieuw multimediaproject....
Gezien ik dit alles weet (en waarschijnlijk nog niet alles...) heeft jurgen heel wat lucratieve carrierekansen laten vallen voor een job..in de politiek. Straf. Ik zou dat niet gedaan hebben, hij wél. En dan doe je dat niet om in de politiek te stappen waar hij MINDER gaat verdienen .... opportunisme? ik denk het niet!
(trouwens, het Stubru verhaal...verstrepen heeft zijn kandidatuur ingediend nadat hij met hautekiet had gesproken, die hem aanspoorde om het toch te doen...niet met politici!)

Gepost door: eddy | 31-05-04

@analyse Slechts twee woorden zijn hier passend: jaloers en gefrustreerd.
En "analyse" is zeker geen groot licht, want zijn teksten staan vol fouten (schildert,facisme,berijken,offciele,ondervraagt...)!

Gepost door: hihi | 31-05-04

Ah ? Nog iemand die het bubbeltje doorprikt van de onbevlekt ontvangen en NEP onafhankelijke Verstrepen ?...

Had ik niet verwacht. let wel, "Analyse", kritiek op hun goeroe , zker als die terecht en pijnlijk is, wordt hier door zijn slaafjes absoluut niet geapprecieerd !

en zowieso zijn er enkele kinderlijke idioten die je imiteren en je zullen verwijten dat je ook die en die bent (terwijl ze dat eigenlijk zelf zijn).
sommige veranderen zelfs ook van geslacht (hopelijk alleen de nick LOL)

Gepost door: popie jopie | 31-05-04

@popie

Gepost door: jopie killer | 01-06-04

Democratisch etherbestel? Ik vraag mij zeer hard af op welke basis de term 'Vlaams' nog in de naamgeving’ Vlaams Commissariaat Media’ vermeld wordt. Sinds het nieuwe frequentieplan mogen wij hier in Antwerpen (Vlaanderens grootste stad) genieten van een perfect franstalig geluid van Radio Contact FR vanuit Brussel op 102.2, Bel RTL op 104.0 en andere. Dit deel van het land heeft te lang gevochten om in het Nederlands bediend te worden op frequenties die lokaal en regionaal vastgelegd zijn. Niet te vergeten, ook onze Nederlandse vrienden zoals Radio 538 op 102.7 kunnen hier in Antwerpen nu mee het mooie weer maken. Ook genieten wij van de Wase klanken van Radio Beverland met een perfect signaal. Uiteraard ‘normaal’ voor een totaal andere regio. Een station dat echter al meer dan 15 jaar hier aanwezig is, mag niet meer. In de plaats van stations die een zeer groot deel van de Antwerpse bevolking wisten te bereiken, mogen wij nu een voorbeeld van ‘apartheidsradio’ ontvangen, bedoeld voor Holebi’s. Evenals het multikul-fenomeen Multipop werd hun vergunning uitgereikt op basis van oneigenlijke en politieke gronden, niet op media-ervaring, noch op basis van verrijking van het media-landschap. Het kleinste kind weet ondertussen in Antwerpen dat het hele frequentieplan politiek getint is en totaal niet berust op objectieve criteria. Het spijt me weer eens ten zeerste Vlaming te zijn. De subjectiviteit en het gebrek aan vakkennis wordt spijtig genoeg nog maar eens betaald met onze centen

Gepost door: Philippe Janssens | 02-06-04

@Philippe Janssens Volledig akkoord!!
Ze hebben weer een groentje aangeduid om het vuile werk te doen: Marino Keulen!

Gepost door: Thomas | 02-06-04

Op radiovlak stinkt het al jaren Radio's mogen niet politiek getint zijn
Tégen racisme zijn we allemaal.. het staat in onze grondwet dat het verboden is. verwijzen naar partij'en al dan niet 'subtiel' is enorm fout
Van mij mogen ze die prullezender die zich al jaren boven de rest voelt (kwamen door tot in mechelen) direct uit de lucht halen..

Gepost door: Fluppe | 05-06-04

respect respect voor hem/ haar die zich uitgeeft als analyse, zielig!!!!!
Iedereen heef recht op leven, geen racisme, wapens, weg met bush.
Ge zit daar goe in uw conformistisch blokske, Jurgen...

Gepost door: geeuw | 04-10-05

De commentaren zijn gesloten.