10-06-04

AUDIT 04

Vlaams Parlement in Brussel. Gisterenmiddag hebben we de 10 belangrijkste artikels voor een Vlaamse grondwet bekendgemaakt. Het eerste amendement is vrijheid van meningsuiting. Fotograaf, cameraman aanwezig...'s avonds heeft niemand (vandaag kranten) er iets over gebracht. Wacht effe, juist ja, dit is té constructief en een positieve boodschap van het Vlaams Blok. Dan mag dit niet gebracht worden (grijns).
Daarna op het dakterras audit04 van de VRT op Canvas. Voor de eerste keer werd het Vlaams Blok op een normale manier behandeld, zoals het hoort in journalistiek. Vraag mij af of de bevolking niet teveel politiek rond de oren geslagen krijgen. Heel wat mensen spreken mij aan en zeggen dat ze het ondertussen al 'gehad hebben'. De kijkcijfers bewijzen dit: volksjury VTM nog geen 200.000, woord tegen woord TV1 nog geen 500.000 en audit 04 Canvas 150.000. Op zich heeft dit ook een goeie kant. Guy Verhofstadt heeft alles op alles gezet met zijn campagne om de laatste dagen op televisie zo goed mogelijk te scoren. Pech Guyke. Geen miljoenen zullen je beloftes volgen. Laatste poging dan maar: we kopen in alle kranten een fullpage advertentie. Slangenadvies zeker? Trouwens: de slogan als Guy verdwijnt krijgen we chaos? Euh..we hebben toch al 5 jaar chaos? Kan het nog erger?
Aah..bijna dat fijntje uit Audit 04 vergeten, het citaat van mijn weblogartikel over de multiculturele maatschappij. Annemans had dan niet gelezen, Frank en Filip wél. Phara vroeg wie dit gezegd had aan Gerolf. Antwoord: P.Janssen (LOL!) Moet ik nu een t-shirt kopen? Als je het citaat van de 'multiculturele maatschappij' wil lezen, scroll dan wat naar beneden op deze weblog. Het woord multicultureel wordt trouwens verkeerd gebruikt en opgeeist door links...of zijn Duitse, Franse, Spaanse, Engelse invloeden geen multicultuur? Tip voor links: gebruik gedwongen monocultuur i.p.v. multi...dat zou eerlijker zijn voor jullie kiezers en bevolking.
 
Reageer op dit artikel: http://forum.zwartofwit.be/viewforum.php?f=12...

10:46 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.