06-08-04

Waar is nu De Morgen en VRT?

Zonder veel commentaar. Nieuws is nieuws maar blijkbaar alleen als het een bepaalde pers goed uitkomt...zie mijn eerder postings.
 
"Vlaams Blok-gemeenteraadslid Filip Deforche uit Roeselare heeft er een hachelijke ervaring opzitten. In de nacht van woensdag op donderdag gooiden onbekenden een molotovcocktail tegen de deur van 'De Gezelle', het café dat hij uitbaat en dienst doet als plaatselijk Vlaams Blok-lokaal. Gelukkig voor Deforche bleven zowel hijzelf als zijn dochtertje van tweeëneenhalf ongedeerd. "De stevige voordeur en het feit dat het gelukkig maar om amateurs ging, hebben ervoor gezorgd dat het vuur zich niet heeft kunnen uitbreiden en vanzelf is gedoofd," aldus het Vlaams Blok-gemeenteraadslid. Er werd vanzelfsprekend klacht ingediend tegen onbekenden omdat het hier gaat om een bewoond pand en er (mogelijk) sprake is van een politiek motief.
Het is echter niet de eerste keer 'De Gezelle' het doelwit is van geweld. Het jongste incident meegerekend, gaat om de zevenendertigste (!) keer. "

 
Ik reken op dezelfde 'headlines' zoals bij het Rob Klop incident...in De Morgen, de VRT en blablabla... feiten zijn feiten. Het ontbreken ervan... Afwachten en uitkijken. Complottheorie? Mor neeje..hoe komdederbij?

17:54 Gepost door J | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

d klik url

Gepost door: bart | 19-05-05

De commentaren zijn gesloten.