31-05-04

Gastvrijheid en tolerantie van...moslimfundamentalisten

Geen commentaar. Nu het middenoosten, morgen..Europa. Westerlingen worden met open armen ontvangen in Arabische landen....facts. Neen, we mogen geen vragen stellen, neen, we mogen niet kritisch zijn, neen..we mogen niet iedereen over dezelfde kam scheren. gewoon effe wachten dan? Ael laten doen? Lijkt mij het beste hé....
 
Saudische veiligheidstroepen bestormden tone het complex 'Oasis', waarin vier tot vijf islamitische extremisten zich met zo'n 50 gijzelaars hadden verschanst. Van de vier aanvallers konden er drie de benen nemen. Eén terrorist werd gearresteerd. De Belgen die in het complex wonen zijn ongedeerd.
Onder de 22 dodelijke slachtoffers zijn een Amerikaan, een Brit, een Italiaan, een Zweed en acht Indiërs. Dat blijkt uit een officiële balans van het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken. De andere doden zijn twee Srilankanen, drie Saoedi's, een Zuid-Afrikaan, een Egyptenaar en drie Filipijnen.
De islamitische terroristen zouden hen hebben gedood toen ze in de nacht van zaterdag op zondag, nog voor de bevrijdingsactie, poogden te vluchten.

http://www.aljazeera.com/fn348.asp19:41 Gepost door J | Permalink | Commentaren (87) |  Facebook |

Commentaren

Moslimfundamentalisme De derde wereldoorlog is inderdaad bezig !!! Het moslimfundamentalisme neemt almaar grotere proporties aan. In Spanje al een aanslag. Welk land hier is het volgende? Aangezien de fundamentalisten hier in België een uitvalsbasis hebben (velen weten dat, behalve onze "regeringsleiders"), zijn wij hier mischien een poosje veilig. Ik denk zelfs dat men ze kent, maar ze met rust laat om de bekende reden.Moeten wij daar blij om zijn? Ik denk van niet. Vandaag of morgen wordt ons de rekening gepresenteerd.

Gepost door: Herman | 31-05-04

spam 'k zal maar weer een poging tot spammen wagen zeker?

Gepost door: sam p. | 31-05-04

tja, freedom of speech he als de ael zich niet inlaat met geweldpleging of aanzetten tot geweld dan mogen ze toch gerust hun mening uiten? Of niet soms Jurgen....?

Gepost door: democraat | 31-05-04

Informatie versus desinformatie Laat de AEL of de MDP maar rustig hun gang gaan, want da's nu net het mooie van vrijemeningsuiting: het venijn wordt plots heel zichtbaar.

Enfin, u moet mij en vele van mijn vrienden de Islam niet leren kennen. Wil u het verschil kennen tussen politiek correct en feitelijk correct denken, vergelijk dan maar de werken van prof Urbain Vermeulen met die van prof Herman De Ley.

Gepost door: Patrick | 31-05-04

Terzake 04 Iedereen het gezien ?? Was een filmpje waarin Steve spr

Gepost door: Tibo | 31-05-04

Terzake 04 Sorry mensen opnieuw.

Iedereen het gezien ?? Was een filmpje waarin Steve sprak over kortingen op een gevangenisstraf. Zelden zulke onzin gehoord. Wat een debat dat die man voert, zijn rijk is over ( laat ons hopen ). Als je die man nu hoort praten welke onozelaar stemt daar nu nog voor. Hij smelt als sneeuw voor de zon.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 31-05-04

Privé Da's een privézaak van die Saudiërs ...

Gepost door: Someone | 31-05-04

@Patrick Ik heb zeer veel moeite met Herman de Ley. Daar waar ik hem vroeger nog kon bewonderen(ik ken hem persoonlijk), is mijn mening nu totaal veranderd: de Ley is verworden tot een meehuiler met het "correcte" denken, wat een afgang voor een prof!
Hij is niet ernstig wat betreft de islam, want ik weet dat hij wel beter weet, MAAR HIJ KAN NIET TERUG, hij heeft zichzelf te veel in één richting geëngageerd, en er is geen weg terug zonder groot gezichtsverlies: een schande voor een professor!
Herman de Ley mag verkondigen wat hij wil, zijn meningen zijn 1° niet ernstig te nemen, en 2° totaal verouderd voor wat betreft de weg die de huidige islam nu inslaat.

Gepost door: Thomas | 01-06-04

blablabla jurgen, je bent dommer dan ik dacht.
waar slaat dit nu weer op?

kan iemand mij vertellen waarom het politiek incorrect zou zijn te zeggen dat er problemen zijn met moslimfundamentalisme? kan er iemand mij zeggen waar je het vandaan haalt dat je niet kritisch mag zijn? en vooral: waarom zou je niet kritisch kunnen zijn ZONDER iedereen over dezelfde kam te scheren?

deze post valt me bijzonder tegen. had nog een sprankeltje hoop over je mogelijk positieve bedoelingen, maar je gaat plat op je buik en verlaagt je tot je reinste anti-politiek.

ter illustratie: kan er iemand mij uitleggen waarom panorama, een programma op de o zo linkse VRT, al een heel jaar lang niets anders doet dan reportages tonen over het kwaad geschied door moslimfundamentalisme?

bende zeveraars

Gepost door: mopspie | 01-06-04

1 JUNI HAlloo,
Tis 1 JUNI 2004 !!!
Waar kan ik het nieuwe programma beluisteren/bekijken???

Sluu

Gepost door: WH | 01-06-04

Man mag er wel over spreken ! Men mag er wel zijn/haar mening over zeggen. Maar het is geen hot item en de meeste partijen draaien er 180° rond. Ze willen er liefst niets over zeggen (angst ?).
Het moslimfundamentalisme is het GROOTSTE gevaar van deze huidige tijd, het zou de absolute topprioriteit moeten zijn, maar is het niet.
De meeste mensen weten niet hoe explosief de situatie, ook hier, is. Men informeert hen onvoldoende of stel hen gerust.
Er is jammer genoeg weinig om gerust over te zijn.
Hoog tijd dat dit in het parlement aangekaart wordt en dat er, zoals in Nederland en vele andere landen, harde en doeltreffend maatregelen volgen.
Echter zonder de gehele moslimgemeenschap te stigmatiseren ! Dat ware ook een flater.
Maar meer controle op imams, hun uitspraken en op moskeeën is nodig.
Wel niet de vrije menignsuiting aan banden leggen.
Iedereen heeft dat recht, dus ook de AEL of zo. Men mag wel niet oproepen tot haat of geweld. Dat is het criterium.
Laat ons op onze hoede zijn, met eerbied voor de anderen !

Gepost door: Big Brother | 01-06-04

Tv1 Natuurlijk ,ik ben de 1ste om toe te geven dat er soms in informatieve programma's en zelfs op VTM in Telefacts sommige zaken in de juiste context worden weergegeven,maar hun gewone berichtgeving en vooral de binnenlandse die is wel politiek gekleurd en de waarheid dikwijls verdraaid

Gepost door: Georgette | 01-06-04

1 juni: Waar is de nieuwe zwart of wit ? Waar kunnen we het nieuwe programma beluisteren ?

Gepost door: Fronzer | 01-06-04

moslimfundamentalisme omdat beste 'blablabla' iedereen er wel over praat, maar actie blijft vooralsnog uit. Onze eigen moslimexecutieve zit trouwens vol fundamentalisten, daar horen we op de vrt niks over. Het is een publiek geheim dat Molenbeek een broeinest voor fundamentalisten is, dat ze bij panorama daar eens onderzoeksjournalistiek over verrichten ipv gemakshalve reportages te kopen die ik 2 maanden eerder op BBC world al had gezien.

Linkse zeveraar

Gepost door: Knallie | 01-06-04

@knallie heeft niks met 'gemakshalve' te maken, wel met budgetten. waarom denk je dat het de natte droom is van elke documentairemaker om bij bbc te gaan werken?

en @big brother. ik zeg niet dat ik het met je eens ben, maar met zo'n uitspraak kan ik al meer leven dan met die van jurgen. waarvoor dank.

Gepost door: mopsie | 01-06-04

Vrije meningsuiting... Het is niet wat men zegt, maar wie het zegt, dat bepaalt of het val t onderde vrije meningsuiting of vatbaar is voor vervolging en onderdrukking!
Ik ken geen enkel kopstuk van het Vlaams Blok, die er zulk een beledigende taal over vreemdelingen heeft gebruikt als de alom gerespecteerde burgemeester van Leuven, de hoogedele heer Louis Tobback... Maar is hij verontrust? Natuurlijk niet, hij staat boven elke verdenking als SP.A!
Als Mevrouw Van Hecke een gereserveerde houding aanneemt t.o.v. huwelijken van homo's, die les geven in het vrij onderwijs, is het belgisch kiekenkot te klein... wegens verregaande discrimanatie.
Als de moslims in hun geschriften openlijk verklaren dat homo's van de hoogste gebouwen moeten gegooid worden, valt dat, volgens de hoogedele minister Onckelinckx, ... onder de zo geroemde belgische vrije meningsuiting...
O ja, de vrije meningsuiting bestaat zo lang Iefje van de Morgen zijn politiek correcte mening mag ventileren!

Gepost door: Tackx Sander | 01-06-04

@ Tackx Sander De nagel op de kop jongen !!!

Gepost door: Herman | 01-06-04

hup hup Jurgen Ja jurgen, neem de wapens en schiet er één door zijne kop!

Gepost door: huphup Jurgen | 01-06-04

VB! alle moslims zijn mestkevers!
doodschieten!
VB ! VB !

Gepost door: Gaston | 01-06-04

WAAR VINDEN WE DE ZWART OF WIT ONLINE ? HOE ZIT HET MET DE ONLINE WEBRADIO ?

Gepost door: mestkever7 | 01-06-04

@mopspie Vanwaar dat gevoel dat het moslimfundamentalisme niet mag aangekaart worden?
In de eerste plaats door "halfgod van links" Yves Desmet! Hij heeft een poging tot broodroof ondernomen op prof. Urbain Vermeulen, onze bekendste en eerlijkste islamoloog, door letterlijk te verklaren: "...kan het in dit land dat een dergelijk individu, getooid met doctorsbul en proffesorstitel, ongestoord de baarlijkste nonsens kan uitkramen? Er moet toch iemand zijn die hier iets kan tegen doen? Meneer de rektor van de KUL, mijnheer de minister van justitie?".
Dàt noem ik censuur op het aan de kaak stellen van moslimfundamentalisme, en poging om er een taboe over af te kondigen!!! En oneerbiedige en brutale taal tov een integer universiteitsprofessor die meneer Desmet niet naar de mond praat!
NB: een tijdje later werd er inderdaad een onderzoek geopend, maar werd de prof van elke blaam gezuiverd...
Smetje was niet aan zijn proefstuk, hij pleegt stommiteiten aan lopende band: de Luxemburgse rekeningen van Didier Reynders; een "affaire" tussen koning Boudewijn en zijn stiefmoeder Liliane; kampagne tegen notaris X, de Dutroux affaire die zeer omstreden is, en VELE ANDERE...
Met de stommiteiten door DE Smet en compagnie begaan is een licientiaatsthesis te vullen!! Dat zou beter ook eens in de pers komen, maar dat is moeilijk voor collega's onder elkaar...

Gepost door: Thomas | 01-06-04

holebi's als ronselaars voor fundamentalisten Het holebi-clubje van homo's, lesbiennes en perverse viezerikken (bi's) is weer goed bezig! Na de VRT en VTM willen ze nu het katholiek onderwijs veroveren! Ze willen klacht neerleggen tegen het katholiek onderwijs omdat homo-leraars er niet openlijk mogen voor uitkomen dat ze gehuwd zijn en hun homo-zijn niet mogen propageren.
Weer een goede reden om de moslims in de bomen te doen kruipen van ergernis, en hen nog meer anti-Westerse gevoelens bij te brengen.
Niet te geloven maar waar: de holebi's zijn echte ronselaars voor moslimfundamentalisten in ons land! Als het te laat is, zullen ze huilend stotteren: wir haben es nicht gewust!
Den onnozelaar die hier ook onder de naam Gaston heeft getekend is gestoord (popie jopie?), ikzelf weet zelfs nog niet voor wie ik ga stemmen!

Gepost door: de echte Gaston | 01-06-04

Op wie moet ik stemmen bij de verkiezingen? Vrijdag 13 juni zijn het verkiezingen. Het lijkt me belangrijk dat je volgende tekst eens doorneemt.

Je doet er mee wat je wil.....

>Beste mede-stemgerechtigde,
>
>Laten we van nu tot en met 13 juni met al onze vrienden, familieleden,
>collega's, enz. discussiëren over het Blok en haar thema's en hen, indien
>nodig, overtuigen om op een democratische partij te stemmen!
>
>
>Wat betreft de Blok-retoriek over de "criminele migranten", onder deze
>link (http://www.flwi.ugent.be/cie/CIE/cochez.htm) kan je een heel
>interessant artikel lezen over een onderzoek dat werd uitgevoerd naar het
>verband tussen criminaliteit en migranten. Zo is er volgens de
>onderzoekers
>bv. geen enkele relatie tussen ethniciteit, cultuur en criminaliteit.
>Migranten worden voor identieke criminele feiten alleen vaker aangehouden
>dan autochtone Belgen.
>
>Hieronder worden een aantal dingen op een rijtje gezet die het Blok
>liever niet vermeldt in zijn campagne ...
>
>Vriendelijke groeten een bezorgde kiezer
>
>-----------------------
>
>1. Het Blok is radicaal tegen abortus. Toen het debat op gang kwam
>verklaarde Annemans:" Het meest ontstellende rond het abortusdebat is het
>feit dat het überhaupt moet gevoerd worden. Er zou zelfs geen sprake mogen
>zijn van een debat". Voor het Blok is er nooit een goede reden voor
>abortus
>Enkel als er gevaar is, mag abortus toegpast worden. Vrouwen die verkracht
>worden en het kind niet willen behouden, moeten hun zwangerschap volledig
>ten einde dragen. Na de geboorte mogen ze het ongewenste kind afstaan voor
>adoptie.
>-------------------------------------------------------------------
>----------- 2. De wet op het racisme moet ook afgeschaft worden. "Het is
>een inbreuk op de vrijheid van gedachte en menigsuiting, luidt het. Het
>Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding moet opgedoekt
>worden. Senator Wim Verreycken omschrijft de Meldpunten voor Racisme als
>een
>netwerk van
>verklikkers.
>---------------------------------------------------------------
>--------------- 3. Het Blok wil ook een verbod op tegenbetogingen. Dit
>lijkt vreemd omdat het Blok zelf een traditie heeft van
>tegenbetogingen.
>-----------------------------------------------------------
>------------------- 4. Eén van de voorname Blokleden Alexandra Colen
>sprak
>zich in het verleden uit voor een afschaffing van de sociale zekerheid.
>Dit
>zou vervangen worden door een systeem van privé-verzekeringen. Hier
>krijgen
>we een situatie waar de rijken een betere verzekering kunnen afsluiten dan
>mensen met minder geld. In de VS kennen we deze situatie al: Wie geen geld
>(en dus geen goede verzekering) heeft, krijgt ook geen verzorging in
>ziekenhuizen, geen tandverzorging . . Dit is echter een voorstel dat je de
>Vlaams Blokkers nooit duidelijk hoort verkondigen. Het is een duidelijk
>bewijs van het verschil tussen hun programma en de propaganda. Van
>solidariteit is dus bij het beleid van het Vlaams Blok geen sprake. Ook
>voor
>de pensioenen wil het Blok een privé
>pensioen.
>------------------------------------------------------------------
>------------ 5. Het Blok is ook voor de flat-tax zoals in de VS. Hierin
>worden de belastingschalen afgeschaft, alle inkomens worden gelijk belast.
>De armen moeten dan evenveel belastingen betalen als de rijken. Weeral een
>maatregel tegen de armen en een goede zaak voor de mensen met veel geld.
>Het
>Blok vertegenwoordigt -zoals ze zelf zegt- de kleine man, maar de
>maatregelen waar zij voorstaan treffen juist de kleine
>man.
>-----------------------------------------------------------------------
>------- 6. Als enige schaart het Vlaams Blok zich niet achter het
>Verdrag
>van de Rechten van het Kind. Het Blok vindt de rechten van het kind te ver
>gaan. Van alternatieve straffen wil het Blok ook niet weten. Volgens hen
>hebben enkel echte (dril)straffen zin. Ook een wetsvoorstel dat het
>huishoudelijk geweld tussen partners wil bestraffen, verwerpt het Blok.
>Volgens Alexandra Colen wil de wet het traditionele beeld en maatschappij
>te
>radicaal veranderen
>.
>--------------------------------------------------------------------------
>---- 7. Het Blok heeft een hekel aan feministische bewegingen. Deze
>bewegingen brengen de vrouwen immers af van hun roeping om voltijds
>huismoeder te zijn. Het aantal vrouwen dat iets te zeggen heeft bij het
>Blok
>is
>miniem.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 8. Het Blok verwerpt het samenleven van koppels. Trouwen is
>de
>norm en andere samenlevingsvormen worden slechts toegelaten met de nodige
>discriminatie.
>-------------------------------------------------------------
>----------------- 9. De partij van het volk, zoals het Vlaams Blok
>zichzelf noemt, blijft grotendeels bevolkt door kaderleden van
>extreem-rechtse signatuur. Ze zijn actief in NSV, Voorpost, Were Di
>e.a.
>-----------------------------------------------------------------------
>------- 10. Over één cordon sanitair wordt nooit gesproken: degene die
>het
>Vlaams Blok tussen zichzelf en de andere partijen optrekt. 'Laat ons niet
>vergeten dat het cordon sanitair voor ons ook positieve aspecten heeft',
>zegt Wim Verreycken. 'Het bevestigt immers voor de kiezer de duidelijke
>scheidingslijn die er bestaat tussen de sleurpartijen en het VB'. Frank
>Vanhecke: 'Hoe meer cordon, hoe liever. Hoe duidelijker de scheidingslijn
>tussen het VB enerzijds en de stinkende beerputten anderzijds, hoe
>liever.'
>Filip Dewinter:' Het Vlaams Blok heeft er alle belang bij om zoveel
>mogelijk
>afstand te bewaren van de traditionele partijen. Op een moment dat de
>burger
>politiek uitspuwt, zou het strategisch weinig verstandig zijn voor wat het
>nationale niveau betreft, toenadering te zoeken tot welke partij dan ook'.
>Ook de Blok-lijfspreuk 'Eén tegen allen' draagt de kiemen van de
>eenpartijstaat in
>zich.
>----------------------------------------------------------------------
>-------- 11. In 1989 begon de overheid dotaties toe te kennen aan de
>politieke partijen. 'Politiek profetariaat' noemde het Blok die
>overheidsdotaties ooit in een officieel standpunt. 'Honderden miljoenen
>worden nog maar eens over de balk gegooid, louter om de macht van de
>partijen te vergroten.' Tegenwoordig passeert het Blok ook elk jaar netjes
>langs de kassa. Met dit overheidsgeld laat het Blok haar propagandamachine
>op volle toeren draaien. In 1998 kostte de postreclame 80 miljoen. Dit
>jaar
>zal dit nog wel een stuk meer
>zijn.
>----------------------------------------------------------------------
>-------- 12. Diegene die op het Blok stemmen, moeten elk idee van het
>Blok
>aanvaarden want het Blok zal geen duimbreed van haar standpunt afwijken.
>Het
>Blok is radicaal tegen een multiculturele samenleving (multiKUL noemen ze
>het steenvast). Zo zijn ze tegen festivals die ons laten proeven van
>andere
>culturen (Folk, rap, R&B, reggea, .), zijn ze tegen Kebabs en andere
>exotisch eten en willen ze museums die niet gaan over de Vlaamse cultuur
>sluiten. Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren zou
>bijgevolg
>gesloten moeten worden. Vele journalisten, kunstenaars vrezen het ergste
>moest het Blok aan de macht
>komen.
>---------------------------------------------------------------------
>--------- 13. Om niets aan het toeval over te laten heeft het Blok een
>speciale lectuurcommisie die al de eigen publicaties controleert op
>mogelijke racistische uitschuivers. De oprichting van zo'n commisie alleen
>al geeft weer welke mensen er lid zijn van het Blok. Eén van de
>raadgevingen
>die Blok-mandatarissen krijgen is om "rekening te houden met de
>mogelijkheid
>dat toespraken en redevoeringen opgenomen kunnen worden". Er moet met
>andere
>woorden altijd rekening gehouden worden hun echte ideeën opgenomen kunnen
>worden. Zulke raadgevingen geef je niet aan mensen die niets verkeerd
>kunnen
>zeggen.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 14. Frank Vanhecke ontkent dat hij een racist of fascist is.
>In
>het extreem-rechtse weekblad Deutsche National Zeitung noemt hij 'de
>bevrijding van Mussolini' de meest bewonderenswaardige militaire prestatie
>uit de geschiedenis. De Spaanse burgeroorlog in 1936 had hij ook graag van
>dichtbij meegemaakt. Zeker toen de fascistische troepen van generaal
>Franco
>de overwinning behaalde op het linkse volksleger. Als je hem vraagt wat
>hij
>het meest verafschuwd, zegt hij zonder aarzelen: 'de
>geschiedenisvervalsing
>over de Tweede Wereldoorlog' (ondanks de onweerlegbare bewijzen). Frank
>Vanhecke nam het in het verleden op voor een kopstuk van de Ku-Klux-Klan,
>hij wilde in 1990 Pinochet benoemen tot man het jaar. Pinochet is via een
>bloedige machtsgreep aan de macht gekomen in Chili en is verantwoordelijk
>voor de dood van duizenden
>mensen.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 15. De Blokleden hadden geen inspraak in de benoeming van
>Vanhecke als partijvoorzitter. Als er iemand het al aandurfde om kritiek
>te
>uiten op zijn aanstelling, werd het gewoonweg genegeerd. "Democratie is
>een
>staatsvorm en geen partijvorm" sneerde Vanhecke naar zijn
>critici.
>-------------------------------------------------------------------
>----------- 16. In het partijprogramma (wat enorm verschilt van de
>partijpropaganda) komt de parlementaire democratie niet voor, wel de
>aristocratie. Het Blok wil 'een hiërarchisch gestructureerde natuur- en
>volksgebonden gemeenschap' opbouwen. Vlaanderen moet geleid worden door
>een
>Vlaamse 'geestelijke' elite. Niet elke Vlaming is daartoe geschikt, want
>het
>is onmogelijk om rekening te houden met de fundamentele natuurlijke
>ongelijkheid van de mensen. Het Blok is daarom voorstander van meervoudig
>stemrecht. Het heeft honderd jaar geduurd voordat iedereen gelijk
>stemrecht heeft en het Blok wil dit afschaffen. Zo wil het Blok het
>principe
>'één recht, één stem'invoeren. Ouders zouden dan in plaats van hun
>minderjarige kinderen mogen stemmen. Ook is de partij voorstander om enkel
>diegene die iets van politiek kennen te laten stemmen. Het Vlaams Blok
>houdt
>een elitair pleidooi in verband met het stemrecht. ".terwijl een grote
>meerderheid van de stemgerechtigden nauwelijks de ontwikkelingsgraad van
>een
>gemiddelde chimpansee weet te overstijgen", waarschuwt een vlaams
>blokker.
>-------------------------------------------------------------------
>----------- 17. Toen het Blok het wetsvoorstel dat het ontkennen van de
>holocaust strafbaar maakt, mee goedkeurde, ontketende dit een golf van
>protest. Het Blok had namelijk jaren aan haar achterband beloofd dat het
>zo'n wetsvoorstel nooit ging goedkeuren. Het Blok keurde dit voorstel
>echter
>goed om haar lijf te redden. De partij was namelijk als de dood voor de
>zware boetes die ze riskeerde als ze tegen de wet zou stemmen. Ook wou het
>zo in de gunst komen van de joden in Antwerpen om extra stemmen te
>verzamelen. De joden zijn echter hetzelfde lot beschoren als alle andere
>vreemdelingen, maar dat wil het Blok ze natuurlijk niet
>vertellen.
>-----------------------------------------------------------------
>------------- 18. Het Vlaams Blok heeft steeds beklemtoond: 'Staken
>schaadt, werken baat'. Het Blok zegt: Staken is een misdaad. Het Blok
>veroordeelt alle stakingen, die gevolgen hebben voor de economische en
>sociale toestand. In het verleden eiste het Blok ookal een volledig
>stakingsverbod in economische sleutelsectoren en het openbaar vervoer.
>Het
>Blok wil ook duidelijk komaf maken met de vakbonden. In de grondbeginselen
>staat:'Als solidaristische partij wijst het Vlaams Blok de
>ongecontroleerde
>partijsyndicaten af'. Hiermee is het lot van het ACV, ABVV en ACLVB
>bezegeld.
>------------------------------------------------------------------
>------------ 19. Het Blok is tegen een automatische loonindexering
>(verhogen van de lonen als het leven duurder wordt). Het Blok wil ook het
>vast loon afschaffen en gedeeltelijk laten afhangen van de winstresultaten
>van een onderneming. Het Blok heeft een luisterend oor voor de werkgevers,
>maar voor de arbeidsbeweging is het opvallend doof. Het Blok stemt tegen
>het
>wetsvoorstel voor het welzijn op het werk. Het Blok sluit zich bij de
>werkgevers aan dat dit te duur zou zijn. Ook van arbeidsduurvermindering
>wil
>het Blok niet weten, het wil flexibiliteit op de werkvloer. Arbeiders
>moeten
>zo flexibel en productief mogelijk zijn. Van zekerheid voor de arbeiders
>is
>er nergens sprake. Het Vlaams Blok wil een ondernemingsvriendelijk
>Vlaanderen waar de werkgevers de baas zijn en de werknemers simpele
>pionnen
>zonder echt veel rechten. Levenskwaliteit is voor het Blok geen
>prioriteit.
>----------------------------------------------------------------
>-------------- 20. Het Blok is vanzelfsprekend tegen het homohuwelijk en
>wil homokoppels ook verbieden om kinderen op te voeden. Zo zullen
>gescheiden
>moeders die met hun lesbische vriendin gaan samenwonen automatisch het
>hoederecht over hun kinderen verliezen. Homo's zijn minderwaardig omdat ze
>maatschappelijk niet nuttig zijn (ze kunnen zich namelijk niet
>voortplanten).
>-------------------------------------------------------------
>----------------- 21. Filip Dewinter wil een avondklok voor kinderen
>onder
>de 16. Ze mogen na 22 uur de straat niet meer op. Gedaan met je kinderen
>s'avonds naar de cinema of voetbal te
>gaan.
>----------------------------------------------------------------------
>-------- 22. Het Vlaams Blok wil een verdubbeling van het
>defensiebudget,
>waarmee het onder andere kernwapens wil
>aanschaffen.
>---------------------------------------------------------------
>--------------- 23. Het Blok vindt dat Europa sterk moet staan om zijn
>grondgebied te kunnen verdedigen, op te kunnen treden tegen internationaal
>terrorisme en om de aanvoer van grondstoffen te kunnen
>garanderen.
>----------------------------------------------------------------
>-------------- 24. Het Blok is tegen de internationale straftribunalen
>die
>opgericht worden om oorlogsmisdaden en schendingen van de mensenrechten te
>bestraffen.
>----------------------------------------------------------------
>-------------- 25. Het Vlaams Blok heeft als enige partij een eigen
>inlichtingen en spionage
>dienst.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 26. Het Blok eist, binnen een redelijke termijn, de terugkeer
>van de overgrote meerderheid van de niet-Europese gastarbeiders naar hun
>eigen vaderland. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen
>geïntegreerde
>en niet geïntegreerde. Op termijn wil het Blok alle niet-Vlamingen gewoon
>buiten. Het Blok wil immers een Vlaams en blank, mono-ethisch Vlaanderen:
>Eén volk, één staat, één cultuur (zeker niet multicultureel). Om dit te
>realiseren wil het ook alle sinds 1974 toegekende naturalisaties herzien.
>De
>vreemdelingen die in ons land verblijven zullen alle rechten ontnomen
>worden
>(tot hun uitwijzing), organisaties die ijveren voor de integratie van
>vreemdelingen worden
>verboden.
>------------------------------------------------------------------
>------------ 27. Het Blok was enorm ontgoocheld toen de apartheid
>afgeschaft werd in Zuid Afrika. Het wil dat de regering alleen de blanke
>Afrikaners steunt en geen projecten die de zwarten te goede komen. De
>blanken in Zuid Afrika bezitten nog altijd bijna al de grond en geld en
>het
>Blok wil dit natuurlijk zo
>houden.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 28. Het Blok is tegen alle drugs. Het gebruik van zowel de
>hard- als softdrugs moet verboden worden. Over alcohol rept het echter
>geen
>woord (begrijpelijk, want niet echt populair). Ook bij het wetsvoorstel
>voor
>verbod op tabakreclame stemde Francis van den Eynden tegen. Dat roken en
>alcoholmisbruik meer slachtoffers maken dan drugs is voor hem blijkbaar
>niet
>zo belangrijk. Het Blok wil op geregelde tijdstippen razia's houden in
>scholen. Alle scholieren moeten dan via urine, speeksel of zweet testen
>gecontroleerd worden op sporen van drugs. Alle festivals worden beschouwd
>als 'haarden van drugshandel en drugsgebruik' en moeten volledig clean
>worden
>gemaakt.
>-------------------------------------------------------------------
>----------- 29. Het Blok wil ook de doppers ('de profiteurs') hard
>aanpakken. Dit standpunt staat ook in hun programma, maar op bijeenkomsten
>wordt hierover ook geen woord
>gerept.
>--------------------------------------------------------------------
>---------- 30. Het Blok wil ook het koningshuis afschaffen omdat het
>gestoeld is op erfelijkheid en niet democratisch gekozen is. Dit terwijl
>Vanhecke zelf ook niet democratisch gekozen is als partijvoorzitter. Karel
>Dillen heeft hem namelijk zelf gekozen en niet de partijleden.

Gepost door: Jamjantje | 01-06-04

@Jamjantje Weet ge wat gij moogt doen? Uwen tekst in uw gat steken.
Op 13 juni VLAAMS blok! Al de rest interesseert mij niet.

Gepost door: Pol Pot | 01-06-04

@popie jopie jamjantje Wanneer komen er de negatieve punten op van de paarse regering? Hiervoor zou de site te klein zijn vrees ik!
Alles beloven, niets doen, dat is hun leuze. En veel arrogantie!
De mensen al het geld uit hun zakken jagen,
de firma's uit België wegjagen wegens veel te hoge loonkosten,
200.000 nieuwe arbeidsplaatsen beloven, en er nog laten verloren gaan!
een taboe afkondigen op de criminaliteit als ze van migranten afkomstig is, en valse cijfers opgeven en ons voortdurend voor de gek houden,
denken dat alle burgers onnozelaars zijn en alles slikken,
het moslimfundamentalisme tot taboe verklaren en verder dromen
Vlaanderen vol flitspalen zetten en 80% van de opbrengst aan de Walen geven terwijl er daar geen flitspalen staan en het budget van de Vlaamse regering een tekort heeft,
huizen van gewone mensen afbreken,
onophoudend geld stelen van de belastingbetaler, en dit tientallen jaren aan één stuk (de SPA)
de vrije pers muilkorven via de vestigingswet voor de media (cfr. zwart-wit!)
druk uitoefenen op journalisten die objectief berichten,
migrantenstemrecht door de strot van de Vlamingen duwen,
miljarden van Vlaanderen naar Wallonië sluizen, daar waar Vlaanderen dat geld ook goed kan gebruiken,
het kiessysteem zoals nu laten bestaan waar de Walen veel minder stemmen moeten hebben om een verkozene te hebben!
plat op de buik gaan als Wallonië splitsing wil zoals de wapenwet en Francorchamps, maar niets durven doen met de splitsing BHV,
overbevolking van de staatsambtenaren in Wallonië tov Vlaanderen,
criminelen onmiddellijk in vrijheid stellen nadat de politie ze op heterdaad heeft gepakt,
moslimfundamentalisten benoemen en betalen om in de moslimexecutieve te gaan zetelen,
bagatelliseren van overlast door migrantenjongeren in de steden,
franskiljons als rechter aanstellen in Vlaanderen om te oordelen over een Vlaamsgezinde partij (waarom niet Happart als rechter benoemen?)
zich baseren op de kliklijn van het centrum voor racisme, dat zelf voortdurend discrimineert ten nadele van de eigen bevolking,
alle incidenten met VB verkozenen tot een maximum opblazen, en over de eigen fouten zwijgen, zodat niemand hier iets van te weten komt (=macht van de media!)
enz. enz. enz. enz. enz.

Gepost door: Emiel | 01-06-04

@ Jamjantje Over uw argument 30:
Alsof Dirk Sterckx door alle leden van de VLD verkozen is en Karel De Gucht door alle leden tesamen opzij gezet is.
Een partij beslist toch zelf zeker hoe ze haar werking organiseert. Als je daar als lid niet meer mee akkoord gaat, dan verlaat je gewoon de partij en sluit je je desnoods aan bij een andere.

Je kan een partij toch niet vergelijken met een staat. In een staat is men verplicht belastingen te betalen. Het is niet omdat men er niet mee akkoord gaat dat het staatshoofd niet democratisch verkozen is dat men kan beslissen om geen belastingen meer te betalen en uit de staat te stappen. DAT IS HET VERSCHIL beste heer !

Al uw andere punten met hun argumenten zijn even belachelijk. Wat betreft politiek inzicht wil u wel, maar kan u niet. U begrijpt er niks van . U kan niet zelfstandig nadenken en dat is het probleem van heel de linkse kerk. Daarom misschien dat men daar met dogma's werkt. Dan heeft men geen argumenten nodig.

HOE ZIT HET NU MET DIE WEBRADIO ?

Gepost door: mestkever999 997 | 01-06-04

@jamjantje Er is maar één ding dat voor mij belangrijk is: HET BEHOUD VAN ONZE WESTERSE VRIJE BESCHAVING !!! Al de rest interesseert me geen moer!
Voor mij mogen er nog twintig Vlaams Blok verkozenen komen die in privé aangelegenheden kloppen, schieten of weet ik wat uitspoken, het interesseert me niet! Alleen het programma van het Blok telt. Ik vind het VB de behoeder van onze Westerse beschaving, meer dan welke andere partij ook. Ik heb een hekel aan taboe's en leugens!
Ik wil niet dat mijn kinderen terechtkomen in een nieuwe inquisitie of in een nieuwe dictatuur!

Gepost door: Thomas | 01-06-04

Strijd tegen moslimterreur
De strijd tegen moslimterreur is als een strijd tegen een meedogenloos kankergezwel.

Het antwoord van de Amerikanen en Britten = keihard, maar dan ook keihard terugslaan. De wereldvrede staat op het spel.

Het antwoord van de Europeanen (met uitzondering van de Britten) = terugtrekking van de troepen (voor zo ver die er waren) + aanstelling van een Europese 'veiligheidscoördinator. Europa sluit als het ware haar ogen (of doet toch ten minste alsof). Pure struisvogelpolitiek.

Welke aanpak vindt u de efficiëntste ?

Als we Flahaut mogen geloven, is het Belgisch leger op z'n eentje al effeciënter dan dat van de Amerikanen.
Welk Belgisch leger ???? Wat een bullshit...

Gepost door: eLPe | 01-06-04

terreurbestrijding Ik blijf erbij dat Irak aanvallen een slechte keuze was (behalve voor de eigen geterroriseerde bevolking dan): het was een lekenstaat die weinig of geen banden had met de terreurgekken van Al Qaida en ander gespuis.
Maar als de Amerikanen willen, dan is het verzet op één-twee-drie afgelopen, alleen zijn er dan veel meer doden! Maar dat willen ze niet, ik vraag me af of de andere kant met de vele doden zou rekening houden, ik denk het niet. Dat is het verschil tussen een beschaafd regime (dat soms ook wel uitwassen heeft) en een barbarie.

Gepost door: Thomas | 01-06-04

... Het Vlaams blok zal maar één keer aan de macht moeten komen!
Ik ben ervan overtuigd dat na hun regeringstermijn nog weinig mensen het in hun hoofd zullen halen op het VB te stemmen!!
Al voorbeelden genoeg gezien hiervan in Europa (cf Frankrijk,...)

Het enige spijtige is natuurlijk dat ze eerst aan de macht zal moeten komen :s want jullie hebben het echt niet door hé?

Gepost door: ikke | 01-06-04

VB aan de macht? Als je denkt dat je er dan vanaf bent: Laat ze dan aan de macht komen!!! We zullen zien of ze zo slecht besturen. Dat valt nog te bezien!

Gepost door: .... | 01-06-04

Het westerse rampgebied De regeringsleiders zijn stekeblind. Vroeger werd de islamitisering tegengehouden in Spanje en de verovering van het Westen door de moslims is gelukkig niet doorgegegaan. Ondertussen is het wel zeer goed aan het lukken, het westen loopt in de val en binnen enkele jaren is het hier een hel want dan zullen de aanslagen dagelijkse kost zijn zoals in het midden-oosten. Ik weet uit goede bron dat Europa al jaren niet meer onder controle is.

Gepost door: Moeder zaag | 01-06-04

Standpunten Vlaams Blok Ik zou die linkse zeikers hier die zo stoer verkondigen dat het VB geen programma heeft en alleen maar op het migrantenprobleem hamert aanraden eens naar de website www.msn.be te gaan en daar links onder -verkiezingen 2004 -naar de partijstandpunten te gaan . Daar zie je dat ook het VB op alle mogelijke aspecten van onze samenleving een oplossing heeft. Wees eerlijk (is wel moeiklijk ik weet het, maar toch), en je hoeft niet met alle standpunten akkoord te zijn. Maar dit bewijst dat het lulkoek is wat jullie beweren. Wees eens ECHTE DEMOCRATEN !!!!!

Gepost door: Herman | 01-06-04

democratische stemming Voor Van Hecke mag er niet gestemd worden... wat een zever!
De democratische stemmingen bij de VLD: één kandidaat met 90 % van de stemmen; hij zegt iets teveel tegen Guyke, EN HIJ VLIEGT ERAF, zonder stemming uiteraard!!! Democratische stemming??
Bij SP.A is het nog erger: slechts één kandidaat die opkomt, en verkozen met bijna 100 % van de stemmen: hoe democratisch!!
En dan maar lullen over het VB.
Wees gerust: binnenkort ook stemming, dixit FDW nog gisteren in de VRT, dan is dat gezever tenminste gedaan.

Gepost door: janmetdepet | 01-06-04

politiekers pesten ! Ik stem maar voor één reden Vlaams Blok: om de politiekers te PESTEN !
Die bende onbekwame zakkevullers mogen es goe bibberen!

Gepost door: Roland | 01-06-04

ALLEMAAL GOED EN WEL, MAAR HOE ZIT DAT HIER MET DIE WEBRADIO EN HET NIEUWE ZWART OF WIT ? WANNEER ZULLEN WE DE VRIJ EN VRANKE UITLATINGEN EN COMMENTAREN OPNIEUW KUNNEN BELUISTEREN ? IK BEGIN ERNAAR DE SNAKKEN. LEVE DE VRIJE MENINGSUITING !

JURGEN, HOE VER STAAN WE MET HET WEB RADIO PROJECT ?

Gepost door: mestkever 1 000 437 | 01-06-04

terug on topic uit het tekstje : "neen..we mogen niet iedereen over dezelfde kam scheren. gewoon effe wachten dan? "

DUS WE MOETEN ZE wél ALLEMAAL over dezelfde kam scheren...
af en toe komen de echte gevoelens wel bovendrijven he
zelden zo'n degoutante veralgemening gezien, dan nog in verband met een aanslag . dergelijke taal zet iedere gematigde moslim en niet-moslim gegarandeerd aan om verder te versmelten met de samenleving die hem van alles en nog wat beschuldigd ? als we ze zo behandelen,krijgen we het deksel dubbelzo dik op onze neus...
wat een degoutante opmerking ! zo subtiel ertussen dat ik er bijna had over gelezen. bravo !

Gepost door: jacky | 01-06-04

enkele topics dat de moslimlanden zélf de meeste slachtoffers hebben van dergelijke aanslagen, vergeet men der voor de gemakkelijkheid wel bij te zeggen..

Dat ze daar hard tegen trachten op te treden, vergeet men eveneens
Dat de extremisten het pleit verloren hadden in eigen landen(grens bereikt, niet voldoende voor machtsovername ; uitgezonderd Taliban = met usa steun indertijd en enkele andere landen) vergeet men eveneens (prof devos)
dat ze dan het slagveld (van plaatsen zoals algerije, zeer bloedig)naar de usa en het westen verleggen in de hoop om daar te allochtone en autochtone bevolking tegen elkaar op te zetten, vergeet men ook.
Dat er types zijn onder onze autochtone bevolking die daar actief aan meewerken door veralgemeningen te spuien en ze allemaal te diabolisren en racisme te blijven plegen, VERBAAST ME helaas NIETS

Gepost door: jacky | 01-06-04

@jacky (weer een andere naam van een bekende?) Deze sukkelaar heeft het nog niet begrepen! Wat wij hier doen met of tegen de moslims, HET KAN HEN GEEN BARST SCHELEN!!! Zij willen gewoon de wereldheerschappij en daarmee amen en uit. Je mag nog voor hun voeten vallen, hun hielen kussen, ze bewieroken, plat op de buik ervoor gaan: het heeft allemaal GEEN ENKELE INVLOED!!
Zij zien het internationaal, wij bekrompen Belgisch, en daardoor is er hier zoveel infiltratie van fundamentalisten, gewoon omdat hen geen haarbreed in de weg gelegd wordt! Je denkt toch niet dat dit enige invloed heeft op hun mentaliteit? Hoe naïef!!!

Gepost door: Thomas | 01-06-04

Troj ! Ze zijn hier al jaren het paard van Troje aan het binnenrollen en ...
... onze correcte politiekers met hun blinde volgelinkjes staan er bij en kijken er naar...


Gepost door: de vlaamse leeuw | 01-06-04

Akkoord Emiel ! Ik ga bijna volledig akkoord met wat Emiel zegt ! Paars deugt van geen kanten. Met Groen ! erbij wordt het nog erger !
En Jamjantje : je hebt zeker enkele punten maar als je denkt dat iedereen zomaar akkoord gaat met bijv. vrije abortus, euthanasie, homohuwelijk en adoptie, gedoogbeleid drugs enz. enz. , dan leef je in een droomwereld.
Paars VERPLICHT iedereen om hiermee akkoord te gaan, maar veel meer mensen (vooral ouderen enz.) hebben met veel van deze dingen grote problemen. Is dat niet hun recht ? !
Ik dacht dat in dit land nog iedereen recht had op een eigen mening ! Maar nee, enkel paars en de 'progressieven' hebben gelijk. Hun mening is verheven boven die van anderen.
Niemand wil terug naar de tijd van toen, en ik pleit voor grote verdraagzaamheid, geen discriminatie, respect voor de levenskeuze van iemand (de uitspraak van Mieke Van Hecke over het privé-leven van leraars vind ik ook onaanvaardbaar, dat is heilig, als het werk maar goed is) enz. maar het moet toch geen éénheidsworst worden ? !
Verschillende meningen (ook over belangrijke levensvragen) geven kleur aan het leven. Moet voor jou iedereen met dezelfde wagen rijden, in hetzelfde appartementje wonen enz. (remember de Sovjets !) ?
Bespaar ons dat !
En één raad : ontrafel eens alle fouten van alle partijen. Conclusie : je kan beter niet gaan kiezen, want het ziet er niet uit.
En laat het woordje 'democratie' niet zomaar vallen : ik zie weinig democratisch tegenwoordig. Spijtig !

Gepost door: Son Of Big Brother | 01-06-04

VERDOEME JURGEN, HOE ZIT DAT HIER MET DIE WEBRADIO ? WAS DE LAUNCH NIET OP 1 JUNI 2004 ? MILJAAR IK BEN ONTGOOCHELD MAN. UITLEG ?

Gepost door: mestkever 1 000 593 | 01-06-04

@ allemaal ga aub allemaal in Saoedi Arabië wonen. dan ben ik van jullie gezever vanaf!!! Links, rechts allemaal kwatsch, allemaal losers

LOSERS
LOSERS
LOSERS

Gepost door: Kotski | 01-06-04

HOE ZIT HET ERMEE ? Goed nieuws. Binnenkort start ik met een dagelijkse radiouitzending op het internet van ZwartofWit. (launch 1 juni 2004) Het concept is aangepast en gaat in de richting van opiniërende talk. Ook ander programma's zullen op hetzelfde -eigen- kanaal opstarten. Ik hou jullie wel op de hoogte!


jurgen verstrepen, 2004-05-12 16:32:50

Gepost door: mestkever 52 070 | 01-06-04

spam spam

Gepost door: sam p. | 01-06-04

verkiezingspolls Net even gesurft naar de site van het Belang van Limburg. Je kan daar deelnemen aan een verkiezingsvoorspeller. Tot gisteren lag die redelijk in de lijn met de andere peilingen. En wat blijkt vandaag? De CD&V - NV A zakt plots met 1,5%; het Blok met meer dan 1%. En wie gaat met de grootste winst lopen? Juist, de VLD en in mindere mate de Sp.a.

Dit ruikt sterk naar vervalsing van de polls. Wie riep er ook weer op om massaal lezersbrieven te schrijven waarin de lof van de regering geroemd werd? (o. a Vincenteke Q.) Wiens cabinet vervalste bepaalde polls? (Guyke Vanhengel).

Mijn besluit : de schrik slaat de VLD om het hart

Gepost door: mestkever | 01-06-04

idd.... dat heb ik ook opgemerkt die plotse schommelingen... zou het niet hbvl zelf zijn die dit in de hand heeft....

Gepost door: ANTHONY | 01-06-04

http://www.verkiezingsvoorspeller.be Voorspel de verkiezingen van 13 juni 2004 en win
een VLD-speler!

Gepost door: mestkever N-1 | 01-06-04

remember 1994 De simpele Vlaming bedankte de sossen van Tobakkes in dat jaar terwijl iedereen goed wist dat de sossen zich gewillig hadden laten verrotten (was niet veel voor nodig) door de Agusta maffia.

Proficiat! Doe zo voort. De simpele rode Vlaming slikt toch alles. Zelfs rode shit. Als het maar gratis is.

Gepost door: Anne | 01-06-04

verkiezingspolls. Tussen nu en de tijd dat ik mijn hond buiten gelaten heb zijn cd&v en VB in de poll van Het Belang van Limburg naar beneden getuimeld. Ik denk dat hier iets mee gemoeid is. Remember mijn goeie vriend Vanhengel een paar weken geleden.

Gepost door: Paul vdb | 01-06-04

Veel genot spa Log in:www.metaseek.nl
Zoek:tobback stasi
Ga naar:"beknopt verslag"Pagina 7
Voorlaatste alinnea

Geniet maar verder van de rest!

Gepost door: Bibber1 | 01-06-04

Prachtig toch hoe mijn naam mestkever plots zoveel succes kent.
Ik kan het alleen maar toejuichen dat men de laatste schroom aflegt en prat gaat op deze "groepsnaam"
Wie het iets trendyer wil kan zich ook nog altijd Scarabee noemen.
Zelfs ten tijde van het oude Egypte was dit diertje beroemd en berucht.

Gepost door: mestkever | 02-06-04

@ Bibber1 Heb het opgezocht. Hallo, centrum van paterke leman? Niet thuis?
Wel voor mvr. Van Hecke nietwaar? Je wil "een open gesprek" met haar.
Nou, nu bewijzen jullie dat je maar in één richting werkt. Pijlen gericht op de eigen bevolking, en dan nog liefst de oppositie. Jullie zijn niet meer of minder de lakkeien van verafstoot.

Gepost door: Herman | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller manipulaties Manipulatie is nog een zacht woord voor wat er sinds gisteren middag gebeurde in de verkiezingsvoorspeller van HBVL . Tommelein en co zijn aan het werk : ditmaal geen lezersbrieven maar regelrechte vervalsing . Hoe kunnen wij ons ongenoegen melden aan deze krant

Gepost door: Karelw | 02-06-04

wat een geklaag de morgen , de standaard, het belang van limburg, en alle andere kranten
:weeral allemaal één groot complot en bla bla

alleen het blokkrantje-site is voor jullie nog objectief ?.... Zelden zo'n zever gehoord.
Met dergelijke mentaliteit kan ik best begrijpen dat er heel wat onder jullie vroeg of laat beginnen te "flippen" en dan maar zich met SLAANDE argumenten door de tegenstand heenSCHIETEN....

die verwijzingen speciaal voor jullie, (hoort ook bij het grote complot )

Gepost door: sandy | 02-06-04

@ sandy Dom wicht !!! Wat jij aanhaalt zijn prive aangelegenheden, maar wat je gemakkelijkshalve vergeet is dat bij de roden de partijen zelf graag schieten: bv. de moord op Cools in opdracht van de kopstukken van de ps ( je mag zelf de namen invullen). Die stond wel degelijk enkelen in de weg !!!!

Gepost door: Herman | 02-06-04

Pianoke op een ander aan het kakken. Piano heeft weer nen andere site gevonden om uit zijn nek te kletsen en propaganda te maken voor zijne klotesite:
http://www.dominiek.be/index.php?itemid=1052
Ze zijn daar discussie aan het voeren over het Blok en naar goede gewoonte vind Pianoke het plezant om de eigenaar ( geen Blok-fan overigens) van de site uit te kafferen. Dat ventje zal nooit veranderen.

www.dominiek.be/index.php?itemid=1052

Gepost door: ..... | 02-06-04

Gevolgen van het arrest van Gent????? wo 02/06/04 - In het Gentse hof van beroep zullen de werkzaamheden in een of meerdere kamers opgeschort worden als het ministerie van Justitie niet snel werk maakt van de broodnodige kaderuitbreiding.


Dat heeft Jean-Paul de Graef, de eerste voorzitter van het Gentse hof van beroep, woensdag meegedeeld.

"Minister van Justitie Laurette Onkelinx weet al maanden dat wij dringend nood hebben aan zeven bijkomende raadsheren om de werklast het hoofd te bieden, maar zij schuift dat op de lange baan. Als dat blijft duren, kan ik niet anders dan de werkzaamheden van enkele kamers opschorten," zo zei hij.

Het hof van beroep in Gent telt op dit moment 50 effectieve raadsheren en twee raadsheren in overtal. Maar verschillende van die magistraten zijn al een tijdlang ziek.

"Voor het kalenderjaar 2004 zitten wij nu al aan 940 ziektedagen. Dat zijn mensen die maandenlang afwezig zijn. Bovendien zijn er dit jaar 22 assisenzaken gepland. Dat zijn nog eens 22 raadsheren die in totaal 44 weken lang moeten vervangen worden. En reken daarbij nog eens het Vlaams Blok-proces, waar drie mensen vier maanden lang mee bezig geweest zijn. Ik kan mijn mensen niet blijven motiveren, zeker niet als zij zien dat er voor Brussel en Antwerpen wel inspanningen worden gedaan", aldus De Graef.

Gepost door: mestkever | 02-06-04

QUOD ERAT DEMONSTRANDUM ! Gents hof van beroep dreigt werkzaamheden stil te leggen

GENT - In het Gentse hof van beroep worden de werkzaamheden in een of meerdere kamers opgeschort als het ministerie van Justitie niet snel werk maakt van de broodnodige kaderuitbreiding. Dat heeft Jean-Paul de Graef, de eerste voorzitter van het Gentse hof, vandaag meegedeeld.,,De minister weet al maanden dat wij dringend nood hebben aan zeven bijkomende raadsheren om de werklast het hoofd te bieden, maar zij schuift dat op de lange baan. Als dat blijft duren, kan ik niet anders dan de werkzaamheden van enkele kamers opschorten."

Het hof van beroep in Gent telt op dit moment 50 effectieve raadsheren en twee raadsheren in overtal. Maar verschillende van die magistraten zijn al een tijdlang ziek. ,,Voor het kalenderjaar 2004 zitten wij nu al aan 940 ziektedagen. Bovendien zijn er dit jaar 22 assisenzaken gepland. Dat zijn nog eens 22 raadsheren die in totaal 44 weken lang moeten vervangen worden. En reken daarbij nog eens het Vlaams Blok-proces, waar drie mensen 4 maanden lang mee bezig geweest zijn. Ik kan mijn mensen niet blijven motiveren, zeker niet als zij zien dat er voor Brussel en Antwerpen wel inspanningen worden gedaan.''


02/06/2004

Vooral die voorlaatste zin !! De eerste voorzitter van het Hof van Beroep van Gent geeft het gewoon toe. DIT IS NIEUWS, beste mensen !

Gepost door: Fronzer | 02-06-04

@fronzer en mestkever Inderdaad, dat bewijst dat het proces tegen het VB geen gewoon proces was! Het was gewoon opgelegde manipulatie om het VB af te breken! En ze hebben hun best moeten doen, dat bewijst alle inspanningen die ervoor nodig waren!

Gepost door: Thomas | 02-06-04

dapperheid en liefde inplaats van schrik&haat Europa valt weer in de handen van extreem rechts,

de laatste keer dat dat gebeurde nam Amerika de eerste plaats op wereldniveau.
Nu vallen we weer, extreme partijen nemen de macht overal in Europa. En China gaat tweede worden! Zo simpel is het. Straks steken de Arabiere ons ook voor want JULLIE lijken zoveel schrik te hebben van hen dat het nog mogelijk zou zijn.

voor 1940
Europa
Amerika
China
Japan

na 1950
Amerika
Japan
Europa
China

voorspelling 2010
Amerika
China
Japan
olielanden
Europa

Gepost door: Eric | 02-06-04

Petitie tegen Groen ! Hé, vele (natuurlijk TV1-'vedetten), komen op om Groen ! te steunen en in het parlement, zelfs de regering te houden !
Men noemt ze 'democratisch onmisbaar' !
Amai : zo'n regelneven en 'marxistisch clubje' onmisbaar voor de democratie. In mijn ogen zijn ze een doorn in onze democratie !
Wie start er eens een petitie die als volgt luidt : Groen ! mag nooit meer in het parlement, want pestgevaar voor de gewone man !
Terloops : volgens Guy wordt het een wereldramp als we niet op de VLD stemmen maar CD&V ons vertrouwen geven !
Ik hou mijn hart vast na 13 juni ! 't Zal hier nogal knallen !

Gepost door: Subito | 02-06-04

@Eric Wat een verdraaid beeld van de wereld sommigen toch niet kunnen hebben!!!
Tegenwoordig is de USA dé grootmacht in de wereld, en hij zal dat nog LANG blijven!
Op de tweede plaats komt natuurlijk Europa, en het zou nog beter gaan als ze goed op hun economie zouden letten,
nadien komt dan China-Japan, die ook veel groeimogelijkheden hebben, en die ons misschien in de toekomst zouden kunnen voorbijsteken, dat kan,
dan komen nog verschillende landen (bvb. Canada, Australië, India misschien...),
en pas ZEER VER ACHTERAAN bengelen de olielanden van het Midden-Oosten, wees toch realist! Die hebben NIETS: geen geleerden, geen infrastructuur, geen industrie, geen geletterde massa (60% of meer kan niet lezen of schrijven!!), en ze gaan kapot aan onderlinge ruzies en aan godsdienstfanatisme, want daar gaat ge ook aan kapot!
Alles wat ze hebben krijgen ze in hun schoot geworpen van het rijke Westen zonder er enige inspanning voor te moeten doen: het komt gewoon uit de grond!
Welvaart steunt op kennis en ontwikkeling, niet op bedelen of op godsdienst!
Een beetje volwassener aub.!

Gepost door: Thomas | 02-06-04

bwaa 13 juni ?? voorspelbaar !
CDN&V sterk vooruit , VLD achteruit, SP status quo, blok vooruit, groen net de kiesdrempel

Resultaat: CDN&V zo goed als zeker samen met SPA of in laatste instantie met VLD in het vl parlement

Blok gedesillsioneerd in de oppositie, na verkiezingen wordt de partij kapotgemaakt door de PS en worden de partijleden van hun politieke rechten ontnomen; einde verhaal


al die commotie hier van rechts/links/alles wat ertussen zit; maakt dus niets uit...

Gepost door: gewone man | 02-06-04

groen! = pest voor iedereen Groen! is nodig voor de democratie... welke democratie? Die van Stalin of Mao?
Bij groen zitten een heleboel crypto-communisten, de rest zijn naïeve snullen. Hun grote hobby is het opgeheven vingertje en massa's vervelende en totaal nutteloze reglementen waar niemand mee gediend is. God beware ons van groen!, en liefst voor eeuwig en altijd!

Gepost door: Emiel | 02-06-04

@gewone man Eén scenario vergeten: het VB wordt ontbonden, maar herrijst zoals de feniks in een nieuwe rechtse partij een beetje in de geest van Pim Fortuyn, en haalt NOG MEER zetels als voorheen, cordon sanitaire valt weg en de sossen zijn een tijd zoet in de oppositie; nadien krijgt Vlaanderen zijn plaats in Europa als volwaardig gewest met 6 miljoen inwoners (vele Europese landen hebben er minder!)

Gepost door: Guy | 02-06-04

@Eric Al eens in de Arabische landen geweest?
Er is één ding dat daar opvalt: het zijn allemaal sukkelaars!! En dat geldt even goed voor de arme landen als voor de rijke zoals Saoudi-Arabië !

Gepost door: Thomas | 02-06-04

Herman:onbetrouwbare SPA-agalev login:
users.pandora.be/john.vrancken/onbetrouwbare_SP.A_agalev.html

Gepost door: Bibber1 | 02-06-04

Verkiezingsvoorspeller Daarnet bericht gekregen van het Belang van Limburg dat er enkele malafiede deelnemers bezig zijn aan de vekiezingsvoorspelling . Er wordt nu gewerkt aan correcties om de invloed hiervan te elimineren . Kon niet wat daar sinds gisteren gebeurde zoals ook anderen op uw sit reeds meldden

Gepost door: Karelw | 02-06-04

oude wijn in nieuwe fles een nieuwe partij ?

Als men dan gezuiverd is van het racistisch krapuul / officieus(thans)racistisch programma kan dat een goed zaak zijn.

echter een nieuwe partij stichten ;;;zonder de huidige kaders? echt niet zo simpel ! en de andere partijen hun scenario:mollen liggen allang klaar voor deze mogelijkheid;het zal die nieuwe partij arsie moeilijk gemaakt worden , de kleinste link qua personen met het blok en deze nieuwe partij en het cordon staat er weer en alles blijft gewoon zoals het is.

Gepost door: gewone man | 02-06-04

Nordin Benallal Famillie van superboef en ontsnappingskoning Nordin Benallal (25)getuigt: "Nordin is een goeie jongen. Hij heeft een goed hart. Dat hij al die vreselijke dingen zou hebben gedaan, kan ik niet geloven. En een ontsnappingskoning is hij al evenmin. Als hij uit de gevangenis ontsnapte, was dat alleen maar omdat hij bang was voor wat komen zou..."
Getuigen vader en zuster van die brave jongen op het process. (HLN)Jongens toch, je zou er haast kompassie mee krijgen.
Meer dan 50 gewelddaden heeft dat kereltje achter zijn naam staan waaronder: homejackings, carjackings, overvallen met dodelijke afloop, en diefstallen.

Zo een mentaliteit past niet in onze samenleving. Het is steeds hetzelfde, als marokkanen op misdaad betrapt worden, aanvaarden ze nooit hun schuld. Het zijn zo'n brave jongens en het is altijd de schuld van een ander. Het uitlokken van incidenten bij de arrestatie van een criminele allochtoon is daar duidelijk een bewijs van. Als een autochtone jongen op een misdaad betrapt wordt en gearresteerd aanvaard onze gemeenschap dat. WIE EEN MISDAAD BEGAAT MOET GESTRAFT WORDEN. Het is toch zo moeilijk voor hen om onze wetten te aanvaarden !!!

Gepost door: Herman | 02-06-04

liefde maakt babys, niet racisme,schrik voor islam en discriminatie Tussen 2004 en 2050 valt de Italiaanse bevolking met 22%. De Russische met 30% en de estonische met 52%.
In België is er 1.5 Baby per moeder. 2.1 zou juist voldoende zijn om de bevolking op peil te houden.

In Duitsland wordt het verlies tot 4% beperkt maar dan wel met een open immigratie politiek.

Europa valt weer in de handen van extreem rechts,

de laatste keer dat dat gebeurde nam Amerika de eerste plaats op wereldniveau.
Nu vallen we weer, extreme partijen nemen de macht overal in Europa. En China gaat tweede worden! Zo simpel is het. Straks steken de Arabiere ons ook voor want JULLIE lijken zoveel schrik te hebben van hen dat het nog mogelijk zou zijn.

voor 1940
Europa
Amerika
China
Japan

na 1950
Amerika
Japan
Europa
China

voorspelling 2010
Amerika
China
Japan
olielanden
Europa

EricGepost door: Eric | 02-06-04

Wat wil je zeggen, Eric ? Wat wil je nu eigenlijk zeggen, Eric ?
Dat we allen meer kindjes moeten kopen ! ?
Wat een 'engstaarderij', waarde vriend.
Er dreigt nu al een overbevolking, overal ter wereld liggen kinderen hulpeloos te sterven. Laten we hen eerst helpen.
Moeten we het niet op wereldschaal bekijken ? !
Ik denk het wel !
Welke zin heeft het eigenlijk hier nieuwe levens (ook ik hou van kindjes, de liefde enz., begrijp me niet verkeerd !) te creëren, terwijl er elders miljoenen liggen te creperen ?
Om het eigen volk in stand te houden ?
Dat is toch echt wel navelstarend denken, hoor !
We maken deel uit van de wereld, mensen, willen of niet !
Dus, verstandig reageren !

Gepost door: Big Brother | 02-06-04

ik ben 22 en zou graag nog toekomst hebben in dit land Hiermee wou ik zeggen,

dat als we verder gaan met racistische politiek enz...
zelfs autochtone jongeren liever naar een ander land gaan.
Vooral de jongeren met diploma's.

Alles wat VB'ers doen is de haat en de schrik aanwakkeren. Maar het is nefast want Europa zou nog lager kunnen vallen door:

- racisme in de politiek
- te weinig kinderen
- jongeren die schrik hebben van extreem-rechts en emigreren naar meer belovende landen, landen met een politiek systeem die niet telkens basculeert in nazisme.

Er moet meer respect komen voor de mensen die hier nog willen blijven, meer respect voor de jongeren die moeite hebben met het systeem,

EN MEER RESPECT VOOR UW EIGEN WAARDEN VAN VRIJHEID, LIEFDE EN TOLERANTIE ZODAT UW EIGEN VOLK ("BLANKE JONGEREN") HIER BLIJVEN.

Gepost door: Eric | 02-06-04

lol die moslimextremisten zouden beter hun soortgenoten in het marokko-achtige brussel van het leven ontnemen, MOEHAHAHA!

Gepost door: haha | 02-06-04

Terecht ! Je moet terecht schrik hebben Erik, maar dan wel voor :

- overdreven socialisme (=communisme) in de politiek
- te veel allochtone kinderen
- jongeren en ouderen die schrik hebben van de stijgende criminaliteit en godsdienstfanatisme en emigreren naar meer conservatieve landen, landen met een politiek systeem dat de risico's van overdreven immigratie (zonder integratie) erkent en de nodige maatregelen neemt.

Gepost door: de vlaamse leeuw | 02-06-04

aan eric, 22 beste Eric, ook ik ben jong en ook ik zou graag een toekomst willen in dit land. Maar het wordt zo moeilijk om een bepaalde mening te hebben die lijnrecht ingaat tegen wat de media ons dagelijks door de strot proberen te rammen.
Probeer eens kritisch te luisteren naar wat ze zeggen, schrijven, uitzenden enz. Merk het subtiele onderscheid op tussen bv. vrijheidsstrijders (daar waar een eerder rechts regime heerst) en terroristen (daar waar een eerder links regime heerst). Merk op hoe onze eigen waarden en cultuur belachelijk gemaakt worden, maar dat vreemde culturen systematisch verheerlijkt worden. Merk bv. op hoe het huwelijk jaren geleden afgedaan werd als 'oubollig en conservatief' maar dat homohuwelijk nu een absolute must zijn.
Ik weiger zwart/wit te denken (sorry Jurgen), maar de waarheid heeft ook haar rechten en zal wel ergens in het midden liggen. En die nuanceringen mis ik nu net bij de media. En soms moet een mens al eens radicaal tegengas geven om de balans ietwat in evenwicht te houden.

Met de beste Vlaamse groeten

Gepost door: Vlaming | 02-06-04

@ Eric Eric, ge zijt ne LOSER!

Gepost door: Kotski | 02-06-04

proficiat flink zo jurgen! extremistische moslimfundamentalisten in het midden-oosten over dezelfde kam scheren als abdullah van om de hoek. als we ze niet rap buitensmijten (of een 'integratiecursus' laten volgen natuurlijk) dan gaan ze dat hier ook proberen, die lelijke moslims. stemmen voor het vlaams blok, zou ik zeggen! (by the way als je nog eens een rondje vragen beantwoorden houdt: wat zou dat volgens u moeten inhouden, zo'n inburgeringscursus? wat moet een lelijke moslim leren om rechtgeaarde vlaming te worden? (taal leren çava, maar wat nog?))

Gepost door: dinges | 03-06-04

we rippen jullie hart jullie kunnen ons niet kapotmaken,we zijn te sterk,we roven jullie land en neuken jullie dochters..aanvaard het maar...maroc 4 life..als je probleme hebt kom het zeggen in ons gezicht...maar ik zou het maar niet riskere..aleee Fuck you allemaaal voze belgen ...Antwerp city players

Gepost door: umoeder | 18-09-05

De commentaren zijn gesloten.