05-11-04

Oproep aan Mimount Bousakla

Even een dagje ander werk, geen verbouwingen. Hoofdschuddend volg ik de actualiteit over Van Gogh en de zijsprongen... SP.a senator Bousakla zegt: “In Antwerpen zijn extreme moskeeën en vzw’s waar haat gepredikt wordt. We kunnen dit niet langer tolereren”. De VLD zegt…”geen paniek”. Tja. Politiek correct gewauwel van de VLD dus…

Fundamentalistische moslims dreigen iedere Nederlander die openlijk kritiek op de islam levert, te doden. Die boodschap staat in de brief die de moordenaar van Theo van Gogh met een mes op diens borst heeft gestoken. Ik heb hier, op mijn buro in Brussel, de vertaling liggen van die brief. Een opsomming van achterlijke fundamentalistische islamonzin. Het stemt mij droevig. “Ik weet zeker dat jij, o Amerika, Europa en jarre jarre jarre… ten onder gaat”.In de dreigbrief staat dat er in de strijd tegen de vijanden van de islam geen compromis mogelijk is. "Er zal geen genade voor de onrechtplegers zijn, slechts het zwaard wordt tegen hen opgeheven.Geen discussies, geen demonstraties, geen optochten, geen petities, slechts de dood zal de waarheid van de leugen doen scheiden."

Ik stel voor dat we dergelijke mensen onmiddellijk interneren. Hoe gek en idioot moet je zijn om dergelijke radicale gedachten -en de daaraan gekoppelde daden - te ontwikkelen vanuit een zogezegde heilige roddelgazet uit de middeleeuwen? En wij, dit land, subsidiëren dan nog een deel van die onzin in de moskee? En de politiek correcten willen dat we deze “ontspoorden nog begrijpen en open moeten staan voor hun problematiek”.  Gaat het nog wat? Het paard van troje staat hier. In dat paard zitten gestoorde mensen met een radicale mening die enkel en alleen onze democratische Westerse samenleving onderuit willen halen. Ze dulden geen vrije meningsuiting, 1 van de fundamenten van onze samenleving. Ze eisen dat we hun geloof aanvaarden.. Rot toch op. Fascisme was erg..maar dit gaat verder dan fascisme. Dit is onaanvaardbaar. Om die redenen zal ik de hand uitsteken naar Mimount Bousakla en haar steunen in de eis om moskeeën en louche vzw’s te controleren. Laten we samen de klus klaren. Antwerpen telt 180 moskeeën en nog meer van die vzw’s. Laten we nu een taskforce opzetten en elke dag een moskeetje screenen. We zeggen tegen de staatsveiligheid dat ze moeten stoppen met ons te screenen, dan hebben die eindelijk ook wat tijd voor de echte gevaren.

 

Mimount, mail me gerust op jurgen@zwartofwit.be of jurgen.verstrepen@vlaamsparlement.be
Ik luister….
 
Reageer: http://forum.zwartofwit.be/viewforum.php?f=12

 
Lees dit ook maar eens:
http://cyberdjihad.blogspot.com
http://www.planet.nl/planet/show/id=118880/contentid=522874/sc=20aa69 
 


14:14 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.