12-03-05

Siegfried Bracke is conservatief, halleluja & eindelijk ontmaskerd

Daarnet het interview op Canvas gevolgd met Siegfried Bracke en Filip De Winter over cultuur en het Vlaams Belang. Dergelijke discussie worden meestal alleen maar gevolgd door de artie fartie people, bij deze dus..ik ook (lol)

Ik viel bijna van mijn stoel toen Siegfried de redenering opbouwde: “…een volksvertegenwoordigers van uw partij (ikke) die op zijn website (weblog maar alla) blote vrouwen zet (heu?) op kosten van…

Nooit gedacht dat iemand van de loge, met voorkeur voor de SP.a, een probleem heeft met een aantal links en brave fotookes op mij site (!?!)

Voor de duidelijkheid, omdat ik graag correcte informatie geef aan journalisten, de volgende opsomming:

 

-          deze weblog is gratis (skynet) en kost de belastingbetaler dus niets.

-          deze weblog bestond al lang voordat ik in de politiek stapte.

-          De vrouwen die hier verschijnen hebben idd. Een hoog babe soms erotisch gehalte, zoek zelf maar hoeveel er hier terug te vinden zijn. Erotiek is volgens mij niet afstotelijk en het is een ode aan de vrouw.

-          Het feit dat de zogezegde ruimdenkenden aanstoot nemen aan het superlichte erotische in minderheid gebruikte bloot van vrouwen op deze weblog..zegt genoeg over hun eerlijke visie. Wie is hier ultraconservatief? (ik denk dat ik hier toch duidelijk een punt maak..niet?)

 

En nu?

 

Een glaasje wijn en nagenieten…. (nee ik zal niet zeggen wat ik in gedachten heb want da’s te shockerend voor die progressieven…)


21:58 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.