10-05-05

Verkiezingen?

BHV  onderhandelingen zijn afgesprongen… nou ja. BHV is een mooi voorbeeld van: uitspraak rechtbank – negeren – Waalse non – Vlaamse beloftes – patstelling - op hun gezicht gaan - klapke met de koning (morgenvroeg dus)… Verkiezingen in aantocht? (zucht) Het is wat het is. Als verkiezingen volgen, tja, de show must go on.

Je moet geen ‘België barster’ zijn om door te hebben dat deze staat niet meer werkt. Mentaliteit is te verschillend. Opkuisen die handel, scheiden, inboedel verdelen en laat Laken in stand als ‘amusementskoekendozenromantiek’.

Vandaag is mijn dochter 4 jaar geworden. Het gaat snel. Mijn zoon is nu 7 maanden. Mijn vrouw 37 en ik zal op 12 juni mijn 39ste vieren. Awel, dat zijn nu eens belangrijke feiten….

Mijn overstap naar politiek is al meer dan 1 jaar oud en nog kijk ik elke dag met verbazing in die wetstraat rond. Als je dan zou vragen wat is er al gerealiseerd op dat jaar dan moet ik eerlijkheidshalve zeggen…’bezigheidstherapie’ en veel tijd verloren. (behalve natuurlijk mijn inbeuken op de gebrekkige wetgeving in media natuurlijk ;-)  Pas op…ik zit dan nog in de oppositie hé, dus wij kunnen (mogen) er niet veel aan veranderen…

Weet je wat het ergste is? Het is half mei en ik moet de verwarming nog aanzetten. Al die luchtige zomerkleren blijven in de kast. Elk weekend bekijk ik in detail de aanbiedingen van woningen in het zuiden, van Spanje tot Turkije. Operatie ‘olijfboom’ noem ik dat gemeend lachend. Op een mooie dag ben ik weg naar andere regionen, iets wat ik al zeg van mijn 16e levensjaar. En voor al mijn vrienden die altijd beweren dat ik het daar niet zal uithouden, voor alle duidelijkheid: ik neem wel mijn satellietschotels, internetverbindingen, digitale pc-set, vrouw en kinderen enz… mee. Of wat dacht je? Rentenieren? Staat niet in mijn woordenboek, nooit, nimmer. (Ik zie elke dag in het Parlement wel een paar suffe pseudo-renteniers die nog net ademen en voortsloffen op weg naar hun pensioen vanuit hun backbenchgrijze bestaan. Elke dag een reminder over hoe ik niet wil worden en nooit zal zijn)

Watch me.
 
(Foto: een opwarmer voor de zomer en omdat er teveel klachten via mail binnenkwamen vanwege te weinig 'artistieke' foto's. Binnenkort een aantal links voor de vrouwen ! -op veelvuldige vraag- )

23:29 Gepost door J | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.