12-01-08

Hierzie, veni vidi vici via weblog!!!!

Jurgen_dag_allemaalMeer dan 2.300 berichten, meer dan 90.000 geschreven lezer-reacties. Een groot deel verloren bij transfert van de eerste skynetblog die nog zweeft in digispace en typepad. 4 jaar lang, elke dag minimum één bericht, mening en weblogpost, meer dan 4,3 miljoen lezers... Op 7 januari 2004 ben ik gestart met deze blog nadat ik al mijn voorloper websites die actief waren van 2001 gecentraliseerd had. (Eigenlijk dus al 7 jaar!) Al die berichten en meningen van mij staan netjes in een digitaal archief. Dat heet pas met open vizier; van media naar politiek, geboorte alexander, eerste politieke podcastings van het land, van Blok naar Belang, oproepen naar de politiek, bedenkingen, ruzie bij het VB, 3 verkiezingen, falende verruiming, mijn ongeval, de eerste politieke videocastings in Vlaanderen, foto's, vakantie's, mijn overstap naar LDD, commentaren... veel teveel om op te sommen.

Neen niet weemoedig, soms best wel interessant om zelf terug te kijken naar je gedachten. Een digitaal dagboek. Publiek toegankelijk. Een Verstrepen-archief. Mijn blogje is dus jarig. Dat verdient een fleske!

2008? Verder doen met dezelfde dynamiek en inzet. Ik besef nu hoe nuttig dit archief is, zeker als je een boek aan het schrijven bent over 15 jaar strijd voor de Vlaamse Freedom of Speech...

meer lezen op www.jurgenverstrepen.be

 

De commentaren zijn gesloten.