05-06-04

Effe tussendoor...

Zo in de rapte. Straks weer op stap. Mechelen was tof, ambiance..enkel wat groepjes Marokkanen op de markt die wilden provoceren. Tja. Politie was (massaal) aanwezig.. opgelost. Met security naar auto gestapt. Ik voelde mij Abou Djahdjah (LOL). Vandaag al heel wat aanvragen gekregen voor ZwartofWit cd. De advertentie in het Laatste Nieuws voor mijn ZwartWit CD was geen probleem, Gazet Van Antwerpen wilde de advertentie NIET plaatsen. (Ook al is het geen politieke reclame!) Vrije commerce? Blijkbaar niet. Ik onderzoek even met advokaat. Vandaag naar schoolfeesje geweest van mijn 3 jarige dochter. Was leuk. Een boeiend gesprek gehad met een Marokkaanse papa die mij herkende en wat politieke en mediavragen had. Leuk. Enfin, meer nieuws morgen...na het partijfeest op linkeroever alwaar ik ook CD's zal aanbieden aan verminderde prijs (! hajaa, geen labeling en verzendingskosten scheelt nogal snel 2 euro hé...) Peiling? Het blijven peilingen hé. Ziet er niet slecht uit maar het oordeel zal pas geveld worden op 13 juni!

19:46 Gepost door J | Permalink | Commentaren (78) |  Facebook |

Commentaren

van 21 april naar 13 juni De inzet van deze verkiezingen is bovenal het bestaansrecht van het DEMOCRATISCH verkozen VB. En alhoewel er hier velen zijn die het VB een zog LAATSTE verkiezingsoverwinning gunnen en dan finito, kan het belang van de verkiezingsuitslag gewoon niet overschat worden. Het maakt wel degelijk een verschil uit of het VB naar cassatie gaat als een partij van 800.000 of 900.000 stemmers ipv 760.000, als een partij die 1 op 5 ipv 1 op 6 Vlamingen vertegenwoordigrt of als een partij die de derde mss wel tweede sterkste partij wordt.

Gepost door: bats | 05-06-04

zondag Awel ik ben van de party morgen ze,zal blij zijn je in het echt te ontmoeten jurgen.
Hopenlijk wordt het een mooie zondag met mijn kindjes en man.

Gepost door: sandra | 05-06-04

zondag Awel ik ben van de party morgen ze,zal blij zijn je in het echt te ontmoeten jurgen.
Hopenlijk wordt het een mooie zondag met mijn kindjes en man.

Gepost door: sandra | 05-06-04

Hallo vtm? Vandaag raakten de ouders van VB-kandidaat Erland Pison in Koekelberg
gewond door een allo(a)chtoon.De gepensioneerden busden folders, die deze "democraat"niet leuk vonden.Deze allo(a)toon gebruikte een mes.Er werd klacht ingediend.Gaat vtm, daar ook een item van maken. A propos er zijn méérdere militanten van het VB aangevallen in deze kiescampagne.(Schedelbreuk, e.a verwondingen),ik lees hier van niks in de pers...

Gepost door: sado | 05-06-04

geen terugkeer , sorry zozo jurgen verstrepen is een beetje geschrokken van zijn hatelijke nieuwe blokvriendjes...

daarom maar meteen duidelijk maken dat hij niet tot het racistische kamp behoort... aandoenlijk dat verhaaltje over de Marokkaanse PAPA...

je keuze is gemaakt, je hoort nu bij diegenen die ze allemaal over één kam scheren, en dat draai je nooit meer terug...
Nog eentje : ik ben geen racist maar......en dan hoor je alleen nog maar racistisch gezwets!
je hebt wegens oppportunistische redenen je bedje gespreid bij de racisten (die van zichzelf blijven volhouden dat ze het niet zijn totdat dochterlief/zoonlief met achmed/fatima voor de deur staat), nu moet je er maar samen met hen in liggen ook !

collaborateurs pleitten ook dat ze geen nazi's waren, maar voor de slachtoffers en vervolgden maakte dat niets uit ! die collaborateurs (zoals jij er ook eentje bent )werden dan nadien ook hetzelfde behandeld EN TERECHT !

Gepost door: gewone man | 05-06-04

PEILINGEN. Is het nog niemand opgevallen dat op de verkiezingsvoorspeller van Het Belang van Limburg, waar voor het ogenblik reeds een 13.500 personen hun voorspelling gedaan hebben het V.B op 21.7% staat. Op Politics.be staat de teller op 22.5% en op de Kiesmartkt van de Tijd op +/- 21.50. Alle gezichten zijn natuurlijk gericht op die verdomde Standaard en de VRT,waar och arme slechts een 1000tal mensen bevraagd werden.

Gepost door: Paulvdb | 05-06-04

kutmarrokanen van Desmet Ja, ik was er ook bij op de Grote Markt van Mechelen in "De Met".
ongelooflijk hoeveel fans FDW heeft, maar ik dacht even dat het de kutmarrokaantjes van Yves Desmet waren die wat leeg liepen te lopen op de Markt.

Ik heb nog nooit mensen van de Joodse gemeenschap gezien die kwamen provoceren: altijd diezelfde bruingekleurde skinheads met nog zo een toupetje op dat koppeke.

Ook geen halfgesluierde vrouwen te zien die kwamen provoceren. Ofwel hebben die gasten geen zusje, ofwel zijn die vrouwen stilletjes met FDW akkoord en blijven die rustig thuis. Wie zal het zeggen?

Mooi nieuw huis op de Grote Markt voor het Vlaams Blok: verzuring bij de andere partijen is nu totaal. Lol.

Gepost door: anne | 05-06-04

@ gewone man Volgens mij scheer jij pas iedereen over dezelfde kam. Je zou de kiezers en leden van het blok eens moeten zien mijn beste. Jij denk nog steeds dat het allemaal uitschot is, tja das jou mening he. Beetje moeite doen om de mensen van en achter de partij te leren kennen zou je ook sieren. Denk dat je nog voor vele verrassingen zou komen te staan.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 05-06-04

een stem voor democratie Even terzijde:
In mijn familie zitten heel veel mensen van vreemde afkomst aangezien mijn schoonmoeder een Griekse is ...
en ik kan u verzekeren die stemmen allemaal Vlaams blok

Gepost door: realist | 05-06-04

Aangepaste migranten zijn het ook beu !! Idd realist, de aangepaste en geintegreerde vreemdelingen en zij met de Belgische nationaliteit die zich gedragen en zich volledig aan de regels houden, zijn het spuugzat dat er anderen zijn die op een negatieve manier willen opvallen. De rotte appels verpesten ook hun toekomst en er zijn er idd velen die ook hun stem aan het Blok geven. Als ik in hun situatie zou zitten, zou ik hetzelfde doen. Het Blok wil duidelijke regels voor iedereen en lees iedereen.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 05-06-04

Het VB op de markt in Lier Deze morgend liepen op de markt in LIER FDW,Morel,Arras en andere VB kandidaten mij voorbij toen ik met vrouw en kind op een terrasje zat.
Toen de VB'ers voorbij waren gingen de tongen volledig los over politiek en wat bleek ... iedereen van dit volle terras (allemaal jongeren) bleken VB te stemmen waardoor het een heel aangename zaterdagmorgend werd.

Gepost door: realist | 05-06-04

Tibo Heeft u DeStandaard van vandaag gelezen ? Ik citeer letterlijk " De kiezers van het VB zijn laaggeschoolden en van een lagere sociale klasse". Dit is inderdaad wraakroepend. Zulke uitlatingen zouden moeten aangeklaagd worden wegens discriminatie bij de opvolger van paterke leman !!!!!!!!!!!!! MVG.

Gepost door: PvdB. | 05-06-04

De Standaard Net zoals men daar beweert dat het Blok over zijn hoogtepunt is, zal men na 13 juni toch eens al hun artikels terug moeten herzien.

Op naar de ZOETE ZONDAG.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 05-06-04

nog een weekje idd, kan ook nauwelijks wachten op 13 juni

De blokkertjes zien hopen en hopen...Leterme zijn nee was toch niet heel overtuigend he? dit keer ...

OM ZE DAN NADIEN WEER VOLLEDIG GEISOLEERD EN GEFRUSTEERD TE MOETEN ZIEN AFDRUIPEN ...

veel plezier boys !

Gepost door: Linkse | 06-06-04

blokleugens en geen uitschot bij jullie?
neen gewone man heeft het wel bij het rechte eind ....

Jullie non racisme al zelve onder de lijve ondervonden met enkele vrienden waarvan twee toevallig een donker kleurtje hadden....

Zelfde gedrag van jullie dat bovenkomt in de blokpapiertjes voor het arrest , Politieagenten van Marokkaanse origine vergelijken met pedofielen in het onderwijs .... zwart flupperke dat over zijn blank europa begint, de zwarte kandidate van NVA die door jullie een rimboeaap genoemd wordt....
Maar elk van jullie pleit onschuldig... TOT DAT JULLIE IN GROEP ZIJN EN AAN DE TOOG ...

elke niet blanke weet hoe jullie zijn en geen propere Verstrepen/morel zal daar iets aan veranderen . De allochtone gemeenschap in antwerpen/mechelen/brussel weet maar al te goed waar jullie voor staan. Moet dan ook heel hard lachen met diegenen hier die hun wensen voor realiteit nemen door te veronderstellen dat er ook allochtonen voor het blok zullen stemmen ! waarom stemmen op iemand die hun HAAT ? ,tien jaar geleden was het nog niet : aanpassen toen was het ISLAMIET KEER TERUG NAAR UW GEBIED (nadien kwam de oprotpremie)
Nu is het nog steeds ; eigen (=BLANK voor jullie) volk eerst !

Gepost door: linkse | 06-06-04

Ronald Reagan Toch ook misschien even stilstaan op deze site bij het overlijden van deze rechtse behoudsgezinde republikein die bovendien zeer geliefd was bij zeer vele Amerikanen, die het einde van de koude oorlog inluidde en die door belastingsverlagingen de Amerikaanse economie uit het slop kreeg, maar die desalniettemin heel vaak onder vuur heeft gelegen van de linkse pers.

Gepost door: Fronzer | 06-06-04

@ linkse Ten eerste ik noem niemand uitschot.
Ten tweede moet u mij eens vertellen welke partij er geen laag geschoolden onder hun kiezers hebben. En gelukkig maar want deze zijn ook nodig om een totaal beeld te vormen van de maatschappij. En elke partij kan bepaalde individuen missen als kiespijn als zij zich niet aan de regels en wet houden. Daar ben ik het volledig mee akkoord.

En u bent er dus niet van overtuigd wanneer men het kaf van het koren scheidt, het imago van allochtonen niet zal verbeteren?? Persoonlijk ben ik der van overtuigd dat het een serieus verschil zou geven mocht dit in praktijk worden omgezet. Je vrienden zouden dit dan ook niet meer hoeven mee te maken.

Tevens ben ik een Vlaming in hart en nieren en kies voor een partij met duidelijke standpunten die vrij zijn van kartelvorming en hun standpunten realistisch voorstelt.
Ik ga niet plat op de buik voor de gratis politiek en platte populistische praat en persoonlijk denk ik dat dit een goed werkende val is voor het rijk van Steve.

Ieder zijn mening en we kijken uit naar 13 juni.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

hey linkse,, gedraag u ,en doe zoals iedereen dan heb u geen problemen maar alleen vrienden ,en neem een voorbeeld van de joden in antwerpen die vallen ook niemand lastig,,,maar worden wel lastig gevallen,,,,,en vergeet ook niet dat de blauw ( pvv ) in 1991 een voorstel had voor de lastige met een premie terug te sturen,,,en deze keer was het niet het vlaams blok

Gepost door: ahmet | 06-06-04

ongeziene HAATcampagne! Men zegge het voort !

Beste vrienden,

Een franstalige "Vlaamsgezinde" vriend meldde me:

Op woensdag 9 juni aanstaande breekt op RTBF (La Une) de hel los over Vlaanderen: 's avonds wordt er een uitzending vezorgd, die het Vlaasm Blok zal demoniseren, zoals het nog nooit werd afgeschilderd op de officiële staatszender.

Jean-Claude Defossé, 63 jaar en oud journalist van de RTBF, haalt 'oude' beelden uit de kast om zogezegd het Vlaams Blok te ontmaskeren.

Allen kijken en desnoods klacht neerleggen wegens het voeren van een haatcampagne tegen een bevolkingsgroep... Eens benieuwd of het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding hier ook gehoor aan zal geven ?

Enkele titels uit het begeleidend artikel, die in een franstalig TV blad verschenen:

Defossé verklaart : "Ce parti a la haine des étrangers mais aussi celle des francophones"

" L' extrème droite est inacceptable, sons discours est antidémocratique, le passé des dirigenats l 'est tout autant. Pour preuves, les images-chocs qu' il a extirées des archoives de la Une et qui seront diffusées mercredi 9 juin (21H10) dans "Actuel".

La nostalgie des SS

Saluts hithériens, flamigants, négationnisme...

La cour aux francophones bruxellois

Moeten wij dat blijven pikken van de Walen, die wij jaarlijks 11 miljard euro (440 miljard oude BEF) toestoppen ?

Het zou mij niet evrwonderen mocht zusterzender VRT deze reportage 'gekocht' hebben en ook deze week in vertaalde versie uitzenden, kwestie van het Blok nog meer te beschadigen tegen zondag 13 juni !

Het zal ons in alle geval enkel sterken om verder te zetten en ons 'Leeuwentanden' en "Leuwenklauwen'" te tonen !

Smeerlappen !

Kan dit nu zomaar allemaal in een "democratisch" land ?!
Dus operatie beschadiging is nog steeds niet afgelopen ,men grijpt echt naar alles om het blok te bekampen ......ik vind niet dat den belgique nog het recht heeft om zichzelf een "democratie" te noemen .

Ik heb deze mail gekregen van John Vrancken
www.john-vrancken.org

Gepost door: Benji | 06-06-04

verhaaltjes scheidt eerst het kaf van het koren maar in je eigen partij vooraleer je ernstig wil genomen worden naar andere groeperingen toe, zekre bij de zogezegde vreemdelingen

VEEL ZAL JE DAN NIET OVERHOUDEN


wat je vlaming zijn verhaaltje betreft en dan maar zo stemmen (toch maar sinds enkele weken je keus gemaakt dacht ik, of de zoveelste leugen?), als dat een excuus is voor het gedrag van je partij naar niet-blanken, hetgeen ze gedurende jaren verspreid hebben , het verwensen van de zwarte NVA kandidate als rimboe aap, het gelijkstellen van politieagenten van Marokkaanse origine met pedofielen in het onderwijs, het blanke europa , eigen (BLANK voor jullie) volk eerst , dan ben je wel een heel dapper ventje om dat allemaal mee te steunen zolang ook maar de Vlaamse zaak belicht wordt.

Als je op die manier denkt vlaanderen te steunen, zal ik je zeker niet tegenhouden. Ik hoop alleen voor jou dat het het gewone blok excuus en verdraai gezever is en dat je daadwerkelijk niet zo naief bent dat je het ook nog gelooft.
Wat mij betreft, meer stemmen voor het blok
Des te groter mijn voldoening om hun glorieuze overwinningsroes van stemmen te zien omslaan naar het verslagen uitgestotene genegeerd en gefrusteerd smoeltje van : en nu laten ze ons er weer niet bij, de klootzakken ....
en bovendien :als het blok het goed doet : blijft de SPA aan het roer !
dus we winnen allemaal
Jullie op 13 juni
EN wij De weken en jaren nadien ! IEDEREEN CONTENT

veel plezier in het oppositiebankje (nog een resultaat van jullie racisme) !Gepost door: linkse | 06-06-04

www.vrtnieuws.net Dit vind ik echt te ver gaan. Het is simpelweg "not done" dat je die pop up van SPA Spirit te zien krijgt wanneer je naar www.vrtnieuws.net surft!

Het is gewoon onaanvaardbaar dat een openbare omroep reclame maakt voor een politieke partij !

Leve de onafhankelijke journalsitiek! Weg met Brack, De Aguirre, Polspoel, De Smedt en consoorten.

Leve de macht van het volk! Leve de democratie ! Leve de eerlijkheid !

Gepost door: Kotski | 06-06-04

@ linkse De zoveelste leugen ??

Ik zal je zeggen dat het de eerste keer is dat ik je hier, alleszins onder de naam linkse welliswaar, zie posten. Hier ga je uit de bocht linkse met je veronderstelling, ik zal het even kort voor je samenvatten, in het verleden federaal VLD en lokaal (Antwerpen) VB. Deze verkiezing alles VB. Wat zou dat nu een leugen zijn. Eens te meer het beeld dat ik heb van bepaalde mensen dat zij op anderen onmiddellijk een ticket kleven, wordt hier bevestigd.

En wat het verleden betreft hoe ver wil je gaan ?? De SPa heeft hier ook een mooi lijstje staan als je het mij vraagt. Ik leef vandaag en naar de toekomst toe.

Mag ik ook je leeftijd weten als het effe kan ? Ben wel eens benieuwd om jou volledige profiel te zien.

Mvg,

Tibo
(en nu ga ik slapen, genoeg geweest voor vandaag)

Gepost door: Tibo | 06-06-04

Jullie zijn allemaal racisten, the muslims are going to kill you hahahaha Nog een kleine samenvatting van de discours die ik vrijdag te horen kreeg, nadat ik stelde dat het Vlaams Blok volgens mij ook recht heeft van het uiten van haar standpunten:

"Het Vlaams Blok is een racistische partij, het zijn allemaal racisten"
vraag: "waarom ben je zo tegen het Vlaams Blok"?
antwoord: "het zijn allen nazi's"
vraag: "op wie ga jij dan stemmen op 13 juni"?
antwoord: "ik heb heel mijn leven Sp.a gestemd, maar nu stem ik Groen!"
vraag: " het is je volste recht om op Groen! te stemmen, maar waarom stem je op Groen!"?
antwoord: "om tegen het Vlaams Blok te zijn"
vraag: "als er 800.000 Vlamingen op het Vlaams Blok stemmen, vind je dan niet dat er een probleem is"?
antwoord: "neen"
vraag: "hebben die 800.000 kiezers dan geen recht om hun mening te uiten"?
antwoord: " neen het zijn allemaal racisten"
vraag: " ken je de standpunten van de Islam over gelijkheid van rechten voor man en vrouw"?
antwoord: " geen antwoord"
vraag: " volgens mij is iedere mens gelijk, zwart, blank, bruin, geel en heeft iedereen evenveel rechten, maar vind je niet dat België en Vlaanderen te klein is om een paar miljoen van die mensen op te vangen, onze sociale zekerheid heeft daar gewoon geen geld voor en bovendien is de geografische oppervlakte van ons land daarvoor te klein"?
antwoord: " van mij mogen ze allemaal komen"
vraag: " zij die komen om te werken en vrouw en kinderen te kunnen onderhouden, hebben dat volste recht, maar vind je dan niet, dat zij die alleen maar komen om te profiteren van onze sociale zekerheid of zij die criminele feiten plegen mogen teruggestuurd worden naar het land van afkomst"?
antwoord: " het is toch hun fout niet, ons systeem laat dit toe, zij profiteren van het systeem dat wij hen ter beschikking stellen"
vraag: " dan moeten wij het systeem veranderen"?
antwoord: " neen, het zal zo blijven en daarbij, er zullen er nog meer komen en dan gaan de moslims zullen jullie allemaal komen vermoorden, dat is een feit, het zal jullie leren om op het Vlaams Blok te stemmen, hahahahaha en dan in een melodietje gegoten the muslims are going to kill you, .....the muslims are going to kill you....the muslims are going to kill you hahahahaha"

Ik vraag mij af wat iemand er toe brengt zulke standpunten in te nemen, er nog durven voor uit te komen, het bovendien nog grappig vindt en het ongehoord vindt dat er bijna niemand die visie deelde en dat er dan mensen zijn die op het Vlaams Blok stemmen. Conclusie: wie is hier de racist?

Gepost door: Stefaan | 06-06-04

5,6% Ook in de standaard staat dat 5.6% weigert te antwoorden op de vraag voor wie ze gaan stemmen. Ik laat het aan uw verbeelding over voor wie het overgrote deel daarvan gaat stemmen.

Gepost door: nietedoen | 06-06-04

5,6% Ook in de standaard staat dat 5.6% weigert te antwoorden op de vraag voor wie ze gaan stemmen. Ik laat het aan uw verbeelding over voor wie het overgrote deel daarvan gaat stemmen.

Gepost door: nietedoen | 06-06-04

linkse Beste linkse we gaan samen met onze familie van nva-cd&v de vlaamse regering vormen,dus geen paarse of andere rotzooi meer,btw er zullen veel veranderingen komen,hopelijk hou je hier reeds rekening mee,er zal meer orde en tucht zijn ,zekerst tegen krapuul zoals jij!geen corruptie meer zoals sp-a voor gekend is ,geen zakvullerij meer noteer dat maar.
beter een "racist" dan een "dief"

Gepost door: broer van karel gevlucht | 06-06-04

partij feest op linker oever Ik ga vandaag naar het partijfeest van het Vlaams blok ,er zal weer veel volk zijn .Is er hier nog iemand die gaat ?

Gepost door: benji | 06-06-04

eerlijkheid Dat is iets wat de meeste ddr(vld,sp-a,cd&v) -partijen niet kennen,gezegd is gezegd,maar niet zoals het nu steeds is morgen,overmorgen,volgende week,volgende maand,volgen jaar.In de krant stond er weer iets leuk,ivm verhostadt,alles gaat goed,meer werk door 4 dagen ipv 5 dagen te werken :startdatum 20/06/2054
wat zever ,geloven jullie nos steeds een persoon die deze lul uitbrengt?
weg ermee ,liefst zover mogelijk,hopelijk zien we dieG... niet meer terug

Gepost door: broer van karel gevlucht | 06-06-04

Genieten maar ! Beste mensen, maak jullie niet dik : het lost allemaal niks op.
Geniet allemaal van een toffe, zonnige zondag.
En laat die 'linksen' maar schelden : vaak weten ze niet eens waarover ze het hebben, want zo 'geïndoctrineerd' zijn ze door de volledige media, de meeste 'democratische partijen' en zelfs jammer genoeg door de scholen.
Het is toch zo gemakkelijk : net zo min als alle allochtonen 'profiteurs of misdadigers' zijn, net zo min zijn alle mensen die voor het Blok stemmen 'racisten'.
Wie dit uitkraamt is zelf een pure 'racist' !
Sommigen willen van Jurgen een 'racist' maken : dat is hij helemaal niet, mensen !
En hoe noem je dan artikels die 'BLokkers' in feite 'dommeriken' noemen, linksen die Blokkers uitschelden als kevers en nazi's of fascisten, of allochtonen (meestal moslims, geen joden of zo) die ons uitmaken voor 'blank uitschot' ? Is dat dat geen racisme ?
En is iemand die voor zijn eigen kinderen opkomt een slechte vader of moeder ? Is het dan eigenlijk verkeerd om voor het eigen volk op te komen ?
Wie zal zijn/haar eigen kind niet eerst redden en pas daarna dat van zijn/ haar buur ? Als je ze allebei kunt redden, zal je natuurlijk niet aarzelen (elk kind is een liefdevol wezen, van welk ras ook !), maar je gaat toch eerst voor je eigen kind (hoeveel pijn je het ook bezorgt als je een ander niet kan redden !).
Al even bij stilgestaan linksen ? Dacht het niet !
Dus stop met dat demoniseren (in elke partij en bevolkingsgroep zitten rotte appels, maar scheer nooit een hele groep over dezelfde kam !).
Ben er zeker van dat er deze week via de pers nog een heuse haatcampagne zal gevoerd worden tegen het Blok. Is dat goed of democratisch ? Is het goed dat men Groen ! (eerst uitgespuwd en eigenlijk terecht) nu aan het pamperen is, dat het echt niet mooi meer is ?
Luister en kijk goed deze week !
En laat ons verder maar genieten, en hopen dat alles goed komt in dit landje.
Dat er meer verdraagzaamheid en respect komt voor iedereen.
Nogmaals, men zal het weer niet geloven maar soit, ik ben geen Blokker (ga met een aantal standpunten niet akkoord ! : meervoudig stemrecht etc. etc.) maar ik zal de partij en hun kiezers nooit beledigen.
Er zijn ook goede punten in hun programma !, net als bij alle partijen er goede en minder goede punten zijn.
Ik zal ook de kiezers van links niet uitschelden (alhoewel ik vind dat ze wel blind zijn voor vele feiten en realiteiten).
En het enige wat ik hoop is dat CD&V zo'n verpletterende overwinning behaalt, dat paars gebroken wordt.
Nog een prettige zondag allemaal, en veel liefde voor mekaar (ook voor de anders-geaarden, de anders-gekleurden, de anders-denkenden, de anders-gelovigen, de anders-levenden . . . ) !
Geniet van mekaar !
Geluk, dat wil toch elk mens (wie of wat ook !) !!!
Wel, we moeten dat geluk voor mekaar zelf maken, en stop met die haatmail, mensen !
Converseer beschaafd en waardig !

Gepost door: Big Brother | 06-06-04

juiste analyse wel, het is ook waar wat de linkse zegt.

jullie zullen terug in het oppositiebankje zitten
De Nva ziet jullie nog liever ter plekke doodvallen na hetgeen jullie met Morel en de welkomstgroep hebben uitgehaald. Samengaan met Nva WAS mogelijk voor jullie ze zo geschoffeerd hebben, de CDNV laat het niet toe (grappig die commentaar van jullie , die "nee" van Leterme was toch niet heel overtuigend? )

Nee, jullie overwinningsroes van 13 juni is jullie zeer gegund ! Al was het maar om die effecctief te zien omslaan in de frustratie dat jullie weer niet aan het beleid kunnen deelnemen. Ik woon in Antwerpen en daar is het perfecte voorbeeld : blok al sinds lang de grootste partij, maar desnoods klitten ALLE partijen samen om jullie te counteren.

dan spreek ik nog maar over een stad. Wat denken jullie nu ? Dat Vlaanderen wel makkelijker zal worden ? HA en dan ben je daar geeneens de grootste partij ! zelfs al zou dat zo zijn , dan NOG krijgen jullie gegarandeerd een oppositiebankje


Dus geniet er maar van ! noem alle linksen maar onvolwassen studentjes of meelopers (wie tegen rechts vandaag is, is juist NIET de meeloper) veel maakt het allemaal niet uit !
Er IS een rechts/VLaams front te vormen , echter de meeste Vlamingen uit die hoek CDNV willen ABSOLUUT niet samenwerken met een veroordeelde en racstische partij die vandaag nog effectief eigen volk eerst staat te schreeuwen en de donkergekleurde medevlaming bij elke gelegenheid erop wijst dat hij er wat hun betreft NOOIT bij dat eigen volk zal horen. de quote met de politieagenten en de zwarte NVA'ster zijn daar schitterende voorbeelden van.

en het blok garandeert bovendien een SPA deelname, 800 000 kiezers worden dankzij hun bewezen racisme rechtstreeks naar de vuilbak verwezen. Dus iedereen is content
Jullie op 13 juni en wij nadien ! en nu lekker genieten van het zonnetje

Gepost door: ook ne spa'er | 06-06-04

aan Tibo 1. heeft u al uw beklag gedaan bij Yves Desmet (want dit zijn zijn racistische woorden, maar bent u blijkbaar al selectief vergeten)?

2. gek dat al die slinken nu zo van hunnen tak maken terwijl de huidige regering van den Verafsttot en absoluut leeghoofd Stevaert mensen per militair vliegtuig deporteren. herinner u de Roma ziheuners uit Gent bijvoorbeeld. en dan gingen er nog groene hypocrieten kijken in Slowakije of het met die Roma zigeuners nu ok was ... en dan zwijg ik nog over dat bijzonder hypocriet gedoe over de wapenexport of de tabakswet: typisch laffe blauwe en rode Vlamingen. twee maten en twee gewichten. typisch.

3. als ik dat zo lees dan zijn de mensen van het VB de enigen die geen asielzoekers in hun living, kelder, zolder of tweede slaapkamer hebben opgenomen. enkel individuen à la Tibo hebben waarschijnlijk enkele kansarme gezinnen in zijn huis zeker? en uw job Tibo, die heeft u ook al afgestaan aan een kansarme waarschijnlijk, want u weet het, een "eigen job eerst" of "eigen geluk eerst" is niet mooi hé :-)

Gepost door: anne | 06-06-04

@ ook ne spa'er meelopers .
in het zonnetje zitten : profiteurs.
nietsnutten

Gepost door: digit | 06-06-04

Reactie Wel Anne ik heb inderdaad een mooie job en gun ook anderen het licht in de ogen. Trouwens ik heb er wel tot mijn 22ste voor op de schoolbanken gezeten om te staan waar ik nu sta. Bij mijn weten krijgt iedereen dezelfde kans om dit te doen en dan heb je het in eigen handen wat je op dat moment van je toekomst wil maken. Geen enkele job wordt door mezelf als minderwaardig bekeken, laat me hierover duidelijk zijn.

Wat een repatriering betreft vind ik dat het ook met een militair vliegtuig kan. Belgische soldaten gaan hier ook steeds met op verplaatsing.

Voor de rest wat debatten betreft, stel ik vast :
- Dat de SPa voorman Steve Stevaert elk debat met Vanhecke afwijst terwijl anderen nog steeds de dialoog aangaan. Waarvoor de andere partijen ook een pluim verdienen.
- Dat er ook meer standpunten van het Blok programma stilzwijgend in de het programma van andere partijen dringen. Zodus oppositie heeft zeker zijn sterke kanten.

En Anne jammer dat ik je niet gezien heb in Mechelen trouwens, volgende bijeenkomst moeten we maar eens samen zitten, dat spreekt makkelijker. Tot de volgende.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

@Tibo Ok. Nu naar Antwerpen ... (ik ben al te laat).

Gepost door: anne | 06-06-04

spam spam

Gepost door: sam p. | 06-06-04

Haatcampagne tegen het blok De haat tegen het VB, een partij die opkomt voor het belang van de Vlamingen, is nog nooit zo groot geweest. Als militant merk ik op dat de eigen Vlaams Blok-reclameborden zowat dagelijks op de grond in vele stukken zijn terug te vinden. Ook in de pers is het Vlaams Blok gehaat en zou men ze liever niet uitnodigen. Omdat dit echter teveel zou opvallen worden ze uitgenodigd maar laat de moderator hen zelden uitspreken of zegt hij dat ze het "heel kort moeten houden".

De VRT is gekleurd tot en met en ik ben echt kwaad dat mijn geld naar zo'n openbare omroep moet gaan. Laat er echter geen enkel twijfel over bestaan, het Vlaams Blok heeft het zeer goed voor met de Vlamingen en gaat daarvoor niets uit de weg (daardoor zijn ze ook zo gehaat).

De problematiek van enkele Blok-mensen de afgelopen weken, werd uitvergroot tot en met maar men vergeet dat deze mensen ONMIDDELLIJK aan de deur zijn gezet door de partij. Anderen, zoals Frank Vandenbroecke, hebben geld witgewassen en deinzen er niet voor terug om nog steeds op de komen voor de SPa. Zij zijn destijds niet aan de deur gezet. Is dit dan beter?

13 juni: een kwestie van vrije meningsuiting!

Gepost door: Guido Engels | 06-06-04

Beste Tibo Beste Tibo, omdat jij tot je 22ste op de schoolbanken hebt gezeten en ik al vanaf mijn 15de ga werken zou jij meer waard zijn dan ik? Het is dankzij mensen zoals ik en vele anderen dat jullie kansen krijgen die anderen nooit kregen. De welvaart is er gekomen door hardwerkende mensen die lange dagen werkten om zowel hun eigen situatie als die van anderen te verbeteren. We zijn bang als we zien dat bepaalde groeperingen en partijen de ogen sluiten voor de problemen die aangeklaagt worden ivm allochtonen en asielzoekers. Ze minimaliseren steeds die problematiek laat staan dat ze er iets willen aan doen. Ik ben zeker geen fervent Vlaams-Blokker maar als de "democratische" partijen hardnekkig de kop in het zand steken dan weet ik wat ik moet doen. Dat er rasisctische elementen bij het blok zitten dat weet ik maar geloof me ik sta al langer in het leven om te weten dat dit bij de andere partijen ook zo is. Alleen die zwijgen als vermoord om toch maar hun vetbetaald postje niet kwijt te geraken. Denk je nu echt dat er iemand zich zal outen als iemand die een bepaald VB-standpunt kan volgen als je weet dat je voor de rest van je dagen afgedaan hebt in die partij. Hetzelfde fenomeen zie ik in de rest van de maatschappij. Weiningen durven ervoor uit te komen dat ze voor het blok stemmen want dan krijg je onmiddellijk het verwijt dat je een rascist bent. Verdere vragen krijg je niet meer, er wordt nog net geen schutkring aangelegd.! Er merk ook dat bij u want het schelden is nooit ver weg. Je drijft de mensen nog verder weg van je eigen standpunten door zo te reageren. Ik sta kritisch tegenover alles maar wat ik in de aanloop naar deze verkiezingen heb gezien in de media is niet meer ernstig. Blokjepesten is nog nooit zo populair geweest bij alle zenders en kranten. De VRT en de VTM pushen rood en groen naar winst want daar varen zij wel bij. Voor VTM is dat wel verwonderlijk maar na de aanvaring met de VLD is dit niet eens meer dan logisch. De morgen, de standaard, het laatste nieuws, gva, hbvl, humo, en noema maar op, allemaal doen ze verwoede pogingen om het blok te counteren. Benieuwd wat volgende week zondagavond weer de uitleg zal zijn als blijkt dat het blok in Vlaanderen meer dan 20% haalt. Juist ik weet, het zijn allemaal marginalen en laaggeschoolden zoals gisteren in de standaard stond. Het zou je verbazen bij welke bevolkingsgroepen het blok zijn stemmen haalt. Maar het is natuurlijk de eenvoudigste uitleg.

Gepost door: ikke | 06-06-04

Gazet van Antwerpen!?! Hebben ze bij de Gazet van Antwerpen nog niet door dat zij het niet moeten hebben poltitiek correcten? Die kopen het leugengazetje de Morgen en zijn flauw afkookseltje de Standaard! Maar goed de aanhouder wint : de GVA komt bij mij niet meer binnen!!! En Jurgen, zoals beloofd, volgende zondag hebt gij mijn stem vast...

Gepost door: Tackx Sander | 06-06-04

aan alle linksen even het fabeltje ontkrachten dat alle VB-stemmers laaggeschoold zijn : ikzelf stem al jaren VB en genoot een hogere opleiding (universtair), werk als kaderlid in een grote onderneming en stel vast dat heel wat mensen er openlijk voor uitkomen dat ze VB stemmen.

Tot slot nog een weetje : tijdens mijn universitaire studies werd er eveneens geënqueteerd naar het kiezersgedrag. Resultaat : 12% stemde VB. O ja, dat was nog in de tijd dat het VB geen 10% van de stemmen haalde ...

Trek zelf uw conclusies!

Gepost door: overtuigd VB-stemmer | 06-06-04

objectiviteit volgens vrt ( = verdraai rechtse thema's) Eergisteren bij peppie en kokkie op VTM : Gerolf Annemans die kwistig met legoblokjes strooit als symbool voor de miljardenstroom naar Wallonië. MEESTERLIJK ZET !! Smetje wist niet waar hij het had.

Gistermorgen op de rode vrt : ene Marc van de looverbos (sp.a-er in hart en nieren) heeft die uitzending blijkbaar ook bekeken en zegt letterlijk : "Het Vlaams Blok gaat het geld bij de Walen halen."

Als dat geen staaltje van verdraaiing van de feiten is, dan weet ik het niet meer. Het is verdorie ONS geld, en niet dat van de Walen.
Maar voor de bloedrode vrt telt alleen operatie beschadiging VB.

Vandaag D-Day herdenken, volgende week een Vlaamse D-Day??

Gepost door: mestkever 1.000.002 | 06-06-04

dop ik en mijn vrouw hebben altijd sp gestemt. wij zijn gewoone werkmensen en hebben al dikwels op den dop gestaan door de schuld van de bazen.
het is door de soscialisten dat den dop er nog is, want het blok wil dat afschaffen, zegt meneer stevaart
en we hebben ook noch een stilo gekregen van hem maar van die rassisten nog niks gehat

Gepost door: soscialist | 06-06-04

@ ikke Ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt. Ik heb respect voor eenieder, zij die lang gestudeerd hebben en zij die snel aan het werk zijn gegaan. Wat ik wilde bedoelen is dat er door andere partijen veel wordt gesproken over het sociaal achtergesteld zijn. Dit wil ik dus ontkrachten doordat eenieder de keuze heeft om snel aan het werk te gaan of nog verder te studeren. Het hangt ook af van jezelf, je toestand op dat monent en nog vele andere factoren. Een maatschappij bestaat uit allerlei mensen die evenveel respect verdienen. Mijn excuses indien dit niet juist overkwam bij mijn vorige posting.

Ikzelf ben er ook van overtuigd dat een stem voor het Blok een zeer goede zaak is. Zelf ben ik lid maar stel me op zoals Marie-Rose en Jurgen. Volgende verkiezingen hoop ik er ook te staan. Het was voor mezelf de tijd om het taboe rond het Blok te breken en hoop dit in de loop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 ook over te brengen op anderen. Ik heb gemerkt tijdens de campagne dit jaar dat er nog een enorm potentieel bestaat van kiezers tussen de 20 en 30 jaar. Ik ga me engageren om deze doelgroep ook over de streep te trekken.

Goede voornemens dus, een mooi weertje vandaag en der was veel volk op de linkerover en last but not least een zeer mooie zondag in het verschiet.

Trouwens is er al een plaats bekend te Antwerpen waar we de resultaten kunnen opvolgen??

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

@ soscialist Beste,

Als u zo goedgelovig bent en Steve blindelings volgt blijf bij de SPa. Het enige wat ik aan u zou willen vragen is om het programma van het Blok eens door te nemen voor u de verkeerde conclusies neemt en als u uw stem laat afhangen van een stilo, ik heb er hier nog een 20 tal liggen, hebben?? Denk na voor je gaat stemmen das de enige wijze raad die ik u kan geven.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

succes tibo tibo, bij deze wens ik je al veel succes bij je goede voornemens

Zet de champagne alvast maar koud voor 13/06 !!!

Gepost door: karel gevlucht van de vld | 06-06-04

champagne geniet ervan !

Zullen wij ook doen de jaren nadien dat jullie weer in het isolementbakje zitten . Enne bedankt voor ons weer in de regering te zetten, ook al is dat niet echt jullie bedoeling:)

hoe beter jullie het doen , hoe beter voor ons , want hoe meer incontournable we worden, ze spreken zelfs van GROEN ! terug op te nemen !! zelfs liever met groen een tripartide dan met jullie een comfortabele meerderheid , is wel grappig !
Zelfs met 45 % van de stemmen zouden jullie nog geen bal kunnen bereiken. Het resultaat ligt allang vast , rooms-rood of paars, rooms blauw zeer onwaarschijnlijk omdat de vld echt wel zal verliezen.
GOOD LUCK we zullen er ook eentje op jullie gezondheid drinken en nogmaals bedankt !

Gepost door: .... | 06-06-04

blokjes en annemans voor wie het gemist mocht hebben, je kan op http://www.politicsinfo.net/nl/forum2/viewforum.php?f=1
dit filmpje downloaden, ECHT EEN AANRADER.
Mocht ik jou zijn Jurgen dit zou ik op mijn webstek zetten echt de moeite waard.

Gepost door: armand | 06-06-04

partijfeest Amai dat was de moeite vandaag zenne.BANGELIJK.
Heb mij vandaag samen met mijn man en 2 kindjes goed geamuzeerd
en heb eindelijk Jurgen himself ééns ontmoet.
Ik heb zelf een cd gekocht van jurgen.
De sfeer was ook bangelijk er heerste echt een familie gevoel daar.
Ben heel blij dat we dat hebben mogen mee maken se.
En volgende keer neem ik mijn fototoestel mee.
Ik ga nu wat bekomen van deze hele leuke dag.
groetjes

Gepost door: sandra | 06-06-04

denk na jullie maken ons land kapot!

Gepost door: denkna | 06-06-04

Red Bul Flugtag Was het nog vergeten te vermelden in mijn vorige postings. Was vandaag ook effe op de flugtag aanwezig in Antwerpen en heb me daar een breuk gelachen.
Rarara wie zat er in de jury van dit evenement : Dirk Sterckx.
Samen met de negenproef de mop van de dag voor mij.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

haatcampagne Juist teruggekeerd van een vakantie in Spanje. Heb daar op de zender TV EROPE een RTBF reportage gezien (mogelijkheid van ondertiteling in verschillende talen, waaronder nederlands.Betreffende reportage, getiteld "Les années belges" betrof oa het Vlaams Blok.Een walgelijke haatreportage waarin de collaboratie van de Vlamingen uitvoerig belicht werd en de waalse collaboratie werd slechts terloops vermeld.Ook beweerde commentator dat de vlamingen voor collaboratei veel lichter werden gestraft dan de walen. Degrelle werd slechts terloops vermeld .Beelden vab het Waals Legioen werden niet getoond , maar van vlaamse oostfronters des te meer.En dan de wortels van het VB:natuurlijk in de jaren 30.In een woord :leugenachtig en ronduit walgelijk.En ik denk bij mezelf:praktisch alle europese vakantiegangers kunnen deze reportage bekijken en beluisteren.Wat moeten deze mensen van ons ,vlamingen, wel denken.Schandelijk!!!!!

Gepost door: Roger | 06-06-04

haatcampagne Juist teruggekeerd van een vakantie in Spanje. Heb daar op de zender TV EROPE een RTBF reportage gezien (mogelijkheid van ondertiteling in verschillende talen, waaronder nederlands.Betreffende reportage, getiteld "Les années belges" betrof oa het Vlaams Blok.Een walgelijke haatreportage waarin de collaboratie van de Vlamingen uitvoerig belicht werd en de waalse collaboratie werd slechts terloops vermeld.Ook beweerde commentator dat de vlamingen voor collaboratei veel lichter werden gestraft dan de walen. Degrelle werd slechts terloops vermeld .Beelden vab het Waals Legioen werden niet getoond , maar van vlaamse oostfronters des te meer.En dan de wortels van het VB:natuurlijk in de jaren 30.In een woord :leugenachtig en ronduit walgelijk.En ik denk bij mezelf:praktisch alle europese vakantiegangers kunnen deze reportage bekijken en beluisteren.Wat moeten deze mensen van ons ,vlamingen, wel denken.Schandelijk!!!!!

Gepost door: Roger | 06-06-04

haatcampagne Juist teruggekeerd van een vakantie in Spanje. Heb daar op de zender TV EROPE een RTBF reportage gezien (mogelijkheid van ondertiteling in verschillende talen, waaronder nederlands.Betreffende reportage, getiteld "Les années belges" betrof oa het Vlaams Blok.Een walgelijke haatreportage waarin de collaboratie van de Vlamingen uitvoerig belicht werd en de waalse collaboratie werd slechts terloops vermeld.Ook beweerde commentator dat de vlamingen voor collaboratei veel lichter werden gestraft dan de walen. Degrelle werd slechts terloops vermeld .Beelden vab het Waals Legioen werden niet getoond , maar van vlaamse oostfronters des te meer.En dan de wortels van het VB:natuurlijk in de jaren 30.In een woord :leugenachtig en ronduit walgelijk.En ik denk bij mezelf:praktisch alle europese vakantiegangers kunnen deze reportage bekijken en beluisteren.Wat moeten deze mensen van ons ,vlamingen, wel denken.Schandelijk!!!!!

Gepost door: Roger | 06-06-04

idd roger Walgelijke haatcampagne .... maar dat wisten we al langer hé , het vb bedreigt immers de miljardentranfers naar wallonie .....en het vb mag de meerderheid niet halen in brussel hé....

Gepost door: antoon | 06-06-04

kerekewere een haatcampagne ?
pff zo voelt ge ook eens wat het is om Marokkaan te zijn he

don't worry, duurt maar een weekje en dan ben je ervan af
wat jullie al doen sinds 20 jaar met de vreemdelingen vinden jullie als je erzelf slachtoffer van bent walgelijk ?
tja haat wekt haat op , dus echt onverdiend is het niet

Gepost door: .... | 06-06-04

filmke jurgen zet dit filmke op uw site vooraleer het verloren gaat.
dit is pas visualisatie van een belgisch probleem waar andere partijen geen antwoord op hebben (of willen hebben , hun aangetrouwde familie laat dit niet toe) . heeft u het ongeloof en de onmacht van deze partijen gezien. volgens mij hebben ze nu pas ingezien wat ze al jaren door deuren en vensters hebben buitengesmeten. daar hadden we de laatste vier olympiades , europese bekers en wereldbekers met plezier mee kunnen finaciëren.

Gepost door: digit | 06-06-04

@ ...... jij bent zeker een van die geintegreerde marokanen.
vertrouw er geen enkele. integratie tot nader order en dan .....

Gepost door: digit | 06-06-04

d-day d-day valt op 13 juni,vanaf nu vlaamse feestdag(nog onbetaald,maar komt zegt langneus verhofstad,trouwens zijn kompaan is mooi op de affiches met kruis op voorhoofd,zo'n lul) en rooie rakkers,om te beginnen jullie eind is nabij,gedaan met corruptie,verlakkerij en noem maar op,deze morgen seut devits in de zevende dag(ze weet het stilaan,geen claes en consoorten meer,geen plakkerige vingers voor geld...) is tegen europa? reden er zal minder te foefelen zijn hahahahah

Gepost door: broer van karel gevlucht,nicht van ss | 06-06-04

rellen na het congres van het vb waren er rellen tss blokkers en vreemdelingen.
voor diegene die er waren en buiten stonden heeft men duidelijk gezien dat de vreemdelingen door vrt journalisten werden omgekocht om rellen te schoppen. daarmee hadden ze dan weer een item voor in het journaal.
laffe vrt .

Gepost door: .... | 06-06-04

zjeeses Hoeveel keer moest Bracke 'ja' zeggen tegen Van Hecke. En hoe kalmpjes wordt er nu gediscussieerd met de twee dametjes. Als Bracke straks nog eens 'ja' zegt dan trek ik hem door den teevee!

lol

Gepost door: jezus | 06-06-04

mia devits rooie mia beweert dus de belangen van de arbeiders te verdedigen.

maar zelf zit ze toch maar mooi in de raad van bestuur van een bepaalde bank haar steek- pardon, zitpenningen op te trekken.

als het er op aan komt, is ons mia ook niet vies van het door haar zo verguisde kapitalisme.

en maar denken dat de sossen het voor de gewone man opnemen. slaap maar rustig verder jongetjes.

Gepost door: karel gevlucht van de vld | 06-06-04

@ ... toegegeven, de linkerzijde heeft dat meesterlijk gespeeld, de oprichting van een cordon sanitair. Onder druk van het zogenaamde politiek correcte denken zijn vld en cd&v daar blind ingetrapt.

Vlaanderen stemt historisch gezien nu eenmaal centrum-rechts, maar de linkse meute heeft er wat op gevonden. Dat, en dat alleen verklaart waarom wij hier nog altijd met de sossen in de regering zitten.

Ter info : als ge denkt dat uw pensioen veilig gesteld is (zoals Tobback, Van delanotte en co beweren) dan zijt ge er glad langs. in een onbewaakt ogenblik heeft Vdlanotte zich laten ontvallen dat de pensioenen onbetaalbaar worden vanaf 2010. Helaas geen recorder in de buurt ...

Gepost door: karel gevlucht van de vld | 06-06-04

WEER EEN LINKS COMPLOT ! dit keer van een onverdraagzame peuter Rellen na partijfeest Vlaams Blok

(Belga) Na afloop van het partijfeest van het Vlaams Blok op de
Antwerpse Linkeroever zijn zondagavond relletjes uitgebroken nadat een
Vlaams Blokker een allochtone peuter omver liep. Daarbij werden drie
Vlaams Blokkers opgepakt: twee voor slagen en verwondingen en een voor
provoceren. Dat bevestigt de lokale politie van Antwerpen zondag.

Het incident met de peuter gebeurde om 18.35 uur, een half uurtje nadat
het partijfeest was afgelopen. De moeder van de peuter sprak de
sympathisant van het Blok aan die haar kind omver had gelopen. Daarop
ontstond een schermutseling, waarbij in een mum van tijd een vijftigtal
personen betrokken raakte. De politie kwam massaal ter plaatse om de
gemoederen te bedaren. Er werden ook drie honden ingezet. De rust keerde
weer nadat een allochtone vrouw en een agent van de cel Diversiteit
hadden bemiddeld. Uiteindelijk werd de vermoedelijke dader die de peuter
omver had gelopen, opgepakt. Ook een andere Blokker die een vrouw had
geslagen, werd meegenomen voor verhoor. Tot slot werd nog een derde man
meegenomen die provoceerde. Volgens de politie hadden de Vlaams Blokkers
te veel gedronken. (dwm)

Gepost door: blokkertjeblok | 06-06-04

Het stichtende voorbeeld Vlaamse waarden en normen??
PEUTER en zijn MOEDER !!! .... maar 't is weer een eenmalig feit he


veel van die eenmalig geweldfeiten in jullie kringen moet ik zeggen

Gepost door: golgotha | 06-06-04

Gedrag Ik keur dit niet goed wat er gebeurd is.

Maar ik zal je zeggen dat mijn ergste nachtmerrie is om een ongeval te hebben in de wijk stuivenberg. Ik geloof trouwens dat dit voor iedereen het geval is, van welke politieke strekking je ook bent.

Ik denk dat we nog een hele zwarte week tegemoet gaan als het zo doorgaat. Waar was de VRT trouwens vrijdag in Mechelen ? Ik was daar zelf aanwezig en de provocatie en de confrontatie met de allochtonen te Mechelen werd op geen enkele manier opgewekt door het Blok. Ook daar zat het ertegen en waar waren de camera's dan.

Vanavond was ik er niet bij en kan ik me der niet over uitspreken. Het enige wat er wel duidelijk bovenop ligt is dat de VRT een ongelooflijk smerig spel speelt. Ook het grote debat vanavond een regelrechte schande. Iemand wijzer geworden na het bekijken van het " grote debat"?

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

grrrrrrooooot debat heb er niet veel van gezien, wel naar de volksjury gekeken met FDW

blijkbaar kan je op de vrt-site (die waar reclame gemaakt wordt voor sp.a) je stem uitbrengen op de partij die het er het beste vanaf gebracht heeft
ben eens benieuwd

Gepost door: karel gevlucht van de vld | 06-06-04

VRT Haatzender Omgekochte allochtoon schept keet in Antwerpen na VB partijfeest.VRT als eerste erbij om de enige echte Vlaamse partij de beschimpen, luister het zal niet baten....... Weet ge waarom ze de telvisietax hebben afgeschaft???? Dan denken ze dat ze alles kunnen veroorloven om alles wat slecht is tegen het VB uit te zenden........Vrije meningsuiting komt nog op de nieuwe Vlaamse zender zonder Arabische ondertiteling

Gepost door: pino | 06-06-04

Verdomme é, het begint allemaal weer terug Allochtone peuter omvergelopen door VL-blokker? Verdomme, maar dan...maar dan zitten wij terug in de jaren dertig! Ik had het altijd al gedacht dat alles terug zou beginnen... hoort ge het niet? Dat geronk in de verte van de Stukas die vanuit de lucht dood en vernieling zaaien... en dat diepe gebrom van de Tigertanks die alles op hun weg platleggen wat ze tegenkomen... We krijgen het allemaal terug, en zeggen dat het begonnen is met het omverlopen van een allochtone peuter. Ze hadden nogal wat beter een autochtone peuter omvergelopen. Daar had tenminste genen haan naar gekraaid...

Gepost door: de Cois | 06-06-04

d-day het vb heeft vandaag een partijfeest gehouden op LO. En welke dag is het vandaag? Juist, 06/06, de dag waarop Hitler 'Scheisse' riep toen hij hoorde van de landing op Normandië.
Met andere woorden, het VB gedenkt dat Hitler gevloekt heeft. Dat de vrt dat nog niet wereldkundig gemaakt heeft.
Het ultieme bewijs dat het VB nazi's zijn, is nu eindelijk geleverd.

Gepost door: karel gevlucht van de vld | 06-06-04

@ karel gevlucht van de vld Zeg, ge moet nu ook ni alles in't belachelijke trekken é ! ;-)

Gepost door: de Cois | 06-06-04

Wat doet een peuter op een vlaams feest? Allochtone peuter omvergelopen door VL-blokker?
Ik vraag me af wat een allochtone peuter komt doen op een parijfeest van het Vlaams blok?
Is dat niet vragen of zoeken (provokeren) naar ruzie?
Wat zou het zijn als een peuter van een vlaaming naar een moskee zou gaan?

PS: Tibo, jij bent tenmiste nog een vlaaming die er voor durft uit te komen en dit zonder iemand te vernederen, maar de feiten zegt zoals ze zijn.

Gepost door: Een vlaamse boer | 07-06-04

Volksjury Volksjury ??? Neen, een vooraf grondig gescreende groep vurige anti-blokkers, dus verre van een onpartijdige jury, maar wat had je anders verwacht op VTM. Uitstekende replieken van Filip, die zich geen moment uit het lood liet slaan, wie doet hem dat na !!! Beslist kijken hoe andere kandidaten in de volgende uitzendingen met fluwelen handschoentjes zullen aangepakt worden door een dan wel enigzins anders samengestelde jury zeker ? Denken ze nu echt dat heel Vlaanderen bevolkt wordt door nuttige idioten, die de vuile trukken van onze media niet doorzien ? Jürgen, ik hoop van harte dat je verkozen wordt (mijn stem heb je alvast, dat heb ik je trouwens in Brecht vorige donderdag beloofd) en dat mede door jouw inzet we terug een vrij medialandschap krijgen, waar elke mening aan bod mag komen, ook die van ons, Vlaams Blokkers !!!

Gepost door: DWR | 07-06-04

debatten Je kunt voor of tegen Filip Dewinter zijn,maar je moet toegeven hij was echt subliem en bleef steeds vriendelijk ondanks de onvriendelijke voksjury.De VTM is nog erger dan de VRT ,daar proberen ze op alle mogelijke manieren de feiten te verdraaien.Invloed van Polspoel en Desmedt misschien....Maar het kan ook de omgekeerde reactie bij de mensen teweegbrengen.Het groot debat was een flauw afkooksel van wat een debat zou moeten zijn.

Gepost door: Georgette | 07-06-04

VTM heeft nieuwe kolderserie op zondagavond... Vond het wel grappig hoe Stef Wouters er met geen stokken tussen kon komen en erbij stond als Piet Snot. Alsof hij zelfs niet telde in dit vooraf ineengeknutseld debat. Want geef toe iedereen kon zien dat het hier ging om ANTI-Blokkers en weet U wat, ik ben geen BLOKKER, das nog straffer da. Anti-reclame werkt soms ook. Zover hebben ze bij VTM nog niet nagedacht. Doe zo voort mannekes.

Gepost door: Jos Smos | 07-06-04

Volksjury Wat ik vaststelde is dat er van de 20 personen er uiteidelijk in de ganse aflevering een goede 12 tal aan bod zijn gekomen. Er was er zelfs eentje die continu zat te knikken en het eens was met de stellingen van Filip.

Het was inderdaad een zeer goedkope formule en zonder iemand te beschuldigen heb ik nog nooit een programma gezien waarin er zo onzorgvuldig geknipt werd. Dit ter zijde maar zegt wel iets over hoe de programma-makers het programma hebben samengesteld. Wat het fimpje over het gratis beleid en de positieve zaken betreft stelde al helemaal niets voor. Er wordt getracht een beeld op te hangen dat alle Blokkers negativisten zijn en steeds kankeren op alles wat gebeurt en beweegt.

Zelf ben ik zeer positief ingesteld en ben fier een Vlaming te zijn. En inderdaad het is goed in Vlaanderen en dat mag ook gezegd worden maar mits enkele aanpassingen en een rechtvaardige geldverdeling zouden we het nog een stuk beter kunnen hebben, heel gek dat we het in eigen hand hebben maar dat sommigen verblind worden door hun ondoordachte volgzaamheid aan hun leiders.

Inge Vervotten, awel chapeau, iemand met een klare, realistische kijk op de wereld en ze durft ook de zaken bij naam te noemen. Een prachtige aanwinst voor de CD&V en met een beetje pijn in het hart jammer dat ze bij hen is aangesloten.

Vandaag al effe de kranten doorgenomen en wat zie ik dat ze Dirk Sterckx hebben vergeten te vernoemen (vergeten?? misschien vinden ze wel dat hij daar niet echt op zijn plaats zat en dat dit niet echt goed is voor zijn imago) als jury-lid bij de redbull flugtag.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 07-06-04

Ook VTM lijkt links te zijn ! Heb ook (voor een keertje nog) een stukje bekeken van de debatten op VRT en VTM + hun nieuws.
Deze keer was het op de VRT nog net iets beter dan op VTM, dat alles in het werk stelt om het Blok te beschadigen (geen verslag van het congres, enkel van de incidenten erna !).
Wauters viel door de mand, en nog geen beetje ! Zwak !
Er is inderdaad door de gehele pers een enorme haatcampagne bezig, nog nooit vertoond ! Zielig ! En 't zal deze week nog erger worden !
Op den duur drijven ze daardoor niet-Blokkers naar die partij, zo slim zijn ze ! Enfin, ze doen maar !
Ook niet Blokkers zoals ik hebben al lang door dat het nieuws en de media niet objectief zijn ! Dat moet zelfs de meest linkse zien en toegeven.
Gelukkig hebben we nog Inge Vervotte ! Wat een klassedame, zeg !
Onze Yves heeft me ontgoocheld, wil meedoen met moddergooien. Zwak !
Inge is echter onze toekomst, mensen !
Nog geen onvertogen woord van haar gehoord ! Dat is pas een politica !
Heb ook nog heimwee naar de 'goede, oude tijd' toen verkiezingsprogramma's nog inhoud en vuurwerk gaven, en toen er nog journalisten waren, die naam waardig.
Nu zijn het slechts' mislukte derderangsacteurs' ! Wat een afgang !
Noem me een hedendaagse topjournalist, mensen ! Er is er geen één ! Toch bedroevend !
En nu de CD&V maar de verkiezingen winnen, sorry voor de Blokkers hier !

Gepost door: Big Brother | 07-06-04

@ Big Brother Wel BB mag ik je succes wensen met de voorkeurstemmen voor Inge Vervotten, zij ofwel Filip de volgende burgemeester van Antwerpen samen in de coalitie. Dit zou pas een droom zijn.

Tevens nog even op de SPa site - gecensureerd forum gaan kijken en jawel hoor wat stond er daar te lezen :

Andy Wouters | Re: Open forum


Ik kom er misschien wat laat mee op de proppen, maar wat bedoelde Mijnheer Stevaert in Terzake04 een aantal dagen geleden met zijn uitspraak tegen Siegfried Bracke: "...vorige verkiezingen die we dankzij jullie gewonnen hebben...euh...ik bedoel..."?Ik weet niet hoe dit bij de rest van de mensen overkwam, maar ik heb hier toch sterke bedenkingen bij.

Waarop mijn reactie :

Inderdaad Andy een kritisch kijkend burger heeft dit zeker opgemerkt en beter nog tijdens het groot debat van gisteren, deze aflevering kreeg toch deze onwaardige titel mee, vroeg Steve de VRT openlijk voldoende zendtijd om deze week zijn campagne uit de doeken te doen. Het is inderdaad makkelijk dat je de beste vriendjes bent van de openbare omroep zodat je enkele markten en de stress van het campagne voeren kan vermijden.

Ik ben echt eens benieuwd of ze deze zullen goedkeuren en erop zetten.

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 07-06-04

Als die journalist er zelf al niet uitgeraakt ........ Verkiezingen: Partijen recycleren 37 procent van kandidaten (De Tijd)

(Belga) Uit een doorlichting van de Katholieke Universiteit Leuven van de partijen voor de komende verkiezingen van 13 juni blijkt dat van de 1.325 plaatsen op de lijsten van de belangrijkste kartels of partijen voor volgende zondag er 489 of 36,9 procent worden ingenomen door personen die al kandidaat waren bij de federale verkiezingen van 18 mei 2003. Dat meldt De Tijd.

Indien enkel naar de verkiesbare plaatsen wordt gekeken, 'recyclen' de grote partijen 57,5 procent van hun kandidaten van 18 mei 2003. Bij het sp.a-Spiritkartel loopt het recyclingcijfer in dat geval op tot 77,8 procent. (LVR)


Verkiezingen: Minder vrouwen op lijsten

(Belga) Uit een onderzoek van de Katholieke Universiteit Leuven blijkt dat vrouwelijke kandidaten bij de komende verkiezingen van 13 juni maar 37,6 procent van de verkiesbare plaatsen innemen, ondanks het feit dat er voor deze Vlaamse, Brusselse en Europese verkiezingen evenveel vrouwen als mannen op de lijsten staan. Bij de federale verkiezingen vorig jaar was dat nog 43 procent.

Een vrouwelijke kandidaat heeft 1,6 keer minder kans op een verkiesbare plaats, zo becijferden de Leuvense politologen in De Standaard. Het aandeel vrouwen op verkiesbare plaatsen is het kleinst bij Groen!, maar dat komt omdat de partij maar weinig van die plaatsen te begeven heeft. Ook het Vlaams Blok scoort onder het gemiddelde. Het CD&V/N-VA-kartel heeft de vrouwvriendelijkste lijsten. Uit het onderzoek blijkt voorts dat het Vlaams Blok van alle partijen het meest 'schijnkandidaten' heeft. Bij de kieslijsten van de partij werden 61 kandidaten geteld die twee keer opkomen. Het Vlaams Blok zet 26 keer eenzelfde persoon op twee of meer plaatsen. Sp.a en CD&V blijken op dat vlak een grote zelfdiscipline te vertonen, aldus Het Nieuwsblad en Het Volk. (LVR)

Beide artikels met een tijdspanne van 15 minuten gepubliceerd. Waar zijn ze mee bezig ....

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 07-06-04

SPa plaatst mijn reactie niet. De SPa plaatst mijn reactie (lees twee berichten lager) niet. Ik heb hen vriendelijk verzocht om mij een antwoord te geven waarom een degelijke geformuleerde reactie niet gepubliceerd wordt. Twee maal deze vraag gesteld en tot hiertoe geen antwoord.

Ik trek mijn conclusies uit dit feit. Als men nog niet eens de elementaire beleefdheid bezit de mensen van wederwoord te dienen dan zegt dit genoeg.

Here we come.

Tibo

Gepost door: Tibo | 08-06-04

De commentaren zijn gesloten.