13-11-04

De week van geboortes en toekomst

Drukke dagen. Ziekenhuis, baby (Alexander), mensen ontvangen, langslopen op de werf (ons nieuwe Blok-hut..). Stress, positieve stress en een drive als geen ander. Dit is de week –voor mij- van de toekomst. De geboorte van mijn zoon en morgen de geboorte van een nieuwe partij. Fundamenten die gelegd worden, de basis waarop gebouwd kan worden voor een democratische rechtse politiek. Ik lees ook in De Morgen dat er onenigheid is over de uitspraken van Filip Dewinter. Hoezo? Vrije meningsuiting, weet je wel (lol). Misschien stelt hij het soms nog te scherp, zou kunnen..ik ben er niet tegen. Alsof de andere politici zoals Patje Dewael van de VLD (die ik nu met zijn grote gelijk hoor leuteren over verzuring en jarre jarre jarre..in Coninckx&Van Wijk) betere uitspraken doen. Een tijdje geleden zei ie nog dat de Islam achterlijk is (volledig gelijk) terwijl hij vrij spel geeft aan de fundamentalisten. Hajaa. HIJ mag dat zeggen. Geen respect voor die man die enkel en alleen bestaansrecht heeft door hielen te likken van andere grote partijbonzen en politiek nog nooit iets gerealiseerd heeft. Ik zal nog eens herhalen wat ik van in het begin heb gezegd: het nieuwe Vlaams Blok moet een combinatie zijn van de oude fundamenten in combinatie met nieuwe zuurstof. Als ‘vernieuwer’ of ‘verruimer’ heb ik geen problemen met Filip De Winter die -nota bene als geen ander beseft en - de architect is van de verruimingsoperatie. Spijkers op laag water van bepaalde journalisten in combinatie met twijfelende politici collega’s. Het geeft een mistig verhaal. Zo eentje waar men tegenstellingen zoekt. Hoofddoeken? Jongens toch. Focus op de echte problematiek, zoals in Nederland. Laten we de nationaliteit afpakken van mensen die onze democratie en haar fundamenten willen ondergraven. Zoals in Nederland zeg ik ook: aanpassen of opkrassen, aanpassen aan onze Westerse waarden, onze democratische waarden waar onze voorouders voor gestorven zijn! Is dat dat eigen volk eerst? Awel..ik zou durven stellen: eigen cultuur eerst. Die eigen cultuur die ons rijk gemaakt heeft, die wetsersvlaamse cultuur…al de rest is gemorrel in de marge.

Morgen zal ik er zijn. 11 uur in Antwerpen. Horta. Schrijf zondag 14 november in je politieke geschiedenisboekjes. Het politieke landschap zal nooit meer zijn als ervoor en ik zal actief meewerken aan die nieuwe politiek waar Vlaanderen recht op heeft. Een Vlaanderen waar onze kinderen kunnen opgroeien zoals wij dat konden, zonder radicalen, zonder moslimfundamentalisten die onze democratische waarden niet willen aanvaarden, zonder godsdienstidioten. Wij moeten verantwoordelijkheid opnemen, samen met jullie allemaal. Nuanceren? We hebben geen tijd meer. NO TIME TO WASTE! Het is 5 voor 12. Ik ben democraat in hart en nieren. Onze democratie heeft hulp nodig…NU.

 

PS: sorry vrouw, dochter en zoon. Morgenmiddag moet ik even iets anders gaan doen. Hou de champagne koud in het moederhuis

 

Reageer: http://forum.zwartofwit.be/viewtopic.php?t=1611

 20:51 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.