05-05-05

De blaffertjes van multi-c-radio's en blokwatch

Een dagje vrij en al hartelijk gelachen met de diverse reacties op de nieuwsgroepen, blokwatch en andere over mijn artikeltje over radio kifkif (zie vorige post).

Leuk om zien hoe bepaalde mensen denken dat ze zich alles kunnen permitteren en neerschrijven maar als je dan even een knikker in hun richting werpt, ohoo, dan gaan de poppen pas aan het dansen! (grijns en geniet)

Aangezien bepaalde mensen graag een volledig artikel uit de context rukken zal ik nog duidelijker zijn over wat ik gezegd heb. (opvoeden van linkse rakkers is moeilijk zenne)

 

Heb ik een probleem met radio kifkif? Neen. Heb ik een probleem met hun financiering? Ja.

Een dergelijk project krijgt uit alle hoeken geld toegestoken omdat het zogezegd ‘multicultureel ‘ is en ‘samenlevingsbevorderend tussen allochtonen en Vlamingen’.

Blijkbaar is dat het enige criterium om belastinggeld te krijgen van een overheid e.a.(trouwens, krijgt bvb. Radio Judaica overheidsgeld?)

 

Dat er ondertussen honderden lokale radio’s in financiële moeilijkheden geraken na een jarenlange moeizame overlevingsstrijd en de handdoek in de ring gooien, dat ketenradio’s op eigen risico’s miljoenen hebben opgehoest zonder resultaat, dat Vlaamse internetradio’s opgejaagd worden door sabam enz..  en er mee willen stoppen, dat zelfs nationale radio’s wegens geldgebrek snel verkocht worden… zonder 1 eurocent steun van een overheid, gemeente, stad of welk fonds dan ook. Zelfs structurele steun voor hun zendmastjes of locatie is er teveel aan... DAT gaat natuurlijk voorbij aan mijn criticasters.

 

Meer moet ik daarover niet zeggen.

 

PS: een hollander die openlijk monstercampagnes voert tegen het VB en op zijn *** getrapt is vanwege wat anekdotische taal is wel helemaal om over de grond te rollen van het lachen…

Trouwens… de Nederlandse taalaccenten immiteren is nu ook al racisme? Verdekke! Vlug even een aantal jocks op de commerciële radio’s in Nederland opbellen!!! Dit wordt echt wel lol trappen… Probleempje.. Is dat dan een 'hollander' of 'belgen'mop??? (lol)


23:13 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.