26-04-05

Goed nieuws

Nog even wachten maar daar is ie dan. De PSP, portable playstation ( www.playstation.be ) Eigenlijk moet je maar 2 spullen op zak hebben. De PSP en een blackberry ( www.blackberry.com ) Trouwens, de nieuwste generatie MP3 spelers zorgen ervoor dat je waar, wanneer en op welk moment dan ook kan luisteren naar je favoriete programma's en muziek.
Het wordt gewoon leuker met de dag er zijn momenteel meer dan honderd PlayStation Portable-games in ontwikkeling. En dankzij de mogelijkheid om digitale muziek te downloaden en te beluisteren of films met een ongelofelijke beeldkwaliteit te bekijken, zijn PlayStation Portable-gebruikers baas over hun eigen entertainment. En dat alles in één pakket.
Ik weet het, ik kan het niet laten..maar al die nieuwe 'gadgets' en 'e-products' zorgen bij mij voor een vrouwelijke 'shoppingfobie'....

19:03 Gepost door J | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Waarom wij pas een half jaar na Amerika? Eerst zegt SCEE ons dat de PSP wereldwijd (ttz Japan, Amerika en Europa) op dezelfde dag wordt uitgebracht en nu moeten we ineens een half jaar langer wachten dan de Amerikanen.
Waarom doet de EG niets tegen zulke praktijken? Wij Europeanen zijn ook vragende partij in die markt. Gezien de stand van de dollar is het heel gemakkelijk om een toestel of game te importeren wat de Europese winkels toch wel ernstige schade berokkent.

Gepost door: Stef Nighthawk | 20-05-05

De commentaren zijn gesloten.