06-06-04

Wat een zondag..

Eigenlijk een beetje te moe na vandaag. Meer dan 6.000 mensen waren aanwezig op het feest van het Vlaams Blok op linkeroever. Heb waanzinnig veel positieve steunreacties gekregen, een pak cd's gesigneerd, veel water gedronken...en waarschijnlijk evenveel mensen niet kunnen spreken. De sfeer was zeer positief en strijdlustig, de weergoden ook bedanken voor dit zalige weer. Zit nu aan een flesje wijn (Cabernet Californië) en ook klavier. NADAT het feest was afgelopen moest ik even wachten om door te rijden. Een relletje tussen allochtonen en boven theewater autochtonen (grijns-politiek correcte termen). Er hingen al 2 dagen continue groepjes allochtonen rond die -zoals in Mechelen- provoceerden. Het was niet gelukt bij 6000 mensen...na het feest blijkbaar wel bij enkele 10. Enfin, toch even vermelden want op het ogenblik van de feiten reed ik mijn wagen op het terrein.. als ik het belga bericht daarnet lees -en ja ik heb het de hele tijd live gevolgd- dan stel je toch vast hoe alles verdraaid wordt. Canvas op kop. (VRT alweer). Wij reden weg en uit de tegenovergestelde richtingen kwamen alleen maar allochtonen en politie aangereden. Netwerken zeker? Daarnet zappend naar VRT en VTM gekeken. Begint te lijken op wat sommige posters hier elke dag doen, een plaatje dat blijft hangen. Antipolitiek? Inderdaad, maar niet door de blokkers.  Het wordt en is mooi weer, straks toch even op mijn terras zitten, met kaarsen, fles wijn en een toffe cd. Carpe diem. De 'zuurkolen' van al die andere partijen mogen nog zuurder worden. Zielepoten. Nog 7 dagen....ik heb er echt zin in.23:24 Gepost door J | Permalink | Commentaren (28) |  Facebook |

Commentaren

Lastercampagne Ik word er kostmisselijk van.

Moest ik er de VRT daarstraks ook bijroepen voor de kras die ze van voor tot achter op mijn wagen hebben gezet te laten filmen. Maar nee ik ben volgens hen waarschijnlijk een te correcte bezoeker van het partijfeest.

Nog 7 dagen en zoals het spreekwoord zegt : "Wie laatst lacht, best lacht."

Mvg,

Tibo

Gepost door: Tibo | 06-06-04

Ziek 't Begint te kriebelen he jongen ? Nog 7 dagen en je mag met de grote jongens gaan spelen. En al zoveel plaatjes verkocht !
Ik hoop dat je weet waar je mee bezig bent, ik vrees van niet.

Gepost door: Jan | 06-06-04

ja tibo Beschadegingen aan goederen (auto) heb ik ook meegemaakt geparkeerd in antwerpen voor mijn werk + banden afgelaten en dan komt ge nog vanuit limburg,,,,,maar wie het ook mag zijn de "koranwet" toepassen want die is niet mals voor zulke lui,,,,

Gepost door: Gilbert | 07-06-04

lachen geblazen als je je zou vervelen: http://www.stiefengie.be

Gepost door: André | 07-06-04

Wat doet een alloctone peuter op een vlaams feest? Allochtone peuter omvergelopen door VL-blokker?
Ik vraag me af wat een allochtone peuter komt doen op een parijfeest van het Vlaams blok?
Is dat niet vragen of zoeken (provokeren) naar ruzie?
Wat zou het zijn als een peuter van een vlaaming naar een moskee zou gaan?

Gepost door: Een vlaamse boer | 07-06-04

Jurgen halve waarheden? Het officiële Belga-bericht luidt iets verschillend van Jurgen's versie ...

Rellen na partijfeest Vlaams Blok in Antwerpen

ANTWERPEN 06/06 (BELGA) = Na afloop van het partijfeest van het Vlaams Blok op de Antwerpse Linkeroever zijn zondagavond relletjes uitgebroken nadat een Vlaams Blokker een allochtone peuter omver liep. Daarbij werden drie Vlaams Blokkers opgepakt: twee voor slagen en verwondingen en een voor provoceren. Dat bevestigt de lokale politie van Antwerpen zondag.

Het incident met de peuter gebeurde om 18.35 uur, een half uurtje nadat het partijfeest was afgelopen. De moeder van de peuter sprak de sympathisant van het Blok aan die haar kind omver had gelopen. Daarop ontstond een schermutseling, waarbij in een mum van tijd een vijftigtal personen betrokken raakte. De politie kwam massaal ter plaatse om de gemoederen te bedaren. Er werden ook drie honden ingezet. De rust keerde weer nadat een allochtone vrouw en een agent van de cel Diversiteit hadden bemiddeld. Uiteindelijk werd de vermoedelijke dader die de peuter omver had gelopen, opgepakt. Ook een andere Blokker die een vrouw had geslagen, werd meegenomen voor verhoor. Tot slot werd nog een derde man meegenomen die provoceerde. Volgens de politie hadden de Vlaams Blokkers te veel gedronken. (dwm)

http://www.belga.be

Gepost door: Nieuwslezertje | 07-06-04

relletjes? neen : kids stuff wel wel plotsklaps klinkt mijn verhaal al heel wat minder lachwekkend he ventjes

en daar was door ons althans NIETS georganiseerd ! we waren er zelfs niet .

Feit dat de allochtone gemeenschappen in de grootsteden enorm militant zijn en niets te verliezen hebben , enkel zitten te wachten op een goede organisatie is wel aangetoond . Niet dat jullie oordeel /apprediatie/afkeur/onwetende spot er iets toe doet. volgzame joodjes en magrebijnen zijn zeer verschillend.


WE ZULLEN WEL ZIEN ....

Gepost door: berthen | 07-06-04

Partijfeest Ik ben gisteren met mijn vriend ook naar het partijfeest geweest. Wij zijn naar de gesprekken en toespraken komen luisteren en daarna zijn wij op ons gemak weer naar huis gegaan. Dat zal rond een uur of 5 geweest zijn denk ik. Toen we uit de grote tent kwamen stonden er al groepjes allochtonen. Ze komen niets anders doen dan uitdagen en provoceren. De politie zou er voor moeten zorgen dat ze enkele straten rond het domein afsluiten in het vervolg; dan kunnen die allochtonen de mensen niet komen ambeteren en dan vallen er ook geen klappen.

Maar we zijn het ondertussen al gewoon dat in de media alles verdraaid wordt he. Ze schrijven nog net niet dat alle VB'ers dronkaards zijn. Maar in de media worden die provocerende allochtone jongeren weer afgeschilderd als HEILIGE BOONTJES meneer.

Het ATV-nieuws is ook weer ontzettend politiek coorect! 6000 mensen op het partijfeest van het Blok op Linkeroever en met geen woord hebben ze erover gerept in het nieuws. Ze doen maar! Wij zullen zondag wel het juiste bolleke kleuren de zondag.

MET VLAAMS NATIONALISTISCHE GROETEN

Gepost door: Marsipulami | 07-06-04

Na 18u00???? Het was nà 18u???

Dan moeten kleuters en peuters niet meer buiten komen zeker, goed weer of niet. Een avondklok vanaf 18u voor alles jonger dan 30 en dit was nooit gebeurd!

Het blok heeft toch voor alles de oplossing hé...

Gepost door: Kryslovitz | 07-06-04

Gisteren op het feest Bangelijke cd ! en nog gehandtekend, dank U wel en veel succes jurgen.

Gepost door: Patricia | 07-06-04

lastercampagne2 eveneens geen VRT te zien toen ik verleden week omver en van het voetpad werd geduwd door vier allochtone vrouwen die zich te goed voelden om een stapje opzij te zetten voor een blanke vrouw...geen VRT te zien toen twee allochtone mannen probeerde mijnfiets uit de garage te stelen(chance dat ik er juist op uit kwam)...geen VRT te zien op zovele plaatsen waar het nodig is...maar geen nood zondag de 13e nadert!!!

Kotsmisselijk wordt ik als ik er bij stilsta hoeveel van ons belgjes zich nog blindstaren en zich laten vangen.

Laat UW STEM HOREN MENSEN!!!

Gepost door: sonia | 07-06-04

Ik KOTS van VRT en alle rooi RATTEN !!! Altijd ondervonden dat het hele smerige zooitje rooi ratten van vrt de feiten verdraaid weergaven! Altijd geweten dat het links krapuul hier momenteel de overhand heeft! Maar nu, 13 juni 2004 zullen die rotzakken het zelf geweten hebben wanneer het VLAAMS BLOK de grootste partij zal worden en die klunzen van dat links- en extreem-links krapuleuze onkruid het uiteindelijk onderspit zullen delven !!!
Wie laatst lacht BEST LACHT !
Alle eerlijke en deftige medeburgers zullen het laten weten nu zondag.
Jurgen wens ik zeer veel succes toe, doe zo verder !!!

Gepost door: Jean-Simon | 07-06-04

Here we go again, the pigs can fly again... Vooreerst, ik reageerde vroeger onder mijn eigen naam, maar daar wordt helaas misbruik van gemaakt.

Wat de herriezoekers in Antwerpen betreft, inderdaad, hier in Gent zie je dat ook; Turkse jongens met de Turkse vlag in de vorm van een t-shirt aan hun torso die je scherp in het oog houden om te zien hoe je reageert op hun "nationale trots". Het zijn vaak diezelfde "trotse" kerels die me op straat vragen of ik een "janet" ben, of ze vragen geld, sigaretten, etc.

Hoe komt het toch dat ik nooit last heb met zuid-Afrikanen, Aziaten, ... En als ik naar A'pen ga dan zijn het ook steeds marokanen of turken (maar ook Algerijen, ...) die de boel verzieken op de metro en op straat. Als het niet aan de godsdienst ligt, waaraan dan wèl? Vele zuid-Afrikanen in ons land zijn ook kansarm, en toch gedragen die zich normaal, hoe komt dat?

Veel jonge (islamitische) relschoppers misbruiken hun taal om je uit te schelden en amuseren zich rot, want, die belgische varkens snappen er toch niks van.

Hier in Gent zijn de Islamitische allochtonen het vrijmoedigst want zij voelen zich gesteund door de SPA die hier campagne voert met posters van Turkse SPA kandidaten.

Gent mag dan wel minder in de aandacht komen ivm allochtonen, helaas moeten de Gentenaars er ook mee leven in sommige concentratiewijken, en dat valt niet mee, ik spreek uit ervaring.

By the way, wie was dat hysterisch geblondeerd geval die gisteren op VTM verkaarde dat ze agent is? Mannekes toch! Dat mens gonsde van de stress!?

Dankzij VTM weten we nu ook dat het niet correct is om er van uit te gaan dat mensen die misdaden begaan, dus ook minderjarigen, moeten gestraft worden, laat staan dat die misdaad/straf op een strafblad zou komen. Tja...

Jurgen, ik hoop dat je dit leest want ik wens jou oprecht veel succes toe. Sinds kort vermeld ik mijn email adres ook niet meer op je site want...

Aan Tibo -> helemaal akkoord mee!

Gepost door: Teiwaz | 07-06-04

De waarheid en niets dan de waarheid... Volgens VRT-teletext een peuter die omvergelopen was, volgens VTM-teletext een kind die van zijn fiets getrokken werd. Of was het omgekeerd?
Nou ja, de beide journalisten (?) zullen allebei hun bronnen wel goed gedoublecheckt hebben zeker. Conclusie: een peuter die al met de fiets kan rijden? Hop naar het Guiness Book of Records...

Nog 6 dagen van-horen-zeggen-journalistiek, en dan mogen de heren/dames terug met hun lego-blokjes gaan spelen.

Gepost door: Hanske | 07-06-04

volksdebat op VTM onder leiding van een over gelopen VRT moderator die blijkbaar z'n stiel bij de 'roden' goed geleerd heeft! Stand houden, hé Yurgen!!
We staan met honderdduizenden achter je! laat de hypocrieten van de andere partijen maar liegen dat ze zwart zien, wij hebben ze door!!
Van mensen die ik nog steeds niet heb kunnen overtuigen dat ze het best voor onze partij stemmen, kreeg ik te horen - toen het filmpje over de behandeling van Filip De Winter en G. Annemans, waarbij te zien werd hoe hardhandig ze in een celwagen werden afgevoerd, vertoond werd -, dat men werkelijk medelijden zou krijgen met Filip die allerlei dwaze insuinuaties, o.a. van die blonde del die bij de politie fungeert ( zeker parkeerboetes noteren??!!), dat hij op dergelijke 'aanvallen' moest antwoorden tot in den treure toe! Het leek de inquisitie wel!!!
En meneer 'de overloper-moderator' heeft wel góed z'n lesje geleerd! Op de door hem gevaarlijk geachte 'punten', werd meteen naar een andere pitbull overgeschakeld! Ofwel verscheen onder veel kabaal een 'tussenschot': een soort reclame die geen reclame was!
Ik bewonder jullie voor het doorzettingsvermogen waarmee jullie de Vlamingen - ook al strubbelen nog zóvele tegen uit botte 'onwetendheid'! -, blijven verdedigen!
In het stemhokje doen we met z'n allen wat we willen, en we zullen de anderen een poepje laten ruiken!!!
Veel moed en héél veel succes!!!

Gepost door: Ryckelynck Christina | 07-06-04

OORLOG VOOR VRIJHEID Binnenkort oorlog !

Jullie zijn een soort levensvorm, die zich niet kan aanpassen aan een multiculturele samenleving.
Jullie zijn onwrikbaar en moeten gedood worden, binnenkort burgeroorlog.

Voordat Europa herenigd wordt moeten eerst alle racisten betalen voor de gemaakkte fouten en de fouten die ze nooit meer zullen maken.

In de VS was er ook een burgeroorlog, omdat de zuiderlingen de zwarten in de slavernij wouden houde.

500 euro voor een handwapen, 70 euro voor een granaat! maak u reserves.

OORLOG VOOR EEN VRIJ EUROPA!! RACISTEN, DOOD!

Gepost door: K-bil | 07-06-04

Da's straf Onze linkse vrienden en vrienden allochtonen moeten eindelijk eens begrijpen dat ze hier in ons land zijn en dat wij onze eigen cultuur, waarden en normen hebben. Het is toch vanzelfsprekend als je in een ander land gaat wonen dat je je moet aanpassen. Als ik naar een moslimland zou gaan wonen moet ik toch ook de taal van dat land leren spreken, dan zal ik mij waarschijnlijk ook niet meer westers mogen kleden en met een hoofddoek moet rondlopen, enz.
Ik zou willen vragen aan de allochtonen om dit nu eindelijk eens te begrijpen. Je integreren aan de normen van je gastland is enkel een vorm van respect voor je gastland. Het is toch vanzelfsprekend dat wij dit ook zouden doen, mochten we naar jullie vaderland gaan wonen.
Wij leven in België; in Vlaanderen; wij hebben ook onze eigenheid, taal en cultuur waar we fier op zijn. Dan is het toch maar normaal dat wij dit willen behouden en dat wij aan onze gasten vragen om hier respect voor te tonen en zich aan te passen/ integreren.

Aan alle allochtonen; laat één ding duidelijk zijn! Integratie wil niet zeggen dat wij jullie eigenheid willen afpakken. Je kan gerust je eigen godsdienst beleven en je eigen etnische kledij dragen en je eigen taal spreken, maar doe dit thuis. PROBEER VLAMING ONDER DE VLAMINGEN TE WORDEN.

Gepost door: marsipulami | 07-06-04

Dit moet pijnlijk zijn geweest voor de VRT dit op hun site te moeten plaatsen. Het kartel CD&V/N-VA breekt paars volledig
ma 07/06/04 - Het kartel CD&V/N-VA wordt met glans de grootste partij in Vlaanderen en breekt op haar sloffen paars en zelfs paars-groen. Dat blijkt uit de "Verkiezingsvoorspeller" van Het Belang van Limburg in samenwerking met Ideaxis.
In de "Verkiezingsvoorspeller" wordt aan de deelnemers gevraagd de uitslag te voorspellen. Daarbij wordt gewerkt met drie panels: experts, politici en burgers.

Het panel politici bestaat uit leden van de Kamer, de Senaat of het Vlaams Parlement. Het panel experts bestaat uit politologen, eminente oud-politici en in hoofdzaak Wetstraatjournalisten.


Belga

Volgens de experts is de winst op 13 juni massaal weggelegd voor het Vlaams kartel. Ze voorspellen dat CD&V/N-VA gaan lopen met 27,1 procent van de stemmen, een winst van 0,1 procent tegenover de vorige voorspelling.

Politici en burgers zien in grote lijnen net hetzelfde gebeuren. De politici voorspellen 27,5 procent voor CD&V/N-VA, de burgers houden het op 27,7 procent.


VLD-Vivant komt als grote verliezer uit de bus. Het kartel strandt op 20,5 procent volgens de experts, 20,7 procent volgens de politici en 20,4 procent volgens de burgers. Het Vlaams Blok scoort dan weer bijzonder goed, rond de 21 procent. Groen! haalt net de kiesdrempel niet, met 4,9 procent.

14.000 burgers waagden zich aan een voorspelling. Slechts zes procent van hen weet nog niet voor wie te kiezen op 13 juni. Vijftien procent van de deelnemers stemt op 13 juni voor een andere partij dan vorig jaar voor de federale verkiezingen.

Kiesmarkt voorspelt ook winst voor CD&V/N-VA


Ook de deelnemers aan de Kiesmarkt 2004, de politieke aandelenmarkt van De Tijd, voorspellen grote winst voor CD&V/N-VA. Het kartel haalt volgens de deelnemers 28 procent op 13 juni.

CD&V en N-VA stonden van meet af aan op kop in deze politieke barometer. Nadat de VRT en De Standaard vrijdag hun laatste opiniepeiling bekendmaakten, vergrootte het Vlaams kartel nog haar voorsprong.

Groen! haalt volgens de deelnemers wel de kiesdrempel, met 5,4 procent. De regeringspartijen en het Vlaams Blok verliezen licht terrein. Het Vlaams Blok blijft de op een na grootse partij.

Mvg,

Tibo

(Ik ben gek van verkiezingen zoals jullie kunnen zien)Gepost door: Tibo | 07-06-04

Wat valt er te lachen ? Of wat zal er te vieren zijn maandag , de zoveelste overwinning op rij die NIKS opbrengt ?

Als het jullie gelukkig maakt mij niet gelaten, iedereen met een minimum aan verstand weet dat vlaams blokkers na 20 jaar "winst" nog steeds NIKS te vieren hebben.
En deze verkiezing zal daar geen uitzondering op zijn want NIET wie het laatst lacht lacht het best, maar wel degene die het LANGST lacht.


http://users.belgacom.net/politics/vldvlaamsblok.wmv

Gepost door: Dirk W. - Zonhoven | 07-06-04

@ dirk w. Ze hebben niet veel te vieren daar heeft u beslist gelijk in. Maar paars heeft evenmin veel te vieren. Ik proest het elke verkiezingen weer uit als iedereen zich tot overwinnaar uitroept. Ik denk dan terug aan de zogezegde verkiezingsoverwinning van verleden jaar van ene Steve Stevaert. Uitgebreid gevierd op de VUB-campus. Maar bij het optellen van de percentages van de spa en spirit bleken zij amper vooruit te gaan. Puik werk hoor. De enige die elke verkiezing vooruitgaan zijn wel degelijk het vb. Toegegeven ook agalev rijfde een duidelijke overwinning binnen in 1999. Ze werden dan ook tot de regering geroepen, dat is nu eenmaal het democratisch proces. En dat valt uiteindelijk zelfs niet door een cordon sanitaire te stoppen. Het cordon valt in 2006 ...

Gepost door: The second | 07-06-04

@Dirk W. "vieren" ALs u denkt in termen van postjes en zakkenvullerij hebben ze inderdaad weinig te vieren.
Maar het leven is meer dan een dikke buik. Als ze in hun tijd uw redenering gevolgd hadden, had Van Gogh nooit geschilderd, Beethoven nooit gecomponeerd, enz...

Gepost door: Hans | 07-06-04

@ K-bil Inderdaad, racisten moeten dood. Dus ik maak u eerst kapot!

Gepost door: Demolition | 07-06-04

berthen en kornuiten ... Gewoon nie reageren op die dudes als K-Bil. They give freedom a bad name. Niet alleen de Nazi's, maar ook de communisten hebben de Amerikanen hier buiten moeten houden...
Ik hou mijn hart vast en huiver als mensen wensen hun mening op te leggen aan iemand anders. Burgeroorlog? Een mening en een idee kan je niet uit iemand zijn hoofd schieten, je kan enkel zijn ongelijk bewijzen in de feiten.

Een grote meneer zei daar het volgende over: 'There are some that say that communism is the future ... let them come to Berlin!'

Gepost door: The second | 07-06-04

schitterend partijfeest Mooi weer, veel volk, en een goede ambiance. Iedereen geloofd in een nieuwe overwinning, ik ook. Dat de politiek correcten allerhande trucs moeten doen, om ons niet aan de macht te laten is enkel een bewijs dat we zeer goed bezig zijn.

Gepost door: Vlaming | 07-06-04

Yep ... Inderdaad, de kutmarrokaantjes van Yves Desmet (begin straks nog te geloven dat die voor de kutkrant "De Morgen" werken) waren er opnieuw.

Toch eigenaardig dat nog nooit mensen uit de joodse gemeenschap van Anderlecht of van waar dan ook hebben komen provoceren. Integendeel ...

Gepost door: anne | 07-06-04

mens jurgen wij hebben u nodig
en hopen u vlug terug op tv zwart wit te mogen zien
en dat die andere eindelijk bewust worden dat ze fout zitten
voor mij is er maar een eerlijke partij natuurlijk het vlaams blok

Gepost door: charel | 07-06-04

Vlaming zijn Aan alle "Belgen" die in Vlaanderen wonen en werken én belastingen betalen : als je het nog niet begrepen hebt " of je het nu graag hoort of niet, ook Uw familie betaalt élke TWEE jaar een middenklasse auto aan een Waalse familie ..., en terwijl je de sleutels overhandigt aan de Waalse politiekers, pissen die op je handen !" Dus, je kan maar beter bewust Vlaming worden en je stem geven aan de enige partij die de miljardenstroom van Vlaams belastinggeld naar Wallonië wil stilleggen.
Als je hier over nadenkt is al het gemekker over vreemdelingen bijzaak. We worden hier in België gerold door laffe Vlaamse politiekers die in hun broek doen als Waalse politiekers "boe" roepen. De enige man met kloten aan zijn lijf in de Belgische politiek is Elio Di Rupo, en dat is dan nog géén fanatieke man ! Nooit hield een CVP-er, zeker geen VLD-er en nog veel minder een Spa-adept zijn of haar been stijf tegen de Waalse politieke chantages. Zwak is dat ! De rekening volgt op 13 juni. En vergeet niet : een stem voor het Blok is een nuttige stem. Zo worden zij steeds sterker, laten HUN programma gedeeltelijk uitvoeren door de anderen (is de laatste 10 jaar dikwijls gebeurd).

Gepost door: Dagobert | 07-06-04

Ga door ... Hey Jurgen ... een goede babbel met jou gehad de zondag ... kan allaan maar zeggen... doe zo verder. Ben zeker dat jij veeeeeeel stemmen gaat halen.

Mvg Dirk

Gepost door: Dirk | 07-06-04

De commentaren zijn gesloten.